Varikosette - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Varikosette 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

A Varikosette hatékonyságáról nagyon könnyű  meggyőződni!

A termék rendszeres használatával, már 1,5 hét alatt megtapasztalhatók a visszerek javulásának első látható eredményei. A krém táplálja és megerősíti a lábbőrt, valamint korrigálja és megszünteti a bőr apró sérüléseit és repedéseit.

A krém tartós használata a legjobb módszer a visszerek megelőzésére!

Varikosette – Férfi tapasztalatok

A krém kizárólag természetes és biztonságos összetevőket tartalmaz. Az eredményeket a világ minden tájáról beérkezett több ezer pozitív visszajelzés garantálja!

A lábaid szépségét és egészségét a krém természetes összetevői védik meg.

Hogyan szabadultam meg a visszerektől 1 hét alatt

Sziasztok, megint én vagyok, és ma megint mesélni fogok valamit! Szeretném veletek megosztani az örömömet… Sikerült otthon MEGSZABADULNOM a visszereimtől, mindössze egy hét alatt!!!

Varikosette vásárol MagyarországonEmlékeztek még, hogy körülbelül egy évvel ezelőtt írtam a lábaimban érzett fájdalomról és a kialakult visszerektől és tőletek kértem tanácsot, hogy hogyan szabadulhatnék meg ettől?

Nos, mindenféle gyógymódot kipróbáltam, köztük a nyírfarügyeket meg minden más cuccot. Próbáltam néhány vérkeringést serkentő gyógyszert is, kompressziós harisnyanadrágokat, és a többi… EZEK MIND SZEMETEK. Ezek teljesen haszontalanok és feleslegesek.

Több orvossal beszéltem, de ők sem segítettek, csak annyit mondtak, hogy már elkéstem a kezeléssel. Ezután kivettem egy hét fizetés nélküli szabadságot. Teljes depresszióba estem és azon gondolkodtam, hogy mit kezdjek a visszereimmel, mert azt akartam, hogy a lábaim ismét szépek és egészségesek legyenek, ezért az Interneten keresgéltem különböző gyógymódok után.

Végre megoldást találtak a visszerek ellen?!

Valamelyik nap, az internetes keresgélés közben ráakadtam egy orvosi fórumra. Itt olvastam egy budapesti érsebész hozzászólását, amelyben az állt, hogy szerinte a visszerek különböző hazai kezelései azért hatástalanok, mert a hagyományos orvoslás csak a tüneteket akarja megszüntetni ahelyett, hogy az azokat kiváltó okokkal foglalkoznának.

Az orvos mellékelt egy linket is egy új visszér elleni krémhez, a Varikosette-hez, amely rendkívül magas sikerességi aránnyal segít a betegek kezelésében. Sokáig kutattam, hol tudnám megvásárolni ezt a krémet, míg végül rátaláltam erre az áruházra.

Eleinte, egyáltalán nem hittem ebben az egészben, mivel olyan sokféle terméket reklámoznak a TV-ben… de erről a krémről nagyon sok pozitív véleményt találtam, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Így, megrendeltem a Varikosette-t. 1 hét alatt érkezett meg a csomagom, felbontottam, elolvastam az útmutatást és elkezdtem használni.

Varikosette tapasztalatok

És hogy milyenek az eredmények? Tényleg eltűntek-e a visszerek?

Elkezdtem használni a krémet, az útmutatás szerint. És tudjátok, mi történt? Már az ötödik napon elmúlt a duzzadtság és a visszerek elkezdtek eltűnni – teljesen leesett az állam az eredménytől!!! Sikerült megszabadultam a VISSZEREKTŐL!!! Mindössze 5 nap alatt!!!!! El tudjátok ezt hinni??? Nem hittem a szemeimnek… A lábaim tiszták voltak és nem látszottak a kiduzzadó erek – végre megint gyönyörűek lettek a lábaim és a fájdalom is megszűnt!!!!! Már tudtam, hogy nem fogtam mellé a vásárlással és nem őrültem meg! Nem tudom leírni, mennyire boldog vagyok. Legutóbb, úgy 20 évvel ezelőtt éreztem ehhez hasonlót 🙂

Most egy teljesen új, egészséges embernek érzem magam! Haha! Még hálás is vagyok a betegségemnek — ez tanított meg arra, hogy megbecsüljem azt, amim van és hogy másképp tekintsek az életem apró bosszúságaira. Nem szeretnék arra gondolni, hogy mekkora idegroncs lennék most, ha nem találtam volna rá erre a krémre. Többé nincs helye az életemben a szürke, borúlátó gondolatoknak, muszáj pozitívnak lenni!

Őrületesen boldog vagyok, hogy végül minden így alakult. Miután megszabadultam a visszerektől, rájöttem, hogy mi a probléma a legtöbbünkkel – úgy gondoljuk, hogy az egyszerű dolgok nem lehetnek hatásosak, csak a bonyolultabb eljárások, mint például a műtétek. De ez nem így van. Bárki megszabadulhat a visszerektőlegy egyszerű, gyors és biztonságos módszer használatával. Én már kipróbáltam!

Ha valakit érdekelne: a rendelésemet ezen a weboldalon küldtem el. Ez az egyetlenhivatalos vállalat Magyarországon, amely forgalmazza a Varikosette-t. A rendelés utánvéttel kerül kiszállításra, a posta segítségével. Így, teljesen biztonságos az egész.

Varikosette most akciós áron elérhető, szóval siessetek a rendeléssel!

Nos, remélem ez az információ segítségetekre lesz abban, hogy ti is végre újra széppé és egészségessé varázsolhassátok a lábaitokat, mindössze néhány nap alatt! Sok szerencsét!

Varikosette – Nő tapasztalatok

Varikosette fórum

A férfiaknak és a nőknek egyaránt ismerős érzés a lábaik fáradtsága. Sajnos azonban, a legtöbben csak akkor fordulnak szakértőhöz, ha a betegség már jelentősen előrehaladott állapotban van. Ha arra figyelsz fel, hogy a lábaid nehéznek, duzzadtnak tűnnek, fontold meg a visszerek kialakulásának esetleges lehetőségét. Más orvosokhoz hasonlóan, szerintem is a megelőzés a betegség legjobb kezelési módszere. Ezért is ajánlom a Varikosette krémet minden páciensemnek.

A visszerek otthon, 1 hónap alatt meggyógyíthatók? Már lehetséges!

Dr. Krisztián Csonka, az egyik legjobb magyar szakorvos beszélt a témáról Dr. Tóth műsorában az RTL Klubbon.

A statisztikák szerint, 40 felett minden harmadik nő szenved a visszerektől, és ez a tendencia egyre csak növekszik.

De végre kiderült, hogyan állíthatjuk meg ezt a borzalmas trendet. Ma Dr. Krisztián Csonka visszérspecialistával beszélgetünk erről a problémáról.

Üdv, Krisztián.

Szia, Gábor.

Krisztián, mi az igazi kiváltó oka a visszereknek? Néhányan azt mondják, hogy a gének, mások a magassarkút hibáztatják, megint mások a túlsúlyt gyanítják, és így tovább.

Az általad említett dolgok nem a visszér kiváltói, csupán kockázati tényezők. A képernyőn láthatjuk őket csökkenő sorrendben a legfontosabbtól a legkevésbé fontosig.

A visszértágulat megjelenések igazi oka a vénás billentyűk nem megfelelő működése.Az a helyzet, hogy a visszértágulat kizárólag a vénákban alakulhat ki, tehát azokban az erekben, amelyek a vért lentről fentre szállítják a testben.

A gravitációval ellentétes irányba?

Pontosan. Ez a lényeg. Az egész egy rendkívül lenyűgöző folyamat. A vénás vér kiválasztja a bőrből és az izmokból a “hulladékot”, majd áthalad a felületi ereken át a kötőszöveti vénákba. Azért hívják kötőszöveti vénáknak, mert ezek az erek kapcsolják össze a felületi ereket és az artériákat. Ezekben az erekben találhatóak a billentyűk, amelyek átengedik a vért a felületi erekből, majd megakadályozzák, hogy azok visszajussanak. A képernyőre pillantva láthatjátok, hogyan működik ez.

Ez azt jelenti, hogy a billentyűk nyomják fel a vért?

Varikosette átverés

A szív és az izmok összehúzódásai nyomják fel a vért. De ezek “pulzáló” hatások. A billentyűk akadályozzák meg, hogy a vér ne folyhasson vissza a gravitáció hatására, mikor a szív beszívja a vért, és nem kilöki.

De amikor a billentyűk nem megfelelően működnek…

Az említett ártalmas tényezők az erekben található billentyűk sorvadását eredményezik. A sérült billentyűk károsítják a vénás véráramlást. A vér stagnálni kezd az erekben, amely azok tágulásához vezet. Az ér átmérője nőni kezd, így a billentyűk fizikálisan nem képesek azok teljes lefedésére. Ez okozza az ún. fordított véráramlást.

A vér lefelé irányuló mozgása intenzívebbé válik, a vér visszajut a felületi erekbe is. A nyomás a saphena erekben annyira magasra nő, hogy az érfalak többé nem képesek ellensúlyozni azt, csavarodni kezdenek, és a léggömbökhöz hasonlóan tágulnak ki, amely tovább rontja a helyzetet. Mindez tökéletesen látható a képernyőn.

Az erek először megduzzadnak.

Majd elveszítik az ellenálló képességük, és csavarodni kezdenek. Először a visszerek csak pontokban látszódnak, majd ezek nagyobbá válnak, végül már az erek átlátszódnak a bőrön keresztül.

Hogyan küzdhetünk ez ellen?

Több különböző visszérellenes kezelés került létrehozásra. Ide tartoznak a gyógyszeres kezelések, a sebészeti, illetve a lézeres műtétek, a rugalmas kompresszió, és a scleroterápia.

De a gyógyszerterápia és a scleroterápia (egy különleges oldat befecskendezése) nagyon rossz hatékonyságú, és negatív hatással van a májműködésre. A különböző műtétek pedig elég traumatikusak. Mellesleg, fennáll a kezelés utáni 3-4. évben a visszaesés elég magas kockázata, amely a visszerek újbóli megjelenését jelenti.

A rugalmas kompresszió hatástalan, és folyamatos gyógyászati segédeszköz-hordást tesz szükségessé.

Ezek után fejlesztették ki a “Varikosette” nevű gyógykrémet. Mi is a “Varikosette”?

tapasztalatok Varikosette

A mondat eltávolítása a weboldalról.

Ami számunkra is fontos, hogy a te érsebészeti központodban dolgozó orvosok is részt vettek a termék ellenőrzésében. Mik voltak az eredmények?

A termék 1 hónapos vizsgálati időszaka során, a Varikosette-t a szokványos módszerekkel ellenőriztük. Egy 50 fős kontrollcsoportot alkottunk meg I., II., illetve III. fokozatú visszértágulattól szenvedő páciensekből. A kísérletek kimutatták, hogy az első és második fázisú páciensek teljesen meggyógyultak a betegségből, míg a harmadik stádiumú betegek 27%-nál zajlott le teljes felépülés, a többieknél pedig jelentős javulás lépett fel – a betegség visszaállt az első stádiumba.

Amennyire tudom, a harmadik fokozatú visszértágulatok már csak műtéttel kezelhetők.

Ez teljesen igaz! Íme, néhány betegünk eredménye:

Ez a beteg első fokozatú visszértágulattól szenvedett. Ahogy látod, a betegség nyom nélkül eltűnt.

Ez egy tipikus, második stádiumú tágulat volt, és megint 100%-os az eredmény.

Ez a harmadik stádium. Lényegében, itt is teljes felépülésről beszélhetünk.

De tudjuk, hogy a betegeid között néhány sztár is szerepel! Ketten beleegyeztek, hogy eljönnek stúdiónkba. Üdvözöljük nagy szeretettel, Fruzsina!

Sziasztok, Erika és Éva! Tehát, mi a véleményetek erről a csodakrémről, a “Varikosette”-ről?

Csodálatos! Még csak 2 hónap telt el, de már nem félek megmutatni a lábaim a magazinok címlapjain sem!

Engedélyt adtatok, hogy rögzítsük a kezelésetek bizonyos pillanatait. Most ezeket szeretnénk bemutatni a TV nézőknek, Krisztián pedig kommentálja a nézőknek, hogy mit is láthatunk.

Ez Fruzsina lába egy infravörös képalkotón keresztül. A vörös pontok jelzik a visszértágulatok által károsított ereket. Ezeken a helyeken a vérbőség van, ezért eltérő színűek, azonnal láthatóak.

hol vásárolni Varikosette

Így néz ki a láb egészségesen.

A “Varikosette” gyógykrémet használtuk a kezeléshez. Világosan látható, hogy a vérbőség megszűnt, nincs szűkület az erekben. Mindössze 30 perc telt el a krém használata óta.
 

Mi biztosítja a krém terápiás hatását?

Először is, szeretném kiemelni, hogy a “Varikosette” kizárólag természetes összetevőkből áll, ezért is nincsenek ellenjavallatai. A hasznos anyagok a bőrön keresztül jutnak a testbe, behatolnak az erekbe és a billentyűkbe a vér segítségével, javítják azok feszességét, megerősítik őket, így zajlik végbe a gyógyhatás

Mennyi időre van szüksége a krémnek a visszértágulattól való megszabadulásra?

Az első stádium kezeléséhez egy hétre van szükség, a másodikhoz pedig egy hónapra. Az elhanyagolt állapotban lévő páciensek kezelése akár 3 hónapig is tarthat.

És következzen az utolsó kérdésünk, Krisztián. Hol vásárolhatjuk meg a “Varikosette” gyógykrémet?

A “Varikosette” minden, a Magyar Fogyasztóvédelmi Hatóság által előírt engedéllyel rendelkezik, így bárki magabiztosan megrendelheti a hivatalos beszállító weboldaláról.

Nagyon köszönjük kedves vendégeinknek, hogy itt voltak! Mai adásunk véget ért, találkozunk legközelebb, addig is, jó egészséget mindenkinek!

 

Copywriter

30-years old copywriter with 10 years of experience in this area. I graduated English Language and Literature at the University of Belgrade. English is my second language.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *