Inno Gialuron - преглед производа, искуство, куповина у Србији

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Inno Gialuron 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

v

 • AKTIVNA HIDRATACIJA
  • Molekuli hijaluronske kiseline “hvataju” čestice vlage i prenose je do kože.
  • Molekuli vode kombinovani sa hijaluronskom kiselinom prodiru do dubljih slojeva kože i neguju ćelije.
 • OBNAVLJANJE KOŽE
  • Antioksidanti u sastavu seruma prodiru do najdubljih slojeva kože i ispunjavaju ćelije izbacujući toksine i slobodne radikale.
 • ZATEZANJE BORA
  • Oslobođena radikala, hidrirana koža počinje da proizvodi kolagen i elastin koji aktivno zatežu bore.

Inno Gialuron – Muska iskustva

Efikasnost inno Gialuron-a dokazana je desecima istraživanja, naučnih patenata i dugoročnih eksperimenata.

Testirali smo efikasnost seruma na ljudima različitih godina, porekla i prehrambenih navika. Serum Inno Gialuron deluje jednako efikasno na zrelu i oštećenu kožu kao i na mladu kožu kojoj treba posebna nega. On je poput zaštitne barijere između vašeg lica i negativnog uticaja okoline.

Ovaj serum je najmoćniji i najefikasniji proizvod protiv starenja kože zbog maksimalne koncentracije prirodnih sastojaka.

Dr Katarina Pejić
Dermatolog
Doktor medicinskih nauka

Pomlađivanje: 15 godina manje bez botoksa

Jednog dana sam se pogledala u ogledalu i preplašila sam se same sebe. Videla sam užasne podočnjake i staru kožu. To je bio veliki udarac za mene. Razmišljajući o rešavanju ovog problema, setila sam se žene koja se uspela neverovatno pomladiti boravkom u specijaliziranom resortu u Tunisu. Tunis je bivša francuska kolonija koja zapošljava mnoge kozmetičare koji koriste domaće proizvode za svoje terapije. Za razliku od francuskih kozmetičara, njihove kolege iz Tunisa svoje usluge naplaćuju 2-3 puta manje. Mislim da su tuniški SPA-resorti baš zato i popularni toliko u svetu.

Zaslužujem da budem lepa, zar ne?!” je bila misao koja me proganjala dok sam obilazila različite putničke agencije kako bih pronašla najbolju ponudu za putovanje u Tunis. Srećom, uspela sam u jednoj agenciji kupiti last minute ponudu sa 50% popusta. Nakon samo dva dana, stigla sam u resort smešten u gradu Hamametu gde sam trebala i obaviti tretman u jednom od najboljih SPA salona koji se zove “Bio Azur”. Mađioničari su odmah počeli da čine čuda mom licu. Ne želim da vas zamaram sa detaljima tretmana, opisima proizvoda, hidromasažama itd. Ispričaću vam kako su negovali moje lice.

где да купите Inno Gialuron

Trajanje celog tretmana pomlađivanja je 12 dana. Prvog dana fotografišu vaše lice kako bi vam na kraju tretmana pokazali razliku. Svaki dan sam sedela u luksuznoj stolici i uživala u tretmanu. Bilo je super. Opuštajuća muzika, lepi mirisi i ugodne masaže sa mirisnim serumom. Dnevni tretman je trajao samo 15-20 minuta i ponavljao se 12 dana. U svakom slučaju, rezultati su bili neverovatni! Pogledajte rezultate.

Podočnjaci, bore i nabori su jednostavno nestali! Izgledala sam najmanje 15 godina mlađe. Bila sam ŠOKIRANA i oduševljena i nisam mogla da verujem da sam to ja! Moja kozmetičarka se smejala. Navikla je na takve reakcije turista. Pitala sam kako se zove serum koji mi je podario tako divan efekat, ona je rekla Inno Gialuron.

Vratila sam se u Srbiju i sve drugarice i članovi porodice su me bombardovali pitanjima! Rekla sam svima iskreno šta se desilo ali duboko u sebi sam bila tužna. Svi su bili srećni ali u očima moje mame se videla tuga. Znala sam o čemu se radi. Žene su žene, svaka želi da bude lepa, pa i ona. Obzirom da je bila bolesna, nisam mogla samu da je pošaljem u Tunis. Tražila sam serum u mnogim prodavnicama ali niko nije ni čuo za njega…

Ispostavilo se da serum možemo da naručimo sa bilo kog mesta

Nakon šest meseci, sreća mi se osmehnula. Slučajno sam naišla na poznato ime na internetu i to Inno Gialuron! Pakovanje je izgledalo malo drugačije ali je bilo znatno jeftinije u poređenju sa tretmanima u Tunisu. Uprkos sumnjama, odlučila sam da riskiram i naručim ovaj serum! Znala sam koliko je efikasan i mislila sam, ako je ovo originalni serum, uspela sam!

Paket je stigao nakon 5 dana. Mama i ja smo zajedno započele tretman. Ja sam već znala kako se koristi serum. Naravno, nije bilo luksuznih stolica i lepih mirisa kao u banji u Tunisu, ali svakako je Inno Gialuron delovao. Mama je za 12 dana uspela da izbriše 15 godina sa svog lica. To je više od godinu dana manje svakog dana!!

Inno Gialuron превара

Evo rezultati mog truda:

Odmah sam poručila još 6 paketa, za sebe, mamu i drugaricu. To je bio sasvim razuman postupak s obzirom da nisam nikad videla ništa bolje za lice a rezultat koji smo postigle to i dokazuje.

Eto, to je moja priča. Podelila sam je s vama jer verujem da svaka žena zaslužuje da izgleda dobro bez obzira na svoje godine.

Oprah, dr. Oz i tim otkrivaju proizvod od 550 dinara za lice bez bora koje je zaludelo Holivud!

Cosmopolitian – Wednesday 27, September 2017 – Kako holivudske starlete izgledaju tako besprekorno i mlado čak i u 40-im, 50-im ili čak 60-im godinama? Da li su uvek u pitanju skupoceni botoks i opasne plastične operacije? Kako kaže dr. Oz, odgovor je NE! Ali, ako sve one ne idu na operacije da bi izgledale dobro, u čemu je onda tajna? Nastavite čitati jer ovo je efikasno, sigurno i jeftino!

Pre nekoliko nedelja dr. Oz je u svom šou otkrio tajnu koju daje svojim slavnim klijentima koji žele da izgledaju 10 do 15 godina mlađe ali se boje potencijalnog rizika od operacije ili botoksa. Bili smo iznenađeni kako je ova tehnika jednostavna, jeftina i efikasna, toliko da smo morali sami da je probamo i napišemo članak o njenim rezultatima!

Inno Gialuron купити Србију

 “Bezbroj slavnih u godinama priznalo je da izbegavaju operacije i da izgledaju 10 godina mlađe zahvaljujući jednostavnom savetu dr. Oza.”

Najbolji proizvod za kožu za koji ste ikad čuli

Dr. Oz je oduvek čuvao ovu tajnu za svoje poznate klijente koji su mu dobro plaćali, sve do sada. Rekao je da je osećao da mora otkriti tajnu gledaocima jer je bio umoran od slušanja bezbroj priča svojih gledalaca koji troše hiljade dolara na skupocene proizvode protiv starenja ili opasne operacije koje mnogo obećavaju a na kraju naprave više štete nego dobrog. Kao rezultat, pre nekoliko nedelja , svim svojim gledaocima je otkrio jednostavno rešenje koje je pre delio samo sa svojim slavnim klijentima!

Ustvari, otkrio je ovo čudo protiv starenja kada ga je nekoliko njegovih prijatelja i klijenata konstantno zvalo u nadi da će pronaći rešenje da izgledaju mlađe kako bi produžili karijeru bez odlaska na operaciju

“Za par nedelja izgledala sam 10 godina mlađe! Dr. Oz je bukvalno spasao moju glumačku karijeru!”
U svom šou izjavio je da je bio oduševljen kada je nakon meseci i meseci napornih testiranja i istraživanja njegov tim naišao na proizvod koji bukvalno briše 10 do 20 godina sa ženskog lica za samo mesec dana. Još šokantnije je da je proizvod siguran a ne košta skoro ništa! Proizvod koji je spomenuo u svom šou je Inno Gialuron .

Inno Gialuron искуства

“Ovo je čudo protiv starenja ove decenije koliko ja znam.

2 ključna sastojka protiv starenja:

1. Vitamin C
2. Hijaluronska kiselina

Proizvod je potpuno prirodan i briše bore u ćelijama – ispod površine kože – zbog čega i jeste tako efikasan.

Vitamin C, fontana mladosti:
Prvi deo slagalice protiv starenja Dr. Oz je pričao o vitaminu C .

Vitamin C prodire duboko u oštećenu kožu i stimuliše novi kolagen – protein koji kožu čini zategnutijom i svežijom. Studija iz 2009. godine je pokazala da nanošenje običnog C vitamina na kožu smanjuje bore za 60 % . Dr. Oz kaže da je upravo on razlog zašto je Inno Gialuron tako efikasan. To je bio jedan od retkih proizvoda na tržištu koji je imao tačnu dozu vitamina C.

Hijaluronska kiselina:
Rekao je da drugi sastojak, kada se pravilno kombinuje sa vitaminom C, bukvalno čini vaše lice dve decenije mlađim za samo par nedelja! Hijaluronska kiselina deluje tako što se vezuje za vlagu. Ona može da zadrži i do 1000 puta više vode u koži, što je čini odličnim hidratantom. Hijaluronska kiselina pomaže regeneraciju vaše kože posle pretrpljenog isušivanja, stresa ili iritacije. Rekao je da je jedini proizvod koji se može kupiti a da ima tačnu sadržinu hijaluronske kiseline upravo Inno Gialuron .

“Ono što vitamin C i hijaluronska kiselina rade jeste da se rešavaju starih, mrtvih slojeva kože i pomažu da vaša koža generiše nove slojeve. Naša testiranja su pokazala da možete izbrisati 10 do 20 godina s vašeg lica za manje od 14 dana. Ali važno je da koristite serume koji sadrže najbolje i najčišće sastojke, jer nisu svi isti. Jedini takav kojeg smo pronašli istraživajući bio je Inno Gialuron . Njega koristi i moja supruga. To je nešto što preporučujem svim svojim poznatim klijentima.” – Dr. Oz

Ustvari, to je veoma jednostavno. Koristite ga pre spavanja. Dr. Oz je u svom šou rekao: “Ovaj proizvod sadrži visoku koncentraciju vitamina C i hijaluronske kiseline. Moj tim je otkrio da sadrži i sve vrste antioksidanata, sastojak koji se zove Dermaxyl (poznat i kao fejslift u tegli) i Ester-C (aktivni sastojak protiv starenja u vitaminu C).

Inno Gialuron форум

“Starenje je gubitak za glumice. Osećam se kao nova žena sada! Hvala, dr. Oz!”

S obzirom da smo bili uzbuđeni posle šoua i nakon što smo dobili brdo pisama, želeli smo da sami probamo ovaj proizvod pre nego napišemo ovaj članak hvale. Odlučili smo da izaberemo nekog volontera iz naše kancelarije. Dozvolite da vam predstavim Sanju Vasić, 57-godišnju mamu 3 dece koja je odlučila da testira ovaj serum. Evo njene priče…

Sanjina priča o 14-dnevnom oživljavanju ćelija:

Sanja je 57-godišnja mama 3 dece iz Beograda. Kao i većina žena njenih godina, godine su joj donele neželjene bore i linije na licu. Sanja je rekla da je odlučila da volontira jer je frustrirana time što joj ništa što je probala nije pomoglo. Čak je razmišljala i o visokorizičnom i veoma skupom zatezanju lica. To je, na neki način, bila njena poslednja opcija.

Evo njenih rezultata…

Posle prvog dana korišćenja Inno Gialuron a , bila sam pozitivno iznenađena time kako se moja koža lepo osećala. Izgledalo je kao da je svaka pora na mom licu zategnuta i usisana ogromnim usisivačem.

Ne znam kako bih drugačije to opisala! Mogla sam da osetim toplinu i trnce u svojim obrazima, oko očiju i na čelu. Pogledala sam se u ogledalo i videla da je moje lice pomalo crvenkasto – što je rezultat revitalizacije krvi koja je strujala prema površini moje kože kako bi obnovila moje lice.

Nakon što se proizvod upio u kožu, moje lice je izgledalo zategnutije i imalo je prelep sjaj

Posle pet dana korišćenja Inno Gialuron a , bila sam šokirana drastičnim rezultatima.

Linije, tamne fleke i bore su, neupitno, smanjene pred mojim očima!

Bila sam oduševljena rezultatima i bukvalno sam se osećala 15 godina mlađe. Bukvalno sam gledala kako moje bore nestaju!

Posle 14 dana, ne samo da su nestale sve moje sumnje i skepticizam – NESTALE SU I MOJE BORE!

Bore na mom čelu, opuštena koža na mom vratu, “stopalo vrane” – pa čak i tamne fleke, sve je U POTPUNOSTI nestalo. Nisam nikad osetila ni videla ništa što je na ovaj način zategnulo moju kožu, bez obzira koliko skupi proizvodi su to bili!

Posle 2 nedelje, ne samo da je moja koža ostala takva, nego se i poboljšavala svakim danom sve dok nije postala lepa i blistava kao što je bila pre 20 godina. Sada su sve moje drugarice i porodica šokirani. Ne mogu da veruju kakva se promena desila i bili su uvereni da sam lagala i da sam išla na botoks!

Upotrebom Inno Gialuron a , uklonjeno je 90% svih njenih bora i problematičnih područja. Koža na njenom licu i vratu je zategnuta, uklonjeni su svi znaci opuštenosti, starenja i dehidrirane kože.

Beležili smo njen napredak proteklih 14 dana. Evo šta smo videli:

Da li će vama pomoći?

Postoji mnogo trikova za negu kože i većina njih je preskupa. S obzirom na toliko izbora, normalno je da ste skeptični i da ne verujete u rezultate, zato svojim čitaocima ne obećavamo ništa, samo želimo da vas izazovemo da uradite ono što je dr.Oz preporučio u svom šou: probajte sami!

Za vas smo pripremili i linkove za proizvod koji je preporučio dr. Oz. Na svojoj stranici nude i Inno Gialuron boce sa 50% popusta . Kliknite na ovaj link i dobićete i najnižu moguću cenu isporuke.

Inno Gialuron – Zenska iskustva

Jаpanska kozmetika je poznata, osim po BB-kremama, i po sredstvima za podmlađivanje lica. Popularnost proizvoda za negu lica, tela i kose sa oznakom Made in Japan raste svakog dana. Tajna uspeha japanske kozmetike se krije u najnovijim naučnim otkrićima tradicionalnim znanjima, organskim sastojcima i, što je i najvažnije, u njenoj efikasnosti!

Žitelјi Japana su najdugovečnija nacija. Prosečan životni vek žene u ovoj zemlјi je 85 godina. Veoma je teško samo na osnovu izgleda odrediti starost njihovih žena. Tajna se krije u kozmetici koju koriste žene Japana.

EKSPRESNO PODMLAĐIVANјE ZA NEDELJU DANA

U jednom od japanskih tok šou emisija Masako je priznala da već 10 godina, ujutro i uveče, koristi posebni proizvod – INNO GIALURON koji zamenjuje kreme, lifting tretmane i operacije. Prema njenim rečima, ovaj serum je dugo bio nedostupan, tj. nije ga bilo moguće nabaviti u apotekama ili negde drugde. Pošto je njen muž naučnik koji radi u oblasti farmaceutike i kozmetologije, upravo on joj je dao nekoliko testera ovog čudotvornog preparata. Posle prvog nanošenja, Inno Gialuron serum joj se mnogo dopao pa je počela svakodnevno da ga nanosi i u bukvalnom smislu reči sa svakim novim danom je bivala sve mlađa! Efekat je bio fantastičan!

Prema rečima samih naučnika, ovaj serum u početku nije bio planiran za širu upotrebu, ali iskustvo Masako je pokazalo da proizvod vredi finalizirati i plasirati ga na tržište.

Sada je Inno Gialuron serum dostupan i u Srbiji! Prošao je sva neophodna testiranja koja su pokazala i dokazala 100% pozitivan efekat i rezultat nakon korišćenja ovog seruma .

Svetlana Jurišić, doktor medicine – iskusni kozmetičar

To da Inno Gialuron serum daje pozitivne rezultate kod podmlađivanja kože lica i vrata je već dokazana naučna činjenica. Kod žena se najčešće već posle 25 godina pojavlјuju prve borice oko usta i očiju, kao i neprijatne nazolabijalne bore. U tim godinama nema smisla koristiti injekcije i to može da naškodi zdravlјu, a ovaj serum neverovatno utiče na eliminaciju ovih estetskih problema. Već nakon jedne primene vaša koža je ponovo mlada i bez bora! Preporučujem.

Svetlana Marković, doktor – dermatolog, kozmetičar (sa preko 12 godina iskustva)

Nedavno smo u našem naučno-istraživačkom centru sproveli neobično istraživanje u kom je učestvovalo 100 žena starijih od 35 godina Sve one su imale slične probleme: duboke nazolabijalne bore, bore na čelu, oko očiju i usta, taman ten. Svakoj od njih je predloženo da nedelјu dana svakodnevno nanose Inno Gialuron serum na lice i vrat. Rezultati su bili zapanjujući: kod 100% žena bore su se zategnule, a ten lica je postao zdrav i blistav! Pogledajte ove fotografije koje su očigledni rezultat pozitivnog efekta japanskog inovativnog seruma Inno Gialuron.

Na osnovu svog višegodišnjeg iskustva mogu da kažem da ovaj serum ostavlјa bez reči zbog svog ekspresnog lifting efekta. Pre nego što se pojavio ovaj serum, takav rezultat bez plastike ili snažnih injekcija je bilo praktično nemoguće ostvariti! Ali Inno Gialuron je to ponovo omogućio pri čemu njegov efekat traje godinama. Naučnici i lekari iz Japana su još jednom dokazali da su najbolјi! Čvrsto preporučujemo serum za podmlađivanje – Inno Gialuron ženama starijim od 35 godina i to kao deo svakodnevne nege kože lica.

Nada Milošević, kozmetičar (sa preko 25 godina iskustva)

Dugo vremena japanska kozmetika nije bila dostupna u mnogim državama sveta, međutim, sada se sve menja, otvaraju se novi horizonti, pre svega u oblasti kozmetike. INNO GIALURON je jedan od inovativnih proizvoda koji je namenjen brzom podmlađivanju kože lica, vrata i dekoltea.

Ono što ulazi u sastav ovog proizvoda su zaista retke ili, još tačnije da kažem, jedinstvene komponente. Sami procenite: samo prirodni sastojci, među kojima su i hidrolizovani kolagen, koji vraća koži elastičnost i balans u hidriranju, a takođe ima snažan efekat podmlađivanja i zatezanja. Ovaj serum je napravlјen isključivo od prirodnih sastojaka koji ne izazivaju iritacije čak ni kod najosetlјivije kože! Sadrži širok spektar vitamina i minerala, folnu kiselinu, ekstrakt alge fukus, ekstrakt čaja i ekstrakt alge laminaria. Osim toga, on odgovara svima, jer u potpunosti organski i ne izaziva nikakve alergije.

Oduševlјena sam ovih finim tehnološkim odnosom prema proizvodnji kozmetike za negu kože. Sama mogu da dodam da ovaj serum miriše tako lepo da će da se dopadne svakoj ženi! Čvrsta preporuka za Inno Gialuron serum kao osnovno sredstvo za negu kože žena svih godina.

Content Manager

Just a normal guy living in the world of words and ideas. Gratuated dentist who ended up managing things I couldn’t imagine I would ever do. That’s my life moto: try everything until you find yourself. Passionate lover of comics. Okay, maybe engrained collector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *