Green Coffee - produs de revizuire, experiență, achiziție în România

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Green Coffee 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Un remediu nou pentru slăbire pe bază de cafea verde, care deja a cucerit inimile milioanelor de cumpărători din întreaga lume!

În octombrie 2012, în revista on-line din SUA “Diabetul zaharat, sindrom metabolic și obezitatea”, au fost publicate rezultatele unor studii ştiinţifice care au demonstrat eficienţa înaltă a Cafelei Verzi în lupta împotriva excesului de greutate. Un studiu efectuat de către cercetători americani a arătat că acidul clorogenic are următorul efect:

În primul rând, el contribuie la arderea grăsimii și glucozei din organism pentru obţinerea energiei.

În al doilea rând, se încetinește penetrarea zahărului în sânge, reducând astfel acumularea de grăsime corporală. În studiile efectuate timp de 12 săptămâni pe un grup format din bărbaţi şi femei, au fost obţinute următoarele rezultate:

 • greutatea participanţilor a scăzut în medie cu 10% (7,7 kg)
 • masa de grăsime corporală a scăzut cu 16%

Participanţii la studiu au luat capsule care conţin extract de cafea verde, cu 30 de minute înainte de masă. În plus, cercetătorii nu au depistat niciun fel de efect advers.

în cazul în care pentru a cumpăra Green Coffee

Green Coffee – experiențe de sex masculin

Exercițiile istovitoare regulate cu siguranță nu sunt pentru mine. Este minunat că există un produs miraculos precum Green Coffee! Fără să mă torturez la aparatele de exerciții, am pierdut aproape 21 kg în doar o lună! O recomand tuturor pentru că fiecare femeie merită să aibă un corp subțire frumos.

Pierde 24 de kg într-o lună: opinie- medicii, nutritionistii

Opinie populară că, pentru a pierde in greutate rapid și cu mult, este imposibil, sa stabilit ferm în mințile oamenilor moderni. Deși această declarație nemaifiind valabile încă la începutul anilor 2000, cele mai multe încă mai cred că pentru a pierde în greutate nu există alte metode în afară de diete si a activitatii fizice exorbitante.

Dar cercetările în domeniul de pierdere în greutate nu stau pe loc. Una dintre descoperirile globale din ultimii ani – cafea verde, functioneaza cu adevarat minuni!

Redacție “MEDVESTNIKA “, intervievat de 8 Nutritionistii cu ani de experiență și toți cu o singură voce a declarat că deja folosesc cafea verde pentru a trata pacientii săi.

M. I. Nutriționist- endocrinolog (Experienta: mai mult de 30 ani)

Cafea verde și efectul lui asupra arderea rapida a grasimilor, cunoscut încă de la sfârșitul anilor ’80. Dar numai câțiva ani în urmă au fost finalizate studiile clinice și în cele din urmă a confirmat că Cafea Verde nu are nici un efect secundar.

Osipova E.M . Doctor-nutriționist ( Experienta: 11 ani)

Cel mai mare efect, Cafea Verde afecteaza femeile mai în vârstă decât 30-32 de ani. Sport și dietă de la această vârstă nu dau un rezultat tangibil sau rezultatul nu este constant.

Cafea verde, activeaza metabolismul și permite femeilor să piardă în greutate 7-10 kg pe săptămână.

Gavrilenco E.A. Doctor- endocrinolog (Experienta: mai mult de 30 ani)

Faptul că Cafea Verde vă permite să pierdeți în greutate rapid, 7-10 kg pe săptămână este faptul de mult dovedit . Dar recent, a fost facuta o altă descoperire. Sa dovedit ,că cafea verde este o excelenta prevenire a menopauzei la femei.

 

La întrebarea “Este posibil să slabesti de 20 kg pe lună cu cafeaua verde” toți medicii au răspuns fără echivoc: “. Da, într-adevăr”.

În practică, a lui Dr. Emelyanov au existat cazuri de slabire pîna la 30 de kilograme sau mai mult ,într-o lună!

Metode de aplicare Cafea VerdeCu excesul de greutate 5-15 kg: 
1 cană de băutură preparată de dimineața, după o masă.Cu un exces de greutate de 15 kg sau mai mult: 
1 cană de băutură preparată de dimineața, după o masă.
și 1 cană după-amiaza și după o masă.

Pe site-ul nostru este prezentata Cafeaua Verde adevarata . Ea are toate certificatele necesare și este testat pentru eficacitate.
Pentru lună de utilizare poti pierde in greutate de 7-23 kg.

Articol științific: Dovadă de eficacitatea produsului pentru slăbit- Green Coffee.

Săptămîna aceasta în centrul atenției a fost produsul , care a devenit cel mai vîndut produs pentru slăbire pe piață. Chiar și cei mai rezistenți în slăbire și stres fizic, datorita acestei metode scapă de la 10-14 kg pe lună. Denumirea acestui produs “Green Coffee”

Faptul acesta nu este un miracol dar un fapt dovedit științific. În cadrul studiul în universitatea americană Screnton, a dovedit că Green Coffee cu ghimbir este bogată cu acid clorogenic. Acest acid ajută la regularea nivelului zaharului din sînge, astfel încât conduc la slăbire rapidă.

Green Coffee a fost prezentata de acest furnizor oficial

Green Coffee forum

Dj, showwomen, actriță, și femeie frumoasă Ala Dovlatova a slăbit tare cu ajutorul Green Coffee cu ghimbir și iată ce zice ea:

“Am avut probleme serioase cu sănătatea după nașterea copiilor mei. În timpul primei sarcini am câștigat 17 kg. Cu mare dificultate am reușit să scap de toate kg acumulate și un mare merit în aceasta îi abține Green Coffee cu ghimbir”. Anume datorita acestui produs miraculos astăzi eu pot să mențin greutatea mea normală fără antrenamente sportive grele și diete. Mănânc ce doresc și nu ma îngraș! Cred că femeile nu ar trebui să vă faceți griji cu problemele de greutate, dar să le rezolvați.

Nu vă chinuiți cu greva de foame, trebuie pur și simplu să consumați cafea cu ghimbir și atunci destul de repede veți simți rezultatul.
Eu îl recomand tuturor, cine are grijă de silueta sa!

Iată rezultatele fetelor din grupa de testare.

Svetlana a slăbit cu 24 kg în 2 luni nepline fără diete și efort fizic! Chiar dacă pierderea în greutate este bruscă, sănătatea nu este afectată, deja 3 luni greutatea este stabilă și femeia este fericită ca niciodată

Istoria de slăbit a Svetlanei:

Viața mea nu a contribuit la pierderea în greutate- iubeam dulciurile , niciodată nu-mi doream să merg la sport și să am grijă de mine , din acestea motive niciodată nu eram subțire și atractivă. Odată am auzit cum soțul meu le spunea prietenilor:

‘Clar că nu este Angelina Jolie…’

Îmi era neplăcut să aud așa ceva, dar în general nu eram uimită- în ultimii 4 ani chiar nu aveam grijă de mine. De multe ori încercam să schimb ceva, dar cu adevărat să mă iau în mîini, să calcul caloriile și să fac sport – pentru mine era ceva dificil. Desigur că erau încercări de cîteva zile, cînd încercam alimentare sănătoase , dar din dată era clar cu ce se termină. Punctul de cotitură a fost , pentru a fi precis, 13 ianuarie .

Îmi amintesc de ziua cea geroasă cu soare și atmosferă de calm, cînd nimic nu prevestea astfel de schimbări mari, care se apropiau împreună cu primirea unui e-mail de la sora mea. În scrisoare a fost un link către site-ul oficial “Green Coffee”. Sora scria : “Sveta, încearcă aceasta…”

“Aceasta este un hit absolut în pierderea din greutate…”

Am fost cointeresată, am citit comentariile pe site. Scriau că Green Coffee este perfectă pentru cei care au metabolism lent. Am comandat…

Simțeam cum grăsimea pur și simplu se evaporă!

Mi sa părut , că organismul meu s-a transformat într-o mașină de procesarea calorilor- cu fiecare zi burta mea tot se micșora , părea să modeleze talia. Peste 8 săptămîni cîntăream 17 kg. Am slăbit cu 24 kg!!!Cu siguranță arăt cîțiva ani mai tînără, mai feminină, toate hainele îmi sunt pe mărime și mă simt mai atractivă. Ei bine, știți, este opinea bărbaților…) Pur și simplu sunt plină de energie pozitivă și viața îmi place de 10 ori mai mult.


Este trist de realizat , dar oamenii plini nu pot fi sănătoși și atractvi.Boli, lipsa de încredere, probleme cu viața personală-aceasta este doar o parte mică de probleme legate cu greutatea în plus.


Cum slăbirea poate fi totodată naturală, sigură și atât de eficient?

experiențe cu Green Coffee

Secreta Green Coffee – e în compoziția lui unică. Este bogată cu acid clorogenic și antioxidanți, conținutul cărora este mai mare decît în ceaiul Coffee. Green Coffee absorbe activ grăsimea primită împreună cu mâncarea și astupă pofta, Această proprietate o face nu numai eficientă în orice dietă dar și un produs excelent pentru pierdere în greutate independent. Puterea Green Coffee este inclusă în cea mai

importantă componență – activarea capacităților interne ale organizmului. Oamenii care luptă cu greutatea în plus, folosesc curele de slăbire cu conținut minim de calorii , care se consideră utile pentru sănătate , și totuși nu pot slăbi.

Anume din cauza ceea că organizmul lor este plin de toxine și nu lucrează cu toată forța. Curătați ficatul și el vă va ajuta să distrugeți celulele de grăsime în plus.

În organismul uman întîlnim 3 tipuri de grăsimi , cel mai problematic- este grăsimea anormală, care se adună în zona de burtă și șolduri. Ea nu se arde fără antioxidanți. Produsele moderne aproape nu conțin de fel aceste elemente , din cauza aceasta organizmul pierde acces spre grăsimi rele.

De 3 ori mai eficient decît alte metode!

Sa dovedit că cu alimentarea echilibrată și consumul Green Coffee, slăbirea se efectuează de 3 ori mai repede, decît la diete simple. Aceasta înseamnă că pe parcusul săptămînii greutate se micșorează cu 3 kg, cînd de obicei cu 1 kg.

Green Coffee funcționează în 3 etape:

 1. Mai întîi de toate, eficient arde celulele de grăsime pe toate părțile a organismului.
 2. Apoi curață organismul de toxine și zguri .
 3. Și , în sfîrșit , accelerează metabolismul , protejând de efectul yo-yo.

Suprinzător, dar utilizarea atât de bine cunoscut nouă simpla cafea neagră nu aduce la micșorarea greutății. Adevarată cafea eficientă pentru slăbire- este extractul de boabe proaspete neprăjite , în care este un mare conținut de acid clorogenic și antioxidanți naturali.

Dacă Green Coffee se prăjește , aceste două elemente vor fi distruse , și efectul necesar pentru ardera grăsimilor va fi pierdut.

În plus, Green Coffee conține foarte puțină cofeină -aceasta înseamnă că de la consumul ei nu veți suferi de batere de inimă rapid și teamă.

Green Coffee – experiențe Femeie

Cafea Verde este bogată în acid clorogenic, care descompune în mod activ depozitele de grăsime din întregul corp. Cafeina facilitează accelerarea metabolismului, detoxifierea corpului și elimină radicalii liberi.

Antioxidanții naturali au grijă de starea ta de bine și de înfățișarea superbă. Alimentația nesănătoasă și neregulată, alimentele nocive cu valoare calorică mare, stilul de viață sedentar și stresul constant pot provoca acumularea energiei neconsumate.

Te poate oare ajuta Cafeaua Verde sa slabesti? Vezi cum poti slabi 9 kilograme intr-o singura luna si sa obtii un abdomen tonifiat!

Intr-un interviu recent, actorul Jason Statham, 51 de ani, a dezvaluit care este secretul slabirii sale rapide, produsul care arde 2,5 kg de grasime in FIECARE saptamana. Fara dieta sau exercitii fizice!

Cand Katie Couric l-a intrebat care este secretul slabirii sale miraculoase intr-un interviu televizat recent, actorul Jason Statham a socat publicul. Desi toata lumea a presupus ca forma sa fizica extraordinara se datoreaza dietei si exercitiilor fizice intense, Jason a dezvaluit ca secretul este de fapt Cafeaua Verde. Pe blogul sau, actorul scrie”Nu mi-a venit sa cred cat de usor a fost. Nu mi-am schimbat regimul alimentar sau stilul de viata, dar grasimea s-a topit precum untul. Ador acest produs! In sfarsit am gasit o dieta care chiar functioneaza!.”

Green Coffee experiențeJason Statham nu este singura vedeta care a incercat Cafeaua Verde. Brad Pitt, George Clooney si Chris Evans, cu totii au scapat de grasime cu ajutorul acestei diete. Testele clinice efectuate arata ca aceasta dieta arde 2,5 kg de grasime in fiecare saptamana, contribuind totodata la detoxifierea organismului. Poate cel mai bun aspect al acestui produs este ca si-l poate permite oricine! Stim la ce te gandesti in acest moment, poate ca esti sceptic, pentru ca am avut si noi la randul nostru indoieli.

INAINTEDUPA
(FARA SCHIMBAREA REGIMULUI ALIMENTAR SAU A STILULUI DE VIATA)

Jason Statham spune ca Cafeaua Verde a fost cheia pe care a folosit-o pentru a reusi sa slabeasca si a obtine rolurile pe care si le dorea

Probabil ai auzit deja vorbindu-se la televizor despre boabele de cafea verde. Aceasta este cunoscuta astazi ca una dintre cele mai revolutionare metode de slabire. Cafeaua Verde se refera de fapt la boabele de cafea care nu sunt prajite, de aceea au culoarea verde. Prin prajire, boabele de cafea capata culoare bruna si pierd o parte din proprietatile naturale, dar si din proprietatile de slabire si detoxifiere. Conform publicatiei in presa de specialitate (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal), boabele de cafea verde ar putea fi primul produs din istorie eficient in eliminarea kilogramelor care indeplineste promisiunile producatorului. Problema este ca in prezent, exista numeroase site-uri, care comercializeaza produse neoriginale. Noi va garantam un produs original, 100% NATURAL.

Cu atatea vedete care au obtinut rezutate folosind Cafeaua Verde, am vrut sa verificam noi insine daca functioneaza intr-adevar asa cum au declarat ceilalti. Dupa un sondaj de opinie efectuat rapid in cadrul biroului, l-am ales pe editorul nostru sef, Marian Pohoata, care incerca de mult timp sa scape de kilogramele in plus ,pentru a obtine un corp perfect pentru plaja. Aceasta este parerea lui, dupa ce a incercat produsul timp de 4 saptamani.

Experienta lui Marian legata de Cafeaua Verde

Ca sa incep dieta cu Cafeaua Verde , am comandat produsul online. Analizele moderne de laborator releva date incredibile despre eficienta acestei ”formule magice”. Bogata in antioxidanti si lipsita de efecte adverse, Cafeaua Verde are efecte pozitive asupra aparatului cardiovascular, a tensiunii arteriale, este considerata un adevarat dezinfectant natural, utila in lupta cu bacteriile si virusii, avand efecte antinflamatoare, antipiretice şi antiseptice.Pe langa arderea grasimilor, cafelei verzi ii sunt atribuite si reducerea poftei de mancare si cresterea nivelului de energie pentru intreaga zi.

Boabele de cafea verde au fost livrate gratuit la cateva zile dupa ce le-am comandat, ceea ce este pentru mine un plus. Ghidandu-ma dupa informatiile pe care le-am adunat din diverse surse, Cafeaua Verde, este dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente produse de slabit de pe piata.

Cercetarile pe care le-am efectuat, releva faptul ca boabele de cafea verde au fost testate clinic si s-a dovedit ca au urmatoarele proprietati:

 • Principalii antioxidanti din Cafeaua Verde sunt polifenolii. Acestia reprezinta o parte importanta din cantitatea de antioxidanti necesari organismului in cadrul unei alimentatii echilibrate. Studii clinice au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor.
 • Ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.
 • Contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea musculaturii.
 • Boabele de cafea verde contin un antioxidant numit acid clorogenic (ACG), compus care nu se regaseste in cafeaua obisnuita .Acesta ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange, astfel incat organismul metabolizează grasimile rapid. Cele două mecanisme de reglare a glicemiei și de metabolizare rapida a grasimilor din ficat inhiba absorbtia grasimilor si conduc la slabirea rapida.
 • Accelereaza metabolismul.
 • Diminueaza riscul aparitiei diabetului si a cancerului.
 • Creste nivelul de energie si contribuie la imbunatatirea starii generale a organismului.

Un plus pentru mine a fost ca Cafeaua Verde are o satisfactie garantata 100%. Asta inseamna ca daca nu esti multumit de rezultate, producatorul iti va da banii inapoi.

 Celebritatile au inceput sa vorbeasca despre Cafeaua Verde. Ele recunosc sa acest produs este secretul siluetelor incredibile pe care le vedem in filme. 

Rezultatele lui Marian de dupa 4 saptamani:

 Marian, INAINTE si DUPA ce a slabit . Fotografia din dreapta a fost facuta la numai 4 saptamai dupa ce Marian a inceput sa foloseasca Cafeaua Verde 

“Cum am reusit?”

Perioada in care am testat Cafeaua Verde

Green Coffee cumpăra România

Coletul cu boabele de Cafea Verde a ajuns la trei zile dupa ce am plasat comanda online.

 1. Pentru obtinerea rezultatului dorit, trebuie sa consumati 2-3 cani pe zi, inainte de cele trei mese principale

Va functiona acest produs si in cazul tau?

In concluzie, daca ai inca indoieli cu privire la efectele acestei diete, chiar trebuie sa o incerci si tu, ca sa te convingi de beneficiile reale pe care le are Cafeaua Verde. Noi cei de la Men’s Health Magazine am fost extrem de sceptici la inceput, dar ne-am convins imediat ca acest produs intr-adevar functioneaza. Dupa ce am facut micul nostru experiment, suntem bucurosi sa aflam ca si alte persoane obtin greutatea visata consumand cafea verde.

Nu uita ca pentru obtinerea unui rezultat dorit, trebuie sa consumi in mod regulat cafea verde

Tatiana Rybakova a slăbit singură şi îi va ajuta pe alţii

Salutare, dragi cititoare! Cu toții ați observat că eu am slăbit deja foarte mult. În ultima vreme, am fost copleșită de întrebări despr e cum am reușit. A devenit, practic, imposibil să fac față fluxului de mesaje private. Mă străduiesc să răspund tuturor, să vă susțin, dar în ritmul acesta, în curând va trebui să trăiesc pe internet. Așa că am decis să scriu acest articol și să răspund la întrebarea: Cum am slăbit 26 kg? (Asta nu înseamnă că nu puteți să-mi scrieți și să mă întrebați ceva, doar că așa îmi va fi mie mult mai simplu)

 

Perioada în care am slăbit a durat exact O LUNĂ! Recunoașteți, este un REZULTAT UIMITOR!

 

Nu am fost niciodată deosebit de suplă, dar în ultimul timp totul a scăpat de sub control! Pe abdomen mi-au apărut 3 cute dezgustătoare, ca la un buldog, coapse imense şi rotunde, picioarele şi fundul au început să crească împreună cu toate celelalte. Bineînţeles, am decis să slăbesc cu orice preţ. Am renunţat la produsele grase, prăjite şi la mâncatul noaptea. Am început să alerg în fiecare dimineaţă, iar seara mergeam la sală. Dar în loc să slăbesc, continuam să cresc în greutate. După o lună cântăream 89 kg. Am început să ţin o dietă severă, apoi a doua şi a treia. Am început să uit gustul cărnii, al pâinii, al cartofilor şi al dulciurilor. Mâncam doar fructe şi legume şi beam doar apă sau iaurt. Am încercat cele mai scumpe ceaiuri de slăbit – toate fără nici un rezultat. Kilogramele pierdute se acumulau în corpul meu chinuit.

 

Nici dietele, nici pastilele nu ajută, ci doar vă „mănâncă” banii!
Sportul – prea complicat şi necesită prea mult timp! Ce-i de făcut?

 

După o lungă serie de diete, pastile, cluburi sportive şi antrenori personali, evident, am renunţat. Dar într-o zi, din simplu noroc, am dat peste un nou produs, Cafeaua Verde , şi, făcând cunoștință cu acesta, am hotărât să-l încerc. Într-adevăr, am auzit şi mai înainte că Alla Pugacheva, Inna Volovicheva, Larisa Dolina şi mulţi alţii au slăbit cu ajutorul Cafelei Verzi, dar priveam lucrurile cu scepticism şi cu neîncredere. Însă nu mai erau alte opţiuni, iar eu trebuia să slăbesc urgent!

 

Milioane de femei din America şi Europa au încercat Cafeaua Verde şi, conform rezultatelor studiilor efectuate, 96,7% au obţinut o pierdere în greutate REALĂ de câte 12-17 kg într-un interval de 23 de zile!

 

Așa că am decis! Am intrat pe site-ul lor, am citit cu atenție totul încă o dată și am comandat această cafea. Peste câteva săptămâni, am primit coletul, am citit instrucţiunile şi am început să acţionez conform planului.

 

Combinaţia fermenţilor unici şi sistemele de utilizare
fac Cafeaua Verde incomparabilă şi indispensabilă pentru Dvs.!

 

Rezultate

Green Coffee recenzie de produs

Astfel, după 2 (două) săptămâni, am observat rezultate şocante – am slăbit cu 12,7 kg! S-au redus inflamaţiile, tenul a devenit mai proaspăt! Abdomenul s-a redus considerabil, coapsele s-au tonifiat! Şi, în general, mi-a apărut un aşa-zis „ spirit de luptă”! Am început să cred că într-un asemenea ritm, în curând mă voi transforma dintr-o femeie grasă într-o prinţesă! Şi toate acestea fără diete şi antrenamente! Eu continuam să mănânc! Tot ce-mi doream! Mie îmi convine o astfel de opţiune! Deja îmi provocau repulsie fitnessul şi antrenamentele…

Spre sfârșitul celei de-a treia săptămâni, am mai slăbit 6 kilograme! Mă simţeam practic ca Degeţica! Starea de sănătate s-a îmbunătăţit, am început chiar să urc pe scări până acasă, ca să imi antrenez picioarele. Şi eu doar urmam instrucţiunile, doar urmam graficul de consum al cafelei! Doar un leneş n-ar slăbi! Este într-adevăr cel mai simplu şi plăcut mod de a slăbi din toate timpurile! Cu un astfel de regim uşor nici n-am observat cum au trecut aceste trei săptămâni! Şi cu ele aproape 19 kg de grăsime nesuferită!

Am sărbătorit victoria finală după 31 de zile. Încreţiturile de pe abdomen au dispărut! Am slăbit cu 26 kg şi am obţinut o supleţe la care nici nu visam! Căci la vârsta mea e mult mai greu să slăbești decât la 20 de ani. Sunteți de acord cu mine?

 

Mie încă nu-mi vine să cred că acum arăt ASTFEL:

 

Apropo, Cafeaua Verde a fost testată de către Academia de Ştiinţe a României în anul 2012. Rezultatele i-au surprins pe academicieni, însă nu au fost făcute publice și au fost ignorate.

De ce? Deoarece pentru companiile farmaceutice, medicii nutriționiști şi clinicile private nu este profitabil un produs de slăbit care FUNCŢIONEAZĂ CU ADEVĂRAT!
Care, de altfel, costă foarte puțin..

 

Acum, eu recomand Cafeaua Verde tuturor prietenelor mele, colegilor de serviciu. Trebuie neapărat comandată de pe site-ul oficial al produsului. În general, eu sunt complet mulţumită de rezultate, şi cred că şi voi veţi reuşi! Cu atât mai mult, contrar multor păreri, nu trebuie să vă limitaţi alimentaţia şi să vă torturaţi cu antrenamente fără sfârșit.

 

Încă mai visaţi la un trup suplu? Ajunge! E timpul să acţionaţi!
Scăpaţi de grăsimea nesuferită imediat!

 

Voi răspunde aici la întrebările care mi se adresează cel mai des:

Dacă apar vergeturi?
Nu, Cafeaua Verde nu lasă vergeturi! Scăderea în greutate se face treptat și astfel nu dăunează organismului.
Ce se întâmplă cu pielea? Cum se tonifică?
Pielea se comprimă ideal! Nici eu, nici cunoscuţii mei, nu am avut probleme cu celulita şi cu tot ce ţine de ea!

Repet, niciun fel de celulită și nici ceva similar nu va apărea!

Ce e cu alimentaţia? Ce dietă trebuie urmată?
Eu sunt împotriva dietelor – nu avem nevoie de ele, trebuie pur şi simplu să nu uitaţi să consumaţi regulat această cafea.
Este adevărat că nu trebuie mâncat după ora 18:00?
Este un mit! Se poate mânca oricând, așa cum obișnuiți sau doriți! Desigur, în general, pentru a vă menține sănătatea, ideal ar fi să mâncați puțin și des.

P.S. Rog doamnele care au slăbit cu ajutorul Cafelei Verzi, să scrie despre rezultate obţinute! E foarte interesant cum îi ajută și pe alţii!

Senior Content Creator

Having spent years in the writing industry, I can conclude one thing: it does not get boring. I did freelance prior to this job and Nature Confirmed was my next step. Being passionate about what you do is important and that is my life mantra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *