Rhino-correct - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Rhino-correct 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Rhino-correct закупуване на БългарияВсичко гениално е просто!
Rhino-correct
  • Повдига върха на носа, който спада поради промени, свързани с възрастта
  • Стеснява върха и крилата на носа
  • Намалява дължината на носа (повдигайки върха)
  • Изглажда острите ръбове и гърбицата на моста на носа
  • Възстановява симетрията

Rhino-correct – Мъжки преживявания

преживявания с Rhino-correct

ЗА ПРОДУКТА
ШИНА ЗА КОРИГИРАНЕ ФОРМАТА НА НОСА без операция.
  • Rhino-correct е алтернатива на ринопластиката, използвана за леки корекции на формата на Вашия нос. Направен от ортогел
  • Хрущялната тъкан на носа е податлива на постепенна промяна от 1-2 мм на месец. За да постигнете видими резултати, просто носете шината Rhino-correct 3-4 пъти в седмицата, вечер, по 2 часа.
  • Ще бъдете удивени, че с такава малка шина може да постигнете добри резултати само за два месеца.

къде да закупите Rhino-correct

Промяната на формата на носа в домашни условия Е ВЪЗМОЖНА

Здравейте, аз съм Андрей Михайлов, водещ пластичен хирург в реномирана клиника.

Имам над 15 години медицинска практика. Всяка година правя стотици операции, за които хората са склонни да плащат МНОГО. За съжаление много хора не са наясно, че в 80% от случаите, операцията не е задължителна! Съвременната медицина от дълго е в състояние да коригира много дефекти на външния вид без пластична хирургия.

Пластичната хирургия е бърз, скъп и изключително опасен метод за трансформация. Първоначално неговата цел е да помогне на хората с вродени дефекти или дефекти, настъпили след нараняване.

Rhino-correct форум

… НО… ЛЕКАРИТЕ СА ПРЕВЪРНАЛИ ТОВА В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОХОДЕН БИЗНЕС, КАТО ИЗВЪРШВАТ САМО ПЛАТЕНИ ОПЕРАЦИИ БЕЗ НАПРАВЛЕНИЯ Ето защо сме свидетели на такива последствия:

Индустрията на красотата се грижи много от нехирургическите, т.н. неинвазивни методи за корекция на лицето да останат неизвестни и днес ще говорим за един от тях.

Преди шест месеца, пациентка ме помоли да направя ринопластика или просто казано – искаше да промени формата на носа си. Беше момиче на 20 (!) години, доста хубава. Но тя мислеше, че носът ѝ е много гърбав. Когато я попитах защо намира носа си за “грозен,” тя отговори, че сега за красиви се смятат “малките чипи носове.”

Като специалист ѝ казах, че формата на носа ѝ е анатомично перфектна и в нейния случай операцията може само да ѝ причини болка Но как да докажеш каквото и да е на някого, който е твърдо убеден в друго. Така е – няма начин.

Тогава реших да ѝ предложа различни алтернативни – леко да коригираме върха и гърба на носа ѝ с RhinoCorrect.

Rhino-correct преживявания

Какво е RhinoCorrect?

Това е специална шина, която променя формата на носа без нуждата от пластична хирургия. Тя е гъвкава и има широк спектър на действие като помага да се:
– стесни формата на носа
– скъси носа
– премахнат кривините и „гърбицата“
– регулира върха
– стеснят „крилата“ на носа, т.е. ноздрите
– възстанови симетрията.
Когато се използва редовно, RhinoCorrect може да помогне да се постигнат желаните резултати до 2-4 месеца БЕЗ ТРАВМИРАЩО ВЪЗДЕЙСТВИЕ или каквито и да е неприятни усещания.

Експертите отдавна са признали, че RhinoCorrect е 100% алтернатива на пластичната хирургия, независимо от факта, че е десетократно по-евтин и абсолютно безвреден. Но, както разбирате, използването му няма да генерира печалбите, които прави ринопластиката. Следователно информацията за тези шини внимателно се пази в тайна.

Моята пациентка първоначално беше скептична по отношение на RhinoCorrect, но аз я убедих, че резултатът ще удовлетвори очакванията ѝ. Освен това няма да се страхува за здравето си и няма да похарчи цяло състояние.

Rhino-correct измама

Разказах с подробности как да носи RhinoCorrect, за да постигне желания резултат и се разбрахме да се срещнем отново след три месеца.

Вижте ефекта, който е постигнала за този относително кратък период от време:

Разликата между ПРЕДИ и СЛЕД е огромна. Не съм сигурен, че операцията щеше даде по-добър ефект: носът на пациентката е видимо по-прав, гърбицата почти изчезнала и чрез коригиране на формата на върха на носа, той изглежда по-прав и елегантен. И всичко това:
БЕЗ ОПЕРАЦИЯ;
БЕЗ БОЛКА, СИНИНИ И ОТОЦИ;
БЕЗ СКЪПА СЛЕДОПЕРАТИВНА ТЕРАПИЯ.

Като опитен лекар, който поставя здравето на пациентите преди всичко, препоръчвам тази шина на всеки, който иска да промени или подобри формата на носа си. Без усилия, без разходи и без риск за здравето. Днес това единствената алтернатива на пластичната хирургия, която в действителност е много по-ефективна.

Rhino-correct преглед на продукта

ВАЖНО: Можете да поръчате RhinoCorrect от специализиран уебсайт.

Trainee

Eventhough I was previously oriented at Economics, decided to try with copywriting, because words fullfill me more than numbers. I invest a lot into my education, but still don’t forget to relax and enjoy, so the mountains are my second home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *