Pulse of Life - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Pulse of Life 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

A modern férfiak óriási mennyiségű energiát használnak fel. Ahhoz, hogy ne csak nappal legyünk csúcson, hanem éjjel is, a szervezetnek további serkentésre van szüksége.

A Pulse of Life karkötő a z ismert megoldások legjobbika.

Kizárólag olyan természetes összetevőkből áll, melyek természetes úton növelik a vér tesztoszteron szintjét és serkentik a nemi vágyat.

Mint ahogy a kutatások bebizonyították – függetlenül a férfiak korától, a férfiak 99% megfigyelte a merevedés megerősödését és a nemi aktus meghosszabbítását.

Pulse of Life – Férfi tapasztalatok

Orvosként minden férfinak aki megkeres engem ajánlom a Pulse of Life karkötőt, a vitaminok, sőt, akár sokféle gyógyszer alternatívaként.A karkötő segít javítani az állóképességen, megnöveli a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben, csökkenti a sérülések kialakulásának kockázatát, és növeli a test általános erőnlétét.

És természetesen, a karkötők egyik nagy plusza – a nemi élet serkentése.A Pulse of Life karkötővel örökre elfelejtheti a stresszt és a fáradékonyságot, és a szervezet maximális lehetőségeit kihasználva teljes életet élhet!

SZEXELÉS a férjemmel több mint 2 órán át! A szokásos 3 perc helyett!!!

Üdv mindenkinek! Emlékeztek, úgy fél évvel ezelőtt mindenkinek panaszkodtam, hogy a férjem nagyongyorsan elélvezz szexelés közben? Még ha csak a kezemmel kényeztetem, akkor is majdnem 1-4 perc alatt végez!

Még az is zavart, hogy nem nagyon állt neki. Ha meg odanézünk a pornófilmekben, hát ott azt a mint a cövek, úgy áll a srácoknak, erősen és meredeken.

hol vásárolni Pulse of Life

Elolvastam a tanácsaitokat, a férjem kipróbált mindent: viagrától és másfajta bogyókon keresztül mindenféle tantrikus hokuszpokig. Mind ez hülyeség volt! A szeretkezés ahogy 1-3 perc volt, úgy annyi is maradt. A farka ahogy lanyha volt, olyan is maradt!

Jaj, hát igazából én megbékéltem ezzel, és mindet a férjem genetikai adottságaira meg az egészségügyi állapotára fogtam. Valószínűleg mind ez már a genetikai szinten dől el. Azt is észrevettem, hogy a férjemben frusztrált lett felém…

A megoldás váratlanul tört ránk…

Vagy fél év telt el, és egyszer csak rábukkantam egy ismert magazinban az egyik amerikai pornószínésszel készült interjúra (gondoltam ő már csak ért az egészhez!). Pont arról mesélt, hogy az ember képes akár 2 órán keresztül szexelni, és végig meredt maradt mint a cövek! Ez az – gondoltam én.

Elmondása szerint, az ilyen hatalmas orgazmusok eléréséhez az emberi testnek „Turmalin” ásványra van szüksége. Az emberi testtel való közvetlen érintkezéskor – százszorosra serkenti a nemi hormonok termelését. Ennek köszönhetően az szexelés hossza is olyanak lesz, mint a pornószínészeknek.

A pornóiparos srácok különleges, Turmalint tartalmazó karkötőket ajánlottak a “Pulse of Life”. cégtől.

Elmondása szerint csak ennek a cégnek a karkötői hatnak ténylegesen – minden más hamisítvány. A cikk elolvasása után, azonnal rohantam megrendelni a karkötőket. Magyaroszágban csak egy minősített cég van, aki jogosult a “Pulse of Life” karkötők forgalmazására. Itt a hivatkozás a honlapjukra.

Na szóval megrendeltem, és pár nap múlva postával meg is érkezett a csomag utánvéttel. Minden biztonságos.

tapasztalatok Pulse of Life

Na és mi lett az eredmény?

Felbontottam a dobozt, odaadtam elolvasni a férjemnek a használati utasítást és ő felhúzta a karjára ezt a karkötőt. Majdnem 2 napot mászkált vele, miután úgy döntöttük kipróbáljuk van e eredmény.

Ahogy illik közösen próbáltuk ki: 1 óra 47 percen keresztül szexeltünk, és amikor elkezdünk élvezni, ……. basszus….. EGYÜTT ÜVÖLTÖTTÜNK, AZ EGÉSZ HÁZ HALLOTTA!!! AZ ÉLVEZET EGYSZERŰEN MENNYEI VOLT!!! Ilyet még sosem éltem át! Természetesen hittem az eredményben, de hogy ez ENNYIRE intenzív lesz, el sem tudtam képzelni.

Hát így megy ez. Sosem gondoltam volna, hagy valamilyen ásvány képes így hatni az ember testére. A karkötő ára meg éppenséggel 2 mozijegynek felel meg. Döntsétek magatok, hogy sok ez vagy kevés, figyelembe véve a mozi amúgy teljes haszontalanságát. NE SPÓROLJATOK AZ ÉLVEZETEKEN.

Szóval skacok mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a Pulse of Life karkötőt! Mind a srácoknak, úgy a csajoknak is! Sok szerencsét Nektek! És ha valaki már használja ezt a karkötőt – írjatok ide a visszajelzéseteket.

Szeretnéd 10x erősebb orgazmust kapni, és élvezni a szexet akár 2 órán keresztül?

Udv barataim! Emlékeztek fél évvel ezelőtt panaszkodtam, hogy nincs erős orgazmusom, ha kiverem vagy szexelek? Még ha hetente csak 1x is verem ki magamnak, akkor sem klafa, nem olyan mint régen (13-18 évesen).

Ja, és még az, hogy zavar hogy amikor elélvezek akkor valahogy kevéske sperma jön ki – éppenséggel 1-2 csepp. Ha meg nézem a pornót akkor ott, azt a…, olyan sugárban ömlik, hogy a lány egész arcát beteríti…

Meghallgattam tanácsaitokat, kipróbáltam mindent: Viagrától és mindenféle bogyótól kezdve mindenféle tantrikus rituálékig. De minden semmit sem ért! Az orgazmus amilyen gyengécske volt, olyan maradt is. A spermából meg oly kevés, mint mackósajtban a brummogás.

Hát végül megbékéltem én ezzel, és mindet leírtam a genetikára, meg az egészséges életmód hiányára. Meglehet mind ez már genetikai szinten van belém kódolva. Egészen odáig fajult a dolog, hogy frusztrált lettem a lányokkal szemben…

A megmentésem váratlanul ütött be…

Pulse of Life fórum

Vagy fél év múlva az egyik híres újságban rábukkantam egy pornószínésszel készült interjúra, a neve Peter North (biztosan hallottatok róla). Pont arról mesélt, hogy az ember képes akár 10x erősebbet élvezni, mint amúgy… így spermából is 10x több fröccsen! Ez az – gondoltam én.

Elmondása szerint, az ilyen hatalmas orgazmusok eléréséhez az emberi testnek „Turmalin” ásványra van szüksége. Az emberi testtel való közvetlen érintkezéskor – százszorosra serkenti a nemi hormonok termelését. Ennek köszönhetően az orgazmusok is olyanak lesznek, mint a pornószínészeknek.

Peter North különleges, Turmalint tartalmazó karkötőket ajánlott a “Power Balance”gyártótól. Elmondása szerint csak ennek a cégnek a karkötői hatnak ténylegesen – minden más hamisítvány.

Ja, mellesleg ilyen karkötőt hord jó sok sztár is. Most már értem minek is ez nekik))))

A cikk elolvasása után, azonnal rohantam megrendelni a karkötőket. Magyarországon csak egy minősített cég van, aki jogosult a “Power Balance” karkötők forgalmazására. Itt a hivatkozás a honlapjukra.

Na szóval megrendeltem, és pár nap múlva postával meg is érkezett a csomag utánvéttel. Minden biztonságos, és kellően névtelen.

Na és mi az eredmény?

Felbontottam a dobozt, elolvastam a használati utasítást és felhúztam a karomra ezt a karkötőt. Majdnem 2 napot mászkáltam vele, miután úgy döntöttem kipróbálom van e eredmény.

Elindítottam a pornót, vagy 10 percen keresztül vertem ki, és amikor majd elélveztem – ….. azt a…. AKKORÁT ÉLVEZTEM, hogy vagy 20 percet utána becsukott szemmel próbáltam magamhoz térni!!! Tócsányi sperma mindenhol, még az ágy meg a fotel is tele volt vele!!! Ez valami überkozmikus!!!!! Ilyet életemben nem tapasztaltam még! Természetesen hittem az eredményben, de hogy ez ENNYIRE intenzív lesz, el sem tudtam képzelni.

Hát így megy ez. Sosem gondoltam volna, hagy valamilyen ásvány képes így hatni az ember testére. A karkötő ára meg éppenséggel 2 mozijegynek felel meg. Döntsétek magatok, hogy sok ez vagy kevés, figyelembe véve a mozi amúgy teljes haszontalanságát. NE SPÓROLJATOK AZ ÉLVEZETEKEN.

És nemrég a barátnőm is bevallotta, hogy a szexelés velem sokkal élvezetesebb lett! De ami a legfontosabb, a szexelés ideje megnőtt majdnem 1,5 órára, míg azelőtt alig 20 percet sem bírtam ki.

Szóval skacok, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a Power Balance karkötőt! Mind a srácoknak, úgy a csajoknak is! Sok szerencsét Nektek! És ha valaki már használja ezt a karkötőt – írjatok ide a visszajelzéseteket.

Pulse of Life – Nő tapasztalatok

Pulse of Life vásárol Magyarországon

Így magyarázzák el a modern tudósok a karkötő tulajdonságait tudományos szempontból: a turmalin vibrációjának energiája megegyezik az emberi test vibrációival (mikrohullámokkal), ezért képes a test energiaáramlásának stimulálására. Ez azt jelenti, hogy a turmalin képes szabályozni a teljes emberi testet.

A karkötő gyógyító és megelőző tevékenységei a benne található turmalin kristályoknak köszönhető.

Pierre Woodman titka: kőoszlop és szex 3 órán kereszül! Mindenféle tabletta nélkül!

Üdvözlet mindenkinek, barátaim! Emlékeztek, fél éve panaszkodtam egy dilemmával kapcsolatban. Az utóbbi időben (3-4 éve) nálam megoldhatatlan szituációk kezdődtek az ágyban. Ha szép lányt találok – 3 perc alatt elélvezek, ha nem nagyon szépet (még innom is kell, hogy szebb legyen) — eléggé keservesen áll. Mit ki nem próbáltam, tablettákat (hatásuk ideiglenes) komplexumokat (hosszantartó fölösleges pénzkidobás) mindenféle technikákat — az eredmény 0.

Ezen kívül feszültté tett az, hogy elvesztettem az önbizalmamat. Már nem úgy van, mint fiatalkoromban, nem érzem azt, hogy megkefélhetem bármelyik lányt, akihez csak hozzáférek. Ezért egyre gyakrabban, mint sokan mások, a figyelmemet a PORNÓ felé fordítom. És mi lett? Nagyon kényelmes: egykettőre végzek. Semmit nem kell kontrollálnom: egy perc alatt végzek – ügyes vagyok, a farkam 2 múlva lelohad – cseszni rá… Viszont ez nem az, ami kéne(

A pornóoldalakat nézegetve felfigyeltem egy színészre, akit biztosan ismertek: úgy hívják, Pierre Woodman. A fickó majdnem 60, kopasz, pocakos és alacsony — viszont, mint láttátok, a lányok egyszerűen megőrülnek tőle. Az öreg órákig tud foglalkozni ezzel fülsiketítő sikolyok kíséretében. Az ördög vigye el, én is ezt szeretném…

Tovább nem is burgyásztam… Az egyik profi fórumon találtam egy őszinteséget az egyik „menedzser”-félétől. Kisült: az öreg titka egy karkötő, amit a külföldi gavallérok többsége visel — a menedzser a szavait fotókkal is alátámasztotta. Úgy gondoltam, ha a MINDENNEL rendelkező emberek viselik ezt a karkötőt, akkor ők tudják azt, amit én nem!

Woodman titka a “karkötőben” rejlik

A “menedzser” győzködött, viszont a Pulse of life jogászai megtiltották a karkötő viselését felvétel közben. A magát “menedzsernek” nevező ember elmondta hogy a karkötő merketingesei minden áron meggátolják az ilyen csodaújdonság megjelenését a hasonló filmekben, viszont a hasonló beosztású munkatársak mindegyike használja.

– Ők, a szavai szerint, mindezt azzal magyarázzák, hogy nem akarják reklámozni a turmalin ezen tulajdonságait, (a karkötő aktív anyaga) úgymint a szervezet véráramlásának egy 16-23 éves sportolóéhoz hasonlóvá erősítése. A cirkuláció a kismedencei szervekben erősödik fel — ettől jön létre a stabil kemény erekció. A vulkánhamu lehetővé teszi az agynak az idegi impulzusok ellenőrzését (utalás az angol nyelvű vizsgálatra) — ami lehetővé teszi az orgazmus megfelelő szabályozását és az élvezeteket 3-4 órán keresztül.

Valamennyi tiltás, szerinte, arra irányul, nehogy széles körben kialakulhasson egy címke: viseli a karkötőt — növelni akarja mutatóit az ágyban. Mélyen tisztelt népek, nézzétek a fotót, nyugodtan viselhetitek sportmutatóitok megnövelése céljából. Mi ezt tudjuk és senkinek el nem mondjuk, sőt:

Elhatároztam, hogy kipróbálom magamon

Pulse of Life Magyarország

Amint tudomást szereztem erről a karkötőről — első dolgom volt hogy végiglátogattam a sportboltokat. Az én légypiszkomban összesen 3 van belőlül. 2-ben szétkapkodták a karkötőt, egyben csak S-méretek maradtak — nem az én tappancsomra. Azt mondták, menjek vissza egy hét múlva, hoznak. Leültem szőrözni az e-nettel. Egy csomó ajánlatot találtam, olcsóbbakat mint az üzletekben, 300-500 rubelért, az üzletekben 2 ezer. Visszamentem veszekedni, mondván, miért kanyarítanak ekkorát. Megmagyarázták:

— Még a Pulse of life honlapján is a karkötő 30-40 euróba kerül, ami 1300-1700 rubel. Úgyhogy minden ami ennél olcsóbb de facto hamisítvány. Azt mondták, hogy nagy tételben veszik az oroszországi hivatalos terjesztőtől ezen a honlapon. Kiskereskedésben (számunkra) kicsit drágább, viszont abszolút tűrhető. Így hát azt ajánlották, vásároljam ott, ha nem akarok egy hétig várni. Megvettem, a faszba is.

Az első benyomások a Pulse of life-tól

Egy óra múlva felhívott egy kedves leányzó, az ötödik napon a karkötő már várt a postán. Beugrottam munkába menet, elvettem, felvettem. Lényegében meg is feledkeztem róla, viszont valamire rögtön felfigyeltem – a munkanap végén nem éreztem a megszokott fáradtságot, bár az megfeszített volt.

A legfőbb – hazaérve általában csak evésre és lefekvésre maradt erőm. De nem aznap és nem akkor. Azóta tele vagyok energiával még a munkanap végén is, és kalandokra támadt kedvem. Elkezdtem felhívni az összes csajt, azokat is, akikkel nem gyakran találkozok, tudjátok miért.

Hogy ment: szex a karkötővel

Röviden – egyszerűen EGY MÁSIK VILÁG. Megértettem, miért viselik még azok a hírességek is, akik bármilyen lányt és bármennyi pénzt megkaphatnak! Azt az éjszakát csak azzal az éjjellel hasonlíthatom össze, amikor hazatértem a seregből. Megint 19 éves sráccá váltam, tele erővel és kitartással. Egyszerűen lélegzetelállító volt! Vasembernek éreztem magam és a francba, férfiak, a szemeiből megértettem hogy az élete során én lettem a legjobb, de ez sokba kerül! Nem akarok további részletekbe bonyolódni, csak egyet mondok: ez a lány mostanában maga hív engem és találkozókat ajánl, viszont mindeddig nekem kellett udvarolnom neki ajándékokkal elhalmozva őt. Mindez másodrendű lett, most neki csak én kellek. Kellemes, nem gondoljátok?

Persze, most a “Pulse of life” karkötőt semmi pénzért le se veszem. Nem akarok tőbbé lusta és bizonytalan lenni! Srácok, ha a blogom segített valakinek is tanáccsal vagy mással, tudjátok, egyszerűen biztos vagyok abban, hogy ez a megosztás és ajánlata a legfőbb és leghasznosabb mindabból, amit 4 éves bloggereskedésem alatt írtam!

Ami az önkielégítést illeti: megpróbáltam önkielégíteni egy heti viselés után! Egyszerűen KOZMIKUS érzés, gyerekek, úgy rázott a hideg mint 14 éves koromban! Talán egy méterre is ellőttem és 4-szer annyi lövellt ki mint általában. Aztán még 2 percig nem szabadultam a kellemes érzéstől! Minden ami azelőtt volt – egyáltalán összehasonlíthatatlan.

Frissítés: kérdezik hol kapható

Gyerekek, sportboltban nekem a karkötők egyetlen bejegyzett viszonteladóját tanácsolták nekem oroszországban és a FÁK-ban. Ott többnyire a volt unió tagállamaiba szállítanak. Lényegében kényelmes minden kényelmes, megadjátok adataitokat: megjön a postára, fizetés utánvéttel. Ne kérdezzétek mindig ugyanazt a kommentekben 🙂

Így hát gyerekek, mindenkinek javaslom a Pulse of life! kipróbálását! Fiúknak is, lányoknak is (az eladók azt mondták a lányok szétkapkodják a Pulse of life-t csak úgy, lényegében logikus, írjátok meg kommentben, aki már kipróbálta — milyen a hatása? Sok sikert! Ha már valaki használta a karkötőt – írjátok meg szintén a véleményeteket.

Hogyan tudott izmot építeni egy olyan idős ember mint én?
Elárulom nektek a teljes igazságot

Üdv mindenkinek! A nevem Nógrádi Csaba, és idén elhatároztam, hogy elérem bizonyos céljaim. Nyilván nektek is vannak hasonló céljaitok, de ezeket nem mindenki tudja beteljesíti. Mérnökként dolgoztam, majd tavaly nyugdíjba vonultam és elengedtem magam. Otthoni vacsorák, gyors kaják, alkohol, ezek mind kihatottak a súlyomra és az egészségemre. Még volt egy kisebb agyvérzésem is.

Most valószínűleg azt kérdezitek magatoktól – mi a fenének ír egy öregember az agyvérzéséről? Kit érdekel?!

Fiatalkoromban sportoló voltam, sokat foglalkoztam a harcművészettel. Az esküvőm után a sport lassan háttérbe szorult. Gyerekek, család, munka, üzleti utak, egyszóval, folyamatos stresszben éltem. De imádtam a sportos kirándulásokat, különösen a hegyekben. Idő és más érdeklődő hiányában nem tudtam elmenni, edzeni vagy kempingezni.

65 éves vagyok, van egy gyönyörű feleségem, aki 15 évvel fiatalabb nálam. Ő mindig ügyel magára, remek szakács és sosem felejti el a diétázását. A nyugdíj után szükségtelennek éreztem magam, egy semmirekellő öregembernek, elkezdtem megfeledkezni magamról, nem éreztem férfinak magam, pedig annyi erőm és energiám volt, mint 35 évesen! A feleségem, aki ezt végignézte, nem szólt semmit egy ideig, majd egy nap azt mondta: ‘Csaba, elég szabadidőd van, menj el úszni vagy a konditerembe, miért vagy egész nap itthon? A végén még zsémbes öregember leszel.’ A szavai felbosszantottak, de megértettem, hogy csak magamra lehetek mérges.

Még aznap felhívtam a fiamat tanácsért, hátha ismer olyan edzőtermet, amit idősebbek is használhatnak. Azt válaszolta, hogy Apa, most már minden sokkal könnyebb, ezt gondolom anya se tudja. Otthon is tudsz edzeni, amikre szükséged lesz, az egy súlyzórúd, nehéz súlyok, és az Pulse of Life karkötő, én is így edzem magam, maximális teljesítmény még a rövid gyakorlatok után is. Nem nagyon értettem ebből semmit. A fiam átjött, hogy meglátogasson, és alig ismertem rá! Mindig nagyon szikár volt, sokat veszekedtünk, amiért próbáltam sportolásra bírni. Most pont úgy nézett ki, mint egy igazi, jóképű sportoló! Egészen megirigyeltem.

Az utam kezdete

Pulse of Life tapasztalatok

Kiderült, hogy ez az Pulse of Life egy szuper cucc az izomtömeg építésére; a férfi és a női testet is megerősíti, és ami elég ritka, a termék csak Magyarországon megvásárolható. Dávid azt mondta:

1. A turmalinnak, ami az Pulse of Life fő összetevője, valamint a különleges aminosavak köszönhetően, az erőd és az állóképességed megnő, energikussá válsz. A termék javítja a test anyagcseréjét, az izomtömeg a lehető leggyorsabban kezd el nőni, közben még a felesleges zsír is elég. A tesztoszteronszint a duplájára ugrik!

2. A karkötő viselése közben, a férfi hormontermelés is fokozódik.

Megkértem Dávidot, hogy rendeljen nekem egy Pulse of Life-t, majd vártam. Elmentem úszni, csak hogy ne idegesítsem a feleségem, és végre csináljak valamit.

Egy héttel később vettem két 7 kilós súlyzót és egy 40 kilós súly rudat, majd a fiam segítségével megcsináltuk az edzéstervet, a szabadban gyakoroltam a friss levegőn. Igazából szerettem ezt csinálni, nem volt megterhelő. Folyamatosan rajtam volt az Pulse of Life karkötő, sosem vettem le.

Milyen eredményeket értem el?

Persze nem voltam hozzászokva az edzéshez, szóval hamar kifáradtam, de nagyon élveztem. Elkezdtem rendes ételeket enni, nem ittam több sört, elmentem horgászni. Lényegében, egészségesen töltöttem a szabadidőmet.

Az első hónapban fekve nyomtam 40 kilót, lábbal 30-at és 7 kg-val bicepszeztem. Két héttel később, a feleségem és az unokám meglátogatottak, hamar észrevették, hogy a testem formásabb volt, és tele voltam energiával. Ezt az eredményt sokkal tovább tartott volna elérni az Pulse of Life nélkül. Ez a cucc fantasztikus! Egész napra kitart az energiám, végre nem akarok a kanapén aludni többé. Sikerült rávennem a fél falut, hogy együtt focizzunk. A feleségem akkortájt a vidéki házunkban vakációzott. Napról-napra egyre több erőre vágytam, az edzéseken is bekeményítettem, végre újra erős és egészséges férfinak éreztem magam, amit a feleségem is értékelt. Egy hónap után már 120 kilót nyomtam fekve, és vettem egy új 17 kilós súlyzót is. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a feleségem buja tekintettel kezdett rám nézni. A romantika visszatért a kapcsolatunkba, pont, mint sok-sok évvel ezelőtt, ez nagyon boldoggá tett minket.

Hogy miért is írtam le mindezt?

Először is, ha ti nyugdíjasok vagytok, és még nem terveztek elpatkolni – kezdjetek el törődni a testetekkel. Elkerülhetitek az agyvérzést, amit az elhízás és a hanyag életmód okoz.

Ezután tanuljátok meg kezelni az Internetet! Manapság mindenhez az kell. Az Interneten sok mindent megtudtam az Pulse of Life-ről, és nem nemrég beszéltem egy Zsolt nevű fickóval, aki szintén nyugdíjasként kezdett el edzeni. Zsolt fejlődése messze volt a sikerestől, ezért elküldtem neki a karkötőt. Jól megértettem, min megy keresztül, ez csak egy kis baráti gesztus volt. Remek fickó! Megígérte, hogy jövőre meglátogat és elmegyünk horgászni. Íme Zsolt, előtte és utána.

Copywriter

First I was a trainee with no experience and now I am a full-time copywriter in Nature Confirmed! Learning is my life mission and testing new products all the time a hobby – perfect for my current position.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *