Snail Farm - produs de revizuire, experiență, achiziție în România

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Snail Farm 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.


Snail FarmSerul cu mucus de melc negru și efect de botox . Serul conține un ingredient secret numit „mașina timpului pentru femei”.

Combate eficient ridurile

Știai că melcul își poate acoperi o gaură în propria cochilie? Mucusul său conține un set complet de componente pentru toate tipurile de țesuturi.

Împrospătează și întinerește

Mucusul curativ activează procesele schimbului intercelular și reîntinerește pielea.

Snail Farm – experiențe de sex masculinexperiențe cu Snail Farm

Snail Farm – un elixir cu efect de botox. Dezvoltat de către oamenii de știință coreeni, bazat pe mucusul melcului negru gigant Achatina, Serul Snail Farm a făcut adevărate furori pe piața românească. Produsul conține un amestec de tripeptide Syn®-Ake cu un puternic efect antiîmbătrânire, precum și mucus de melc bogat în acid hialuronic, glicoproteine, proteoglicani cu proprietăți antimicrobiene.

Acest elixir este foarte popular printre frumusețile europene.
Însuși melcul își folosește mucusul pentru a sigila intrarea în cochilie și pentru a repara stricăciunile. Melcul este capabil să sigileze găuri mari în propria cochilie doar cu ajutorul mucusului.

Alternativă la botox Serul de întinerire conține, de asemenea, și complexul. Acesta acționează similar injecțiilor cu botox – mușchii tăi se relaxează, textura pielii este refăcută, iar ridurile dispar.
Complexul de tripeptide SYN®-AKE se bazează pe peptide similare veninului de șarpe.

Poți comanda Snail Farm urmând 3 pași simpli!

Completează formularul, așteaptă telefonul managerului, plătește produsul la oficiul poștal i livrare și plată.

Livrare în toată țara prin poștă în decurs de 5-10 zile lucrătoare. Nu e nevoie de plăți în avans! Plata se realizează la recepționarea comenzii. Ai dreptul de a anula achiziția în decurs de 14 zile de la recepționarea comenzii, indiferent de motivul returnării.

Serul este destinat regenerării în profunzime a pielii și unei reîntineriri puternice. Nimeni nu își poate imagina un produs mai puternic cu o compoziție versatilă pentru vindecarea și întinerirea pielii la toate nivelurile.

Snail Farm – experiențe Femeie

Snail Farm cumpăra România

Doctorul Matei Tudorache tocmai a lansat un nou ser revoluționar pentru îngrijirea conturului ochilor care are același efect ca o intervenție chirurgicală cum ar fi liftingul facial sau botoxul, însă fără injecții! A spus că după ani de zile în care a ținut secret acest produs și l-a rezervat numai clienților săi faimoși, a decis să pună pe piață acest produs pentru ca astfel să îi împiedice pe oameni să se supună unor proceduri inutile. O vom supune testului nostru pe cititoarea revistei Derma Today, Maria Adam.

Pe durata căsniciei ei de 30 ani, pielea Mariei Adam s-a deteriorat sever din cauza stresului constant, efectelor nocive ale razelor solare, alcoolului ocazional și câtorva ani de fumat. Maria va folosi același produs recomandat de doctorul Matei Tudorache, serul Snail Farm pentru a vedea dacă ridurile ei profunde și ridurile de expresie vor dispărea. Citiți mai departe pentru a descoperi cum și-a recăpătat Maria Adam zeci de ani de tinerețe a feței cu ajutorul pontului doctorului Matei Tudorache.

„Tenul meu era foarte neted și frumos când eram tânără și nu am avut niciodată probleme cu ridurile. Am absolvit facultatea fără să am niciun rid pe față. Când m-am angajat la o companie locală, am căpătat anumite obiceiuri rele, cum ar fi să nu mă dau zilnic cu cremă de plajă, să beau alcool și ocazional chiar să și fumez.

În timp, pe fața mea au apărut riduri. Mă simțeam rușinată și inconfortabil. Când ieșeam cu prietenii, mă simțeam adesea nesigură și fugeam la baie ca să mă machiez și mai mult. Nu îmi plăcea să mă văd în oglindă și am început să evit să mă uit.

În ultimul timp, am cheltuit sume mari de bani pe produse pentru combaterea îmbătrânirii, probabil la fel ca multe alte cititoare, doar ca să aflu că nu obțin rezultate sau că acestea sunt minime.

Astăzi sunt încântată de noul produs împotriva îmbătrânirii al doctorului Matei Tudorache, denumit Snail Farm. De mult timp îmi doresc să am tenul și pielea sănătoase. Dacă nu aș fi luat măsuri, sunt sigură că urma să arăt pentru totdeauna ca o bătrână veștejită.

Snail Farm înșelătorie

Maria a încercat numeroase metode fără să obțină rezultate sau obținând rezultate minime. Chiar s-a gândit să își facă și operație estetică, dar a avut dubii în acest sens. Părea că totul era fără speranță până de curând, când a urmărit una dintre emisiunile sale favorite, în care s-a discutat despre Snail Farm.

Doctorul Matei Tudorache a știut despre acest secret de ani de zile și l-a rezervat numai clienților săi privați, care aveau nevoie să arate rapid cu 10 – 15 ani mai tineri. Când Maria Adam a povestit cât de mult a ajutat-o acest ser pentru conturul ochilor, a plâns de bucurie, datorită rezultatelor sale.

Când Maria a aflat despre acest produs, a fost așa de suprinsă de cât de uimitor de simplă, ieftină și eficientă este această tehnică, încât a simțit nevoia să o testeze și ea.

La Derma Today am primit atât de multe e-mailuri din partea cititoarelor noastre care întreabă despre Snail Farm, încât ne-am decis să scriem un articol în care să povestim despre testul efectuat și în care să raportăm rezultatele Mariei! Citește mai departe.

Doctorul Matei Tudorache a declarat că a decis să sintetizeze întreaga sa experiență și cunoștințele într-un produs care să funcționeze într-adevăr și să aibă un preț acceptabil. Se săturase să audă nenumărate povești ale persoanelor care au irosit zeci de mii de lei pe produse împotriva îmbătrânirii extrem de costisitoare sau pe operații estetice periculoase și inutile. Drept rezultat, acum câteva săptămâni, a dezvăluit secretul său și a promovat produsul Snail Farm.

După ani de teste și cercetări, doctorul Matei Tudorache, în colaborare cu o echipă de cercetători din industria produselor împotriva îmbătrânirii, a descoperit un produs revoluționar care efectiv a îndepărtat 10 până la 20 ani de pe fața femeilor în doar o lună. Partea șocantă este că acest produs este 100% sigur și nu costă aproape nimic! Soluția miraculoasă pentru reîntinerire este o combinație de anumite ingrediente cheie conținute în Snail Farm.

Ce conține?

Snail Farm experiențe

Colagen solubil, secreție de melc filtrată. Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate. Tetraizopalmitat de ascorbil.

Acestea sunt ingrediente naturale care acționează împreună pentru a elimina ridurile profunde și ridurile de expresie la nivel celular – sub suprafața pielii – de aceea sunt atât de eficiente.

S-a dovedit clinic că secreția de melc din acest ser încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor și normalizează funcționarea acestora.
Prima piesă din puzzle-ul împotriva îmbătrânirii Doctorul Matei Tudorache a vorbit despre secreția de melc.

Secreția de melc constituie secretul pentru a-ți ascunde vârsta.

Proteinele și vitaminele conținute de secreția de melc au un puternic efect antioxidant, serul având un efect mai eficient timp de 24 de ore. Proteinele acționează ca un burete pentru a absorbi umiditatea transepidermală, oferind o hidratare profundă a pielii și o reducere record a ridurilor. 60% reducere a ridurilor profunde și a ridurilor de expresie. De aceea doctorul a spus că Snail Farm este atât de eficient. Este unul dintre puținele produse de pe piață care conțin extract de melc în cantitatea și doza adecvate.

„Cum să îl folosesc?”

Este efectiv foarte simplu. Pur și simplu aplici câteva picături de ser pe pielea curată din jurul ochilor prin mișcări ușoare de tapotare până la absorbția completă a produsului, de două ori pe zi, dimineața și seara. Doctorul Matei Tudorache a spus în cadrul emisiunii că „trucul este să utilizezi Snail Farm zilnic”. Acest produs conține cele mai ridicate concentrații de extracte de melc în doze optime. Echipa mea a descoperit, de asemenea, că aceasta conține numeroși antioxidanți cu efect de lifting facial și numeroase vitamine și minerale.

Ne-am decis să-l testăm!

Snail Farm forum

Am fost așa de entuziasmați după emisiune, deoarece am primit o mulțime de e-mailuri și scrisori și ne-am decis să investigăm ingredientele împotriva îmbătrânirii recomandate de doctorul Matei Tudorache înainte să publicăm acest articol în care să lăudăm produsul. Am hotărât să îl testăm pe un voluntar din echipa noastră. Deja ați aflat de Maria Adam, care de abia aștepta să încerce acest produs. Iată rezultatele ei..

Rezultatele tratamentului de 14 zile al Mariei:

Maria este o bunică de 62 de ani din București. Ca majoritatea femeilor de vârsta ei, de-a lungul timpului, aceasta a căpătat riduri profunde și riduri de expresie. Maria a spus că a decis să încerce Snail Farm deoarece era foarte frustrată că niciun alt produs nu i-a oferit rezultate. Chiar s-a gândit să se supună unei intervenții de lifting facial extrem de riscante și costisitoare. Snail Farm a fost pentru ea o ultimă încercare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *