Upsize - produs de revizuire, experiență, achiziție în România

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Upsize 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Astăzi multe femei se confruntă cu necesitatea de modelare estetică a bustului. Аproape toate femeile vor să aibă forme apetisante. Nu este surprinzător, pentru că decolteul a fost întotdeauna o zonă de atenție sporită printre bărbați. Ca urmare a utilizării cotidiene de cremă în decursul a 3-4 săptămâni volumul sânului crește, forma devine mai rotunjită și întinsă; iar pielea – suplă și catifelată. Crema a fost testată clinic în 14 țări de specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății. Mii de femei au fost convinse de eficiența cremei UpSize.

Upsize – experiențe de sex masculin

BUNĂ! Fetelor, de mult timp v-am promis că vă voi povesti cum mi-am mărit decolteul acasă, de la mărimea 0 la 3. Sânii au devenit mai fermi, mai tonifiați. A trecut deja jumătate de an și ei devin tot mai atractivi. Dar, să începem cu începutul. De ce să optezi pentru mărirea decolteului?

Cosmetolog personal sau CUM MI-AM MĂRIT SÂNII ACASĂ, CU 3 MĂRIMI!

De când mă țin minte am fost mereu complexată cu privire la atractivitatea mea. Colegele defilau cu decolteurile la vedere, iar eu îmi ascundeam sânii foarte mici sub bluzele și puloverele largi.

Când toate fetele erau înconjurate de admiratori, eu stăteam în umbră la toate seratele organizate la școală. Suferința mea nu avea limite, toți colegii mei făceau glume la adresa mea, cauza fiind una, faptul ca nu aveam decolteu deloc. Atunci mi-am promis că voi face tot posibilul să-mi măresc sânii și să am un decolteu frumos, indiferent de metodă.

experiențe cu Upsize

Care ar putea fi consecințele măririi sânilor?

După finalizarea studiilor am început să strâng bani pentru a-mi îndeplini marele vis – să-mi măresc sânii cu ajutorul bisturiului. Chiar și după vizionarea a unei groaze de flmulețe care arătau ce s-ar putea întâmpla cu femeia, în cazul în care chirurgul ar fi fâcut chiar și o mică greșeală, nu m-am răzgândit. Dar să trăiesc fără sâni pentru mine era mai groaznic – viață personală inexistentă, eram un ghem de complexe.

Să strâng suma necesară mi-a reușit doar în 5 ani. 5 ani în care nu am știut ce e aia plăcere și distracții. Dar am făcut asta! Dar, doar imaginați-vă groaza din ochii mei și dezamăgirea, când în urma investigației preoperatorii, medicii mi-au interzis categoric operația… am intrat intr-o depresie profundă.

Cum psihoterapeutul mi-a mărit sânii cu 3 mărimi.

Banii care i-am strâns pentru operația de mărire a sânilor, i-am folosit pentru psihoanalitică.„dacă nu există posibilitatea de a-mi îndeplini visul, voi încerca măcar să mă conving că și fără sâni se poate trăi”, cu toate aceste gânduri m-am îndreptat către femeia care mi-a schimbat viața radical.

Desigur, așteptam, ca psihologul va începe să mă convingă că nu am nevoie de nimic. Dar ea m-a înțeles literalmente dintr-o privire.

Această femeie minunată, fără a-mi cere vre-o plată mi-a povestit, că la fel ca mine o perioadă lungă de timp a suferit din cauza lipsei decolteului. Până nu a descoperit UpSize – cremă pentru mărirea și tonifierea sânilor.

în cazul în care pentru a cumpăra Upsize

La început, eram sigură că ea face glume și toată situația este un joc. Însă, aceasta mi-a arătat o poză făcută 5 ani în urmă, unde aceeași femeie în costum de baie semăna mai mult a adolescent, decât o reprezentantă a sexului frumos.

De necrezut, dar medicul fără să mă întrebe mi-a dat adresa site-ului de unde aș putea face comanda de această crema care din spusele ei m-ar putea ajuta în problema mea. Eu câteva zile am mai stat în dubii, după care am făcut comanda. În cele din urmă, prețul este foarte mic în comparație cu intervenția chirurgicală.

Livrarea a fost rapidă, și din acea zi am început să folosesc crema. Nu aș fi crezut niciodată că e posibil așa ceva, dar sânii mei au început să crească sub ochii mei. A trebuit să trec prin toate cercurile iadului, până am aflat de acest mijloc cu adevărat magic.

Însă, m-am gândit cu groază că va trebui tot restul vieții să folosesc această cremă, sau dacă aceasta provoacă reacții adverse? Anna m-a asigurat ca nu este nici un risc pentru sănătate. După o perioadă de timp am găsit un articol științific în care era totul explicat în detaliu cum are loc creșterea sânilor.

Dar frica că rezultatul nu va fi de lungă durată nu mă lăsa în pace. Peste 2 luni eu deja alegeam sutien mărimea 3 și aici am hotărât să mă opresc, comandă de cremă nu am mai făcut. Dacă sincer, am așteptat, ca sânii vor reveni la rezultatul inițial, și că voi fi nevoită să cumpăr această cremă toata viața. Dar uite că au trecut deja 7 luni, și eu port cu mândrie sutien mărimea 3. Așa că acum pot recomanda cu siguranță acest produs tuturor femeilor care se află în situație asemănătoare.

Fetelor, până a lua hotărârea de a vă face operație plastică, gândiți-vă că există metode mult mai accesibile și eficiente. Sper, ca asta să vă ajute să vă iubiți mai mult și să vedeți viața în culori mai vii.

Odată cu creșterea sânilor, au apărut și admiratorii, încrederea în sine și un nou loc de muncă.

Sunt mai fericită ca niciodată, ceea ce vă doresc si vouă!

CUM M-A AJUTAT UN SIMPLU TRATAMENT TRADIȚIONAL SĂ SCAP DE COMPLEXUL DE SÂNI MICI

Upsize cumpăra România

Vreau să vă povestesc cum am reușit să am un aspect super, deși înainte aveam sânii foarte mici.

Majoritatea colegelor mele aveau la vârsta de 15 ani forme pe care eu din păcate nu le aveam. Sânii mei au rămas la fel ca la vârsta de 10 ani.

Complexele mele se intensificau iar sânii mei rămâneau mici. Până la vârsta de 20 ani am încercat DE TOATE. Tablete scumpe, biolift, vacuum, varză, stimulator muscular și medicină alternativă…Pot spune doar atât: TOATE ACESTEA SUNT NIȘTE MINCIUNI! Doar o pierdere de timp și bani.

Habar nu aveam că este posibilă mărirea chiar și a sânilor mei atât de mici în doar 2 luni.

După ce am terminat școala, am plecat la studii în China ca studentă în cadrul unui program de exchange. În China am întâlnit-o pe Jia, o fată frumoasă cu forme voluptoase, lucru neobișnuit la femeile din China.

După un timp, la o petrecere mi-am făcut curaj și am întrebat-o pe Jia dacă și-a făcut vreodată operație de mărire a sânilor. Jia a râs și mi-a spus că fetele din satul ei natal erau faimoase de multe secole datorită sânilor mari.

Upsize experiențe

S-a dovedit că în satul din partea de sud a Chinei de unde provenea Jia, a fost concepută acum 400 de ani o cremă specială pentru mărirea sânilor. Fusese anterior livrată la Curtea Imperială. Recent s-a început distribuirea acestei creme și în România.

Așa cum mi-a spus Jia, crema este alcătuită dintr-un extract special pe bază de centella , care facilitează mărirea sânilor. Conține de asemenea ulei de argan care ridică pielea și o face mai elastică. Normal că la început am avut dubii despre această rețetă, dar faptul că Jia are acum mărimea E la sutien m-a încurajat să mai fac o încercare.

Ghiciți ce s-a întâmplat? Cât de mari credeți că au devenit sânii mei în următoarele 2 săptămâni? Ceea ce s-a întâmplat apoi este incredibil..

Mi-am început ziua următoare cu un masaj în timp ce aplicam crema. Am repetat această procedură înainte de culcare. Crema s-a absorbit rapid și nu mi-a lăsat nicio pată pe haine. De asemenea avea și un miros plăcut.

Am observat rezultatul inițial în 3 zile. Sânii meu s-au mărit ușor în zona sfârcurilor, iar ASTA a fost pentru mine un semn important. După o singură săptămână, sânii mei au devenit de DOUĂ ORI mai mari! Avusesem mărimea “A+” și acum sânii mei nu mai erau mici!

Eram super fericită!

Nu am vrut să mă opresc în acest punct. În următoarele 2 săptămâni am reușit să obțin un rezultat incredibil – sânii meu au crescut la mărimea B!

De fiecare dată când îmi amintesc cum m-am torturat în zadar până la vârsta de 20 de ani și cât de târziu am reușit să obțin un rezultat fără să fac efectiv nimic, ci doar să folosesc această miraculoasă cremă UpSize , îmi dau lacrimile.

În toată perioada de utilizare activă a cremei, am citit tot felul de comentarii și bloguri ale altor fete care au folosit și ele această cremă.

Upsize forum

Am înțeles că, având în vedere sânii mici pe care îi aveam înainte, de aceea am avut un rezultat moderat. Alte fete s-au bucurat de o creștere a sânilor de până la 3 mărimi în numai 2 săptămâni!

Nu îmi venea să cred că este posibil așa ceva.

Când m-am întors în România, prietenii mei nu m-au recunoscut. Nu am încercat să ascund secretul meu și le-am spus despre cremă. Una din prietenele mele s-a hotărât să îmi urmeze sfatul și să folosească și ea crema. Există un distribuitor oficial în România de unde a comandat această cremă minunată. Prețul este foarte mic.

Este egal cu suma pe care o cheltuie de obicei o persoană când merge la cumpărături.

Voi decideți dacă are un preț mare sau mic.

Prietena mea s-a putut bucura de rezultat destul de rapid. M-a sunat la două săptămâni după ce a cumpărat crema și mi-a spus mândră că sânii ei au crescut cu 1 mărime! De la mărimea B la C. Mi-a trimis și o poză.

Per ansamblu, această cremă mi-a schimbat nu numai viața. Acum bărbații îmi fac ochi dulci, iar soțul meu este gelos 🙂 🙂

Cine știe, poate că viața mea a fi fost diferită dacă această cremă UpSize ar fi fost disponibilă înainte. Asta este povestea mea.

Fetelor, cele care ați căpătat experiență în utilizarea acestei creme, vă rog să împărtășiți realizările voastre, postând comentarii 🙂 🙂

 

Copywriter

Writing is what I do for the living and what makes me happy. Becoming a copywriter was the best thing that happened to me. I love cats, Madrid and jazz music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *