Princess Hair - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Princess Hair 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης μας επηρεάζει όλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανεξάρτητα φύλου. Η σημερινή ποιότητα του περιβάλλοντος, η συνεχής πίεση της καθημερινότητας και η κακή διατροφή επιδεινώνουν την κατάσταση του τριχωτού και των μαλλιών ακόμα περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά αποδυναμώνονται, χάνουν τον όγκο τους, εμφανίζεται ψαλίδα, σπάνε και τελικά πέφτουν. Ως ειδικός τριχολόγος, μέσα σε όλα τα χρόνια πρακτικής, έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, για να βοηθήσουν τους ασθενείς να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους, να διατηρήσουν την εμφάνισή τους και να βελτιώσουν τη δομή της τρίχας. Η μάσκα Princess Hair είναι ένα πραγματικό διαμάντι! Περιέχει φυσικά συστατικά που αντιμετωπίζουν τα αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά και την ψαλίδα. Κλινικές δοκιμές του προϊόντος επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του στην καταπολέμηση της φαλάκρας και της τριχόπτωσης.

εμπειρίες με Princess Hair

Princess Hair – Άνδρας εμπειρίες

Η δύναμη και η ομορφιά των μαλλιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της φροντίδας των μαλλιών μπορεί να δώσει αποτελέσματα.

Η Ελένη Χριστοδούλου, κορυφαία κομμώτρια παγκοσμίως, συνιστά:

  • Υγιεινή διατροφή και λήψη βιταμινών και μεταλλικών συμπλεγμάτων
  • Επιλογή της κατάλληλης βούρτσας, βούρτσισμα με τον ίδιο τρόπο και περιορισμός των θερμικών επεξεργασιών στα μαλλιά
  • Σωστό λούσιμο των μαλλιών, μασάζ στο τριχωτό, μεσοθεραπεία και χρήση ιατρικών μέσω για φροντίδα των μαλλιών στο σπίτι
  • Υγιεινός τρόπος ζωής και επαρκής ξεκούραση

πού να αγοράσετε Princess Hair

Πυκνά και μεταξένια – Έλυσα το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών σε 1 μόλις εβδομάδα!

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πώς κατάφερα να λύσω το ευαίσθητο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών. Ήταν όντως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, τουλάχιστον για μένα. Ποτέ δεν είχα φανταστεί, ότι θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, ειδικά στα 29 μου. Μιλάμε για την απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Η απώλεια των μαλλιών δεν έγινε βέβαια σε μία μέρα, αλλά ήταν μια σταδιακή διαδικασία. Έβλεπα τα μαλλιά μου να λεπταίνουν, έπεφταν μέρα με τη μέρα… μόλις τα χτένιζα, όταν τα έλουζα, ακόμα και όταν κοιμόμουν. Μια μέρα, παρατήρησα ένα πραγματικά ΦΑΛΑΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ στο κέντρο του κεφαλιού μου.

Απλά ρίξτε μια ματιά, να τι είχα πάνω στο κεφάλι μου πριν 2 μήνες περίπου (μπορεί και λίγο περισσότερο από 2):

Αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για μια γυναίκα

Οι άνδρες μπορούν να κάνουν ένα πολύ κοντό κούρεμα ή και να τα ξυρίσουν εντελώς. Συχνά μάλιστα δείχνουν και πιο αρρενωποί έτσι, αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για τις γυναίκες. Δεν θα φαινόμαστε πιο θηλυκές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως υπερβάλλω λίγο, αλλά τα όμορφα, μακριά και πυκνά μαλλιά είναι αυτό που κάνουν μια γυναίκα αληθινή γυναίκα. Όταν μια γυναίκα νιώθει, ότι χάνει τη θηλυκότητά της, νιώθει σαν να χάνει τον ίδιο της το εαυτό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ, φαντάζομαι. Αναγκάστηκα μέχρι να πάρω κάποιες μέρες άδεια, γιατί ντρεπόμουν το πώς φαινόμουνστα μάτια των συναδέλφων μου. Είμαι 29 ετών, αλλά εκείνη την εποχή ήμουν πιο ανασφαλής κι από την εποχή της εφηβείας μου. Τι να πω για το σύζυγό μου… Λοιπόν, μου είπε, ότι όλα ήταν μια χαρά και θα με αγαπούσε οτιδήποτε κι αν συνέβαινε, αλλά ένιωθα, ότι είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Τότε ήταν που ένιωσα κυριολεκτικά, ότι περνούσα μια κόλαση. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και πίστευα, ότι η ζωή μου είχε τελειώσει.

Princess Hair δικαστήριο

Είχα δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα για να απαλλαχτώ από το πρόβλημα.

Φυσικά, δοκίμασα οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια μου. Πειραματιζόμουν με όλες αυτές τις μεθόδους, γιατί το πρόβλημα ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν μπορείτε ούτε καν να φανταστείτε πόσα πράγματα έχω δοκιμάσει. Να μια μικρή λίστα:

– Σαμπουάν: Διάφορες μάρκες και τιμές – ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα, ούτε καν προσωρινό. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Σπρέι και λοσιόν: Επίσης διάφορες μάρκες και τιμές – χρησιμοποιούσα τα προϊόντα μαζί με υπόλοιπες μεθόδους και τα μαλλιά μου έγιναν πιο απαλά, αλλά συνέχιζαν να πέφτουν. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Χάπια: Όταν επισκέφτηκα έναν ειδικό γιατρό – τριχολόγο – μου έγραψε μια θεραπεία με χάπια, λέγοντάς μου, ότι το συκώτι μου ήταν γεμάτο τοξίνες, που προκαλούσαν τελικά τριχόπτωση. Συμπέρασμα: σύμφωνα με τις δοκιμές μου, κάποια πράγματα ρυθμίστηκαν, αλλά συνέχιζα να χάνω τα μαλλιά μου. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Ειδικές δίαιτες: Δεν έχω κάτι να προσθέσω εδώ πραγματικά… η καλή διατροφή δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να φυτρώσουν ξανά, αυτό είναι σίγουρο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Γιατροσόφια: Έτριβα ζωμό από κρεμμύδι στο τριχωτό, ακόμα και μαγιονέζα, αλλά νομίζω, ότι η κατάσταση έγινε χειρότερη… τα μαλλιά μου λέπτυναν κι άλλο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια. Αλλά ήμουν απελπισμένη, γιατί τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Ούτε καν μικρό. Απλά κανένα αποτέλεσμα. Ήθελα τόσο πολύ τουλάχιστον μία θεραπεία κατά της απώλειας μαλλιών να μπορούσε να βοηθήσει.

Princess Hair εμπειρίες

Princess Hair – Γυναίκα εμπειρίες

Η μάσκα Princess Hair για ανάπτυξη μαλλιών είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη δημιουργία και έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές δοκιμές και πειράματα. Ένα σωληνάριο περιέχει αρκετά συστατικά για για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στη φροντίδα των σπασμένων, αδύναμων και άτονων μαλλιών. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο κι ανταποκρίνεται σε όλα τα διεθνή κριτήρια. Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές θετικές κριτικές από όσους έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το σύμπλεγμα Princess Hair για ανάπτυξη των μαλλιών, οι οποίες αποδεικνύουν την πραγματική αποτελεσματικότητα και τα οφέλη του για τα μαλλιά.

Όλα τα χαμένα μαλλιά αποκαταστάθηκαν σε 2 μήνες

Μια φίλη μου τηλεφώνησε και μόλις της είπα τι τραβάω, άρχισε να γελάει και να μου λέει, ότι είμαι εντελώς χαζή, καθώς ούτε τα ακριβά, ούτε τα φθηνά προϊόντα έχουν αποτέλεσμα. Έχουν απλά ένα οπτικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τα μαλλιά με σιλικόνη. Λεία κι απαλά μαλλιά, μόνο στιγμιαία όμως.

Princess Hair αγοράζουν Ελλάδα

Οι θεραπείες στα κομμωτήρια επίσης δίνουν μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα, το οποίο εξαφανίζεται σε 3 μέρες.

Η φίλη μου λοιπόν μου είπε να δοκιμάσω μόνο ένα πράγμα – μια ειδική, ιατρική μάσκα μαλλιών, την Princess Hair. Η συγκεκριμένη κοπέλα δουλεύει σε κομμωτήριο και λέει, ότι χρησιμοποιούν τη μάσκα εδώ και πολύ καιρό και ουσιαστικά είναι η μόνη θεραπεία, η οποία όντως προσφέρει ανάπτυξη μαλλιών και αποκατάσταση.

Εν συντομία, η φίλου μου ανέφερε, ότι όλα τα προϊόντα που πουλιούνται στα καταστήματα περιέχουν λίγο-πολύ συστατικά, που υπάρχουν και σε αυτή τη μάσκα.Εξασφαλίζουν έτσι το αποτέλεσμα. Όμως κοστίζουν πολύ παραπάνω.

Στα κομμωτήρια ξέρουν για τη θεραπεία αυτή εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλες αυτές οι πανάκριβες θεραπείες βασίζονται σε αυτό το προϊόν. Απλά τους δίνουν βαρύγδουπα ονόματα για να βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους πελάτες.

Μέχρι το τέλος των 2 εβδομάδων συνεχούς χρήσης του Princess Hair, τα μαλλιά μου επέστρεψαν στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Σοβαρά. Σε μερικά σημεία, ειδικά στη μέση και κοντά στο μέτωπο, υπήρχαν ορατά φαλακρά σημεία, γιατί από εκεί έπεφταν πολλά μαλλιά. Και ξαφνικά – το θαύμα! Τα φαλακρά σημεία άρχισαν να εξαφανίζονται.

Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχα σχεδόν δάκρυα από τη χαρά μου! Ήταν δύσκολο να το πιστέψω, αλλά ήταν η αλήθεια. Δεν ξέρω τι τόσο ξεχωριστό έχει αυτή η μάσκα, αλλά ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Δεν το πιστεύετε; Δείτε με τα μάτια σας (οι φωτογραφίες λήφθηκαν με 2 μήνες διαφορά).

Princess Hair επανεξέταση προϊόν

Η διαφορά είναι εμφανής! Τουλάχιστον σταμάτησα να σιχαίνομαι τη φαλάκρα και την εμφάνισή μου.

Πώς χρησιμοποιούσα τη μάσκα Ακολουθούσα αυστηρά τις οδηγίες: έβαζα τη μάσκα στα μαλλιά και το τριχωτό και μετά ξέπλενα. Πολύ εύκολο προϊόν στη χρήση και ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ!

Από πού παράγγειλα το προϊόν Από αυτή την ιστοσελίδα. Απ’ όσο γνωρίζω, πωλούν μόνο γνήσια προϊόντα, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από τους κωδικούς στις συσκευασίες.

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου. Η ευτυχία μου δεν έχει όρια, γι’ αυτό αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας. Είμαι σίγουρη, ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για κάποιους από σας.

Παρεμπιπτόντως, η μάσκα είχε αποτέλεσμα και για τη μητέρα μου. Είμαστε δύο! Να το δικό της αποτέλεσμα:

Υ.Γ. Μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας ιστορία στα σχόλια.

Trainee

Before my trainee at naturalconfirmed.com, I used to be a self-educated freelancer in copywriting sphere, but I decided to improve my digital marketing skill and my English writing – so became part of this talented crew. I believe a person can achieve anything if he really wants it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *