FulFix - produs de revizuire, experiență, achiziție în România

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

FulFix 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

FulFix RomâniaRecent, lumea stiintifica a fost socata de o veste neasteptata, rezultatul a decenii de cercetari profunde – CADEREA PARULUI SE POATE VINDECA !

Doctor A. Chan , americanca, nascuta in China, a urmat cursurile de Dermatologie la Universitatea de Medicina Stanford. Dupa absolvirea cu onoare a facultatii, Dr. Chan a petrecut mai mult de 20 de ani lucrand la Autoritatea de Cercetare in domeniul Dermatologiei, conducand studii clinice si cautand remedii pentru o multime de afectiuni ale pielii considerate incurabile.Una dintre aceste afectiuni este chelirea-partiala sau totala.

Dupa decenii de cercetari si testari ale efectelor diferitilor compusi care stimuleaza cresterea parului, Dr. Chan a descoperit in sfarsit ingredientul care lipseste pentru ca remediul chelirii sa functioneze si pe care,fiind inca incomplet, nu a putut sa-l dezvaluie timp de aproape 20 de ani.Este vorba de o extrem de rara planta, care creste doar in cateva locuri speciale din lume si a carei comercializare a fost restrictionata pana acum.

 FulFix – experiențe Femeie

FulFix România

“Amestecata cu alte elemente vindecatoare, aceasta planta pur si simplu actioneaza magic asupra scalpului – il acopera cu par nou crescut!””, a explicat ieri,Dr. Chan, in timpul unei conferinte tinuta in Chicago,SUA.
Dupa 20 de ani de cercetari si testari clinice, Dr. Chan a reusit in sfarsit sa patenteze remediul unic, care vindeca chelirea. Produsul ei nemaipomenit a trecut prin 16 teste si conform cu estimarile stiintifice a dovedit succes in98.7% dintre cazuri, vindecand chelirea si parul degradat. . Mai mult,aceasta solutie nu numai ca “a readus parul la viata” dar i-a imbunatatit imens si calitatea prin hranirea scalpului si reconstructia in intregime a foliculilor de par, astfel ca firele de par sa creasca mai puternice si de trei ori mai repede.

Cercetătorii din Elveția avertizează: îți vei îndesi părul cu 67% datorită tratamentului nou

FulFix recenzie de produs

Noul tratament pentru creșterea părului la bărbați și femei este o sintagmă, pe care am așteptat-o ani de zile. Acesta este antidotul pentru chelie, subțierea părului și pierderea condiției acestuia – confirmă fără vreo urmă de îndoială cosmetologii elvețieni. Abordarea lor inovatoare la regenerarea rădăcinii firului de păr, permite ca într-o lună să obții un păr des până la 67%.

Secretul formulei noi constă în analiza corectă și aprofundată a cauzelor căderii părului. Cosmeticienii și tricologii (specialiști în îngrijirea și bolile părului) de la Institutul de Igienă și Frumusețe din Zurich au descoperit că în procesul de pierdere a părului răspund perturbările din funcționarea învelișului de colagen din jurul rădăcinii părului. Descoperirile lor au fost ulterior confirmate în studiile clinice controlate. În România, noul tratament a fost deja testat, printre alții, de Cititorul nostru- d-nul Mircea Antonescu (53 ani) din Olănești.

“Înainte arătam ca un bufon, îmi era rușine să ias din casă”

Învelișul de colagen este o structură de mărime microscopică situat în jurul fiecărei rădăcini de păr. Este foarte sensibil la deficiențele de vitamine, la îngrijirea necorespunzătoare a părului, dezechilibru hormonal sau stres resimțit de persoana respectivă. Ca urmare a acestor procese negative apare fibroza. Apoi rădăcina părului începe să fie strânsă, iar funcțiile acesteia să fie tulburate – poate fi comparat cu un inel care sugrumă firul de păr și duce la moartea și căderea acestuia. În aceasta constă marea descoperire a cercetătorilor elvețieni.

FulFix înșelătorie

Astfel, sugrumarea învelișului de colagen blochează celulele pielii și părului, fapt ce sunt furnizate tot mai puține substanțe nutritive. Scalpul este tot mai slăbit și părul devine mai subțire, încetând să crească din nou și ducând la căderea acestuia. Acest fapt conduce la formarea cercurilor pleșuve la barbați, la apariția căderii părului și în multe cazuri, începe procesul de calviție (androgenică).

Cosmeticienii din Zurich au urmat această cale și au descoperit cum se poate hrăni învelișul de colagen din jurul firului de păr și, prin urmare, de a “slăbi” inelul nociv de la rădăcina acestuia. S-a dovedit că această sarcină poate fi îndeplinită cel mai eficient prin compoziția celor două ingredinte de origine vegetală: L-cisteina, care este implicată în procesul de crearea a keratinei, principalul element constructiv al părului și adenozinei, oferind un mediu ideal pentru dezvoltarea celulelor de păr și consolidarea rădăcinii acestuia. Această formulă unică ce stimulează creșterea părului a fost folosită în niște plasturi speciali. Prin utilizarea metodei transdermice, microparticulele acestor substanțe active pot pătrunde cu ușurință în straturile profunde ale pielii capului, stimulând foliculii de păr inactivi să crească. Rezultatul constă într-un păr puternic și gros.

– Funcționarea acestor ingrediente este remarcabilă și multilaterală. Aplicate pe părul și scalpul capului, regenerează și “deschid” învelișul de colagen. Totodată, pătrund în rădăcinile firelor de păr și le consolidează – explică dr. Alexander Fischer, director al Institutului de Igienă și Frumusețe. – Am stabilit că nivelul cel mai favorabil al acestor ingrediente de stimulare a creșterii părului se găsește în plasturii Fulfix – adaugă dr Fischer.

FulFix forum

Următorul pas – după oprirea căderii părului – constă în stimularea regenerării acestuia, adică îmbogățirea podoabei capilare. De acest proces sunt responsabile încă două ingrediente ale plasturilor Fulfix, de asemenea, de origine vegetală. Primul este vița-de-vie, care accelerează dezvoltarea firelor noi de păr. Mai mult decât atât, protejează complex părul deteriorat și slab, făcându-l rezistent la degradarea provocată de radicalii liberi. Al doilea ingredient este uleiul de palmier pitic. Acesta ajută la dilatarea vaselor de sânge de la nivelul scalpului, crescând astfel circulația cu sânge a foliculilor de păr. În acest fel, aceștia încep să producă mai multă keratină – principalul element constructiv al firului de păr. Astfel de efecte uimitoare sunt confirmate de d-nul Mircea.

“Părul a început să crească din nou aproape ca la curse. A devenit rapid puternic și dens”

În rețeta plasturilor Fulfix aceste ingrediente naturale au fost folosite pentru prima dată, deoarece proprietățile lor de creștere a părului au fost descoperite în urmă cu doar câteva luni. Testele de consum au arătat că după o lună de tratament până la 97% din persoanele care l-au folosit, au observat o îngroșare evidentă a firelor de păr și o îmbunătățire generală în aspectul lor.

Din acest motiv, plasturii Fulfix au câștigat rapid opinii extraordinare din partea cosmetologilor și dermatologilor din Europa de Vest și Statele Unite ale Americii. Aceștia au confirmat faptul că după o lună de tratament, acele persoane au obținut o medie de 67% a unui păr mai des.

Recent, plasturii Fulfix sunt disponibili și în România, câștigând tot mai multă popularitate. Eficiența lor dovedită științific confirmă că pot fi recomandați femeilor și bărbaților, care au firele de păr slabe și se luptă cu căderea părului sau pentru cei care se confruntă cu calviția. D-nul Mircea confirmă:

“Mă văd în oglindă ca pe un bărbat sigur, care are în sfârșit un păr puternic și sănătos”

FulFix experiențe

Special pentru Cititorii noștri producătorul plasturilor Fulfix a pregătit o ofertă unică. Doar astăzi noua metodă va fi disponibilă la un preț mai mic ca o promovare on-line.

Îi datorez părul meu bunicii și unei rețete!

Numele meu este Elena Rapunzel. Am ales numele acestei prințese din povești ca poreclă pentru că am reușit să am un păr lung și superb ca ea. Este părul meu natural, pe care nu l-am tăiat niciodată, dar pe care îl îngrijesc cu foarte multă atenție.

Această postare de pe blog este pentru doamnele care sunt preocupate de creșterea părului, prevenirea vârfurilor despicate și refacerea părului.
Am început să-mi cresc părul acum aproximativ 7 ani. Pentru a avea grijă de un păr atât de lung, folosesc propriile metode 🙂 Aproximativ acum un an, în primăvară, am observat că părul meu începe să arate groaznic: fragil și lipsit de strălucire, vârfurile au început să se despice și… pur și simplu a încetat să mai crească! A fost un dezastru. I-am destăinuit grijile bunicii mele.
Este imposibil să spun cât de recunoscătoare îi sunt. M-a salvat. Mi-a dat o rețetă bazată pe ulei. Era o rețetă complicată, cu multe ingrediente. Efectiv, am început să-mi fac măști acasă și să le aplic de la mijlocul părului până la vârfuri. Părul meu a prins viață iar și a început să crească din nou. Cu toate acestea, toate măștile și încercarea de a găsi toate ingredientele a fost un coșmar. Apoi, într-o zi, m-am întâlnit cu o prietenă, care a observat imediat calitatea părului meu și m-a întrebat ce produs de îngrijire folosesc. I-am spus întreaga rețetă complicată și cât timp îmi ia să-mi fac tratamentul. A zâmbit și a scos o sticluță mică din geantă. Pe etichetă scria „FulFix soluție pentru creșterea părului. . Și m-a lăsat să o încerc
FulFix cumpăra România
S-a dovedit a fi un produs miraculos! Rezultatul a fost similar cu cel pe care îl obțineam prin tratamentul făcut în casă, dar nu mai trebuia să mă chinui să caut toate ingredientele. De fapt, nu am crezut niciodată că un produs pe care îl cumperi poate fi oarecum mai bun decât cele făcute în casă. Și totuși, acest produs era ceva deosebit. În două luni, părul meu a crescut 10 cm, a câștigat o strălucire uimitoare, fără niciun vârf despicat. Un dar de la Dumnezeu. Dar…
Dar… am folosit întreaga sticluță. Am început să caut soluția „FulFix” în magazine, dar nu am găsit-o nicăieri! M-am panicat, gândindu-mă că va trebui să întrerup tratamentul și să mă întorc la rețeta bunicii. Am sunat-o pe prietena mea imediat. Mi-a spus să mă calmez și mi-a zis de unde își procura ea acest produs miraculos.
Se pare că soluția pentru tratamentul părului „FulFix” se găsește doar în magazinele online. Altfel, ai putea da peste un produs contrafăcut. Și asta chiar i s-a întâmplat unei prietene. Ea a comandat de altundeva muuuuult mai ieftin. Când a primit produsul, s-a dovedit a fi de calitate foarte proastă: curgea din sticlă și când l-a primit mai avea doar o jumătate de flacon… Ce oribil!
Deci, prietena mea mi-a dat link-ul către magazinul online. Am comandat 3 sticle imediat, să mă asigur că nu mi se va termina prea curând și voi putea continua să folosesc acest produs pentru îngrijirea părului.

Produsul perfect pentru îngrijirea părului chiar există!

Folosesc soluția pentru creșterea părului „FulFix” de aproximativ un an, făcându-mi stocul în mod regulat. Părul meu este atât de viu și îngrijit, nu e fragil, ci e mătăsos și nu am niciun vârf despicat. Cred că anul acesta am reușit să-l cresc mai mult decât în toți cei 7 ani. Am adăugat 30-40 cm. E magic.
experiențe cu FulFix
Ce îmi place la acest produs este că acum rutina de îngrijire a părului nu îmi mai ia mult timp. Și nu trebuie să păstrez sute de sticluțe diferite pe măsuța mea de toaletă. Acum păstrez doar una cu această soluție. Aplic o cantitate mică, o masez câteva minute și apoi o spăl (se îndepărtează foarte ușor, fără să lase o senzație unsuroasă). Apoi îmi las părul să se usuce natural. Acesta este tot secretul părului meu 🙂
Deci, dacă vi se pare interesant, iată link-ul către website-ul oficial al distribuitorului. Produsul original poate fi găsit doar aici . Vă rog să aveți grijă la imitații.
În cazul în care am uitat să vă spun ceva – aici este un videoclip în care vă explic totul. Asta este tot și țineți minte – frumusețea ta este deja în interior, trebuie doar s-o simți!

Copywriter

Writing is what I do for the living and what makes me happy. Becoming a copywriter was the best thing that happened to me. I love cats, Madrid and jazz music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *