Snail Farm - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Snail Farm 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

преживявания с Snail Farm

Snail Farm – Серум, съдържащ екстракт от черен охлюв с ботокс ефект

Серумът съдържа тайна съставка, наречена “Машина на времето за момичета”.

Ефективно се бори с бръчките

Знаете ли, че охлювът може да запечата дупка в собствената си черупка ?! Неговата слуз съдържа пълен набор от материали за всички видове тъкани.

Освежава и подмладява

Лечебната слуз активира процесите на междуклетъчен обмен и подмладява кожата. Серумът съдържа мощна смес от високо функционалния трипептид против стареене Syn®-Ake и слуз от охлюв, богат на хиалуронова киселина, гликопротеин, протогликани, антимикробни средства.

Snail Farm – Мъжки преживявания

къде да закупите Snail Farm

Snail Farm – еликсир с ботокс ефект!

Разработен от корейски учени, базиран на слуз от гигантски черен охлюв Ахатина, серумът Snail Farm предизвиква истински фурор на азиатския пазар. Този еликсир е много популярен сред ориенталските красавици.
Самият охлюв използва своята слуз, за да запечата входа на черупката си и да поправи повреда в нея. Охлювът е способен да запечата големи отвори в черупката само с помощта на тази слуз.

Подмладяващият серум съдържа също SYN®-AKE комплекс. Той действа по начин, подобен на инжекциите с ботокс – мускулите се отпускат, текстурата на кожата се възстановява и бръчките изчезват.
SYN®-AKE комплексът е базиран на пептиди, подобни на змийската отрова. Серумът има за цел дълбоко да регенерира кожата и да я подмлади. Едва ли може да си представим по-мощен и богат състав за изцеление и подмладяване на кожата на всички нива.

  • Попълнете формуляра за поръчка
  • Изчакайте обаждането на мениджъра
  • Платете за продукта в пощата
  • Доставка в цялата страна на пакети от клас 1 в рамките на 5-10 работни дни.
  • Не е необходимо предварително плащане! Плащането се извършва директно след получаване на поръчката.
  • Имате право да анулирате покупката в рамките на 14 дни от получаването на поръчката, независимо от причината за връщането.

Snail Farm – Жена преживявания

Snail Farm форум

Младен Ковачев пусна нов, революционен серум за очи, който има същия ефект като хирургически процедури, като лифтинг на лицето и ботокс, без игли! Той казва, че след години пазене на продукта в тайна и запазването му за най-заможните си клиенти-знаменитости, той решава да го пусне на обществеността, защото се надява да възпре хората от подлагането на ненужна операция. За тестването ще използваме читателката на “Дерма днес” – Мария Ангелова. По време на 30-годишния ѝ брак кожата на Мария Ангелова се влошава сериозно поради постоянния стрес, увреждането от слънцето, виното и коктейлите и няколко години пушене. Мария ще използва същия продукт, препоръчан от Младен Ковачев, Snail Farm, за да види дали той ще накара бръчките и гънките да изчезнат. Продължете да четете, за да разберете как Мария Ангелова успешно възстановява десетилетия младост на лицето си, използвайки първокласния съвет на Младен Ковачев.

“Когато бях по-млада, кожата ми беше здрава и красива и никога не съм имала проблеми с бръчките. Завърших университета без нито една бръчка на лицето. Когато отидох да работя в местен корпоративен офис, придобих някои лоши навици, като това да не си слагам слънцезащитен крем ежедневно, да пия алкохол, а понякога дори и да пуша.

Десетилетията минаваха, а лицето ми се съсухри. Бръчките се промъкнаха върху него. Бях нещастна и смутена… Когато излизах с приятели, аз се чувствах постоянно несигурна и постоянно тичах в тоалетната, за да си сложа повече грим. Не ми харесваше да виждам собственото си отражение и започнах да избягвам близките огледала.

През последното десетилетие похарчих безброй пари за продукти против стареене, както сигурна съм, много от читателите са направили само за да установят, че резултати или няма, или много незадоволителни.

Snail Farm преживявания

Днес се радвам на новия продукт на Младен Ковачев за борбата срещу стареенето, Snail Farm. Аз наистина искам кожата и лицето ми да са здрави заради мен самата. Ако не бях предприела действия, съм сигурна, че щях да изглеждам завинаги като стара, изсъхнала слива.”

Мария опитва метод след метод със слаби или никакви резултати. Дори мисли за пластичната хирургия, но се колебае да легне под ножа. Нещата изглеждат безнадеждни, докато в една от любимите ѝ шоу програми разкриват Snail Farm на света.

Докторът е знаел за тази тайна от години и я е пазил само за частни, известни клиенти, които трябва бързо да започнат да изглеждат 10 до 15 години по-млади. Когато Мария Ангелова говори за това колко ѝ е помогнал този продукт против стареене, тя не може да спре да плаче, след като вижда резултатите.

Когато Мария разбира за него, тя е толкова изненадана колко ужасно проста, евтина и ефективна е тази техника и решава, че трябва да я изпробва сама.

Тук в “Дерма днес”, ние получаваме толкова много имейли от нашите читатели, питащи за Snail Farm, че решихме да напишем статия, която да го тества за самите нас и да докладва за резултатите на Мария! Продължете да четете…

Младен Ковачев казва, че е усетил, че е време най-накрая да вложи трупаните си с десетилетия знания в продукт, който наистина работи и би могъл да бъде достъпен. Уморил се е да слуша безбройните истории за хора, които харчат хиляди левове за скъпи продукти против стареене или опасни и ненужни пластични операции. В резултат на това преди няколко седмици той разкрива тайната си и започва да предлага Snail Farm на света.

Snail Farm измама

Тайната на грижата за кожата е, че след дълги години на усилени тестове и изследвания, докторът, докато работи с екип от хора, които изследват забавянето на стареенето, открива революционен продукт, който буквално сваля 10 до 20 години от външния вид на жените само за един месец. Шокиращата част е, че той е 100% безопасен и не струва почти нищо! Решението-чудо за обръщане на възрастта е комбинация от ключови съставки в Goji Cream.

И така, какво е това?

4 основни съставки за спиране на стареенето:

  1. Разтворим колаген
  2. Дипептид диаминобутирол бензиламид диацетат
  3. Филтрат на секрет от охлюв
  4. Аскорбил тетраизопалмитат

Това са естествени съставки, които работят заедно, за да изтрият бръчките и фините линии на клетъчното ниво – под повърхността на кожата – затова са толкова ефективни.

Разтворим колаген:
Първото парче от пъзела за забавяне на стареенето, за което говори Младен Ковачев, е разтворимият колаген.

Филтрат на секрет от охлюв:
Тази съставка подхранва и почиства кожата, свива големите пори.
Аскорбил тетраизопалмитат:
Последният, четвърти активен компонент на Snail Farm ефективно овлажнява кожата и премахва токсините.
Нашите тестове показват, че можете да изтриете от 10 до 20 години от лицето си за по-малко от 14 дни. Но ключът е да изберете кремове и серуми, които съдържат най-чисти съставки с най-високо качество, тъй като те не са еднакви. Единственият, който открихме по време на нашите изследвания, беше Snail Farm. Това препоръчвам на всички мои клиенти знаменитости.” – Младен Ковачев.

“Как се използва?”

Всъщност е много просто. Нанасяте няколко капки върху чистата кожа около очите, почуквате леко, докато попие. Използвате сутрин и вечер. Докторът каза в шоуто, че “номерът е да се използва Snail Farm ежедневно.” Благодарение на активните си съставки, Snail Farm има явен ефект. Кожата получава необходимите подхранващи средства, освежава се, изглежда сияйна и тенът ѝ става равен. Серумът премахва признаците на преждевременно стареене и вял външен вид.

Ние решихме да го поставим на изпитание!

Snail Farm закупуване на България

Развълнувани след шоуто и потока от имейли и писма, ние искахме сами да изследваме лекарските съставки за борба със стареенето на доктора, преди да напишем този текст, който ги възхвалява. Решихме да вземем един доброволец от нашите читатели. Вече се срещнахте с Мария Ангелова, която грабна възможността да опита този продукт. Ето нейните резултати…

Резултатите на Мария със Snail Farm на 14-ия ден:

Мария е на 62 години от Стара Загора и има двама внуци. Подобно на повечето жени на нейната възраст, годините започват да ѝ носят нежелани линии и бръчки. Мария казва, че решава да опита Snail Farm, защото е толкова разочарована, че нищо друго дава резултати. Тя дори обмисля много рискована и скъпа процедура за лифтинг на лице. Snail Farm е нещо като последен шанс за нея.

Ето нейните резултати…

Не можех да повярвам на моята трансформация, след като се чувствах “твърде стара”. Честно казано почти бях изгубила надежда, че има евтино и ефективно решение, което наистина може да премахне бръчките. Навсякъде има истерия по продукти, които просто не работят, а за моето учудване, Snail Farm направи точно това, което докторът каза, че ще направи.

Не можех да повярвам колко се повиши увереността ми и колко много внимание получавах от мъжете. Аз съм омъжена, разбира се, но все още се чувствам добре да има други, които да ме намират красива и привлекателна.”

Ще работи ли това за вас?

Има много продукти за грижа за кожата и повечето от тях са абсурдно скъпи. С толкова много възможности е естествено да бъдем скептични по отношение на резултатите и затова не искаме да обещаваме на нашите читатели нищо – вместо това просто искаме да ви предизвикаме да направите това, което препоръчва докторът: опитайте сами!

Моля не забравяйте, че трябва да използвате Snail Farm ежедневно за най-добри резултати.

За ваше удобство даваме линк към серума на Младен Ковачев Snail Farm. Към момента на писането на тази статия те предлагат Тестване на Snail Farm. Използвайте линковете по-долу и ще получите възможно най-ниската цена за доставка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *