FulFix - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

FulFix 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

FulFix απάτηΠρόσφατα, ο επιστημονικός κόσμος συγκλονίστηκε από ένα αναπάντεχο νέο που ήταν αποτέλεσμα εκ βαθέων ερευνών για δεκαετίες – Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΤΩΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ!

Η γιατρός A. Chan είναι μια Αμερικανίδα Κινεζικής καταγωγής που αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Stanford University. Μετά από την αποφοίτησή της με διάκριση, η Δρ. Chan ξόδεψε πάνω από 20 χρόνια εργασίας ως Επόπτης Ερευνών κλινικών δοκιμών Δερματολογίας με στόχο να βρει μια θεραπεία για έναν αριθμό σοβαρές δερματικές παθήσεις που θεωρούνται ανίατες. Μία από αυτές τις παθήσεις ήταν η φαλάκρα – η μερική ή πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.

FulFix – Άνδρας εμπειρίες

Μετά από δεκαετίες δοκιμών το αποτέλεσμα των διαφόρων ενώσεων που προωθούν την ανάπτυξη μαλλιών, η Δρ. Chan τελικά ανακάλυψε το μόνο συστατικό που έλειπε από μια ισχυρή λύση και που ήταν κρυφό για σχεδόν 2 δεκαετίες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο βότανο που φυτρώνει μόνο σε μερικές ειδικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και η διανομή και η χρήση του ήταν αυστηρά περιορισμένη μέχρι τώρα. “Όταν αναμειχθεί με άλλα θεραπευτικά στοιχεία, το βότανο κυριολεκτικά κάνει μαγικά στο κεφάλι – το καλύπτει με καινούρια μαλλιά! “, εξήγησε η Δρ. Chan χθες κατά τη διάρκεια ιατρικής συνδιάσκεψης με συναδέλφους που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, στις ΗΠΑ.

Ασυνήθιστο προϊόν κερδίζει την αγάπη και πίστη των καταναλωτών

FulFix αγοράζουν Ελλάδα

Μέχρι τώρα κάθε δερματολόγος θα σας πει ότι η λύση για την απώλεια των μαλλιών δεν είναι ξεκάθαρη. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο σαμπουάν. Ή μια ειδική χτένα. Αλλά θα σας προειδοποιήσει, επίσης, ότι μπορεί ό,τι δοκιμάσετε να μη λειτουργήσει και πάλι για εσάς. Έτσι, το γεγονός ότι η τριχόπτωση δεν μπορεί να σταματήσει ή να ελεγχθεί έχει γίνει σιγά-σιγά ένα γνωστό γεγονός το οποίο κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αμφισβητήσει. Ως εκ τούτου, οι γίγαντες ανάμεσα στις εταιρίες καλλυντικών βρήκαν την τέλεια ευκαιρία να πωλούν διάφορους ορούς και χάπια, αλλά και σαμπουάν που υπόσχονται να τερματίσουν την απώλεια μαλλιών μια για πάντα. Και όμως δεν έδωσαν κάποιο αποτέλεσμα. Με αυτό το τέχνασμα δημιουργούνται τεράστια χρηματικά ποσά – πελάτες ενθουσιάζονται και αγοράζουν όλο και περισσότερα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης, ελπίζοντας ότι το νεότερο που θα χρησιμοποιήσουν θα κάνει τη διαφορά. Ελπίζουν και ελπίζουν, και ελπίζουν.

Προφανώς και οι καλλυντικές και φαρμκευτικές εταιρίες έβγαλαν περισσότερα από 1-2 προϊόντα με δυνατές διαφημίσεις και υποσχέσεις ότι αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει – τα μαλλιά σας θα σταματήσουν να πέφτουν και θα αρχίσουν να βγαίνουν και πάλι! Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι με επίμονη απώλεια μαλλιών θα συνεχίζουν να αγοράζουν σχεδόν κάθε προϊόν, ελπίζοντας ότι ΑΥΤΗ τη φορά θα ανακουφιστούν πραγματικά από το πρόβλημά τους.

Θα εκπλαγείς να μάθεις ότι παγκοσμίως, ο αριθμός των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φαλάκρα έχει αυξηθεί κατά 65.7% και συνεχίζει να αυξάνεται με ανησυχητικά ποσοστά. Γιατί τόσα διαφορετικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης δεν κάνουν το πρόβλημα αυτό λιγότερο δηλομιφλές; Γιατί κανένα απ’ ότι φαίνεται δεν λειτουργεί σωστά; Καμία εταιρία καλλυντικών δεν απαντάει σε αυτή την ερώτηση.

FulFix δικαστήριο

Προσφέρουν μία λύση, ζητούν συγνώμη που δε δούλεψε αυτή τη φορά και προσπαθούν να σου πουλήσουν μία άλλη λύση, καλύτερη αυτή τη φορά.

Αλλά υπήρχε πάντα μια μέθοδος που μπορεί να σταματήσει την πτώση των μαλλιών και όλοι το κρατάνε μυστικό από εμάς…

Χωρίς να ζητήσει τη συναίνεση ή την έγκριση κανενός, μία ομάδα δερματολόγων δημιούργησε ένα σπρέι μαλλιών που βάζει τέλος στην πτώση των μαλλιών. Οι άνθρωποι που το έχουν δοκιμάσει λένε ότι όχι μόνο ξεχνούν ότι είχαν τριχόπτωση αλλά τα μαλλιά τους, αρχίζουν να αναπτύσσονται και πάλι αρκετές φορές πιο γρήγορα από το συνηθισμένο … Οι φήμες λένε ότι τα συστατικά αυτού του προϊόντος είναι τόσο σπάνια που δεν τα βρείτε στο 90% των προϊόντων κατά της τριχόπτωσης που πλημμυρίζουν την αγορά σήμερα.

Οι καλλυντικές εταιρίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρύψουν την είδηση του ανταγωνιστή τους. Πλήρωσαν τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχαίους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, που προκάλεσαν κύμα αρνητικών κριτικών και υποτιμητικών άρθρων. Ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις και μία επιφυλακτική στάση σε άτομα που δεν έχουν καν δοκιμάσει το προϊόν.

Για την ατυχία τους όμως, ο αντισυμβατικός ορός μαλλιών είχε ήδη λάβει την προστασία διαφόρων οργάνων. Οι άνθρωποι που είχαν ήδη αγοράσει το σπρέι ήταν τόσο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που πολλοί από αυτούς επέμειναν να μοιραστούν την ευτυχία τους online. Σε μια-δυο εβδομάδες, η είδηση ​​ότι η τριχόπτωση μπορεί να θεραπευτεί και τα μαλλιά μπορούν να ξαναφυτρώσουν εξαπλώθηκε σε όλη την ήπειρο και έδωσε ελπίδα σε εκείνους που είχαν εξαπατηθεί για καιρό με τα αναποτελεσματικά προϊόντα. Το ποσό των ευχαριστημένων πελατών με το νέο προϊόν όλο και αυξανόταν…

Πώς ακριβώς σταματά την τριχόπτωση το προϊόν και παράλληλα ξεκινά την ανάπτυξη νέων μαλλιών;

FulFix Ελλάδα

Το αμερικανικό εργαστήριο διεξήγαγε τεστ και κλινικές δοκιμές για σχεδόν 2 δεκαετίες όταν τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν ποιες ουσίες ομαλοποιούν τα επίπεδα DHT στο τριχωτό του κεφαλιού και δημιουργούν ταχεία ανάπτυξη νέων, δυνατών μαλλιών. Χάρη σε διάφορα φυτά, βότανα και ρίζες που συνδυάζονται, η παραγωγή του ενζύμου 5-άλφα-ρεδουκτάσης στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να μπλοκαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος αυτής της φόρμουλας ανάπτυξης των μαλλιών δεν επιτρέπει την τεστοστερόνη να μετατραπεί σε DHT. Έτσι, τα επίπεδα DHT διατηρούνται φυσικά υπό έλεγχο και δεν μπορούν να αναγκάσουν την τρίχα να πέφτει. Επιπλέον, το κοκτέιλ των θρεπτικών ουσιών και βιταμινών διαποτίζει τις ρίζες των μαλλιών με την ενέργεια που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που νέα μαλλιά αρχίζουν και ξαναφυτρώνουν – στο 97.5% των περιπτώσεων.

Διαβάσαμε μερικές ιστορίες από πελάτες που ανέφεραν πως όχι μόνο σταμάτησε η τριχόπτωσή τους αλλά επίσης τα μαλλιά τους άρχισαν να βγαίνουν και πάλι γρηγορότερα απ’ ότι προηγουμένως. Άλλοι υποστήριξαν ότι με την χρήση αυτού του σπρέι τα μαλλιά τους αναπτύχθηκαν 50% και πιο πυκνά από όσο περίμεναν.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι χωρίς καμία μεγάλη διαφήμιση το προϊόν κατέκτησε την αγάπη των ανθρώπων με προβλήματα τριχόπτωσης σε μόλις 2 μήνες. Πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες δήλωσαν ότι του έχουν εμπιστοσύνη και αγάπησαν το προϊόν και θέλουν να γίνουν μέρος της γνωστοποίησής του σε όλο τον κόσμο. Γι ‘αυτό το νέο σπρέι ανάπτυξης τριχών έγινε ένα από τα πλέον περιζήτητα προϊόντα σήμερα χωρίς δαπανηρές εκστρατείες μάρκετινγκ.

Ο δημιουργός του προϊόντος δήλωσε: Εντός 2 μηνών εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσαμε ότι το 98,7% των πελατών μας είχαν νέα μαλλιά στο κεφάλι τους! Μερικοί από αυτούς ήταν τόσο συγκινημένοι, έκλαιγαν… Στις γυναίκες που είχαν καιρό κατεστραμμένη ή λεπτή τρίχα, τα μαλλιά μεταμορφώθηκαν και έγιναν δυνατά, απαλά και λαμπερά όπως αυτά των μοντέλων που βλέπουμε στην τηλεόραση, πραγματικά. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, 98,7% αποτελεσματικότητα – είναι σχεδόν συνολική αποτελεσματικότητα στη θεραπεία της φαλάκρας και την λεπτή τρίχα … Αυτή είναι μια πολύ σπάνια επιστημονική ανακάλυψη.

Που μπορούμε να βρούμε αυτό το προϊόν;

FulFix εμπειρίες

Πρόσφατα, η μέθοδος που βάζει τέλος στην τριχόπτωση, εισήλθε στην αγορά μας, επίσης. Οι κατασκευαστές έχουν αποφασίσει να παρέχουν τα προϊόντα τους στους πελάτες μέσω online παραγγελιών στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δώσει, η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί εντός κάποιων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να μάθει αν το προϊόν αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να απαλλαγεί απο την τριχόπτωση μπορεί να το παραγγείλει στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ και να δει τα αποτελέσματα για τον εαυτό του!

FulFix – Γυναίκα εμπειρίες

Μετά από 20 χρόνια έρευνας και διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, η Δρ. Chan επιτέλους καταχώρησε μια μοναδική λύση για τη θεραπεία της φαλάκρας. Το απίστευτο προϊόν έχει υποστεί 16 δοκιμασίες και σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνει 98,7 % επιτυχία στη θεραπεία της φαλάκρας και της αραίωσης. Επιπλέον, η λύση όχι μόνο ” επαναφέρει τα μαλλιά στη ζωή” αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα τρέφοντας απίστευτα το τριχωτό της κεφαλής και ανακατασκευάζοντας τα ωοθυλάκια των μαλλιών εξ ολοκλήρου, έτσι ώστε η τριχοφυΐα γίνεται ολοένα και πιο πυκνή σε τρεις φορές ταχύτερους ρυθμούς.

Οφείλω τα μαλλιά μου στη Γιαγιά μου και σε μια συνταγή!

Είμαι η Μαριάννα Ραπουνζέλ. Διάλεξα αυτό το όνομα της πριγκίπισσας του παραμυθιού από τη στιγμή που αποφάσισα να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν και να γίνουν τόσο ωραία. Είναι τα φυσικά μου μαλλιά, τα οποία δεν έχω κόψει ποτέ και τα οποία φροντίζω με επιμέλεια.

Η δημοσίευση του ιστολογίου αυτή απευθύνεται σε κυρίες που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των μαλλιών τους, για την αποτροπή της ψαλίδας και την αποκατάσταση μαλλιών.
Ξεκίνησα να μακραίνω τα μαλλιά μου πριν από περίπου 7 χρόνια. Για να μπορέσω να φροντίσω αυτό το μήκος, χρησιμοποίησα τις δικές μου μεθόδους) Σχεδόν πριν από έναν χρόνο, την άνοιξη, παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου ήταν χάλια: εύθραυστα και θαμπά και οι άκρες άρχισαν να σπανε και …απλά σταμάτησαν να μεγαλώνουν!! Πραγματική καταστροφή. Είπα το πρόβλημα στη γιαγιά μου.

Η συνταγή της γιαγιάς με έσωσε

Είναι αδύνατο να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Με έσωσε. Μου έδωσε μια συνταγή με βάση το λάδι. Ήταν βέβαια μια σύνθετη συνταγή με πολλά συστατικά. Ουσιαστικά έφτιαχνα μόνη μου κρέμες και τις χρησιμοποιούσα στις άκρες έως τη μέση των μαλλιών. Τα μαλλιά μου ζωντάνεψαν ξανά και άρχησαν να μακραίνουν και πάλι. Ωστόσο ήταν πραγματικός εφιάλτης το να φτιάχνω τις κρέμες και να προσπαθώ να βρω όλα αυτά τα συστατικά. Τότε μια μέρα, συνάντησα μια φίλη, η οποία παρατήρησε τη μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα της τρίχας και με ρώτησε ποιο προϊόν φροντίδας μαλλιών χρησιμοποιώ. Της ανέφερα ολόκληρη την πολύπλοκη συνταγή και πόσο χρόνο χρειάζεται η θεραπεία. Χαμογέλασε και έβγαλε ένα μικρό μπουκάλι από την τσάντα της. Η ετικέτα έγραφεΦροντίδα ανάπτυξης μαλλιών “Fulfix” . Και με άφησε να το δοκιμάσω.
Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θαυματουργό προϊόν! Το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο από εκείνο της σπιτικής μου συνταγής, αλλά δεν χρειάζεται πλέον να ασχοληθείς και να ψάχνεις όλα τα συστατικά. Πραγματικά, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένα προϊόν που αγοράζει κανείς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό από τις σπιτικές συνταγές. Όμως, αυτό το συγκεκριμένο προϊόν ήταν πραγματικά καλό. Μέσα σε 2 μήνες τα μαλλιά μου μεγάλωσαν 12 εκατοστά, απόκτησαν εκθαμβωτική γυαλάδα και χωρίς προβλήματα στις άρκες) Πραγματικά θεόσταλτο. Αλλά …
εμπειρίες με FulFix
Αλλά …χρησιμοποίησα όλο το μπουκάλι. Ξεκίνησα να αναζητώ το “Fulfix” σε καταστήματα, αλλά δεν το βρήκα πουθενά! Πανικοβλήθηκε σκεπτόμενη ότι σταμάτησε η παραγωγή του και ότι θα έπρεπε να επιστρέψω στη συνταγή της γιαγιάς. Κάλεσα αμέσως τη φίλη μου. Μου είπε να ηρεμήσω και στη συνέχεια από που προμηθευόταν αυτό το προϊόν-θαύμα).
Αποδείχθηκε ότι το προϊόν φροντίδας μαλλιών “Fulfix” μπορεί να αγοραστεί μόνο από διαδικτυακά καταστήματα. Αλλιώς ενδέχεται να αγοράσει κανείς κάποιο πλαστό. Και αυτό πραγματικα ήταν κάτι που συνέβη σε μια άλλη γνωστή της φίλης μου. Το βρήκε κάπου άλλου πολλλλύ πιο φθηνά. Όταν το έλαβε, αποδείχθηκε ότι το προϊόν ήταν κάκιστης ποιότητας: το μπουκάλι έσταζε και ουσιαστικά είχε μείνει το μισό μπουκάλι… Φρικτό!
Έτσι λοιπόν η φίλη μου έδωσε τον σύνδεσμο για το διαδικτυακό κατάστημα. Παράγγειλα 3 μπουκάλια αμέσως ώστε να μην μου τελειώσει γρήγορα, καθώς ήμουν βέβαιη ότι θα συνέχιζα να χρησιμοποιώ το προϊόν.

Το τέλειο προϊόν φροντίδας μαλλιών υπάρχει όντως!

Χρησιμοποιώ το “Fulfix” για τη φροντίδα των μαλλιών για σχεδόν ένα χρόνο τώρα και αναπληρώνω συνεχώς το προϊόν. Τα μαλλιά μου είναι τόσο ζωντανά και καλοχτενισμένα, όχι θαμπά αλλά μεταξένια και χωρίς προβλήματα στις άκρες. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά καταφερα να μεγαλώσω τα μαλλιά περισσότερο απ’ ότι τα τελευταία 7 χρόνια. Μιλάω για παραπάνω από 30 με 40 εκατοστά. Πραγματική μαγεία.
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι η ρουτίνα της φροντίδας των μαλλιών μου πλέον δεν μου τρώει χρόνο. Και επιπλέον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ και να αποθηκεύω εκατό διαφορετικά μπουκαλάκια. Υπάρχει μόνο ένα με τη λύση. Βάζω λίγο, κάνω μασάζ για λίγα λεπτά και μετά ξεπλένω (αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση). Στη συνέχεια απλά αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά. Αυτό είναι ουσιαστικά το μυστικό των μαλλιών μου)
Συνεπώς, αν κάποιος ή κάποια το βρίσκει ενδιαφέρον, αυτός είναι ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας του επίσημου προμηθευτή. Το αυθεντικό προϊόν υπάρχει μόνο εδώ . Παρακαλώ πρόσεξτε, προσοχή στις απομιμήσεις.
Σε περίπτωση που παρέλειψα να αναφέρω κάτι – εδώ είναι το βίντεο της παρουσίασης. Αυτά και θυμηθείτε – η ομορφιά υπάρχει ήδη μέσα σας, απλά πρέπει να την βρείτε!

Το ιδανικό προϊόν φροντίδας μαλλιών υπάρχει!

πού να αγοράσετε FulFix

Το όνομά μου είναι Μαριάννα και όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ το παραμύθι “Ραπουνζέλ”. Ονειρευόμουν να έχω τα πιο μακριά και πιο όμορφα μαλλιά στον κόσμο. Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα τώρα και εδώ θα σας πω ορισμένα μυστικά για το πως τα κατάφερα.

Η δημοσίευση είναι για κάθε κυρία που θέλει να τον τέλειο τρόπο αναδόμησης των μαλλιών, της γρήγορης ανάπτυξης και αποτροπής καταστροφής στις άκρες. Μακραίνω τα μαλλιά μου εδώ και 7 χρόνια και θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες μεθόδους για το πως να τα διατηρείτε δυνατά και πανέμορφα. Πριν από έναν χρόνο, παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου ήταν απλά χάλια! Ήταν ξηρά και θαμπά, είχα καταστραμμένες άκρες και η ανάπτυξή τους είχε απλά σταματήσει!! Ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Και μοιράστηκα τον προβληματισμό μου με τη μητέρα μου.

Δεν μπορώ πραγματικά να βρω λέξεις να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου γι’ αυτή! Πραγματικά με έσωσε. Μου είπε σχετικά με μια συνταγή με ορισμένα δύσκολα συστατικά. Έψαχνα γι’ αυτά πολύ καιρό, έφτιαχνα μια κρέμα και την χρησιμοποιούσα στις άκρες. Τα μαλλιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και πάλι αλλά αυτή η κρέμα δεν ήταν καθόλου εύκολη να την φτιάξει κανείς . Στη συνέχεια συνάντησα την καλύτερή μου φίλη η οποία μου είπε ότι υπάρχει ένα ειδικό προϊόν με τα ίδια συστατικά!

Ξέρετε… αυτό είναι θαύμα! Τα αποτελέσματα είναι τα ίδια όπως εκείνα της συνανταγής της μητέρας μου, αλλά δεν χρειαζόταν πλέον να ψάχνω να βρω τα υλικά ώστα να φτιάξω μόνη μου το προϊόν. Ποτέ δεν πίστευα ότι το προϊόν κάποιου καταστήματος θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μια σπτιτική συνταγή! Αλλά είναι γεγονός! Μα μαλλιά μου μάκρυναν 10 εκατοστά μέσα σε 2 μήνες! Τα αστραυτερά μου μαλλιά είναι απλά εκπληκτικά! Δεν υπάρχουν προβλήματα στις άκρες πλέον! Μια πραγματική ευκολία για όλους! Όμως…

Όμως το μπουκάλι που μου έδωσε η φίλη μου τελείωσε και ξεκίνησα να αναζητώ τοFulFix στα καταστήματα χωρίς επιτυχία! Πανικόβλητη και σκεπτόμενη ότι ίσως το προϊόν να μην υπάρχει πλέον διαθέσιμο στην αγορά, συνειδητοποίησα ότι είχα ανάγκη από το προϊόν και πως θα έπρεπε να ξακινήσω και πάλι να το φτιάχνω μόνη μου στο σπίτι… Αποφάσισα να τηλεφωνήσω στη φίλη μου και μου είπε ωστόσο που μπορώ να βρω το προϊόν!

FulFix στα φαρμακεία

Μπορεί κανείς να αγοράσει το FulFix μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα ή ενδέχεται να καταλήξει κανείς με κάποιο πλαστό προϊόν. Η φίλη μου είχε μια παρόμοια εμπειρία όταν προσπάθησε να αγοράσει το μπουκάλι σε χαμηλότερη τιμή, αλλά η ποιότητα ήταν πραγματικά φρικτή. Συνεπώς έκανα μια παραγγελία 3 σετ με τη μία ώστε να είμαι σίγουρη ότι τα μαλλιά μου θα συνεχίσουν να είναι πανέμορφα.

Ως αποτέλεσμα χρησιμοποιώ το FulFixσχεδόν εδώ και ένα χρόνο και ανανεώνω συναχώς το προϊόν. Τα μαλλιά μου δείχνουν ζωντανά, περιποιημένα και μεταξένια χωρίς κατεστραμμένες άκρες. Μεγάλωσα περισσότερο τα μαλλιά μου φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σχεδόν 38 εκατοστά! Ακούγεται εντυπωσιακό, έτσι;

Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η διαδικασία εφαρμογής στα μαλλιά δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Δεν υπάρχει πλέον ο τεράστιος αριθμός διαφορετικών μπουκαλιών στο μπάνιο μου γιατί έχω τοFulFix . Απλά το βάζω στα μαλλιά μου, κάνω λίγο μασάζ και τα ξεπλένω (πολύ εύκολα και χωρίς να είναι λαδωμένα μετά). Και έτσι τα μαλλιά μου παραμένουν ξηρά με φυσικό τρόπο, χωρίς πιστολάκι. Αυτό είναι το μυστικό! Μπορείτε να το φανταστείτε;

Εάν κάποια ενδιαφέρεται, είμαι έτοιμη να μοιραστώ την επίσημη ιστοσελίδα μαζί σας. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν. Ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικές γιατί υπάρχουν και πλαστά προϊόντα! Θυμηθείτε ότι η ομορφιά βρίσκεται μέσα σας, απλά πρέπει να την αισθανθείτε!

Copywriter

30-years old copywriter with 10 years of experience in this area. I graduated English Language and Literature at the University of Belgrade. English is my second language.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *