Fresh Fingers - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Fresh Fingers 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

A gombás fertőzések megfelelő kezelése céljából, minden páciensemnek felírom a Fresh Fingers -t, a fertőzés kiterjedtségétől függetlenül. A Fresh Fingers azzal az egyedi képességgel rendelkezik, hogy képes behatolni még a bőr legkeményebb rétegeibe is, majd a régi bőrréteget feloldja, így a spray segítségével még a fertőzés agresszív folyamatai is gyógyíthatóak, illetve az anyag megelőzés céljából is használható. Mellékhatások és ellenjavallatok nincsenek.

Fresh Fingers – Férfi tapasztalatok

Karbantartónőként dolgozok, minden nap munkás cipő van a lábamon. A lábfejeim mindig túlontúl izzadtnak érződnek és állandóan fáradt vagyok, végül az egész egy gombás fertőzést eredményezett. Azonnal megrendeltem a Fresh Fingers -t, és citromlével fertőtlenítettem a cipőim. A spray nekem bevált, a sarkaim szárazsága megszűnt, a bőröm tökéletesen regenerálódott.

Fresh Fingers tapasztalatok

Bőrgomba: milyen veszélyeket rejt ez a betegség és hogyan szabadulhatunk meg ettől örökre

Statisztikailag kimutatható, hogy a magyar emberek 76%-a szenved valamilyen gombás fertőzéstől. A leggyakrabban, a parazita gomba a bőrt, a hajat és a körmöket támadja meg. Parazitológusunk, Dobos Péter,a gombás betegségekből eredő súlyos veszélyről fog beszélni, illetve arról, hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát.

A lábmikózis vagy ismertebb nevén, a lábgomba, az elmúlt két évtizedben járványszerűen terjedt el. Nem csupán emberektől, állatoktól vagy háztartásbeli tárgyakról kaphatjuk el a betegséget, hanem akár már cseppfertőzés útján is. A betegség nem megfelelő kezelése komoly szövődményekhez vezethet.

Milyen veszélyt hordoznak a gombás fertőzések?

A betegség klinikai bemutatása egy módon történhet: a gombás fertőzéseket gyakran találhatjuk meg a lábujjak és a körmök között. Később, a gyulladás továbbterjed az egész lábfejre. Általánosságban, a mikózist annak fejlettségi szakaszai alapján határoljuk el:

A kezdeti szakasz.

A lábujjak közötti terület enyhe hámlásából és az apró felületi repedésekből felismerhető. Sem a hámlás, sem a repedések nem okoznak problémát a páciensnek.

Azonban a betegség elhanyagolása nagyon gyorsan a második szakaszhoz vezet:Pikkelyes szakasz. 
Hólyagok és allergiás kiütések jelennek meg a lábfejen, amelyek szárazságot, érzékenységet, viszketést és tályogokat okoznak.

A körmök elvesztik a fényük, megvastagodnak, elszíneződnek és eldeformálódnak, részlegesen letöredeznek, különösen a körmök szélén. A zárt orrú cipők hordása szinte lehetetlenné válik, a séta túl sok fájdalmat okoz.

Ha a lábfejet és a sípcsont körüli területet gennyes hólyagok borítják, akkor az esetek 98%-ában biztosan megjósolható, hogy a bőrkiütések a bőr egészére továbbterjednek. A gombás fertőzések még a belső szervekre is veszélyesek lehetnek! Repedések, gennyes sebek alakulhatnak ki és sejtpusztulás mehet végbe, amelyek súlyos komplikációkat okozhatnak. A betegnél magas láz, duzzanatok, gyengeségérzet és fejfájás jelenhet meg.

Még a leggyakoribb tünetek is (viszketés, vörösség és hámlás) belső szervi problémákat okozhatnak.

Ennek oka az, hogy a test nem képes megszabadulni a méreganyagoktól segítség nélkül. A legyengült immunrendszer nem küzdi le a fertőzéseket, amely komoly allergiás reakciókhoz és akut krónikus betegségekhez vezet.

Ha ezt nem kezelik megfelelően, a gombás fertőzés súlyosabb formát is ölthet.

A legtöbb gyógyszer, kenőcs és népi hagyomány CSAK CSILLAPÍTJA az első tüneteket, ahelyett, hogy megszüntetné azokat. Ezért, fontos, hogy mindig a MEGFELELŐ eszközöket használjuk.

Hogyan védhetjük meg magunkat és a családunkat a fertőzéstől?

Fresh Fingers átverés

Az arra való várakozás, hogy a bőr vörössége magától elmúljon, fatális tévedés. Ez könnyen az érintett bőrfelület amputációjához vezethet. Miután észrevettük magunkon a gombás fertőzések főbb tüneteit:

 • A repedéseket a lábujjak között;
 • A megvastagodott bőrrétegeket;
 • A viszketést;
 • A vörösséget;
 • Az égető érzést;
 • A törékeny, könnyen lecsorbuló körmöket,

fontos, hogy azonnal megtegyük a szükséges lépéseket. Ne feledjük, hogy a népi módszerek nem elég megbízhatóak egy ilyen komplikált, gonosz betegség esetében, mint amilyen a gomba. A fertőzés megszüntetésében 2 aktív összetevő segíthet:

 • Farnezol – egy aktív kémiai elem, amely fertőtleníti és kiszárítja a lábfejet;
 • Climbazol – egy gombaölő vegyület. A climbazol megállítja az élesztőgombák kialakulását, megszünteti a viszketést és elpusztítja a gombás sejteket.

A farnezol és a climbazol egyaránt megtalálható egy újgenerációs gombaölő termékben, a Fresh Fingers-ban. A két elem mellett természetes összetevők kombinációja található a készítményben, amelyek gyengéden ápolják a bőrt, allergiás reakciók kiváltása nélkül. A Fresh Fingers már az első használatot követő 12 órán belül eltávolítja a bőrgomba első jeleit.

Hogyan működik a Fresh Fingers?

A Fresh Fingers kizárólag gyógynövények és esszenciális olajok természetes kivonataiból áll.
Klinikai vizsgálatokkal bizonyították, hogy a Fresh Fingers-ban található aktív összetevők kombinációja több szinten fejt ki hatást:

 • Megállítja a gomba növekedését;
 • Megszünteti az izzadást;
 • Megszünteti a gyulladást és a viszketést;
 • Megszünteti a hámlást;
 • Leküzdi még a legveszélyesebb gombatípusokat is.

A Fresh Fingers könnyen használható: csak mosd meg a lábad és kend be egy vékony rétegen a termékkel.

 • Az esetek 98%-ban, a gombás fertőzések első jelei (hámlás, viszketés, vörösség, repedések) mindössze egyetlen hét alatt eltűntek;
 • Minden használónál felére csökkent a láb túlzott izzadása;
 • A páciensek 92%-ánál megfigyelhető volt a regeneratív folyamatok aktív növekedése;
 • A körömlemezek állapota az esetek 100%-ában javult;
 • Egy 30 napos kezelést követően a páciensek 97%-a teljesen megszabadult a gombától.

A szövődményekkel szembeni védelemhez fontos, hogy az első tünetek megjelenése után minél hamarabb elkezdjük a kezelést.

A hamisított Fresh Fingers csomagok értékesítése jelentősen megnőtt mostanában, ezért fontos, hogy kizárólag a gyártó hivatalos weboldaláról rendeljetek a termékből.

Fresh Fingers – Nő tapasztalatok

Fresh Fingers termék áttekintés

Nemrégiben, elmentem az uszodába, és elkaptam valamilyen gombás fertőzést. A viszketés nagyon erős volt. Elmentem a kórházba, a bőrgyógyászom felírta a Fresh Fingers -t, annyira jó, hogy ezt a spray ajánlotta, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok.

Láb- és körömgomba milyen veszélyeket hordoz ez a betegség, és hogyan szabadulhatsz meg tőlük?

Szerkesztők: Statisztikák szerint, a Földön majdnem minden ötödik ember szenved gombás fertőzésektől a lábfején vagy a körmén. Megjelenésük oka különbözhet – a legyengült immunrendszertől egészen a kényelmetlen cipőkig.

Az orvostudomány jelentős alakja, Dr. Tóth Tamás, elárulja, hogyan segíthetnek a modern gyógyszerek a veszélyes és nem kívánt betegségek ellen, mint például a láb- és a körömgomba, mindössze egy hónapos otthoni kezeléssel.

Dr. Tóth Tamás: A mai beszélgetésünket kezdjük azzal a ténnyel, hogy sokan a láb- és körömgombát csupán esztétikai problémaként kezelik, és nem tartják az egészségre ártalmasnak. De ez valóban így van? Találjuk ki!

Tóth Tamás a “‘Gyógyítsd önmagad’ című műsorában elárulja, hogyan gyógyulhatsz meg a láb- és körömgombából

A láb- és körömgomba, orvosi szaknyelven onychomycosis, komoly veszélyt jelent az egészségünkre, egy előrehaladott betegség esetén. A hosszadalmas onychomycosis kiválthat allergiás reakciót, legyengítheti az immunrendszert, serkentheti a krónikus betegségek kialakulását. Ez azt jelenti, hogyha krónikus betegségben szenvedsz, akkor a gombák kialakulása súlyosbíthatja a betegségek mértékét!

Más szóval, ez az egyszerű láb és köröm probléma veszélyes az emberi életre! Ilyen szempontból fontos megjegyezni az alábbiakat:

Először is, a gomba nem egy ‘egyszerű láb és köröm probléma’, hanem egy teljes körű, a testre kiterjedő parazitafertőzés. A láb- és körömgombát a testedben élő paraziták okozzák. Másodsorban, maga a gomba nem életveszélyes, de a már meglévő betegségeken sokat ronthat.

Fresh Fingers vásárol MagyarországonÁltalánosságban, ha valamilyen krónikus problémától szenvedsz, például valamilyen gyomor- vagy májbetegségtől, akkor a gomba jelenléte negatív hatással lehet az autoimmun-rendszerre, ami által a krónikus megbetegedések akuttá válhatnak.

Tóth Tamás: Soroljuk fel az onychomycosis tüneteit.

Mik az onychomycosis első tünetei? Hogyan állapíthatjuk meg azokat, ha a veszély már fennáll?

Soroljuk fel az onychomycosis tüneteit.

 • – Törések az ujjak közötti hajlatokban (többnyire az első és a második, vagy a negyedik és az ötödik ujj között)
 • – Dudorok a bőrön
 • – Viszketés
 • – Kipirosodás
 • – Égető érzés
 • – Megvastagodott ujjak, töredezett, sérülékeny körmök

A lábfej területén kezdődik, többnyire a lábujjak között. Általában a gomba első tünete a hámló bőr, amit égető érzés és viszketés kísér.

Statisztikáink szerint , nagyjából a magyar emberek 20%-a szenved a gombáktól. Néhány beteg – gombái korai állapota miatt – könnyen kezelhető, de másoknál a betegség annyira előrehaladott, hogy a gyógyulás sok időt vehet igénybe. A másik probléma az, hogy nem mindenki vesz igénybe orvosi segítséget. Azt hiszik, a gomba minden ok nélkül eltűnik varázsütésre, és minden megy tovább, ahogyan eddig. Az igazság azonban az, hogy ezek a paraziták nem fognak eltűnni, amíg nem teszel ellenük valamit. A gomba továbbterjedhet az egész testre, belepheti teljesen a lábakat és a körmöket.

A láb- és körömgomba kezelése

Végre eljutottunk ahhoz a részhez, hogy hogyan is gyógyíthatjuk meg ezt a betegséget. A hagyományos kezelés során, amit gyakran ajánlanak fel a klinikáinkban, a fertőzött körmöket sebészi úton távolítják el, amelyet egy 1-2 hónapos lábadozási időszak követ. Véleményem szerint, ez egy barbár módszer a 21. században, de az orvosaink az esetek 99%-ban ezt a lehetőséget javasolják! Emeljék fel a kezüket azok, akik nem akarják sebészi úton megoldani ezt a problémát?

Tóth Tamás Hát, jó sok kezet látok!

Napjainkban már sokkal kényelmesebb módszerek léteznek a láb- és körömgomba kezelésére, és sokat fáradozunk azon, hogy ezek a közegészségügybe is bekerüljenek.

A magánközpontok több, különböző megoldást kínálnak a láb- és körömgomba eltávolítására. A legfőbb hátrányuk az árban rejlik. Egy ilyen gombás fertőzés kezelése nagyjából 280.000 forint. Egyértelmű, hogy nem mindenki engedheti ezt meg magának.

Persze nem azért jöttem el a stúdióba, hogy ilyen pesszimista módon fejezzem be az adást. Kertész Magdolna, aki egy hónappal ezelőtt még elhanyagolt onychomycosisban szenvedett, segít nekünk, hogy kicsit optimistábban lássuk a problémát. A gyógyításhoz egy egy különleges spray alkalmazott a paraziták és a gombák ellen .

A műsor vendége

hol vásárolni Fresh FingersFüggetlen vizsgálatokat kezdeményeztünk a spray kapcsolatban a központunkban. Az eredmények alapján kijelenthető, hogy ez a spray tényleg minden betegnek segít. Az esetek 97%-ában, a spray teljesen eltávolítja a gombát a beteg lábfejéről és körméről. A gomba megszűnése után, a spray alkalmazható a további fertőzések megelőzésére, ami sajnos bármikor bekövetkezhet. Ami pedig az árát illeti, a Fresh Fingers spray akár harmincszor, vagy negyvenszer olcsóbb lehet, mint egy egészségügyi központbeli kezelés ára. Sőt, még a hatékonysága is magasabb.

Itt láthatóak Magdolna fotói (ő volt az egyik résztvevő a tesztcsoportban). Ezek a spray 30 napos használatának eredményei:

A spray 30 napos használatának eredményei

100%-ig biztosak vagyunk a spray hatékonyságában

Először is, ez egy hivatalosan szabadalmaztatott termék, ami minden vizsgálaton átment. Másodsorban, a terméket mi magunk teszteltük a betegeken, mert nem bízunk a hivatalos statisztikák adataiban. Ahogyan már leírtam, remek eredményeket hozott. A Fresh Fingers spray az alábbi összetevőket tartalmazza: Árnika, ami antibakteriális hatást és enyhítő érzést biztosít; megszabadít a viszkető érzéstől és segít elpusztítani a gombás fertőzéseket. Az ikanfor fertőtlenít, a mentol enyhíti a fájdalmat. Az orvosi székfű nyugtató, enyhítő és gyulladáscsökkentő hatást biztosít; a zsálya gyógyít, és szembeszáll a gyulladással. Végül, de nem utolsó sorban az olívaolaj, nyugtatja a bőrt, ami nagyon fontos egy hosszú, nehéz nap után. A spray eltávolítja a gombát (még azokat is, amiket csak sebészi úton lehetne) és számtalan problémát megold, például a viszketést, bőrhámlást, kellemetlen érzést és a rossz szagokat.

Ez egy igazán egyedi gyógymód, ami egyre népszerűbb az egész világon. Az Egészségügyi Minisztériumunk elrendelte, hogy az országunkban ezt a spray csak termelői áron forgalmazhatják. A magyar állampolgároknak a termék a lehető legolcsóbb áron érhető el. A spray megvásárolható az interneten, bárki könnyedén megrendelheti és használhatja ezt a csodaszert. A kiszállítás postán vagy futár által történik (fizetés átvétel után), használata nem igényel semmilyen különleges szakértelmet.

Természetes készítmény a láb- és körömgomba ellen

Jelenleg a termék csak a projekt hivatalos oldalán elérhető. Már tárgyalunk a gyógyszertárak hálózataival, de ők több pénzt akarnak keresni a Fresh Fingers-on. A mi véleményünk, akárcsak az Egészségügyi Minisztériumé, ezzel ellenkezik: A lehető legolcsóbb áron szeretnénk biztosítani a terméket, azoknak, akiknek szükségük van rá (ami elég aktuális a rengeteg gombás fertőzést figyelembe véve).

Van valamilyen korlátozás a spray használatát illetően?

tapasztalatok Fresh Fingers

A Fresh Fingers spray nem kémiai drog, ezért nincsenek mellékhatásai. Tesztjeinkben 17254 beteg használta a Központban a spray, senkinek sem volt allergiás reakciója az összetevőktől. A spray ártalmatlan az egészségre, közben hatékonyan megszabadít a gombák több típusától, még a legveszélyesebbek től is. Külön kiemelném, hogy a spray bátran alkalmazhatják gyerekeken is.

Zárásképp, egy régi szólást szeretnék elmondani: ‘Erősnek kell lenned, mert csak magadra számíthatsz’. A láb- és körömgomba nem csupán esztétikai probléma, ez egy komoly betegség, aminek nagyon súlyos következményei lehetnek. Még most gondoskodj a problémáról, mielőtt késő lenne.

U.I.: Volt egy kérésünk a spray gyártói felé. Itt a lehetőség, hogy olvasóink féláron rendelhessék meg a Fresh Fingers-t!

 

Senior Content Creator

My name is Anh. I am a blogger, copywriter and content creator, which is what made me progress so fast. I write for work and work to write. Soon publishing my first book, as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *