Fresh Fingers - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Fresh Fingers 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Για αποτελεσματική αντιμετώπιση των μυκητιακών μολύνσεων συνταγογραφώ το Fresh Fingers στους ασθενείς μου, ανεξάρτητα από το στάδιο ανάπτυξης της μόλυνσης. Το Fresh Fingers διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να διεισδύει ακόμη και σε χονδρά στρώματα δέρματος και γρήγορα διαλύει το παλιό. Η spray μπορεί να δωθεί σε περιπτώσεις επιθετικής ανάπτυξης της ασθένειας αλλά και για προληπτική χρήση, καθώς δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.

Fresh Fingers – Άνδρας εμπειρίες

Εργάζομαι στα σώματα ασφαλείας και φοράω τα υπηρεσιακά παπούτσια καθημερινά. Τα πόδια μου ιδρώνουν συνεχώς και έχω κουραστεί να αντιμετωπίζω μολύνσεις από μήκυτες. Παράγγειλα το Fresh Fingers αμέσως και χρησιμοποίησα χυμό λεμονιού ως αντισηπτικό. Η spray με βοήθησε, το πρόβλημα υποχώρησε και τα πόδια μου έχουν αναρρώσει πλήρως.

Fresh Fingers απάτη

Μυκητίαση ποδιών και νυχιών ποιους κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε.

Σήμερα, ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου MD θα σας αποκαλύψει, πώς τα σύγχρονα επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τέτοιες επικίνδυνες και δυσάρεστες παθήσεις, όπως οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, στο σπίτι, μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Σήμερα, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση με το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια ως ένα αισθητικό “ελάττωμα” και πιστεύουν, ότι το πρόβλημα αυτό δεν ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία. Είναι όμως έτσι; Ας μάθουμε!

Ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου στην εκπομπή “Βελτιώστε την Υγεία σας”, αποκαλύπτει πώς θα θεραπεύσετε τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια

Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται “ονυχομυκητίαση” συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι αν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, τότε η εξελισσόμενη μυκητίαση θα αυξήσει τις πιθανότητες επιδείνωσης της παθήσεως!

Συνεπώς, ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια μπορεί να εξελιχθεί ως σοβαρό επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή του ατόμου! Εδώ, θα ήθελα να σημειώσει τα εξής:

Αρχικά, η μυκητίαση δεν είναι ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια, αλλά μια πλήρηςπαρασιτική μόλυνση του οργανισμού. Το πρόβλημα της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα, τα οποία χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν “καταφύγιο”. Δεύτερον, η μυκητίαση από μόνη της δεν αποτελεί θανάσιμη απειλή, αλλά δρα ως καταλυτικός παράγοντας σε όλες τις παθήσεις, που πιθανώς έχετε ήδη.

Απλά μιλώντας, αν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με το στομάχι ή το συκώτι σας, τότε η παρουσία της μυκητίασης θα επηρεάσει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αυξήσει την πιθανότητα για επιδείνωση του χρόνιου προβλήματος.

Fresh Fingers αγοράζουν Ελλάδα

Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης

Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης; Πώς μπορεί να διαγνωσθεί αν υπάρχει ήδη απειλή;

Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης:

 • – Σκάσιμο των εσωτερικών πτυχώσεων των δακτύλων (ως κανόνας, μεταξύ του 1ου και του 2ου ή του 4ου και του 5ου δακτύλου).
 • – Εξογκώματα στο δέρμα
 • – Φαγούρα
 • – Κοκκινίλα
 • – Αίσθηση καψίματος
 • – Παχύτερα δάκτυλα, εύθραυστα και κατεστραμμένα νύχια

Όλα ξεκινούν στην περιοχή της πατούσας, συχνότερα ανάμεσα στα δάκτυλα. Το πρώτο σύμπτωμα της μυκητίασης στα πόδια είναι η φολίδωση του δέρματος, μαζί με κάψιμο και φαγούρα.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, σχεδόν το 20% των Ελλήνων πάσχει από μυκητίαση. Μερικοί ασθενείς βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια και είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, όμως κάποιοι άλλοι έχουν αφήσει τη μυκητίαση να προχωρήσει αρκετά και η θεραπεία θα χρειαστεί χρόνο. Επίσης, το πρόβλημα είναι, ότι δεν αναζητούν όλοι την ιατρική βοήθεια. Πολλοί, για κάποιο λόγο, πιστεύουν, ότι η μυκητίαση θα εξαφανιστεί από μόνη της ως δια μαγείας και όλα θα γίνουν όπως πριν. Στην πραγματικότητα όμως, τα παράσιτα αυτά δεν εξαφανίζονται εκτός κι αν κάνετε κάτι γι’ αυτό. Η μυκητίαση θα εξαπλωθεί περαιτέρω στο υπόλοιπο σώμα, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το πόδι και τα νύχια.

Θεραπεία της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια

Τώρα, φτάσαμε επιτέλους στο κύριο μέρος, πώς δηλαδή θα θεραπεύσουμε το πρόβλημα αυτό. Σύμφωνα με τη συμβατική ιατρική, που προσφέρουμε στα νοσοκομεία και τις κλινικές, τα μολυσμένα νύχια αφαιρούνται χειρουργικά, ενώ μετά ακολουθεί μια περίοδος ανάρρωσης, διάρκειας 1-2 μηνών. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια αρκετά “βάρβαρη” μέθοδο, δεδομένου ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Ωστόσο, οι γιατροί προτείνουν τη μέθοδο αυτή στο 99%των περιπτώσεων! Σηκώστε τα χέρια, όσοι δεν θα θέλατε να λύσετε το πρόβλημα χειρουργικά!

Δρ. Ανδρέας Βασιλείου Λοιπόν, μπορώ να δω πάρα πολλά χέρια σηκωμένα!

Τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι, για να θεραπευτεί η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια, και προσπαθούμε σκληρά να εντάξουμε τους τρόπους αυτούς στο ιατρικό σύστημα.

Πολλά ειδικευμένα ιατρικά κέντα και ιατρεία προσφέρουν στους ασθενείς τους διάφορες μεθόδους θεραπείας της ονυχομυκητίασης. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικά η τιμή. Το κόστος των συνεδριών, για τη θεραπεία της μυκητίασης, ανέρχεται περίπου στα 1000 ευρώ. Ξεκάθαρα, δεν είναι μια λύση προσιτή για όλους.

Φυσικά, δεν ήρθα σήμερα στο στούντιο, για να τελειώσουμε την εκπομπή με μια απαισιόδοξη δήλωση. Η κα. Νίκη Ιωαννίδου, η οποία υπέφερε από μια παραμελημένη περίπτωση ονυχομυκητίασης μόλις πριν ένα μήνα, θα με βοηθήσει να φέρω λίγη αισιοδοξία στο θέμα αυτό. Κατάφερε να θεραπεύσει το πρόβλημα με μια ειδική spray ενάντια στα παράσιτα και τους μύκητες .

εμπειρίες με Fresh Fingers

Η καλεσμένη της εκπομπής

Ξεκινήσαμε μια ανεξάρτητη δοκιμή της sprayς, στο ιατρικό μας κέντρο. Με βάση τα αποτελέσματα, μπορεί να λεχθεί, ότι η spray πραγματικό βοηθά όλους τους ασθενείς. Στο 97% των περιπτώσεων, θεράπευσε πλήρως τη μυκητίαση από τα πόδια και τα νύχια του ασθενή. Μετά τη θεραπεία, η spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μιας περαιτέρω επιδείνωσης, η οποία ανάλογα τις συνθήκες, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά την τιμή, η spray Fresh Fingers είναι 30-40 φορές φθηνότερη, σε σχέση με τις επεμβάσεις στα ιατρικά κέντρα. Και μπορούμε να πούμε, ότι η αποτελεσματικότητα είναι και ακόμα μεγαλύτερη.

Ορίστε οι φωτογραφίες της Νίκης (ήταν μία από τις συμμετέχουσες στην ομάδα δοκιμής). Αυτά είναι τα αποτελέσματα της sprayς, κατά τη διάρκεια εφαρμογής 30 ημερών.

Το αποτέλεσμα της sprayς, κατά τη διάρκεια των 30 ημερών

Είμαστε 100% πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα της sprayς

Πρώτον, αποτελεί ένα επίσημα πατενταρισμένο προϊόν, το οποίο έχει περάσει από κλινικούς ελέγχους. Δεύτερον, έχουμε δοκιμάσει το προϊόν σε δικούς μας ασθενείς, ανεξάρτητα από τις επίσημες στατιστικές. Όπως ήδη έχω γράψει, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το spray Fresh Fingers περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: Κλοτριμαζόλη, η οποία με τις αντιμυκητισιακές και καταπραϋντικές τις ιδιότητες, σας απαλλάσσει από τη φαγούρα και καταστρέφει τις αποικίες των μυκήτων. Εκχύλισμα μελιού, που δρα αντισηπτικά και μαλακτικά, ενώ καταπραΰνει το δέρμα, κάτι πολύ σημαντικό μετά από μια μακρά, κουραστική μέρα. Βιταμίνες, οι οποίες θρέφουν την επιδερμίδα και Λιμονένιο, το οποίο προσφέρει ένα ηρεμιστικό, καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Το spray εξαφανίζει τη μυκητίαση (περιλαμβανομένων των μυκήτων, που θα μπορούσαν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά) και επιλύει πολλά προβλήματα, όπως φαγούρα, φολίδωση, δυσάρεστη αίσθηση στα πόδια και φυσικά την κακοσμία.

Είναι πραγματικά μια μοναδική θεραπεία, η οποία γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε όλο τον κόσμο. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να μπορούν να αγοράσουν την spray με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε την spray στο Διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να υποβάλει μια παραγγελία και να αγοράσει την spray για προσωπική χρήση. Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Η εφαρμογή της δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.

Φυσικό προϊόν για τη μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια

πού να αγοράσετε Fresh Fingers

Αυτή τη στιγμή, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε με τους φαρμακοποιούς, όμως όλοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από το Fresh Fingers. Όμως η θέση μας είναι διαφορετική: θα πρέπει να πωλείται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να μπορεί να αγοραστεί από ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται (κάτι πολύ σημαντικό, λόγω της μαζικής εμφάνισης της μυκητίασης).

Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την εφαρμογή της sprayς;

Η spray Fresh Fingers δεν αποτελεί χημικό φάρμακο, άρα δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων μας, η spray χορηγήθηκε σε 17254 ασθενείς του κέντρου μας και κανένας δεν παρουσίασε αλλεργία στα συστατικά. Η spray δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει αποτελεσματικά το σώμα από τους διάφορους μύκητες, περιλαμβανομένων των πιο επικίνδυνων. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω, ότι η spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από παιδιά.

Για να συνοψίσω, θα ήθελα να αναφέρω ένα παλιό ρητό “Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πνίγεται”. Η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια δεν είναι απλώς ένα αισθητικό ελάττωμα, αλλά μια σοβαρή ασθένεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες.Καλύτερα να φροντίσετε το πρόβλημα τώρα κιόλας, πριν να είναι πολύ αργά.

Fresh Fingers – Γυναίκα εμπειρίες

Πρόσφατα πήγα στην πισίνα και έπαθα κάποια μόλυνση από μύκητες. Είχα πολύ έντονη φαγούρα. Πήγα στο νοσοκομείο και ένας δερματολόγος μου έγραψε να πάρω το Fresh Fingers. Παρότι είμαι πολύ κατά των φαρμάκων δοκίμασα την spray που μου έδωσε ο γιατρός και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και εντυπωσιακά.

Πώς απαλλάχτηκα από τους μύκητες σε 9 ημέρες: εύκολος τρόπος, 100% αποτέλεσμα

Fresh Fingers δικαστήριο

Γεια σας, εδώ είμαι πάλι! Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, καθώς επιτέλους απαλλάχτηκα από την απαίσια ασθένεια, που με ταλαιπωρούσε. Ακόμα θυμάμαι όλα τα άσχημα πράγματα, που πέρασα, μέχρι να βρω αυτή την εκπληκτική μέθοδο. Φαίνεται τελικά, ότι οι μύκητες μπορούν να θεραπευτούν μέσα σε μόνο 7-9 ημέρες.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, έγραψα ένα κείμενο, όπου σας έλεγα πώς η ζωή μου έγινε εφιάλτης. Ήμουν μια 37χρονη εμφανίσιμη γυναίκα, πολλούς θαυμαστές. Αλλά τη στιγμή, που ερχόμουν πιο κοντά με κάποιον, αυτός έφευγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Αυτό συνέβαινε λόγω της μυκητισιακής λοίμωξης των νυχιών στα πόδια μου. Αρχικά, το έκρυβα κάτω από χοντρές κάλτσες, αλλά η δυσοσμία δεν μπορούσε να κρυφτεί. Επιπλέον, είχα έντονη φαγούρα και απολέπιση του δέρματος. που επιδεινωνόταν συνέχεια. Μια πραγματική αφόρητη κατάσταση.

Τον τελευταίο χρόνο, δοκίμασα κάθε θεραπεία που υπάρχει. Πήρα αμέτρητα χάπια και φάρμακα. Είτε έβλεπα μια προσωρινή μόνο βελτίωση, είτε δεν έβλεπα καθόλου αποτέλεσμα. Το χειρότερο είναι, ότι όλοι οι γιατροί δεν ήξεραν πώς να με βοηθήσουν και μου πρότειναν να δοκιμάσω κάποια πανάκριβα χάπια, με δεκάδες παρενέργειες. Έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου, για να αγοράσω το πλήρες πρόγραμμα μιας γερμανικής αντιμυκητισιακής θεραπείας. Τη δεύτερη ημέρα της θεραπείας, άρχισα να πονάω πολύ στην περιοχή του συκωτιού. Εκείνη την ημέρα, αποφάσισα να παραμείνω απωθητική, αλλά τουλάχιστον θα ήμουν ζωντανή.

Να τι με έσωσε από τους μύκητες. Μια φθηνή θεραπεία

Η λύση βρέθηκε εντελώς τυχαία. Μια παλιά μου φίλη μου είπε για μια πιστοποιημένη πεντικιουρίστ, που θα με βοηθούσε να κρύψω αυτό το απαίσιο πράγμα. Κανονικά δεν δέχεται πελάτισσες με μύκητες στα νύχια, αλλά κατάφερα να την πείσω, αγοράζοντάς της καινούρια εργαλεία, που θα χρησιμοποιούσε μόνο σε μένα. Αφού είδες τα νύχια μου, μου είπε δοκιμάσω μια αλοιφή κατά των μυκήτων, που ονομάζεται Fresh Fingers . Μου είπε, ότι σε μία εβδομάδα το πρόβλημα θα πρέπει να έχει λυθεί και ότι θα έπρεπε να πάω να την δω τότε. Επίσης, μου τόνισε, ότι θα έπρεπε να παραγγείλω το προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα του διανομέα , για να αποφύγω να αγοράσω μια απομίμηση, που μόνο θα με έβλαπτε.

Ειλικρινά, δεν την πίστεψα αρχικά. Όλα μου φαινόντουσαν αστεία, καθώς είχα απογοητευτεί με αυτό το θέμα πάρα πολλές φορές. Όμως, διάβασα εκατοντάδες θετικές κριτικές για το προϊόν και αποφάσισα να δοκιμάσω την spray Fresh Fingers . Επιπλέον, ήταν φθηνή spray, άρα δεν είχα ουσιαστικά κάτι να χάσω.

Το πακέτο μου έφτασε γρήγορα. Το άνοιξα αμέσως και άρχισα να διαβάζω τις οδηγίες χρήσης. Να ποιος είναι ο στόχος του προϊόντος:

 • Εξολοθρεύει τον μύκητα σε σύντομο χρόνο: 7-9 ημέρες. Επαναφέρει πλήρως την υγεία του κατεστραμμένου δέρματος και της επιφάνειας των νυχιών.
 • Καταπραΰνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα. Λειαίνει το δέρμα και το θρέφει με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
 • Έχει ισχυρή προληπτική δράση. Αποτρέπει την επανεμφάνιση της μυκητίασης.
 • Εξαφανίζει άμεσα τον ιδρώτα και τη δυσοσμία των ποδιών, καταπολεμώντας τα αιτία των συμπτωμάτων.
 • Μειώνει το πρήξιμο και ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και την υγιή του σύνθεση.
 • Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, χάρη στην περιεκτικότητά του σε φυσικά αντιοξειδωτικά.

Οι μύκητες θα εξαφανιστούν για πάντα. Ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα μετά από μόλις 3 ημέρες

Fresh Fingers εμπειρίες

Άρχισα να χρησιμοποιώ την spray Fresh Fingers όπως ακριβώς έγραφε στις οδηγίες και στηνιστοσελίδα του επίσημου διανομέα , την έβαζα δύο φορές την ημέρα: το πρωί πριν τη δουλειά και το βράδυ πριν τον ύπνο. Ειλικρινά, στην αρχή δεν περίμενα να έχει κάποιο αποτέλεσμα-θαύμα. Αλλά το απόγευμα της πρώτης κιόλας ημέρας, η έκπληξή μου ήταν πολύ μεγάλη. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν κατάλαβα κάποια άσχημη μυρωδιά όταν έβγαλα τα παπούτσια μου. Οι κάλτσες μου ήταν στεγνές και η κοκκινίλα είχε εξαφανιστεί εντελώς. Αυτή η spray τελικά είχε αποτέλεσμα-θαύμα!

Την τρίτη ημέρα χρήσης της sprayς Fresh Fingers κατάφερα να απαλλαγώ εντελώς από την ερυθρότητα και το ξεφλουδισμένο δέρμα. Όλες οι περιοχές, που είχαν υποστεί βλάβη, επουλώθηκαν γρηγορότερα από όσο περίμενα. Και το σημαντικότερο; Η κατεστραμμένη επιφάνεια του νυχιού είχε ξεκινήσει επιτέλους να αναπλάθεται. Την 9η ημέρα, κυριολεκτικά δεν είχα ούτε ίχνος των μυκήτων, με τους οποίους πάλευα τόσο καιρό. Όλη αυτή η ασχήμια, η δυσοσμία και το κόκκινο σκληρό δέρμα εξαφανίστηκαν! Το δέρμα μου κατάφερε να αναπλαστεί πλήρως, έγινε απαλό, λείο και υγιές.

Επίσης, είχα εκπλαγεί πολύ από το γεγονός, ότι η spray Fresh Fingers κατά της μυκητίασηςπεριέχει μόνο φυσικά συστατικά, μαζί με ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος και την πρόληψη ενάντια στη γήρανση. Αν χρησιμοποιείτε την spray για προληπτικούς λόγους, τότε ο κίνδυνος για να κολλήσετε τη μόλυνση ουσιαστικά μειώνεται στο μηδέν.

Πλέον, επιτέλους νιώθω υπέροχα. Δεν έχω γιατί να ανησυχώ πια. Η προσωπική μου ζωή επίσης βελτιώθηκε σημαντικά, καθώς δεν είχα τι να κρύψω. Επιτρέψτε μου να σας πω και ένα μυστικό.Η spray Fresh Fingers μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως spray χεριών. Έχει τις ίδιες αναπλαστικές ιδιότητες, όπως θα είχε κάθε άλλη spray χεριών άριστης ποιότητας.

Φίλοι μου, προσέξτε και παραγγείλτε το προϊόν από την ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα και μόνο. Υπάρχουν εκατοντάδες απομιμήσεις εκεί έξω. Αν χρησιμοποιήσετε το λινκ, που βλέπετε εδώ, προστατεύετε τον εαυτό σας από το να επιδεινώσετε την κατάστασή σας και να χάσετε τα χρήματά σας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την προσοχή σας. Ελπίζω, ότι η ιστορία μου θα είναι βοηθητική και θα σας γλιτώσει από τα λάθη που έκανα εγώ. Ποιος να το ήξερε ότι θα περνούσε ένας ολόκληρος χρόνος, ώσπου να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου και τελικά να το θεραπεύσω μέσα σε μόλις μιάμιση εβδομάδα. Έχω προτείνει αυτή την spray και στη μητέρα μου, για να απαλλαγεί κι αυτή από τη σοβαρή μυκητίαση των νυχιών, που την ταλαιπωρεί για χρόνια. Χρειάστηκαν μόνο 13 ημέρες για να απαλλαγεί. Η ασθένεια σε προχωρημένο στάδιο χρειάζεται συνήθως λίγο περισσότερο για να θεραπευτεί εντελώς.

πηγή το άρθρο: http://time.com/

Copywriter

Writing is what I do for the living and what makes me happy. Becoming a copywriter was the best thing that happened to me. I love cats, Madrid and jazz music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *