Fito Tea - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Fito Tea 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

A Fito Tea tökéletes bármilyen bélféreg, a gombás, valamint a különböző egysejtűek okozta fertőzések kezelésében.

A termék nem csupán elpusztítja a káros mikroorganizmusokat, hanem segít helyreállítani a sérült szöveteket, valamint megszünteti a mérgezést.

Fito Tea – Férfi tapasztalatok

2013-ban számtalan kutatást és laboratóriumi vizsgálatot végeztek el a Fito Tea. Több, mint 100 ember jelentkezett, különböző típusú parazitafertőzéssel. A jelentkezők három héten keresztül itták a Fito Tea.

A KUTATÁS EREDMÉNYEI MÉG AZ ORVOSOKAT IS MEGLEPTÉK.

A termék a résztvevők 100%-án segített, akik abban a reményben fogyasztották azt, hogy megszabaduljanak az élősködőktől. A tea teljesen, vagy részlegesen (a súlyosan fertőzötteket) gyógyította meg a pácienseket. Nem volt olyan ember, akire ne lett volna pozitív hatással. Egyetlen olyan termék (beleértve a vegyi eredetű gyógyszereket) sem volt képes ilyen bámulatos eredményeket biztosítani.

Fito Tea fórum

Parazitológus – Interjú egy specialista

Évente Nagyszámú ember hal meg a paraziták miatt! A népességek 80%-a fertőzött! Hogyan mentsd meg az életed? Az parazitológiai szakemberek mutatják egy interjúban!

A szerkesztőtől: Az Egészségügyi Egyesület szerint az élősködők okozzák a halálos betegségek nagy részét az emberi testben. A betegségek a májgyulladástól és a gyomorfekélytől, akár a rákos daganatokig is terjedhetnek. Minden évben, Nagyszámú ember hal meg a paraziták miatt. A tömeges fertőzések azt mutatják, hogy majdnem minden emberben vannak élősködők.

– A mai napon erről a problémáról fogunk beszélni Radics Tímeával, a Egészségügyi Egyesület vezető kutatójával.

– Üdvözlöm, kedves Ildikó. Mennyire megbízhatóak az Egészségügyi Egyesület szervezet adatai az élősködők fertőzéséről? 
– Néhány évvel ezelőtt, az orvostudomány szerint a paraziták legrosszabb esetben is csak az immunrendszer legyengítésére voltak képesek. Azt hitték, hogy nem ez a betegség fő kiváltó oka. Azóta már rengeteg fontos statisztikai adat felhalmozódott ezzel kapcsolatban, így egyre világosabban látszik, hogy a féregfertőzések okozzák a legsúlyosabb betegségek többségét az emberi testben.

Én, személy szerint, megbízom az Egészségügyi Egyesület adataiban, és azt is elárulhatom, hogy a laboratóriumunk kutatásai ezt igazolják. Az elhalálozás 73%-át a paraziták okozzák. Ez nem csak a betegségek általi elhalálozásokat mutatja. Az úgynevezett “természetes elhalálozás” túlnyomó többségét az élősködők jelenléte okozza az emberi testben.

– Általában a parazitákat csak egyszerű bélféregnek gondoljuk. Hogy is lehetnének halálosak?
– Valójában nagyon félrevezető dolog azt gondolni, hogy a bélférgeken kívül nem lehet másfajta élősködő a testben. Rengeteg különböző típusú parazita élhet a test különböző szerveiben, más-más súlyos következményeket okozva. A bélférgek nagyon veszélyesek. Szó szerint elpusztítják a bélrendszert, ami halálhoz vezet. Egyébként a bélférgeket is nehéz észrevenni és elpusztítani.

Rajtuk kívül több ezer élősködő tartózkodhat a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, vagy akár a gyomorban. Ezek közül majdnem mindegyik halálos. Néhány már a legelején agresszíven viselkedik, ami a test elpusztulásához vezet. Más fajták pedig rejtve maradnak, egészen addig, amíg a számuk el nem éri azt a mennyiséget, amit az emberi test már nem képes tolerálni, ezért a fertőzött személy meghal.

Meggyőződésem, hogy majdnem minden emberben vannak élősködők. A legtöbb parazitát nagyon nehéz észlelni. Amikor a féregfertőzés első tünetei kétségtelenné válnak, azonnal forduljunk orvoshoz. Még a boncolásnál is egy különleges vizsgálat szükséges a paraziták felkutatásához.

” Több ezer élősködő tartózkodhat a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, vagy akár a gyomorban. Ezek közül majdnem mindegyik halálos.”

– Tudnál konkrét példát említeni a féregfertőzésekről?
– Akár több száz alkalomról is beszámolhatok. De először azokról az esetekről szeretnék beszélni, ami a legérthetőbb módon szemlélteti az élősködők veszélyét.

Előszőr is, kétségtelenné vált, hogy a bélférgek is okozhatnak rákos megbetegedéseket. Valójában, maguk a bélférgek rendelkeznek a rákkal. Nem a fertőzött személy. A rosszindulatú sejtjeik terjesztik, ezzel megfertőzve az emberi testet. Ez akkor történik, amikor a férgek lárvája eljut a bélrendszerből a nyirokcsomóig. Végül ez okozza a rákos daganat kialakulását, ami súlyosan károsítja az emberi testet. Az elhalálozás néhány hónapon belül bekövetkezik. A múlt héten is észleltünk egy halálesetet, amit egy ilyen daganat okozott.

A kép közepén: egy rosszindulatú daganat sejtjei, amit egy élősködő féreg okozott

Egy másik gyakori eset, amikor az ember agyát fertőzik meg a paraziták. Ez idegbajjal, hirtelen fáradékonysággal, ok nélküli szorongással és hangulatingadozásokkal jár. Egy későbbi szakaszban, amikor az agyban már több élősködő van, sokkal komolyabb betegségek is kialakulhatnak, amik akár halálosak is lehetnek.

Ezen a képen agyi féregfertőzéssel rendelkező betegek láthatóak (sajnos egyikőjükön sem lehetett már segíteni):

A harmadik eset a az emberi szív féregfertőzése. Ez egy ritkán kialakuló betegség. Ugyanakkor, változó mennyiségű szívféreg az emberek 23%-nál megtalálható. Nagyjából minden negyedik személy esetében. A kezdeti szakaszban teljesen láthatatlanok, és egyáltalán nincsenek hatással a testre. Viszont idővel, egyre jobban nyilvánvalóvá válik a jelenlétük. Ez az élősködő a legtöbb szívbetegség, és a szívrohamok közel 100%-nak fő okozója.

– Hogyan védhetjük meg magunk a parazitákkal szemben? Van valamilyen vizsgálat vagy gyógyszer?
– Sajnos jelenleg nincsenek pontos eszközök az élősködők jelenlétének diagnosztizálására az emberi testben. Ez részben a rengeteg már létező parazita (több ezer változata), részben a keresési nehézségek miatt van. Az alapos diagnosztizálás nem elérhető országszerte, valamint annak költsége is elég magas.

Fito Tea Magyarország

A parazitákkal kapcsolatos beavatkozásokat nem tudják elvégezni háziorvosok, mivel általában nem rendelkeznek megfelelő felszereléssel vagy szakértelemmel. Ez igaz a legtöbb háziorvosra országszerte.

Az élősködők jelenlétének első tünetei:

 • Allergiás reakció (bőrkiütések, begyulladt szemek és orr);
 • Gyakori megfázás, gyulladt torok, eldugult orr;
 • Krónikus kimerültség (Gyors elfáradás, bármit is csinálsz);
 • Gyakori fejfájás, székrekedés vagy hasmenés;
 • Ízületi és izomfájdalmak;
 • Idegesség, alvás és táplálkozási zavar;
 • Karikás és táskás szem;

Ha legalább 2 tünetet megtapasztal az ember, akkor az egyértelmű jele az élősködők jelenlétének.Ami a gyógyszereket illeti, ezen a téren is akadnak problémák. Manapság csak egy olyan termék elérhető, ami meg tudja tisztítani a testet a parazitáktól.

– Mi ez a gyógyszer és ki a feltalálója? Tudna nekünk bővebben beszélni erről?
– Ez egy parazitaölő termék, amit “Fito Tea” hívnak – ezt az intézményünk, független tudósok segítségével fejlesztette ki. Húsz lehetséges parazitaölő terméken dolgoztunk egyszerre. A fejlesztés egy adott szakaszán úgy döntöttünk, hogy minden további figyelmünket a “Fito Tea” fordítotjuk, mivel ez volt a legígéretesebb termék.

A Fito Tea olyan anyagok egyedi kombinációja alkotja, mint a nyírfalevél, tölgykéreg, körömvirág, menta, üröm, kamilla, bojtorján, és a zsálya. Az elkészítése is rendkívül egyszerű: Egy teáskanálnyi keveréket keverjünk el forró vízben, majd hagyjuk állni 30 percig, végül reggeli előtt legalább negyed órával fogyasszuk el. Kisebb adagban nyugodtan ihatunk napközben is. Egy teljes kezelés három hetet vesz igénybe. A fejlesztés és a tesztelés folyamata során kiderült, hogy ez a termék kivételesen hatékony. Jelenleg, ez az egyetlen sikeresen kifejlesztett termékünk. Ha a haszonhúzás lett volna a fő célunk, akkor módunkban állt volna jó pénzért eladni Fito Tea a gyógyszertáraknak egész országszerte.

Így van lehetőség a vételár nagy részének a megtérítésére.

– A Fito Tea miért ennyivel jobb a többi parazitaölő kezeléshez képest?
– Ahogyan azt már korábban is elmondtam, jelenleg ez az egyetlen hatékony gyógyszer a fertőzés megtisztítására. A gyógyászati cégek és hálózatok tartanak a Fito Tea terjesztésétől, mert a Fito Tea a létező összes élősködő fajtáját elpusztítja, így meggyógyítva az egész testet. Ahogyan korábban is mondtam, szinte lehetetlen meghatározni, hogy egy adott személy pontosan milyen parazitával van megfertőzve. A Fito Tea elpusztítja az élősködőket és megtisztítja a fertőzött területeket, az agytól és a szívtől, egészen a májig és a belekig. Semmilyen más gyógyszer sem képes erre.

Továbbá, a Fito Tea nem vegyszerekből, hanem teljesen természetes anyagokból áll, amelyek nem okoznak allergiás reakciót, bél- vagy más egyéb problémát, amit a legtöbb tabletta szedésekor megszokhattunk. Ráadásul, a kapszulákban lévő kémiai vegyületek megterhelik a testet az emésztés során.

Fito Tea tapasztalatok

– Azt hiszem, az olvasóink szeretnék tudni, hogy hol lehet megvásárolni a Fito Tea?
– Jelenleg a Fito Tea kizárólag kutatócsoportunk weboldalán megrendelhető. Ezt a terméket jelenleg nem terjesztik a gyógyszerészeti hálózatokon keresztül. A laboratóriumunk ebben nem kíván részt venni. Nekünk nem a pénzkeresés a fő célunk, hanem, hogy egy jó és hatékony terméket alkossunk, ellentétben a gyógyszertárakkal, akiknek csak a magas haszonkulcs számít.

Remélhetőleg, egy napon sikerül megegyezniük és a Fito Tea kapható lesz a gyógyszertárakban is. Jelenleg csak az interneten rendelhető. Próbáltunk mindent kényelmesen és egyszerűenbeállítani. A Fito Tea-t a futár vagy a postás fogja hozni. Kifizetni csak átvételkor kell, nagyon egyszerű az egész.

– Van még valami, amit meg szeretne osztani az olvasókkal, mielőtt az interjú végére érnénk?
– Csak annyit szeretnék még mondani, hogy mindenki vigyázzon az életére és az egészségére. Talán nem is gyanítanánk, de körülbelül 97-98% esély van rá, hogy bennünk is élnek paraziták. Bárhol lehetnek. A vérben, a tüdőben, a szívben, vagy az agyban. Az élősködők tulajdonképpen belülről falnak fel, miközben mérgezik a testünk. Ennek eredményeképp, rengeteg egészségügyi probléma alakulhat ki, valamint a várható élettartamunk is lecsökken 15-25 évvel. A hirtelen elhalálozásról nem is beszélve – ezt szintén okozhatják a paraziták.

Megkértük Ildikót, hogy adjon további árengedményt az olvasóinknak. Beleegyezett, így már mindenki

Fito Tea – Nő tapasztalatok

Ezt a paraziták elleni teát széles körű klinikai kísérletek során még 2013-ban végeztek el. Ezekben a kísérletekben több mint 100 különböző paraziták által megfertőzött ember vett részt. Mindannyian három heten át a parazitaellenes Fitotea teát fogyasztották.

A vizsgálatok eredményei még az orvosokat is meglepték.

A kutatásban résztvevők 100%-ának ez a tea teljes mértékben segített megszabadulni a parazitáktól, vagy jelentősen csökkentette a parazita mennyiségét a szervezetben (súlyos fertőzés esetén). Nem volt olyan eset, amikor nem lehetett tapasztalni a tea pozitív hatását. Egyik jelenlegi gyógyszer (a vegyi anyagokat beleértve) sem dicsekedhet az ilyen hatékonysággal.

Fito Tea vásárol Magyarországon

NEM A SZÁJ ÁPOLATLANSÁGA OKOZZA A KELLEMETLEN LEHELETET

A laboratórium felfedezte, hogy a rossz lehelet legfőbb kiváltó oka a parazita fertőzés. Az újonnan elvégzett tudományos jelentések alapján kiderült, hogy a paraziták valóban képesek a különböző mérgek kibocsájtására, valamint egyaránt felelősek a gyomorban lévő rothasztó baktériumok kialakulásáért. Ez az oka annak, hogy a parazita fertőzöttek kellemetlen szájszaggal rendelkeznek.

A következőkben Dr. Kállai Attilával, a laboratórium Szakember fogunk beszélgetni erről a problémáról.

— Dr. Kállai Attila, először is szeretnénk megköszönni, hogy elfogadta a meghívást. A legfőbb problémával fogom kezdeni. Igaz az, hogy a legtöbb magyar parazita fertőzésben szenved?

Igen, ez így igaz. A többi országhoz képest, fertőzöttség szempontjából Magyarország az élen jár. Ez az igen szegényes ökológiai helyzet, a kormány tétlensége, valamint az emberek nemtörődömsége miatt van így.

— Doktor úr, a témával kapcsolatos tanulmányok szerint kapcsolat van a rossz szájszag és a fertőzés között, igaz ez?

Pár évvel ezelőtt még az orvostudomány is úgy tartotta, hogy a rossz szájszag a szájüregben keletkezik. A legújabb tanulmányok azonban kimutatták, hogy a parazita fertőzés esetén szinte mindig az egyes gyomor, valamint májproblémák a kellemetlen lehelet valódi okozói. A kutatók megjegyezték, hogy ezeket a teljesen átlagosnak tűnő tüneteket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Fontos megjegyezni, hogy a fertőzés az emberi testben jóformán bármilyen komoly betegséget okozhat.

Én személy szerint hiszek az szakember ben elvégzett kísérletek eredményeiben. A mára már széles körökben elterjedt szájszag súlyos betegségnek számít. Az emberi halálozások körülbelül 92% – át a parazita fertőzések váltják ki. Viszont, a betegség nem csak halált eredményezhet.

A paraziták alatt általában az átlagos férgeket értjük. Vajon ezek tényleg az egyszerű szájszagtól kezdve akár még halált is okozhatnak?

Igen hibás dolog beazonosítani a parazitákat az egyszerű férgekkel. Rengeteg parazita faj élhet a test különböző szerveiben, amik különféle hatással bírhatnak a szervezetre. Mellesleg a férgek — hogy precízebbek legyünk a parazita férgek – nagyon veszélyesek. Szó szerint tönkreteszik a beleket, elrohasztják azt, ami végül pedig halálos kimenetelű lehet. A férgek beazonosítása és elpusztítása nagyon nehéz folyamat.

Rengeteg olyan parazita faj van, amely képes a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, valamint a gyomorban is megélni, és ezek közül szinte mindegyik halálos. Néhány élősködő szinte azonnal agresszívan kezd viselkedni, és pusztítani kezdi a testet, ezzel szemben, más paraziták hosszú ideig észrevétlenül élnek a testben mindaddig, amíg már annyira elszaporodnak, hogy a szervezet nem képes az ellenállásra. Ekkor pedig a beteg meghal.

Magabiztosan állíthatom azt, hogy szinte minden ember parazita fertőzött. Viszont az a helyzet, hogy az élősködők jelenlétét nagyon nehéz kimutatni, az orvosok pedig csupán akkor tudják elkezdeni a kezelést, amikor a parazita fertőzés jelenléte már egyértelmű. Még a boncolás során is nagy kihívást jelent megtalálni a parazitákat, legalább is a legtöbbjüket.

Több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, vagy akár a gyomorban. Az ilyen élősködők hosszú távú jelenléte legtöbbször halálos kimenetelű, és ezeknek mind a kellemetlen szájszag az első tünete.

— Tudna a fertőzésre egy konkrét példát említeni?

hol vásárolni Fito TeaTöbb száz esetről tudnék beszámolni, de talán az olyan példák említésére fókuszálnék, amelyek egyértelműen a fertőzés veszélyeit szemléltetik.

Először is, szeretném megemlíteni, hogy-mint az kiderült-a galandférgek rákot is okozhatnak. Mi több, nem az emberek, hanem maguk a férgek hordozzák az ilyen betegségeket. Az élősködőkben lévő rosszindulatú sejtek szétterjednek a testben, ezzel megfertőzve az emberi szervezetet. Ez a folyamat akkor történik meg, amikor a férgek lárvái a belekből a nyirokrendszerbe jutnak, ekkor rákos tumorokká alakulnak, és gyorsan megmérgezik a testet. Az ilyen eseteknél a halál tényleg csak hónapok kérdése. Múlt héten pont egy ilyen tumor okozta halált jegyeztek fel nálunk.

Ezen a fényképen egy, a parazita férgektől szerzett rosszindulatú daganatot láthatunk.

Egy másik gyakori eset az, amikor az emberi agyban alakul ki parazita fertőzés. Ez neurózishoz, hirtelen fáradékonysághoz, túlzott ingerlékenységhez, valamint hangulatingadozáshoz is vezethet. Előrehaladottabb esetekben, ha az agy már tele van parazitákkal, sokkal súlyosabb betegségek is kialakulhatnak, amik végül halálhoz is vezethetnek.

Van pár archív, boncolás során készült fénykép, ahol a parazitákat a test különböző szerveiben találták meg. Íme egy-két fotó, de figyelmeztetnem kell, nagyon szörnyűek.

Harmadik példaként, a szív megfertőzését említeném meg. Úgy tartják, hogy az ilyen betegség nagyon ritka, de az igazság az, hogy ma már az emberek körülbelül 23% – át érinti. Ez azt jelenti, hogy a népesség minden negyedik tagját. Az élősködők a kezdeti stádiumban még teljesen láthatatlanok, ilyenkor egyáltalán nincsenek hatással a szervezetre, de az idő előrehaladtával egyre inkább észrevehetővé válnak. Az ilyen férgek rengeteg szívbetegség okozói. A szívinfarktus által fellépő hirtelen halálért az esetek majdnem 100% – ában a paraziták tehetők felelőssé.

— Milyen egyéb veszélyeket hordozhat magával a parazita fertőzés?

A férfiaknál a paraziták prosztatagyulladást, impotenciát, adenómát, hólyaghurutot eredményezhetnek, a húgyhólyagban és a vesében pedig kövek kialakulását okozhatják.
A nők esetében fájdalmat és gyulladást válthatnak ki a petefészekben, méh miómát, fibrocisztás emlő betegséget, valamint mellékvese-, húgyhólyag- és vesegyulladást is eredményezhetnek. Természetesen ezek a problémák együttesen a bőr korai öregedését, ráncokat, szem alatti táskákat, szemölcsöket és papillomákat is okozhatnak.

— Hogyan tudjuk megvédeni magunkat a parazitákkal szemben? Léteznek erre különböző tesztek, vagy gyógyszerek?

Sajnos azt kijelenthetjük, hogy nincsen olyan módszer, amellyel teljes biztossággal megállapítható volna a parazita fertőzés. Ez részben a temérdek parazita faj (több, mint 2000 ismert faj létezik), részben pedig az élősködők nehéz észlelhetősége miatt van így. Teljes körű parazitavizsgálatot Magyarországon csak nagyon kevés helyen végeznek, az egész procedúra pedig rengeteg pénzbe kerül.

A parazita fertőzés tünetei a következők:

 • Rossz szájszag;
 • Allergia (kiütések, vizenyős szem, gyakori orrfolyás);
 • Kiütések és piros foltok a bőrön;
 • Gyakori megfázás, torokfájás, orrdugulás;
 • Krónikus fáradtság (attól függetlenül, hogy mit csinálsz, nagyon könnyen elfáradsz);
 • Gyakori fejfájás;
 • Székrekedés vagy hasmenés;
 • Fájdalom az ízületekben, valamint az izmokban;
 • Idegesség, álmatlanság, valamint táplálkozási zavarok;
 • Sötét foltok és táskák a szem alatt;

Amennyiben az alábbi tünetek közül akár egyet is észlel, akkor a testében 99% – os eséllyel paraziták találhatók, ez esetben pedig minél hamarabb meg kell szabadulnia tőlük!

A gyógyszerekkel rengeteg probléma van. Csak egy olyan megoldás létezik, amely képes megszabadítani a parazitáktól.

Ezt a parazitaölő orvosságot pedig Fito Tea hívják. A készítményt a Parazitológiai szakember ben dolgozó kollégák nemzetközileg elismert tudósok segítségével fejlesztették ki. Rengeteg parazitaölő gyógyszer került tanulmányozásra, de hamar egyértelművé vált, hogy a Fito Tea volt csak igazán hatásos.

A Fito Tea a következő összetevőket tartalmazza: nyírfalevél, tölgyfakéreg, körömvirág, menta, abszint, kamilla, zsálya, párlófű, lápi nyúlfarokfű, orvosi zsálya. A tesztelés, valamint a fejlesztés során bebizonyosodott a termék magas fokú hatékonysága. A készítményt elsősorban export céljából gyártják. Az emberek világszerte szinte bármennyi pénzt megadnának a Fito Tea.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett azoktól, akik már próbálták a terméket.

— Mitől olyan különleges a Fito Tea? Mi a különbség a többi parazitaölő termék és e tea között?

tapasztalatok Fito TeaMint azt már korábban is mondtam, ez az egyetlen olyan parazitaölő készítmény az egész világon, ami ténylegesen működik, és képes teljesen megszabadítani az élősködőktől. Ezért is olyan keresett a nemzetközi gyógyszertárak, valamint a gyógyszercégek köreiben. A többi parazitaölő gyógyszerekkel összevetve, ez a termék képes leszámolni az embereket megfertőző paraziták összes fajtájával. A problémás diagnózist elkerülve, a Fito Tea az egész testet hatékonyan kitisztítja. Korábban említettem már, hogy szinte lehetetlen pontosan meghatározni, hogy milyen parazita fertőzte meg a szervezetet. A Fito Tea elpusztítja, valamint eltávolítja a testben élő összes parazitát, legyen az bárhol, az agyban, a szívben, a májban, vagy akár a belekben. Manapság nem létezik olyan gyógyszer, amely erre képes lenne.

Emellett, ez nem egy kémiai összetevőkből álló gyógyszer, hanem egy teljesen természetes tea, amely leszámol az allergiás reakciókkal, megőrzi a bélflóra egyensúlyát, valamint nem okoz egyéb komplikációkat és szövődményeket, amik a többi gyógyszer szedése mellett szinte garantált.

Íme, a Fito Tea® laboratóriumban elvégzett labortesztjeinek hivatalos eredményei

1. A Fito Tea® hatékonyságát egy már jól bevált eljárás alapján mérték fel (a felépültek számát vetették össze a felmérésben részt vevő 100 fős teljes létszámmal):

 • A férgek és petéik kiirtása: 100%
 • A hasnyálmirigy állapotának és működésének helyreállítása: 80%
 • Az allergiás bőrgyulladás felszámolása: 90%
 • A gyomorhurut, gyomorfekély, valamint a hasmenés megszűnése: 90%
 • Vérszegénység megszüntetése: 100%
 • Kellemetlen lehelet eltüntetése: 100%

2. Mellékhatásoktól mentes, beleértve az ismert allergiás reakciókat is.

3. A Fito Tea® napjaink piacvezető készítménye a testben lévő parazitákkal vívott harc terén.

— Úgy gondolom, az olvasóinkat érdekelné, hogy honnan tudják megvásárolni a Fito Tea?

— A Fito Tea a gyártók hivatalos weboldaláról rendelhető meg. Sajnálatos módon, a gyógyszertárak magas kiskereskedelmi árréssel akarnák árulni a terméket, ami azt jelentené, hogy sokkal drágábban lehetne csak hozzájutni. A készítmény fejlesztésével foglalkozó kutatók nem értenek egyet ezzel a szemléletmóddal. Orvosként, én is azt szeretném, hogy az országon belül bárki megengedhesse magának a termék megvásárlását.

Remélem, hogy idővel meg tudunk majd egyezni, és a Fito Tea hamarosan az ország összes gyógyszertárban elérhető lesz. Addig is, a terméket csak interneten keresztül lehet megrendelni. Az egész folyamat nagyon egyszerű és kényelmes. A csomagot postán, vagy futárral kézbesítik, és utánvétellel is ki lehet fizetni. Semmi más nem szükséges a tea megszerzéséhez.

Dr. Kállai, mielőtt befejeznénk az interjút, szeretne valamit üzenni az olvasóink számára?

Az egyetlen dolog, amit mondani szeretnék, hogy vigyázzatok az egészségetekre. Lehet, hogy eddig nem gondoltátok volna, de a paraziták 97-98% – os eséllyel az emberi testben bárhol fellelhetők. Lehetnek a vérben, a belekben, a tüdőben, a szívben, vagy akár az agyban is. A paraziták szó szerint felfalnak belülről, ez idő alatt pedig még meg is mérgezik a testet. A fertőzés által kialakuló egyéb betegségek pedig akár 15-25 évvel is megrövidíthetik az életet. Szerintem nem is szükséges megemlítenem az élősködők okozta halálozások számát.

Fito Tea® a termék hivatalos weboldaláról megrendelhető.

cikk forrása: https://www.ted.com/

Senior Content Creator

My name is Anh. I am a blogger, copywriter and content creator, which is what made me progress so fast. I write for work and work to write. Soon publishing my first book, as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *