Titan Gel - Iskustva korisnika, doktora, recenzija

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Titan Gel 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Ako ste se pitali da li Titan Gel stvarno pomaže za povećanje penisa, na pravom ste mjestu. Na istraživanju koje je sproveo dr. Željko Šuman na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2017. godine pokazalo se da je Titan Gel djelotvoran prirodni preparat koji je od 23 dobrovoljna ispitanika sa veličinom penisa između 12 do 15 cm, pokazalo rezultate na 18 njih.

Titan gel je jako popularan preparat širom svjeta među muškarcima ali ni žene nisu ništa manje prisutne kada je u pitanju kupovina titan gela za svoje partnere.

Titan Gel povećava penis do 4 cm za samo 2 nedjelje

povećava penis do 4 cm

Ovaj tekst nema potrebe da čitaju oni koji imaju penis veći od 20 cm, zar vam treba veći? 😉

Ukoliko vi niste među tih 1% muškaraca na svijetu, uz Titan Gel nećete imati mali penis.

Do pre nekoliko godina nije bilo načina da se polni ud poveća osim skupim operativnim putem. Ali krajem 2014. Kanadski državni univerzitet za razvoj medicinskih preparata je otkrio pravi način i razradio unikatno sredstvo pod nazivom TITAN Gel.

Komentara lekara urologa

Redakcija „Zdravlje.info“ je provela anketu među tri visokokvalifikovana specijalista. Svaki od njih je potvrdio veliku efikasnost sredstva “TITAN Gel”. Oni su takođe pružili informacije o tome čime je uslovljena tako visoka učinkovitost!:

Bankovich M. V., urolog, androlog (Radni staž: više od 30 godina)

Biću kratak. Sredstvo je zaista veoma učinkovito i postiže veliki uspeh. Osim svih drugih stvari, nema nuspojava i dobija se od prirodnih komponenata.

Glavna aktivna tvar je bufanolid (on se dobija iz žlezda retke vrste žaba).

TITAN Gel obezbeđuje značajno povećanje kavernoznih i spongioznih tela polnog uda.

Koža uda pritom postaje elastičnija i ne puca kod velike brzine rasta uda. Povećati ud za 10 cm samo za jednu nedelju teško da je moguće, ali 7-8 cm sa 2,5-3 meseca je sasvim realno.

Svetec M. N., uroglog, hirurg (Radni staž: više od 20 godina)

Najbolji učinak se postiže kod muškaraca u dobi između 18 i 35 godina.

Za muškarce starije od 35 godina brzina povećanja uda će biti znatno sporija; za postizanje dodatnih 5 cm potrebno je oko dva meseca.

Preparat ne gubi svoju efikasnost čak ni kod starijih osoba. U mojoj ordinaciji je bio pacijent starosti od 57 godina koji je za 2 meseca povećao penis za 4,5 cm.

Krstajic S. L, urolog, androlog (Radni staž: više od 30 godina)

Mnogi moji pacijenti mi se obraćaju s molbom da im oktrijem način kojim se garantovano bez hirurškog zahvata može povećati ud.

Savetujem da se ne žuri i da se za početak proba TITAN Gel. Praktično su svi pacijenti zadovoljni svojim rezultatima.

Rezultati primene TITAN Gela

titan gel rezultati

U čemu je prednost “TITAN Gela”?
Zašto ga se ne može nabaviti u apotekama?

Koliko god to bilo tužno, ali osnovni razlog zbog kojeg ovog sredstva nema u apotekama je njegova niska cena u pogledu efektvinosti upoređujući njegova cena s cenama hiruških zahvata:

Cene operacije:

Uvećanje uda od korena uda (bez cene proteze) od 150.000 din.
Uvećanje metodom endoskopije (bez cene proteze) od 150.000 din.
Cena proteze – ekstendera od 15.000 din.
Udebljanje mikrohiruškim metodama od 120.000 din.
Osim toga treba uzeti u obzir da se svaka konsultacija plaća i košta minimalno 1000 din. Usluge anesteziologa koštaju u proseku od 20.000 din.

Ukupna suma iznosi ne manje od 100-200 hiljada din.

Izračunajmo koliko novca treba kod upotrebe TITAN Gela:

Cena 1 tube u proseku košta 2211 din i potrebno ih je od 1 do 4 komada.
Ukupna suma koju treba potrošiti za povećanje iznosi: 2-5 hiljada din.

A sada razmislite sami: 150 hiljada din ili 3 hiljade din. Za koji način će se lekar pre odlučiti?

Kupiti TITAN Gel

kupi titan gel

Ekskluzivni isporučilac “TITAN Gel” – Firma “TITAN” ZND.

Efekat: +2-4 cm za 14-25 dana

Kontraefekti: nema

Izbor pobednika! Službena internet stranica za narudžbu

E pa razmislite: leći pod nož možete uvek, ali za početak probajte da kupite TITAN Gel – apsolutno siugrno i unikatno sredstvo bez premca na svetu!

Možete da kupite gel u Bosni i Srbiji

Titan gel – čudotvorno sredstvo za uvećanje penisa? Moj test!

titan gel za povecanje penisa

Želim u nastavku da ispričam svoja iskustva sa „Titan gelom“ , koji sam zadnjih sedmica koristio i testirao za uvećanje penisa. Možda mogu jednom ili više muškaraca da pružim važne informacije, koje takodje mogu da utiču i poboljšaju bjegov ljubavni život.

Ко sam ja?
Prvo, kratko o meni: Ja imam 32 godine i radim u prosveti, živim sa svojom devojkom (28, konsultant za ljudske resurse) u jednoj opuštenoj vezi i uglavnom sam zdrav (osim ako se izuzmu dosadne polenske kijavice i alergije). Bitna mi je uravnotežena ishrana i umereno se bavim sportom (badminton, biciklizam). Prilično sam ponosan na svoje telo – osim na veličinu penisa, za kojeg bih u dignutom stanju voleo da bude nekoliko centimetra duži. Već pri poredjenju penisa u mladosti često sam loše prolazio i zbog tog patio. Pre svog tretmana sa Titan gelom, prilikom onaniranja izmerio sam samo 12, 5 cm, to su dimenzije koje ne želim da prikazujem pred svojom devojkom.

Šta je Titan gel?

Igrom slučaja sam na internetu naleteo na proizvod Titan Gel, koji je nudio mogućnost povećanja penisa za par centimetara. Naravno da je to pobudilo moju radoznalost! Pre svega, kada sam pročitao šta karakteriše taj gel:

samo prirodni sastojci (pogledajte listu pod tačkom 6)
bez aditiva, bez hemije
bogat vitaminima B i E, a posebno:
jačanje libida, a samim tim i više snage i izdržljivosti pri ljubavnom činu
Naravno da nisam mogao da odolim kupovini. U isto vreme sam imao i najludje fantazije, kad bih pomislio na naš budući ljubavni život.

Kako se koristi Titan gel?

Nakon kupovine, uvek posle tuširanja sam namazao i utrljao tanak sloj Titan gela na penis, što me je već prvi put dovelo do uzbudjenja. Osim toga sam nekih pola sata pre naše ljubavne igre još jednom utrljao Titan gel, pri čemu mi je rado pomogla i moja devojka. Naravno da je mali gospodin ubrzo dolazio do svog krutog stanja, na naše obostrano zadovoljstvo.

Prirodni sastojci čine Titan gel i idealnim lubrikantom, nema potrebe za dodatnim kremama. Stekao sam jak utisak, da Titan gel poboljšava cirkulaciju krvi i stimuliše lučenje dodatnog testosterona. Мој penis je dostigao novi nivo tvrdoće a glavić sija u novoj veličini.

OVDE SAM NARUČIO ORIGINALNI TITAN GEL

4. Koje je dejstvo Titan gela?
Veoma dobro i brzo sam reagovao na primenu Titan gela i pritom utvrdio sledeće:

povećanu želju za seksom, dani bez višestrukog seksa su postali veoma retki
povećanu želju za seksom kod svoje devojke (Citat: „Vau, tvoj stativ je postao primetno veći i čvršći, j**i me“)
produženi seks i orgazmi, kako kod nje tako i kod mene
moj penis je postepeno rastao, da je to bila čista radost
Poslednja tačka je bila za mene posebno fascinirajuća: prilika da posmatram rast, pošto se već nakon par dana i sedmica merna traka pomerala unapred. Prosečno je to iznosilo 1 cm sedmično! U medjuvremenu, stigao sam do 15,5 cm (od prvobitnih 12,5 cm) i mislim da to nije kraj jarbola.
Moje poboljšanje penisa je takodje dovelo do toga, da smo mi od prethodno najdražeg oralnog seksa i igranja sa dildom (pitam se zašto?) sada opet praktikovali klasični ulazno-izlazni seks i dostigli hopa-cupa jahački stil, uglavnom nekoliko puta dnevno. Pročitao sam da dejstvo traje 3-6 meseci; primena se zatim može ponoviti. Naravno da ću to uraditi.

Iskustvo drugih korisnika Titan gela

iskustva korisnika

Naravno da sam bio radoznao da li su drugi muškarci imali slična pozitivna iskustva pa sam pogledao na internetu. Ubrzo sam utvrdio da ja nisam bio jedini, koji se posvadjao sa svojim najboljim komadom. Veličina penisa se ne može trenirati kao mišić, uprkos čestoj upotrebi. Internet je pun izveštaja od muškaraca (i žena!) koji hvale i potvrdjuju efikasnost proizvoda. Ukoliko izveštaji odgovaraju činjenicama, onda su postignuti delimično bolji rezultati jačanja i rasta nego kod mene. Ali možda ja mogu i dalje da rastem (vidi gore).

Proizvodnja i sastojci

Tačni sastojci i mere su poslovna tajna proizvodjača i ne mogu se javno izneti. Sa druge strane umiruje me naravno veliki broj pozitivnih povratnih informacija. Ono što tako dobro deluje kod mnogih , ne može biti pogrešno.

Najvažniji sastojci koji su meni poznati su sledeći:

vilin cvet, za stimulativno dejstjstvo na penis
biljka maca, daje energiju i vitalnost
sok lišaja, pojačava cirkulaciju krvi a time i rast penisa
korovi, stimulišu lučenje seksulnog hormona, testosterona
protein-hidrolisat, povećava osteljivost i rast penisa
7. Pritisnite
Proizvod je već pomenut u pozitivnom kontekstu u člancima poznatih časopisa GQ, Men’s Health ili Playboy. Potvrdjeno je uopšteno da Titan gel može uspešno da se primeni kod muškaraca svih starosnih grupa. Ovo se odnosi kako na jačanje muške snage tako i na izdržljivosti i rast najboljeg komada. Jačanjem penisa i partnerka postaje motivisana i razmažena a ljubavni život dobija sasvim drugačiju dimenziju.

Ali budimo iskreni: u nekom trenutku će naravno i individualna starosna granica učiniti svoje. Biologija ne može beskonačno da se nadmudruje.

Anketa: kolika dužina muškog penisa treba da bude?

Posle nekoliko istraživanja, naišao sam na studiju, koja je istraživala idealnu veličinu muškog penisa. Izmedju ostalog, pronašao sam sledeću statistiku, koja me impresionirala i zastrašila u isto vreme. Još jedan razlog više za primenu Titan gela…

Naručivanje Titan gela

Originalni Titan gel može da se naruči diskretno preko ovog zvaničnog sajta (i samo tako i treba da se naručuje, jer su u opticaju razni lažni proizvodi!). Titan gel je u prekomorskim zemljama već dugo poznat i u uspešnoj primeni.

Moje mišljenje o Titan gelustrong

Preporučujem svakom muškarcu da nabavi sebi Titan gel i ojača svoju muževnost. Gel bih izdvojio ispred ostalih proizvoda, npr. Viagre, iako je ja lično nisam koristio. Velika prednost je ta, što se sa Titan gelom se ne jača samo libido, već se produžava i penis za nekoliko centimetara. Naravno da dejstvo gela zavisi od raznih faktora, kao što je starost, stres i postojeće bolesti.

Kod mene je veoma dobro delovao i ne želim više da ga se odričem – moju devojku ne morate uopšte ni da pitate! Skoro da ne možemo više dočekati da se vidimo 😉

Titan gel – srbija – gde kupiti – u apotekama – iskustva

Titan gel je proizvod bi svi muškarci u poznijim godinama, koji žele seksualna iskustva, trebalo da imaju pored sebe. Ovaj gel ima vrlo bitna svojstva, a to je da omogućava dugotrajnu i veoma zadovoljavajuću erekciju. Koliko god da želite, toliko ćete imati erekciju, drugim rečima, i do pet sati. Osim erekcije koja je svakome muškarcu bitna kada dođe do zdravog seksualnog života, ovaj gel povećava penis, i to trajno. Može se povećati i do 4cm a komentari ljudi će vas uveriti da je to prava stvar za potenciju. Imajte na umu i da cena ovog proizvoda i nije nešto skupa, te kupovina dotičnog neće biti muka za vaš novčanik.

Nuspojave nećete imati, jer su izvori sastojaka 100% prirodni, a takođe, posledice će vas oduševiti. Veći penis i veća osetljivost, bolji seks uopšteno, dejstvo proizvoda je nešto što bi svaki muškarac mogao da poželi.

Titan gel – sastav – sastojci

titan gel sastav

Titan gel ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode, i to većim delom jer se njegovi sastojci dobijaju iz 100% prirodnih izvora. To znači da mu je sastav 100% prirodnog porekla i da će imati odlične efekte na vaše telo, kako za sam penis, tako i za sveopšte zdravlje. Sledeće sastojke možete naći u proizvodu: magnezijum, l arginin, glicin i ekstrakt guarane. Evo i razloga zašto su oni toliko bitni.

Ekstrakt guarane:

Guarana ulazi u sastav iz više razloga, a najbitniji od njih je povećanje izdržljivosti kao i povećanje cirkulacije. Sve to pomaže dužoj erekciji. Guarana takođe ima i druge beneficije za vaše telo, počevši od generalne izdržljivosti, a takođe je dobra i za moždanu aktivnost. Sportisti koriste guaranu prilikom vežbanja, pogotovo kod kraćih i eksplozivnijih vežbi.

L arginin:

L arginin je aminokiselina koja služi za nekoliko stvari, a u ovom slučaju za lečenje impotencije kod muškaraca. Iako nije tehnički esencijalna aminokiselina, što znači da telo može da je proizvodi samo, prisutna je u jako malim količinama, a veoma je bitna za telo. Takođe i pomaže kod bolesti kardio-vaskularnog sistema i kod imuniteta. Pomaže i kod borbe protiv demencije kao i kod rada bubrega.

Glicin:

Sastojci ovog proizvoda jesu 100% prirodni a u njih ulazi i glicin. Glicin je aminokiselina koje ima dosta pozitivnih efekata na telo, počevši od povećavanja izdržljivosti i regulisanja sna. Takođe povoljno utiče na oporavak mišića kao i na normalizaciju rada digestivnog trakta.

Magnezijum:

Magnezijum je jedan od najbitnijih minerala za naše telo. Deficit magnezijuma je nažalost česta pojava i može da smeta svima. Pomaže kod impotencije, što je najbitnije svojstvo za ovaj preparat. Inače se koristi za tretiranje raznih stvari, kao na primer oštećenja bubrega i jetre, poremećaja u ponašanju nesanice i problema sa spavanjem osteoporoze, karijesa i grčeva u mišićima.

Bogat jako korisnim sastojcima, ovaj preparat će vam okrenuti život na bolje, ovaj proizvod za muskarce je neverovatan.

Titan gel – koriscenje – uputstvo za upotrebu – kako koristiti

Titan gel je jako prost proizvod, naime, koriscenje dotičnog je veoma lako. Uputstvo za upotrebu dobijate uz proizvod stoga sve što treba da radite je da ga se pridržavate. U njemu piše kako koristiti gel i koji je nacin upotrebe najbolji. Evo i koja je upotreba najbolja. Najbolje je namazati gel jednom do dva puta dnevno i to relativno neposredno pre seksa. Time ćete imati najbolji efekat kada dođe do održavanja erekcije.

Uputstvo kaže i da je dovoljno mazati gel do dve nedelje za trajni efekat. Primena je vrlo prosta, kao što možete primetiti, stoga na pitanje Titan gel koriscenje imate prost odgovor, mazati do dva puta dnevno i to pre seksa. Uputstvo za upotrebu je prisutno sa razlogom, stoga ga se pridržavajte te će vam ovaj proizvod doneti još veći užitak.

Titan gel – iskustva korisnika – forum – komentari

Kucanjem Titan gel iskustva korisnika, naletećete na mnoge sajtove koji će vam objasniti u čemu je stvar. Većina tih sajtova će biti forum sajtovi gde možete videti razna iskustva korisnika.

Komentari i utisci je ono što će vam pomoći da shvatite kakav je proizvod u pitanju. Ako vam to nije dovoljno, pa lako je otići na bilo koji drugi od forum sajtova. Tamo ćete vrlo lako naći još stvari da vas ubedi u to da je proizvod prava stvar. Titan gel je zaista dobar, i komentari i utisci govore sami za sebe, napokon.

Titan gel – cena – prodaja – gde kupiti – u apotekama – srbija

narucivanje titan gela

Kucanjem Titan gel cena videćete da mu cena i nije nešto velika. Na pitanje gde kupiti Titan gel, odgovor je na sajtu. Zašto ga nema u apotekama, kakav je to proizvod? Jedan koji bi mnogi voleli da falsifikuju, stoga ga u apotekama nećete naći. Raznorazni oglasi i sajtovi kao što su kupujem prodajem će možda pričati da imaju ovaj proizvod, ali ne verujte nikome, već direktno idite na sajt i kupite tamo proizvod. Prodaja se vrši preko sajta, a gde kupiti je pitanje na koje je odgovor jednostavan.

Cena proizvoda je niska i stalno imaju neke promocije, stoga valja posetiti sajt redovno. Prodaja se vrši na prost način, naručite proizvod i stigne vam na kućnu adresu. Plaća se pouzećem, pa možete da izbegnete silne neprilike koje se dese u radnjama. Srbija napokon ima ovaj gel a i red jer, jer ga ranije nije bilo moguće naći u srbiji, te su ljudi tražili razne druge, ne efektivne preparate. Srbija je spremna za ovaj proizvod, a i vi ste, samo budite sigurni da pročitate kako se nanosi. Naruciti ovaj gel je najbolja stvar koju možete da uradite za sebe ako želite da poboljšate svoj seksualni odnos i da imate veći penis sa dugotrajnijom erekcijom.

Titan gel – nezeljena dejstva – rezultati – prevara ili ne

Nezeljena dejstva vas neće mučiti sa ovim proizvodom. Titan gel nezeljena dejstva skoro pa da i ne postoje. Rezultati korišćenja su uvek povoljni a mnogi ljudi će vam reći da je tako, kako po forum sajtovima tako i po ostalim sajtovima. Sam sajt sa koga možete naručiti proizvod je veoma dobar, a i tu imate svedočanstva uspeha proizvoda, kako od muškaraca koji opet mogu da se upuste u seksualna iskustva tako i od žena koje su posle ko zna koliko godina napokon dobile zadovoljstvo do svog muža. Nezeljena dejstva vas neće uznemiravati a to da li je ovo prevara ili ne, ne treba da vas brine, ni malo. Laz ili istina, prevara ili ne, sve su to sitnice koje ljude uznemiravaju, ali ovaj proizvod je legalan i veoma brzo deluje, stoga ga valja iskoristiti prvom prilikom, ako želite dužu erekciju i veće zadovoljstvo tokom seksa. Rezultati će vas oduševiti, stoga ga naručite prvom prilikom.

Iskustva sa Titan Gelom

iskustva sa titan gelom

Titan gel nije za lice niti će vam od njega nastati mitiseri, ali ćete zato uživati u većem zadovoljstvo tokom seksa. Vaš penis će porasti i do 4 centimetara i biće veći i u prečniku. Ne samo to, vaš će penis takođe biti jako osetljiviji na seks a erekcija će vam trajati i po nekoliko sati. Ovaj gel možete naručiti sa sajta i stići će vam na kućnu adresu. Pazite se raznih reklama i oglasa i naručite isključivo sa zvaničnog sajta. Neka vaša seksualna iskustva postanu bolja, častite sebe i vašeg partnera ovim gelom i to za jako malu cenu, imajući u vidu česte promocije.

Niste zadovoljni veličinom svog spolnog organa? Pitate se kako povećati penis? Očekivali ste da će s godinama dostići željenu dužinu, ali to se ipak nije desilo?

Ako vam se na sve ovo dešavalo da i neke djevojke s kojima ste imali seksualni odnos, nisu bile zadovoljne, onda vam definitivno treba izlaz iz ove situacije, a krema za povećanje polnog organa će vam pomoći u tome.

Naša preporuka za povećanje penisa je naravno Titan Gel. Čak i da vaša partnerica odlučno tvrdi kako joj veličina nije bitna, ako vi niste zadovoljni sobom, treba to da promijenite.

Danas, veličina penisa se smatra odrazom ženskog zadovoljstva i osjećaja muške moći i superiornosti u krevetu. Neke se zalažu da je tehnički dio čitavog procesa najbitniji, dok neke tvrde da bez većeg obima i dužine polnog organa svog partnera, uopšte ne bi mogle da uživaju. Šta god da je razlog, činjenice jasno pokazuju kako stoje stvari. Ne dopustite da vaša partnerica samo mašta, pretvorite njene i svoje snove u stvarnost.

Kada vam kažu da veličina nije bitna – Lažu

Anonimne ankete su pokazale da čak 97% žena smatra da je bitno to da njihov odabranik mora imati veliki penis. Kolike su šanse da nađete djevojku koja spada u ova 3%? Skoro pa nikakve. A i ona će vjerovatno da laže na ovu temu. Zato, poduzmite nešto po tom pitanju, uzmite stvar u svoje ruke i ne dozvolite da se više ikad osjećate nesigurno jer vam je penis manji od 15 cm.

Nego, da li ste znali da samo 4% muškaraca ima penis dugačak preko 20 cm, a samo 6% njih kupuje extra dugačke kondome? Da li vi želite biti jedan od njih? Korištenjem “Titan Gela” postoji izuzetno realna mogućnost da se dogodi povećanje dužine, ali imate i realne šanse da proširite obim svog penisa. To možete postići na potpuno prirodan način, bez bolova, bez stopa rizika u procesima napretka, kao i bez činjenice da morate dugo apstinirati od seksa (ukoliko to sami ne želite, pa pričekate da se rezultati pojave). Titan Gel za povećanje penisa je preparat koji daje stvarne rezultate.

“Da li je moguće povećati polni organ? Kako povećati penis?”

Koliko ste puta sebi postavili ovakva pitanja, a koliko puta ste naišli na konkretan odgovor i rješenje?
Ne brinite, sada ste na pravom mjestu! Titan Gel za povećanje polnog organa je ono što vam je trebalo svo ovo vrijeme. Napravljen je sa namjerom da osim penisa poveća i vaše samopouzdanje, ali i nivo uživanja vaše partnerice. Titan krema je idealan izbor za sve ljude koji žele povećati penis.

Morate biti svjesni da rezultati niti dolaze, niti odlaze preko noći. Kada jednom postanete uporni, postićete željeni obim i dužinu, pa nećete morati razmišljati o nekim drugim opcijama za povećavanje penisa. Bitno je da ste istrajni, te da svakodnevno nanosite Titan Gel. Kada uđete u rutinu, a rezultati počnu biti vidljivi – onda slijedi ono najbolje: naglo povećanje muškog libida, pa samim tim i bolja izvedba u krevetu.

Neki kao metod povećanja penisa primjenjuju rizične zahvate. Mi kažemo NE!

Titan Gel za povećanje polnog organa čini vaš penis većim i dužim, a bez potrebe da se podvrgnete bolnim tretmanima i dosadnim tretmanima oporavka nakon čitavog procesa. Učinite to na prirodan način, koristeći gel za povećanje penisa, koji vam neće zadati dodatne glavobolje. Zapravo, takvi zahvati mogu da utiču loše na erektilnu funkciju, s obzirom da su tkiva penisa sklona istezanju i deformacijama.

Čak i da ne budete imali ovih problema, zašto biste bacali čitavo bogatstvo, kada za manji novac možete postići isti efekat? Sa korištenjem Titan Gela, ne morate da provedete nijedan dan bez seksualnih odnosa, dok je situacija sa zahvatom potpuno drugačija. U slučaju da se odlučite za Titan Gel, nemate od čega da se oporavljate, već samo da napredujete. Postoji i opcija pomoću koje efekat postižete vakuum pumpom.

Ali, to zadovoljstvo postignutim rezultatima će zaista kratko trajati. Pored toga, ovaj metod je veoma nepraktičan i osobu koja ga upotrebljava prate jaki bolovi. Sigurni smo da na svijetu ne postoji žena ili devojka koja bi uživala gledajući svog muškarca kako se preznojava od muke dok pokušava da poveća svoj ponos, umjesto da se za to vrijeme posveti uživanju u predigri.

Pojavili su se i takozvani flasteri za povećanje polnog organa, no njihovo dejstvo nije provjereno pa ne treba rizikovati sa takvim proizvodima, već ih izbjegavati da ne biste bez potrebe bacali novac. Zato, ne postoji razlog da se ne oprobate sa upotrebom Titan Gela. Efikasan, bezbolan, a povećava i proširuje vaš penis bez da morate apstinirati od seksualnih odnosa.

Povećanje penisa bez neželjenih efekata

povecanje penisa bez nezeljenih efekata

Većina muškaraca, htjeli to priznati ili ne, priželjkuje veći penis. Veći penis nosi sa sobom brojne pozitivne ekfekte i na tijelo i na psihu. Ipak, teško se ljudi odlučuju da poduzmu nešto po tom pitanju. Ustaljeno je mišljenje da se samo zahvatom može postići željena veličina. Muškarci se, opravdano, plaše ove metode i ne pomišljaju na drugo rješenje.

Procedure povećanja penisa sa sobom nose brojne potencijalne opasnosti i velike bolove. Postoji opasnost od pojave problema sa erekcijom s obzirom da su tkiva penisa izložena istezanju i neprirodnim deformacijama. Uvijek postoji rizik od komplikacija jer je to prilično teška i delikatna procedura. Stoga je strah od ove metode povećanja vrlo opravdan.

Pored gore navedenog, ovo je komplikovan zahvat koji puno košta. Prosječna cijena iznosi preko 4000 eura.

U periodu poslije zahvata neophodna je redovna fizikalna terapija duži vremenski period. Ona podrazumijeva svakodnevno korištenje posebnih vakuum aparata pomoću kojih se spriječava povratak penisa u prvobitnu veličinu. I sve to traje najmanje šest mjeseci poslije zahvata. Ko za to još ima snage, vremena i živaca? Da ne spominjemo i to da se za sve to vrijeme oporavka muškarac mora odreći seksa.

Na tržištu su brojni drugi preparati za povećanje muškog polnog organa. To su uglavnom proizvodi sumnjivog kvaliteta koji često sa sobom nose rizik od brojnih neželjenih posljedica. Korištenjem vakuma za povećanje se možete povrijediti, tablete za povećanje polnog organa mogu stvoriti ovisnost, flasteri mogu izazvati brojne alergije i tako dalje.

Postavlja se pitanje kako povećati polni organ prirodnim putem? Upotreba Titan Gela podrazumijeva upravo to, potpuno bezopasno povećanje penisa na prirodan način bez rizika od bilo kakvih negativnih posljedica. Titan Gel rješava problem dugoročno i ne postoji opasnost od vraćanja u prvobitno stanje. Pored toga ne može se stvoriti ovisnost niti bilo kakve alergijske reakcije

Titan Gel osigurava dugotrajan i siguran rezultat

Drugi preparati za povećanje penisa donose kratkotrajan efekat i uglavnom bolan proces upotrebe. Titan Gel pozitivno utiče na tkiva penisa pri čemu ona ne gube oblik i strukturu. Penis u ovom slučaju nije izložen bilo kakvom neprirodnom istezanju. Cijeli proces rasta polnog organa je potpuno bezbolan.

Titan gel važne informacije iskustva nezeljeni efekti

titan gel nezeljeni efekti

Preranog ejakulacija, ceo globus je postalo poznato, a takođe i 30% muškaraca u stvari poneslo! Ali odlaganja ejakulacije, to je teško, čak i nemoguće, izgleda da bude problem neočekivan. Međutim, često u proceni seksologije, da ispuni čoveka muči takva nevolja. Orgazam kasno: šta se dešava? Prvo, to može biti ono što medicina ide poreklo ovog orgazam kasni, pa čak i nestalih. U stvari, neki materijali, koji se sastoji od specijalne anti-depressantov, uspori ejakulacije. Lekar ne razmišlja, ne mora nužno da ovaj efekat, mi bi da pati, ne shvatajući da je ovo sporedni efekat je njegova terapija.

Dakle, kada čovek primeti da je imao problema sa orgazma, prvi odgovor je da proverite uputstvo za lekove, koje on prihvata, posebno štetne posledice. Ako to nije situacija, tamo može da bude problem uzbuđenja, to je tvrditi da kod ovog momka postoje problemi u sastavu njegovog sprovođenja, do nivoa dovoljnog da izazove orgazam. Mi više ne suočavamo sa problemom titan gel hemijskim ili mehaničkim, ali umesto mentalno. Ovaj čovek ne može da stimuliše érotiquement njegov um će biti dovoljno efikasan da dostigne aktivni put do orgazmu. On je sasvim nepoznatih nije spreman i ne može ih naći na putu njenog sprovođenja. Nakon toga morate da saznate za sebe, učeći. To je razlog zašto neki ljudi su veoma mlade iskustvo ejakulacija titan gel iskustva se odlaže. Kod njih nije kao drugi, strah od preranog ejakulacija! Treće, ovaj momak ejkuliruet, po pravilu, samo u toku usmeni seks ili milovanja uputstva. Neki muškarci na snagu poreskog psihičke, kada tehnike ove vrste.

To je kao da se osećaju neprijatno i nije mogla da pusti. To je u nekim slučajevima i za intravaginalьnoй ejakulacije. Neki muškarci u bračne odnose sa uvidom genitalija teško je pustiti da ide u uživanje, kao i da se spreči pojava ejakulacije. I onda, titan gel neki muškarci stariji, hirurško lečenje prostate, imaju orgazam. Svoj vrhunac je ipak stvarno prisutan. Ona predstavlja ejakulacije, zove retrogradnih, gde semene tečnosti generiše, doživela orgazam, ali ostavlja na dopunske pitanju: on se vraća u bešiku ova modifikacija procedure rezultat oštećenja mišića mokraćne bešike, što ne sprečava završi unos u pressovanii faze ejakulacije. On se pobrinuo da se otvori. Neki neurološki poremećaji mogu dovesti do je. Efikasna titan gel iskustva bolest u postizanju nervi mogu blokirati ejakulacije. To se može desiti, na primer, kada se dijabetes postojećim veoma dugo vremena, ili skleroza … kada je u pitanju bolesti, izaziva neurološka oštećenja, stoga, važno je da razgovarate sa svojim lekarom. Seksualna aktivnost postaje deo zdravlja.

Orgazam je teško: samo koje su opcije? Stop Lek, ako on ostaje u anksioznost, a takođe može da se promeni dodatnim ili da izaberete da mirno čekaju ove terapija bi trebalo da bude završen. To sve zavisi od toga ako je lek neophodan za zdravlje ili titan gel medicine udobnosti. Nastojati da shvate, kako bi pronašli kursevi njegovo sprovođenje, kao i komponente pomoć talas uzbuđenja da koristite. Održavanje svoje fantazije, da ih pretvori u pravo vreme. Saznajte kako da dozvoli da samostalno hoda bukvalno u zavisnosti od. Biti obrazovan, kada moramo da idemo operaciju na urologije, u posledica, pre rođenja prilagođavanja više udobno. I nikada ne ustručavajte se da pitate za savet zatraži mišljenje stručnjaka. Erekcija? To je titan gel nezeljeni efekti penis raste i u pitanju da bude teško … ali to nije baš tačno. Šta je teška “tipičan” tokom erekcije? Kada morate da odete konsultujte svog lekara, ako tvrdoće ne izgleda da nam je dovoljno, ili nije dovoljno? Kao i najbolje načine da se sudi?

Tačno, šta je to što čini sila erekciju? Tokom erekcije penisa završava, da je teško zbog toga, da ga ispunjen krvlju. Pod uticajem emocija, mišić baze penisa da se opustite. Oni ostavljaju u krvi, da ide U samo da se zove cavernosa od dva cilindara, koji titan gel rade širom veličini penisa. Kreirana od mekog pokrivenost, međutim, veoma teško, cavernosa od, sigurno će pozitivno uticati kako je dobro biti veoma negibkimi: to je izgradnja. Nekoliko razloga može da poremeti ovaj mehanizam, višak holesterola u krvi ili srčanih bolesti. Dijabetesne pitanja. Neke neurološke povrede. Mnogi lekovi (uključujući i lekovi, antidepresivi, miran i drugi). Upotrebe duvana i alkohola. Psihološki faktori takođe mogu da doprinesu: titan gel nezeljeni efekti anksioznost, anksioznost, strah, ne može da smanji kvalitet erekcije. Kada se može konstatovati da je nedostatak snage-to je problem sa erekcijom? To je više izazovan problem, nego što se čini. Učestalost problema sa erekcijom povećava sa godinama (1): oni utiču na više od polovine muškaraca starijih od šezdeset godina.

Međutim, njihova težina može da varira u zavisnosti od uslova periodične, kao i iskusne oko u celini nedostatak erekcije, ili erekciju, koji ne dozvoljavaju da u punoj snimanje. , ili para, treba da se zapitamo, da je, kao rezultat, umesto “visokog kvaliteta svojoj erekcije (ili moj drugar) mi omogućava da imaju seksualni život, kao i nekoliko napredovali?” Retrogradne ejakulacija-to je stanje u čoveku, popularnih lekara, ali malo ko od momaka. Uvek, problem ovog naloga ostaje intimnom i nekoliko, kao što je odrastao na ovu temu. Retrogradne ejakulacija kada sperma se vraća pravo u bešiku. Je retrogradan orgazam-to je poremećaj sperme, umesto da je orgazam napolje iz tela, vraća se nazad u bešiku momka. Kao rezultat toga, on ima iskustvo vozbuždennuю, on ne poštuje sperme iz svog tela. Zašto spermu u bešike? Obično, kada se svaka mala stvar je da dobro radi, bešike insistira na njegovom izlazu, ili u početku mokraćne cevi, dvorac, koji je snažno zatvara u trenutku orgazma.

U određenim bolestima, ova Blokada štete. Onda, kada semennaя tečnost vыlilasь sa snagom orgazam, njene vlasti da dvorac pogoršalo. I ona spada u bešiku. Tačno koji su simptomi retardiran orgazam? Čovek se bori sa ovim problemima je primetio za vreme polnog odnosa, osećaj orgazam redovno, bez potrebe da sperme biti napolju. Neki muškarci i neke parove ne shvataju, tokom seksualnog odnosa zbog toga što je tokom orgazma vaginalьnogo, žene mast meša sa spermatozoida, a takođe niko ne mosting skloni da razmotre sastav tečnosti! Momak umesto toga mogli da posmatraju to je osećaj za vreme samo-zadovoljstva ili tokom trljanje do orgazma. Nakon toga, kada je ovaj momak odlazaka u toalet posle orgazma, njegov urin meša sa spermatozoida, ne imajući uniformnost obično.

Povećanje penisa – mit ili istina?

povecanje penisa

Nedavno su na jednom od poznatih erotičnih sajmova pripremili okrugli stol sa stručnjacima te konačno otkrili odgovor na veliko pitanje: „Da li je moguće povećati penis“?

Konferencija je ubrala veliki interes u očima javnosti, što dokazuje da je dvorana bila potpuno ispunjena.

Želja mnogih muškaraca u Hrvatskoj i diljem svijeta konačno je ispunjena, a mi vam razotkrivamo otkrića stručnjaka, koji su na konferenciji iznijeli svoja mišljenja o tome, je li uopće moguće povećati muški spolni organ te koje su metode najučinkovitije za to.

Na početku čuli smo nekoliko osnovnih podataka o svojstvima muškog spolnog organa i erekcijama.

Penis je spolni organ koji je sastavljen od tri cilindrična tijela erektilnog tkiva (spužvasto tkivo koje je puno sitnih žila) po cijeloj dužini organa. Erekcija nastupi kada tijelo počne slati veće količine krvi u penis preko raširenih arterija, a ta krv napuni spomenuta cilindrična područja. Kada se cilindrična tijela napune, stvaraju pritisak na žile koje odvode krv iz penisa, što znači da u penis dolazi više krvi nego što iz njega izlazi, zato postane tvrd. Pomoću posebnih vrsta sastojaka moguće je lansirati povećan protok krvi u penisa, a samim time utjecati na njegovu veličinu.

Ženske znanstvenice su predstavile anatomiju tijela i pojasnile kakva je idealna dužina penisa za zadovoljavanje žena.

povecanje penisa mit

Tijekom predavanja koje je slijedilo, predstavili su nam iskustva korisnika s različitim načinima povećavanja penisa.

Prvo su predstavili kirurško povećavanje penisa pomoću operacije. Tu se radi o kompliciranom i rizičnom postupku, a najveći minus, pored svega ostalog, je visoka cijena i dugotrajni oporavak. Postupak je rizičan zato jer može nakon operacije doći do erektilne disfunkcije te pacijent postane privremeno ili trajno nesposoban za postizanje erekcije. Slike koje su nam pokazali, brzo su nas obeshrabrile od razmišljanja o operaciji.

Sljedeća metoda su različite tablete. U ovom trenutku navodno ne postoji nijedna znanstvena potvrda da konzumiranje tableta za povećanje penisa zaista utječe na povećanje, a upozoravaju čak da se prije konzumiranja bilo kojih tableta mora kontaktirati osobnog liječnika te pregledati sve sastojke koje tablete sadrže. Naime, većina tableta nije znanstveno testirana na moguće nuspojave i rizike, povezane s vašim zdravljem. Bez konzultacija s liječnikom konzumacija tableta apsolutno nije preporučljiva.

Metoda koja je u ovoj godini vjerojatno najpopularnija među muškarcima koji žele povećati svoj penis, bez obzira na to imaju li mali ili veliki, su gelovi za povećavanje. Na konferenciji predstavili su djelovanje najpopularnijeg gela za muškarce Excite, koji ima veliki plus, da nema nikakvih nuspojava, te da djeluje odmah nakon nanošenja, zato ga većina muškaraca koristi izravno prije seksa. Gel svojim momentalnim djelovanjem odmah raširi žile u penisu, a time omogućuje iznimno tvrde erekcije i veći penis tijekom seksa.

Brojni zadovoljni korisnici su dokaz da je gel efikasan, neki između njih su za stranicu čak poslali i slike svojih „uspjeha“. Zasigurno je gel Excite više nego odličan odabir za muškarce koji žele tvrđe erekcije i veći penis tijekom seksa.

Svima dobro poznata metoda za povećanje je i vakuumska pumpa. Radi se o proizvodu valjkastog oblika, u koji muškarac umetne svoj penis i pomoću vakuuma u njega crpi dodatnu krv, koju zatim pomoću obruča »uhvati v penis«, zato je penis kratkoročno uspravniji i veći. Loša strana ove metode jest ta da je efikasna samo dok muškarac na penisu nosi obruč, kojeg ne smije nositi dulje od 20-30 minuta. Muškarcima se ne sviđa i činjenica da ga moraju nositi tijekom seksa te da je obruč vidljiv i partnericama.

Na konferenciji predstavljeni gel za povećanje penisa Excite i flasteri X-core, koji su sada dostupni i u Hrvatskoj (Foto: Excite, Xcore)

povecanje penisa istina

Jedna od najnovijih metoda na području povećanja penisa zasigurno je povećavanje pomoću flastera. Daleko najpoznatiji flasteri u tom segmentu su američki flasteri X-Core, zato se na konferenciji predstavila baš ta marka. Radi se o jednakom principu djelovanja kao kod nikotinskih flastera protiv pušenja – muškarac zalijepi flaster na svoju kožu (na unutranju stranu ruke ili na prsa), a zatim njegovo tijelo počne apsorbirati sastojke koje se nalaze u ljepilu flastera i koji utječu na proširenje žila te opskrbu veće količine krvi u penis. Pošto se radi o mjesečnom ili višemjesečnom procesu (u jednoj kutiji nalazi se 30 flastera koji jamče uporabu 30 dana), konačni učinci su trajne i bolje/tvrđe erekcije i povećanje penisa. Prvi odazivi korisnika glede rezultata iznimno su oduševljavajući, a potvrđena je i činjenica da flasteri nemaju nikakve nuspojave te su zato prikladni i za starije osobe.

Znanstvenici su bili jedinstvenog mišljenja da sastojci (L-Arginine, Maca, Muira Puama, Sarsparilla) koji se nalaze u Xcore flasterima zaista služe kao prirodni afrodizijaci, te mogu utjecati na ubrzavanje testosterona, stimulaciju hormona i poboljšanje cirkulacije u penisu, a to utječe na erekcije i povećanje uda. Pošto flasteri X-Core nemaju nikakve nuspojave, preporučuju se kao jedna od rijetkih sigurnih mogućnosti za povećanje penisa.

Oprez – sve navedeno potvrđeno je samo za originalne X-core flastere, upozorili su da u Hrvatskoj ima i nekoliko drugih tipa flastera, koji nisu prošli testiranje.

kako povecati penis konferencija

Na kraju konferencije predstavili su još nekoliko iskustava pojedinaca s različitim metodama za povećanje penisa te njihove priče. Tu smo primijetili da muškarce možemo podijeliti u dvije skupine:

1. Mlađe – neki su bili veličinom svog penisa zadovoljni, neki nisu, a svi su imali veliku želju za većim penisom, što je na kraju krajeva želja većine muškaraca. U ovu skupinu pripadala je većina muškaraca koja se je predstavila na konferenciji, a svi su potvrdili da su za povećanje penisa potrošili već ogromne svote novca, ali rezultate nisu postigli sve dok do povećanja nisu došli pomoću jednostavnih i jeftinih metoda – flastera X-core, koji su im omogućili postizanje trajnih rezultata.

2. Starije, kojima je povećanje penisa bitno prvenstveno zbog lakšeg postizanja erekcije i neprekidnog seksa. Starije su osobe najviše pohvalile djelovanje gela Excite, koji im je u krevet navodno vratio veselje, jer ga mogu neosjetno nanositi prije seksa, a zatim praktički momentalno postignu erekciju koja traje puno dulje nego inače.

Konferencija je završila u iznimno opuštajućoj atmosferi, za razliku od početka kada je vladala tišina i kada je većini prisutnih bilo nekoliko neugodno.

 

Comments 16

 • Svaki dan mi je bolji uz titan gel. Seks mi je neverovatan, a i devojka se slaže. Probajte ga, muškarci, ne stidite se, nije to ništa strašno niti opasno. Ako ti treba pomoć, potraži je, to sam i ja uradio sa raznim proizvodima, ali nijedan nije delovao kao titan gel stoga hvala im mnogo, jer moj seks je sada bolji nego što je ikada bio.

 • Postao sam majstor u krevetu zahvaljujući ovom gelu. Erekcija mi traje mnogo duže i mogu da budem sa ženom i po tri sata a da ne svršim. Meni je ovo donelo mnogo uspeha u krevetu i svaki dan ga redovno mažem, tako da vam preporučujem svima. I vi možete postati majstor u krevetu.

 • Moj muž ima mali penis, ne osjetim ga dovoljno, ne mogu svršiti. Stvarno želim osjetiti pravi orgazam i biti zadovoljna seksom. Molim vas, recite mi kako se pravilno koristi, želim da uspije. Čekam vaše odgovore.”

 • U mojim godinama svi imaju problema sa seksualnim životom i prilično je teško pronaći odgovarajući proizvod zbog narušenog zdravlja. Titan Gel vrijedi pravo bogatstvo, vraća seksualnu potenciju i poboljšava raspoloženje. Uopšte nema negativnih efekata i veoma pozitivno utiče na zdravlje.”

 • Kupio sam Titan Gel samo da isprobam kakav je, rezultati su me oduševili a to definitivno nisam očekivao. Erekcija se pojavi 20 minuta posle nanošenja i traje onliko dugo koliko ja to želim. Moja supruga je najsretnija!”

 • Kupila sam ovaj gel svom mužu. Nismo htjeli da koristimo stimulanse dok nismo čuli za Titan Gel. Naš prvi “probni proizvod” je donio brdo novih osjećaja sa sobom. Mom mužu se baš svidio. Novi osjećaji nisu ni slični onima od prije. Gel sad obavezno imamo kod kuće i zovemo ga “proizvođač zadovoljstva

 • Čovječe, gel je zakon. Čitao sam o njemu u info magazinu, neka djevojka je ispričala kako joj je momak uspio doći do 17 (umjesto 13) sa gelom. To je rekord. Naručio sam odmah, bez puno razmišljanja. Šta da vam kažem, koristio sam ga prema uputama svaki dan, masirajući 10 minuta – narastao je za 3 cm. Čak me i obične hlače stišću. Djevojka mi je prezadovoljna, dovedem je do vrhunca 2-3 puta svaku noć. Definitivno preporučujem gel. Nedavno sam gledao na TV, neki doktor je rekao da je ovaj gel testiran i nema negativnih popratnih pojava. Istraživači su zaključili da ovaj gel stvarno pomaže, prirodno i organsko povećanje, i jedina je sigurna alternativa operaciji.”

 • Da, mala ćuna je veliki problem nekima. Preporučujem onima sa takvim problemom da pokušaju sa Titan Gelom. Moj brat sad ima takvu spravu, da može zadovoljiti bilo koju curu. Vidio sam ga u sauni – doslovno sam zinuo. I ja sam se onda odlučio za povećanje, dobio sam 2,5 cm za mjesec dana!”

 • Mislim da sam ja najsretniji. Dobio sam 4 cm. Umjesto 12 sad imam 16 cm. Moja žena je izvan sebe od sreće, konačno imamo mir u porodici. Nezadovoljna žena je gora od malog djeteta. Sada je kao zlatna 🙂 Plus, i ja sam zadovoljniji seksom. Nisam baš osjećao zadovoljstvo prije, sve je to bila više predigra. Stvarno je pušiona kad imaš mali penis. Kada je počeo da raste, odmah sam osjetio razliku. Nemojte uopšte sumnjati, gel je super!”

 • Moj muž i ja smo imali problema sa seksom već neko vreme. On mesecima nije mogao da zadrži erekciju i to je veliki problem postao. Kako da uživamo u seksu kada ne može ni da mu se digne, aman?! Nisam verovala koliko će se stvari promeniti, ali kada smo uzeli titan gel, zaista su brzo počele da se menjaju. Njegov je penis PORASTAO, nije samo postao tvrd. To me je zapanjilo, jer sam otkrila da mogu da uživam na nove načine, a i njemu je otvorilo horizonte. Seks nam nije bio nikada bolji nego sada.

 • Svaki dan mi je bolji seks jer sam našao titan gel. Bilo mi je malo teže pre toga, naime, nisam mogao baš dugo da istrajem, tj. posle 15 minuta bih već bio gotov. Uz titan gel mogu da istrajem i mnogo više od toga i to me čini jako srećnim. Svaki dan po orgazam, i to seks koji traje po 2 sata. Sada mogu da krenem u nove pohode i da se ne bojim susreta sa ženom svaki put, uz strah da će mi se smejati ili će biti razočarana.

 • Postao sam majstor u krevetu zahvaljujući ovom gelu. Erekcija mi traje mnogo duže i mogu da budem sa ženom i po tri sata a da ne svršim. Meni je ovo donelo mnogo uspeha u krevetu i svaki dan ga redovno mažem, tako da vam preporučujem svima. I vi možete postati majstor u krevetu.

  • Ma da li je moguće? Ja sam se zaista pitao šta meni može pomoći. Čitao sam da ovo nije baš i istina i da ne raste svima penis isto. Takođe, ko još može da izdrži tri sata ili više u krevetu, pa to je pravo sranje, makar tako meni zvuči.

   • Ne budi toliko skeptičan, naruči pa probaj. Nije mnogo skupo a i ja kao žena ti garantujem da će ti seks biti bolji. Moj dečko je ovo kupio a nije mi ni rekao, pa sam jedne večeri primetila da nam je seks mnogo duže trajao. Svršila sam tri puta a on se nije ni oznojio. Svakako deluje, probaj pa ćeš videti.

   • mam 65 godina i meni je takođe pomogao. Nisam verovao da ću moći ponovo da spavam sa ženom. Mi nismo imali seks već nekih 15 i više godina. Da, njoj je bilo lepo i bez toga, i mogli smo normalno da živimo, ali tek sada vidim koliko smo propustili i velika je šteta što titan gel nije ranije stigao u ovu državu. Preporučujem ovo i starima ii mladima ako žele bolji seks, ili seks uopšte.

 • Teško je kada mlad muškarac mora da se okrene proizvodima za povećanje penisa, jer ne može da ima stalnu erekciju. Stvari su se brzo promenile za mene, jer je titan gel uskočio i učinio mi život boljim. Ne dešava se često da proizvod tako brzo deluje da bih ga ja preporučio nekome. Probao sam već par takvih proizvoda i nijedan nije bilo nešto preterano delotvoran. Titan gel se pokazao daleko boljim u odnosu na ostale proizvode. Meni je od njega penis i veći a i erekcija mi traje dosta duže. Ako imate problema sa erekcijom, mladi ili stari, preporučujem vam ovo, jer deluje, a i povećava penis. Moj je porastao za nekih 2.5 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *