Fresh Fingers - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Fresh Fingers 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

За успешното лечение на гъбичките предписвам Fresh Fingers на моите пациенти, независимо от етапа на развитие на болестта. Fresh Fingers има уникалната способност да прониква дори през грубия слой на кожата, спрей може да се използва при акутни състояния и профилактично, тъй като няма противопоказания и странични ефекти.

Fresh Fingers – Мъжки преживявания

Работя в склад и се налага да нося специални обувки и калцуни. Краката ми винаги са много изпотени и толкова ми е писнало, защото постоянно се боря с гъбичките. Поръчах Fresh Fingers веднага и почистих обувките ми с лимонов сок. спрей ми помогна, сухите пети изчезнаха и кожата ми е напълно възстановена.

къде да закупите Fresh Fingers

Гъбички на стъпалото и ноктите: каква опасност носи болестта и как да се отървете от нея?

От редакцията: Според статистиката всеки пети страда от гъбички стъпалото и ноктите. Причините са това са най-разнообразни: от отслабен имунитет до неправилни обувки.

Днес, професор в Медицинска академия (София) и доктор по медицина и (Съединени щати) Александър Масларов обяснява как съвременните постижения на медицината дават възможност в рамките на 1 месец у дома да се отървете от опасното и неприятно заболяване – гъбички на краката и ноктите.

Д-р Ал. Масларов: Нека да започнем разговора ни с това, че мнозина вярват, че гъбичките на краката и ноктите са само козметичен дефект и не представляват опасност. Но дали е вярно? Нека да разберем!

Д-р Александър Масларов гостува в предаването “Духът на здравето” и ни разказва как да излекуваме гъбички по краката и ноктите

Fresh Fingers форум

Гъбичките по стъпалата и ноктите или както лекарите казват -онихомикоза, са доста сериозна заплаха в по-късните етапи на болестта. Продължителното боледуване от онихомикоза може да провокира алергична реакция, да отслаби имунната система и да доведе до усложняването на хроничните заболявания. Тоест ако имате някакви хронични заболявания и се заразите с гъбички, вероятността от тяхното усложняване расте неколкократно!

Което означава, че простият на пръв поглед проблем с краката и ноктите може да представлява опасност за човешкия живот! И тук трябва да кажем следното:

Първо, гъбичките не са “прост проблем с краката и ноктите” а истинска паразитна зараза на организма. Целият проблем с гъбичките по ноктите и краката е крие именно в паразитите, които са избрали тялото ви за подслон. На второ място, гъбичките, сами по себе си, не носят смъртоносна заплаха, но действат като катализатор на всички болести, от които страдате.

Грубо казано, ако имате хронични проблеми, например със стомаха или чернодробни проблеми, в случай на заразяване с гъбички се уврежда автоимунната система на организма и автоматично се увеличава вероятността, всички тези хронични заболявания да се обострят.

д-р Александър Масларов: Нека да изброим симптомите на онихомикозата

Fresh Fingers преживявания

Какви са първите симптоми на онихомикозата? Как можем да определим, че заплахата е вече е налице?

Да изброим симптомите на онихомикозата:

  • Напуквания между пръстите на краката (обикновено между 1-2я и 4-5-ия пръст)
  • – Удебеляване на кожата
  • – Сърбеж
  • – Зачервяване
  • – Усещане за парене
  • – Удебеляване, крехкост или изтъняване на ноктите

Всичко започва с кожата на краката, най-често в гънките между пръстите. Обикновено първият симптом за гъбички по краката е лющенето на кожата, придружено с парене и сърбеж.

Според статистиката от гъбички страдат приблизително 20% от населението на страната. При някои пациенти е в ранните етапи на развитие и е лесно да се изкоренят, но у друга част – вече са развити доста и лечението ще отнеме известно време. Другият проблем е, че не всички търсят помощ своевременно. Мнозина смятат, че гъбичките по някаква причина ще изчезнат магически и всичко ще нормализира. Всъщност паразитите не могат изчезнат от само себе си. Ако не се предприемат мерки, гъбичките само ще разпространяват, обхващайки целия крак и ноктите.

Fresh Fingers измама

Лечение на гъбичните заболявания по стъпалата и ноктите

Най-накрая стигнахме до най-важното – как да се отървем от тази напаст. Ако говорим за класическото лечение което в момента се предлага в повечето болници – там заразени ноктите се отстраняват хирургически, след което пациентът се възстановява в рамките на 1-2 месеца. По мое мнение това е един доста варварски метод за двадесет и първи век. Но това е вариантът, който препоръчват в 99 % от случаите лекарите, когато става дума за гъбички! Хайде сега, вдигнете ръка онези, които не искате да решите този проблем хирургически?

д-р Александър Масларов: Точно така – гора от ръце.

Сега обаче има други, много по-удобни възможности за лечение на гъбичните заболявания по краката и ноктите, ние до колкото е възможно, се опитаме да прокараме за финансиране по здравната каса.

Различни козметични салони и центрове за красота предлагат на своите клиенти различни начини за премахване на гъбичките. Основният минус в техния случай е цената. Цената на процедурата за премахване на гъбичките е 300-400 лв., цена, която е очевидно, че не всеки може да си позволи.

Но, разбира се, аз не дойдох в студиото, за да приключа предаването толкова спокойно. Все пак да се върнем на оптимистична вълна и за целта ще ни помогне Анна Каролева, която до преди няма и месец страдаше от тежък случай на онихомикоза. Успява да се излекува със специален спрей срещу паразити и гъбички.

преживявания с Fresh Fingers

Гост на предаването

Преди около година започнахме независимо тестване на мехлема в нашия център. На базата на резултатите можем да кажем, че този мехлем наистина помага на всички. В 97% от случаите напълно унищожава гъбичките по ноктите. След унищожаването на гъбичките е добре да се използва спрей с превентивна цел, да предотврати по-нататъшни заразявания, което може да се случи по всяко време. От гледна точка на разходите мехлема Fresh Fingers е с 30-40 пъти по-евтин от процедурите в медицинските центрове. А ефективността му даже е по-голяма.

Тук са снимки на Анна Каролева, която бе част от тестовата групата. Това са резултатите от прилагането на спрей в продължение на 30 дни:

Fresh Fingers закупуване на България

Резултати от прилагането на спрей в продължение на 30 дни:

Ние наистина сме убедени в ефективността на мехлема на 100%

Първо това е продукт, преминал официални тестове и сертификация. Второ, ние самите го изпробваме на пациентите ни, без да вярваме сляпо на официалните данни. И както написах по-горе той постигна отлични резултати. Fresh Fingers съдържа: съдържа: клотримазол – той спира развитието на дрождите и гъбичките, облекчава сърбежа, има унищожителен ефект върху колонията гъбички, екстракт от пчелен мед – блокира потните жлези, дезинфекцира, успокоява, придава лек цветен аромат за дълго време и лимонѐн – ефективно се бори с мазолите и втвърдяванията, както и витамини, които подхранват кожата и я успокояват след тежкия ден. В други думи той премахва гъбичките (включително тези, които са отстраняват само по хирургически път) и решава много проблеми, включително сърбеж, лющене, неприятна миризма.

Това е един наистина уникален препарат, който целият свят сега иска да купи. Но този път Министерството на здравеопазването успя да договори препаратът да се продава в България на не повече от производствената му цена, т.е., казва търговски език – без надценка. Българите трябва да имат достъп и то на най-ниска цена. Сега има възможност спрей да бъде закупен чрез интернет. Всеки може съвсем спокойно да направи поръчка и да купи за лична употреба този препарат. Доставката се прави с куриер или по пощата (с плащане след получаване и проверка), а самото приложение не изисква никакви специални умения.

Естествено лекарство против гъбички на краката и ноктите

Fresh Fingers България

За момента може да бъде закупено само от официалния сайт на проекта. В момента се водят преговори с различни аптечни вериги, но всичките искат да имат правото на надценка. Но нашата позиция в случая съвпада с тази на министерството, а именно, че препаратът трябва да се предлага на минимална цена, така че от него да се възползват максимален брой хора.

Има ли ограничения в прилагането на спрей?

Fresh Fingers не е лекарство на химическа основа, така че в действителност няма противопоказания. По време на нашите тестове спрей бе изпробван от 17254 пациенти и нито един не прояви алергична реакция към него. Мехлемът не е вреден за хората, но ефективно лекува тялото от различни видове гъбички, включително най-опасните съществуващи видове. Бих искал да отделно спомена, че спрей може да се прилага и при деца.

И в заключение, бих искал да кажа, че спасението на давещия се е в неговите собствени ръце. Гъбичките по краката и ноктите не са само козметичен проблем, а много сериозно заболяване, което може да доведе до тежки последици. Най-добре да се погрижите за него преди да е станало е твърде късно.

Trainee

Before my trainee at naturalconfirmed.com, I used to be a self-educated freelancer in copywriting sphere, but I decided to improve my digital marketing skill and my English writing – so became part of this talented crew. I believe a person can achieve anything if he really wants it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *