Princess Hair - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Princess Hair 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Проблемите с косопада по един или друг начин засягат всички хора, независимо от техния пол. Съвременното качество на околната среда, постоянното напрежение на работното място и небалансираната диета още повече влошават състоянието на скалпа и косата. В резултат на това косата избледнява, губи силата и обема си, появяват се цъфнали краища, космите се късат и падат. Като трихолог, през годините на практика съм опитал много лечения, които биха могли да се използват у дома, за да помогнат на пациентите да заздравят косата си, да поддържат външния ѝ вид и да подобрят структурата на косъма. Маската за растеж на косата Princess Hair е истинско съкровище! Тя съдържа натурални съставки, които помагат при чупеща се и повредена коса, както и при цъфнали краища. Клиничните изпитвания на този продукт доказват неговата ефективност при борбата с плешивостта и косопада.

Princess Hair закупуване на България

Princess Hair – Мъжки преживявания

Силата и красотата на косата зависят от много фактори и само цялостният подход към грижата за косата дава най-добри резултати.

Елина Благоева, известен фризьор, препоръчва:

  • Здравословно хранене и приемане на витамини и минерален комплекс
  • Избор на подходящ гребен, ресане на косата по правилния начин и ограничаване на ефекта от термичната обработка на косата
  • Правилно миене на косата, масаж на скалпа, мезотерапия и използване на медицински средства за грижа за косата у дома
  • Водене на здравословен начин на живот и способност да си почивате пълноценно

Гъста и копринена – реших проблема с косопада само за 1 седмица!

къде да закупите Princess Hair

Здравейте, всички!

Бих искала да споделя с вас как успях да реша един деликатен проблем, проблема с косопада. Това е много сериозен проблем, наистина – е, добре, поне за мен. Никога не съм мислела, че някога ще трябва да се справя с това, особено още на 29 г. Беше пълен УЖАС! Косопадът не се случва за ден, не – това е постепенен процес. Виждах как косата ми изтънява, как изчезва с всеки изминал ден: при ресане, миене, дори по време на сън. Вече бях свикнала да топирам оределите места, но един ден открих истинска ПЛЕШИВИНА в средата на скалпа ми.

Просто, вижте за какво става дума. Ето какво имах на главата преди около 2 месеца (може би малко повече от 2):

Това е сериозен проблем за една жена

Мъжете лесно могат да се обръснат или подстрижат късо и дори придобиват по-мъжествен вид така, но това не върши работа на дамите. ака не ставаме по-женствени, спор няма. Може да преувеличавам малко, но красивата, дълга и гъста коса е точно това, което прави жената истинска жена. А да загубиш жената в себе си е същото като да загубиш себе си. Разбирате какво имам предвид, нали? Дори излязох отпуск за няколко дни, защото ме беше срам да гледам колегите в очите. Аз съм 29 г., но по онова време се чувствах като най-стеснителния тийнейджър в света. А съпруга ми… Ами, той ми каза, че всичко е наред, и че ще ме обича без значение как изглеждам, но усещах как се отдалечава от мен. Тогава буквално чувствах, че минавам през ада. Не изпитвах никаква увереност в себе си съответно и в живота ми, струваше ми се, че животът ми е свършил.

Опитах толкова много неща, опитвайки се да реша проблема

Princess Hair преживявания

Естествено, опитах да използвам всичко, за което бях чула или чела. Нямах време да разсъждавам много върху тези методи, просто експериментирах, защото това е проблем, с който човек трябва да се справи възможно най-скоро. Не можете да си представите колко неща пробвах. Ето накратко:

– шампоани (те се купуваха в неразумни количества, различни марки и ценови диапазони, използвах ги точно както пише в указанията, но нямаше никакъв ефект, дори краткосрочен) – НЕ ПОМАГА!

– спрейове и лосиони (също се купуваха в неограничени количества, използваха се самостоятелно и в комбинация с други методи на лечение, косата ми стана по-мека, но уви косопадът продължаваше) – НЕ ПОМАГА!

– хапчета (когато се консултирах с трихолог ми предписаха курс на лечение с хапчета и ми казаха, че черният ми дроб е затлачен с токсини, които водят до окапване на косата). Изкарах целия курс, направих си изследвания. Резултатът: според изследванията, всичко при мен беше нормално, но косата продължаваше да пада от главата ми – НЕ ПОМАГА!

– специални диети (нямам какво да добавя, освен че „правилното хранене” няма да да помогне на косата ви да расте, повярвайте ми) – НЕ ПОМАГА!

– бабини илачи (втривах сок от лук в скалпа ми, използвах масло от репей и майонеза – но мисля, че стана по-лошо, косата ми стана още по-тънка) – НЕ ПОМАГА!

Както виждате, не съм си седяла просто така без да правя нищо. Но накрая се отчаях, защото нищо не помагаше. Нито дори малко. Никакъв ефект. Надявах се толкова много, че поне един от методите на лечение на косопада ще помогне.

Princess Hair форум

Princess Hair – Жена преживявания

Маската за растеж на косата Princess Hair е изключително ценна разработка, преминала всички необходими лабораторни изследвания и опити. Една туба съдържа достатъчно компоненти за постигане на най-добри резултати в грижата за крехката, слаба и безжизнена коса. Продуктът е сертифициран и отговаря на всички международни стандарти. Множеството положителни отзиви от тези, които вече са опитали комплекса за растеж на косата Princess Hair, показват реалната му ефективност и ползи за косата.

Напълно възстанових косата си за 2 месеца

Princess Hair измама

Обадих се на една приятелка, споделих проблема и тя се засмя и ми каза, че съм пълен идиот и нито скъпите, нито евтините маски вършат работа. Те просто докарват визуален ефект, защото покриват косата със силикон – така тя става гладка и копринена за момента.

Процедурите в салоните за красота също са пладнешки грабеж, няма смисъл да чакате обещаното възстановяване, защото ще имате само временен ефект, който ще премине за три дена макс.

Моят приятелка ми препоръча още едно нещо – специалната медицинска маска за коса Princess Hair. Всеки във фризьорския салон, където тя работи, го използва отдавна, така че в общи линии, това е единственото лечение, което действително може да повлияе растежа на косата и да я възстанови.

Накратко, моята приятелка ми каза, че всичките продукти за коса на пазара, които повече или по-малко вършат работа, съдържат съставки, които се намират в тази маска.Те осигуряват ефекта. Но струват доста по-скъпо.

Фризьорите знаят за маската от много време, защото за всички тези супер-скъпи процедури като био-реставрация и заздравяне се използва тази маска. Те просто измислят екзотични имена за тези процедури, за да могат да вземат повече пари от клиентите.

Към края на втората седмица, след постоянно използване на Princess Hair, косата ми придоби нормален вид.

Сериозно. На някои места, особено по средата, а и в предната част на главата, към челото, имаше откровено плешиви участъци, защото косата от там капеше най-много. И тогава изведнъж – хоп! моите плешиви петна започнаха да изчезват.

Бях готова да заплача! Не можех да повярвам, но беше вярно. Боже, аз не знам каква беше магията на тази маска, но ПОМОГНА!

Можете ли да повярвате??? Вижте сами (снимките са направени с 2 месеца разлика).

преживявания с Princess Hair

Разликата е очевидна! Най-после спрях да прикривам плешивите зони, като се опитвах да среша останалата ми коса натам.

Какво направих? Следвах стриктно указанията – нанасях маска по косата и скалпа, втривах я, след това изплаквах. Употребата е много лесна и ЕФЕКТЪТ Е НЕВЕРОЯТЕН!

Откъде си я поръчах? От този уебсайт. Доколкото знам, те предлагат само оригинални продукти, които могат да бъдат проверени с кода от опаковката.

Това е то, цялата ми история. Щастието ми беше безкрайно, затова реших да го споделя с вас. Сигурна съм, че ще помогне и на вас!

Между другото, маската помогна и на майка ми. Тя се запали покрай мен. Ето нейните постижения:

П.П. Споделяйте вашите лични истории в коментарите.

Junior Content Creator

Perfectionist who likes everything to be done without mistakes and respecting the deadline. I accept each task or issue as a challenge that moves my personal limits. I am a bit misterious, but very friendly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *