Rhino-correct - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Rhino-correct 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

πού να αγοράσετε Rhino-correctΌλα τα ευφυή πράγματα είναι απλά!
Rhino-Correct
  • Ανορθώνει την κορυφή της μύτης, η οποία πέφτει λόγω των αλλαγών που φέρνει ο χρόνος
  • Στενεύει την κορυφή της μύτης και της άκρες
  • Μειώνει το μήκος της μύτης (ανορθώνοντας την κορυφή)
  • Εξομαλύνει τις άκρες και την καμπύλωση στον κορμό της μύτης
  • Επαναφέρει τη συμμετρία

Rhino-correct – Άνδρας εμπειρίες

εμπειρίες με Rhino-correct

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ χωρίς χειρουργείο.
  • Το Rhino-Correct αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο της ρινοπλαστικής για διόρθωση του σχήματος της μύτης σας. Παρασκευάζεται από ορθοτζέλ
  • Ο χόνδρος της μύτης είναι επιρρεπής σε αλλαγές, οι οποίες πραγματοποιούνται σταδιακά 1-2mm ανά μήνα. Προκειμένου να επιτύχετε ορατά αποτελέσματα, απλά φορέστε τον νάρθηκα Rhino-Correct 2-4 φορές την εβδομάδας, το απόγευμα για 2 ώρες
  • Θα μείνετε έκπληκτοι που με έναν τόσο απλό νάρθηκα μπορείτε να επιτύχετε τόσο καλά αποτελέσματα σε μόλις δύο μήνες

Rhino-correct στα φαρμακεία

Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να αλλάξεις το σχήμα της μύτης σου από το σπίτι

Γεια σας, το όνομα μου είναι Κώστας Χρήστου και είμαι ο πρώτος πλαστικός χειρούργος σε μία γνωστή κλινική στην Αθήνα.

Η εμπειρία μου μου στην ιατρική είναι περισσότερο από 15 χρόνια. Κάθε χρόνο κάνω εκατοντάδες επεμβάσεις, για τις οποίες οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα . Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι στο 80% των περιπτώσεων δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση! Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική μας επιτρέπει να διορθώσουμε τυχόν ελαττώματα στην εμφάνιση μας χωρίς τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής .

Η πλαστική χειρουργική είναι μια γρήγορη, ακριβή και εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος μετασχηματισμού. Ο αρχικός σκοπός της ήταν να βοηθήσει ανθρώπους με γενετικές ανωμαλίες στην εμφάνιση ή με ελαττώματα που συνέβησαν μετά από τραυματισμούς.

ΑΛΛΑ… ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ την μετέτρεψαν σε μία εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση, κάνοντας επεμβάσεις χωρίς ενδείξεις, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματος. Λόγω αυτού υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα:

Μέθοδος: Πλαστική επέμβαση.
Αποτελέσματα: Αρνητικά.

Rhino-correct εμπειρίες

Η βιομηχανία της ομορφιάς καλύπτει προσεκτικά πολλές μη χειρουργικές μεθόδους διόρθωσης της εμφάνισης και σήμερα θα σας μιλήσω για μία από αυτές.

Πριν από έξι μήνες, ήρθε σε επαφή μαζί μου μία ασθενής που επιθυμούσε να κάνει ρινοπλαστική – απλά μιλώντας – να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. Ήταν 20 χρονών, αρκετά όμορφη. Αλλά, νόμιζε ότι είχε μία τεράστια μύτη με εξόγκωμα. Όταν την ρώτησα γιατί θεωρούσε τη μύτη της “άσχημη,” είπε: “Πλέον είναι της μόδας να έχεις μία όμορφη κομψή μύτη”.

Ως ειδικός, της είπα ότι το σχήμα της μύτης είναι ανατομικά άρτιο, και η επέμβαση στην περίπτωση της μπορεί μόνο να τη βλάψει . Αλλά πώς μπορώ να αποδείξω σε ένα άτομο ότι οι ενέργειες του/της δεν είναι σωστές; Ακριβώς, είναι κάτι το απίθανο.

Τότε αποφάσισα να της προσφέρω μια εναλλακτική επιλογή – να διορθώσει ελαφρώς την άκρη και την καμπούρα της μύτης χρησιμοποιώντας το Rhino-Correct..

Τι είναι το Rhino-Correct;

Rhino-correct Ελλάδα

Είναι μία ειδική συσκευή, η οποία βοηθάει να αλλάξετε το σχήμα της μύτης χωρίς την ανάγκη για πλαστική επέμβαση. Είναι ευέλικτη και έχει ένα ευρύ φάσμα δράσεων βοηθώντας
– να μειώσετε το μήκος της
– να αφαιρέσετε το εξόγκωμα ή την καμπούρα
– να διορθώσετε την άκρη της μύτης
– να αλλάξετε το σχήμα των φτερών της μύτης
– να επαναφέρετε τη συμμετρία

Με την τακτική χρήση του Rhino-Correct το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 2-4 μήνες χωρίς κάποια τραυματική εμπειρία ή την αίσθηση πόνου.

Οι ειδικοί έχουν αναγνωρίσει το Rhino-Correct ως την 100% εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι δέκα φορές φθηνότερη και είναι απολύτως αβλαβής. Αλλά, όπως βλέπετε, η χρήση της δεν θα φέρει στη βιομηχανία ομορφιάς, τα ίδια κέρδη, όπως η χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής. Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις συσκευές είναι προσεκτικά κρυμμένες .

Η ασθενής μου αρχικά αντιμετώπισε το Rhino-Correct με σκεπτικισμό, αλλά την έπεισα ότι το αποτέλεσμα θα εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες της. Και δεν θα υπάρχει λόγος να φοβάται για την υγεία της και να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Rhino-correct δικαστήριο

Της είπα με λεπτομέρεια πώς να χρησιμοποιεί το Rhino-Correct για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και την έκλεισα για μία επαναλαμβανόμενη επίσκεψη μετά από τρεις μήνες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που πέτυχε σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα:

Η διαφορά μεταξύ πριν και μετά είναι κολοσσιαία. Δεν είμαι βέβαιος ότι η χειρουργική επέμβαση θα έδινε καλύτερο αποτέλεσμα: η μύτη της ασθενούς έχει γίνει πολύ ομαλότερη, η καμπούρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί, και διορθώνοντας το σχήμα της μύτης η άκρη της άρχισε να δείχνει και κομψή. Και όλα αυτά έγιναν:
Χωρίς εγχείρηση
Χωρίς πόνο, μελανιές και πρήξιμο
Χωρίς ακριβές μετεγχειρητικές θεραπείες

Ως έμπειρος γιατρός, ειδικά φροντίζοντας την υγεία των ασθενών, συνιστώ αυτό το προϊόν σε όλους, όσους θέλουν να αλλάξουν ή να βελτιώσουν το σχήμα της μύτης τους. Χωρίς προσπάθεια, περιττά έξοδα και κίνδυνο στην υγεία. Σήμερα είναι η μόνη εναλλακτική λύση στις πλαστικές, και είναι πολύ ανώτερη σε αποτελεσματικότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Rhino-Correct μπορείτε να το παραγγείλετε σε ένα ειδικό διαδικτυακό τόπο.

Copywriter

Writing is what I do for the living and what makes me happy. Becoming a copywriter was the best thing that happened to me. I love cats, Madrid and jazz music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *