EcoSlim - produs de revizuire, experiență, achiziție în România

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

EcoSlim 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Produsele pe care le cumperi din magazin conțin agenți de conservare artificiali, arome sintetice și coloranți. Aceste componente chimice provoacă probleme cu digestia, duc la constituirea depozitelor de grăsime și sistemele organismului se congestionează cu reziduuri.

EcoSlim – experiențe de sex masculin

Ți s-a spus cel puțin o dată că motivele principale ale excesului de greutate sunt dereglările hormonale, stilul de viață sedentar și ecologia precară? Dar aceștia sunt doar factori indirecți.

Maria Voica  – „Doar un pas separă obezitatea de anorexie”

Maria Voica Bună, dragi cititori!

Azi voi vorbi despre greutatea excesivă și cu ce consecințe te întâlnești când lupți cu ea.

Maria Voica: Nu în urmă cu mult timp, am vorbit în emisiune cu profesorul în dietologie Ioan Pop despre un nou remediu pentru slăbit Eco Slim. Din păcate, mulți spectatori nu au ținut cont de sfaturile pe le-am acordat, ceea ce a dus la consecințe negative. În emisiunea noastră de azi vom discuta exact acea problemă.

Maria Voica: După cum ați ghicit probabil, problema pe care o discutăm e cum să eviți anorexia când iei picăturile Eco Slim. Pop Ioan, dietetician și Doctor în Știință Medicală, ne va ajuta azi să înțelegem această problemă.

Ioan Pop, Medic: În general, motivul anorexiei sunt dietele cu care fetele se torturează, sperând cu disperare că vor slăbi. Dar după cum se pare, aceasta nu e singura cauză.

Maria Voica: Ce altceva poate fi motivul pentru acest diagnostic oribil?

Ioan Pop, Medic: După cum știți deja, acum câteva luni, după episodul nostru despre Eco Slim, am început să primim zeci de plângeri de la femei care au fost luate de val de slăbit și care nu aveau idee ce să facă cu corpurile lor osoase, extenuate.

Poza unei fete care s-a adresat emisiunii noastre după episodul cu Eco Slim.

Ioan Pop, Medic: Problema e că Eco Slim este cel mai puternic arzător natural de grăsime care există în acest moment în dietetică.

Fenomenul principal e faptul că femeile care au ajuns la anorexie și au luat prea multe picături Eco Slim au decis că trebuie de asemenea să țină o dietă pentru a profita la maximum. Au avut dreptate, efectul s-a triplat.

în cazul în care pentru a cumpăra EcoSlim
Ca urmare, femeile care cântăreau 100-120 kg s-au transformat efectiv în 60 de zile în anorexice de 30 kg!

Maria Voica: E păcat că femeile întorc un asemenea remediu eficient împotriva lor. Dar aș dori să aflu cum exact se obține un asemenea efect minunat?

Ioan Pop, Medic: Este o întrebare foarte bună. Să facem o pauză aici, să-l descriem în detaliu.

Un asemenea efect instantaneu e obținut datorită componentelor exclusiv naturale care s-au dovedit a fi foarte eficiente în lumea dieteticii cu ceva timp în urmă.

Acest produs sunt de fapt niște picături care conțin vitaminele B2, B5, B6, B12, cafeină, chitosan, extract de Coleus Forskohlii, extract de guarana, extract de alge brune, acid succinic și L-carnitină.Eco Slim e produs conform tehnologiei europene și aprobat de Departamentul de salubritate a calității Alimentelor și Medicamentelor

Eco Slim declanșează procesul de divizare a celulelor grase, accelerează metabolismul, scade apetitul, îmbunătățește digestia, curăță de reziduuri și toxine, îndepărtează excesul de lichide, blochează restaurarea depozitelor grase. Astfel, o persoană slăbește fără nicio dietă sau alte exerciții fizice.

Maria Voica: Proprietățile acestui produs sunt cu adevărat uimitoare, dar unde, după părerea ta, se ascunde cel mai mare pericol pentru dragii noștri spectatori?

Ioan Pop, Medic: S-a confirmat că pericolul principal sunt dietele. În momentul folosirii Eco Slim, nu trebuie să ții o dietă, depozitele de grăsime vor dispărea cu toate acestea. Corpul are nevoie de nutrienți sănătoși care intră prin intermediul mâncării.

Un alt motiv e că atunci când slăbesc atât de ușor, anumite persoane devin prea entuziasmate cu privire la asta. Încep să se gândească că ar putea face mai mult, că ar trebui să slăbească mai mult, doar pentru că nu au slăbit niciodată în viața lor atât de repede. Dar realizează situația reală prea târziu.
Natalia suferă de anorexie. Fata nici nu a observat cum a slăbit 20 de kilograme. Potrivit ei, ea a slăbit în 17 zile!

Maria Voica: Ioan, sunt complet de acord cu tine, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu această problemă în zilele noastre. Dar totuși, ce ai putea să-i sfătuiești pe spectatorii noștri, există vreun mod prin care ai putea să-i atenționezi referitor la această problemă?

Ioan Pop, Medic: Cred că cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi o simplă recunoaștere a problemei: în primul rând, decide de câte kilograme vrei să scapi, de exemplu cântărești 80 kg și greutatea de 55 kg ar fi ideală pentru tine. Pentru a atinge acest scop, vei avea nevoie de o cură de 3 săptămâni cu Eco Slim, nu mai mult de atât! Așa că ia produsul exact timp de o lună, mănâncă orice vrei și în momentul în care cântarul ajunge la 55 kg –pune punct și oprește administrarea complet. În acest fel cu siguranță vei atinge scopurile la care visezi și nu vei întrece măsura făcând asta.

Ioan Pop, Medic: Poți și trebuie să mănânci diverse mâncăruri și cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a preveni disconfortul cauzat de foame. Folosind produsul Eco Slim vei slăbi oricum, nu e nevoie de diete aici.

Maria Voica: Doctore Pop, de asemenea, avem informații cum că a apărut un număr de produse contrafăcute pe piață, deci de unde poate cineva cumpăra produsul original Eco Slim și cum poți fi sigur că nu cumperi un produs contrafăcut?

Ioan Pop, Medic: Eco Slim a trecut certificarea în România și cel mai sigur mod de a-l cumpăra (până când apare în farmacii) e comandarea de pe site-ul furnizorului oficial. Garantează calitate și siguranță împotriva fraudelor.

Picăturile pentru slăbit Eco Slim

Maria Voica: În concluzie, aș dori să le urez tuturor sănătate. Și amintiți-vă, datorită medicinei moderne, multe probleme pot fi rezolvate folosind un mod mai ușor și mai eficient! Eco Slim e un exemplu bun pentru acest lucru.

Pentru cei care vor să slăbească, nu uitați cele două principii majore. Primul – pentru a slăbi nu trebuie să te înfometezi! Și al doilea – pentru a slăbi, trebuie să iei Eco Slim! Ai grijă de sănătatea ta!

Spune Adio burții uriașe! Povestea unui bărbat care a slăbit 64 kg

EcoSlim recenzie de produs

Acesta este povestea lui Beni Pop – un bărbat care cântărea 137 kg la 40 de ani și a fost foarte aproape de probleme de sănătate incurabile.

Beni a realizat că nu e gata să accepte viața unui om diabetic. A ales o altă cale.

Știam că trebuie să fac niște schimbări mai drastice. Trebuia să-mi normalizez greutatea. Mă simțeam oribil. Abia puteam să-mi închei pantalonii XXXXXL pe talia mea de 112-118 cm. Chiar și această mărime a devenit prea mică în curând. Îmi schimbam în mod regulat nasturele de la pantaloni care nu mai suporta efortul.

Îmi era foarte greu să găsesc o cămașă potrivită. Tricourile XXL se deteriorau: tricourile cu nasturi îmi erau strâmte când stăteam jos. Dormeam prost. Când eram așezat pe canapea sau în pat, mă simțeam ca o balenă eșuată.

Am ajuns în acest fel din mai multe motive care își au originea în copilăria mea.

Nu am alergat niciodată în viața mea un kilometru de la început la sfârșit fără pauze și mers în ritm lent.

În 2015 cântăream 137 kg și eram aproape de diabet.

Așa că am decis că trebuie să-mi schimb viața, mă temeam mult pentru soția mea. Nu voiam să o las văduvă.

Am început cu diete, ca de obicei.

Toate dietele funcționează pe același principiu; dacă începi să consumi mai puține calorii decât arzi, greutatea ta va scădea.

Dar, din motive necunoscute, pui aceeași greutate și chiar mai mult mai târziu.

După câteva luni de dietă, am realizat că reducerea caloriilor nu e suficientă. Aveam nevoie de altceva. Mai activ și mai eficient.

Așa că am mers la sala de sport. Dar nu am obținut un rezultat dorit. Atât de multe chinuri fizice și psihologice. Atât de multe interdicții la lucrurile care îmi plăceau – și nici măcar un mic rezultat – toate acestea erau motivele depresiei mele.

Am început să beau mult și am pus greutatea pe care am reușit să o dau jos prin muncă, plus alte 8 kg.

Era evident, asta nu putea dura mult și când soția mea m-a părăsit, am realizat că trebuie să lupt pentru mine.

Noua mea viață a început cu o programare la psihoterapeut. Pot să-mi imaginez cât de oribil eram: un bărbat foarte puternic de 150 kg, în lacrimi și umflat. Își șterge ochii cu o batistă, se plânge cât de sărac și nefericit e.

Desigur, toate problemele mele au fost rezolvate. Era evident chiar și fără consultul unui doctor că sufeream psihologic de la greutatea excesivă, deci aveam nevoie de o soluție pentru problemele mele.

Doctorul meu preferat, Mircea Coman, mi-a oferit-o. Nu, nu erau cursuri de psihoterapie. Soluția la toate problemele mele era o cutie mică de Eco Slim

Când am luat acest cadou, nici măcar nu mi-am imaginat că totul va fi atât de ușor.

Desigur, l-am întrebat imediat pe Mircea despre acest produs. Pe scurt: Eco Slim – e un produs nou în domeniul slăbitului sau, pentru a fi exact, un arzător rapid de grăsime. Trebuie să-l administrezi strict conform instrucțiunilor. În același timp, nu trebuie să ții nicio dietă. (Poți găsi mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului)

După aceea am început să caut informații despre acest produs și am găsit un articol științific în care erau explicații detaliate. Nu mai aveam îndoieli.

Nu am crezut niciodată că procesul de slăbit poate să fie atât de ușor și delicios!

Compoziția produsului Eco Slime unică! Datorită accelerării metabolismului și procesului de curățare, slăbești foarte intens. De fapt, asta era tot ce îmi trebuia.

Poți cumpăra Eco Slim doar online. Acest produs nu e pentru vânzarea publică încă.

EcoSlim înșelătorie

Ei bine, am vizitat site-ul și am comandat un pachet (pe lângă cel pe care mi l-a dat doctorul) de Eco Slim E foarte avantajos că nu există plată în avans, asta face viața mai ușoară.

Dar vreau să menționez că nu am deschis al doilea pachet. Primul a fost suficient.

Nu voi minți, am continuat să fac sport o dată pe săptămână – pentru a-mi menține sănătatea (nu am vrut să am simptome de diabet, deoarece cu Eco Slim puteam mânca orice doream)

După doar 2 săptămâni, am fost șocat de rezultat – minus 8,3 kg! Nu îmi venea să cred ce se întâmpla cu organismul meu. Pierdeam kilograme, corpul meu devenea mai mic și aspectul mi se schimba în fața ochilor mei! Gâfâiala a dispărut. Am devenit popular printre femei. Vă voi spune în secret că puterea virilă a crescut, de asemenea, de câteva ori! În același timp, nu renunțam la nimic!!!

Doar oamenii leneși nu ar putea slăbi așa!

Un pachet a fost suficient pentru mine pentru 3 luni!

Am cheltuit o groază de bani pe haine. Îmi schimbam mărimea tot la 2 săptămâni, am început cu tricouri XXL. Acum port mărimea M.

12 aprilie 2016 Cântăream 80 kg – cu 56 mai puțin decât înainte de a cădea în depresieUna peste alta, datorită Eco Slim am slăbit 64 kg.

Impresionant, nu-i așa?

Experiența de slăbit m-a învățat că pot obține orice. Mă simt ca și cum aș fi deasupra lumii. Nu m-am simțit niciodată mai bine și mai fericit! Singurul scop în viață a fost să-mi îmbunătățesc sănătatea fizică. Ei bine, am reușit.

Rămâne să decid care dintre probleme va fi următoarea pe lista mea.

Vreau să le spun celor care mă citesc că nu trebuie să amânați slăbitul, deoarece nu veți observa cum mai puneți alte 10 kg pe an și va fi prea târziu pentru a mai face ceva. În plus, slăbitul cu Eco Slim e atât de ușor că nici măcar nu veți observa cum veți începe să „vă topiți”.

Poți comanda produsul original Eco Slim doar de pe website-ul OFICIAL al furnizorului.Aici e un link către site-ul lor.

EcoSlim – experiențe Femeie

Să fii gras toată viața și să devii slab într-o lună – e super! Sunt foarte mulțumită de produsul Eco Slim. E delicios, apetitul e redus și senzația de greutate din stomac dispare. Acesta e primul remediu care a dus la slăbitul real a 13 kilograme! La început greutatea s-a topit încet, apoi a început să scadă cu 1 kilogram pe zi.

Am slăbit ușor 35 kg! Transformarea mea fantastică

Aceasta este povestea Anei Diaconescu – o femeie care avea 94 kg la 32 de ani și care era foarte aproape de probleme de sănătate ireversibile.

A realizat că nu era pregătită să accepte o viață de diabetică supraponderală. A ales altă cale.

„Am știut că era nevoie să iau măsuri drastice. Trebuia să ajung la o greutate normală. Mă simțeam îngrozitor. Abia îmi închideam pantalonii XXXL pe talia mea de 112-118 cm. Chiar și această măsură devenise prea mică. Îmi mutam cu regularitate închizătorile – acestea nu rezistau presiunii.

Devenise foarte greu să-mi găsesc bluze potrivite. Tricourile XXL erau foarte mulate, în partea de jos aproape că se rupeau când mă așezam. Dormeam prost. Când mă așezam în pat sau pe canapea, mă simțeam ca o balenă eșuată pe plajă.

Am ajuns aici din mai multe motive, care își au originea încă din copilărie.

experiențe cu EcoSlim

Nu am alergat niciodată în viața mea un km și jumătate fără să mi se ia respirația, fără să mă opresc sau să mă plimb ușor.

În 2015, aveam 94 kg și eram foarte aproape de diabet.

Am decis că trebuie să-mi schimb viața. Mă îngrijora și soțul meu. Nu voiam să-l las văduv din cauza neglijenței mele.

Am început cu diete, ca de obicei.

Toate dietele funcționează după același principiu: Dacă consumi mai puține calorii decât cele pe care le arzi, greutatea va scădea.

Dar, din motive necunoscute, pui exact aceeași greutate înapoi pe tine, mai târziu. Recidiva dietelor este un lucru obișnuit.

După câteva luni de dietă, am concluzionat că nu este suficientă doar reducerea caloriilor. Aveam nevoie de altceva. Ceva mai eficient.

Am mers și la sala de sport. Dar nici aici nu am obținut rezultatele dorite. Atâta chin fizic și psihic. Atâtea interdicții de la lucrurile care îmi făceau plăcere – și niciun rezultat – toate acestea au constituit motivul depresiei mele.

Am început să beau mult, am pus toate kg pierdute prin muncă grea înapoi și încă alte 8kg în plus.

Era evident că lucrurile nu mai puteau continua așa și când soțul meu m-a părăsit, am realizat că trebuie să fac ceva și să lupt pentru mine.

Noua mea viață a început cu o programare la un fizioterapeut. Îți poți imagina ce distrusă eram: o femeie supraponderală, de 94 kg, umflată de plâns, cu batista în mână și care se plângea de cât de nefericită este.

Desigur, toate problemele au fost lămurite. Era clar, un medic nu mă putea ajuta cu problemele psihologice cauzate de excesul de greutate, dar aveam nevoie de o soluție.

Medicul meu preferat, Ioana Dogaru, mi-a dat această soluție. Nu, nu erau consultații psihologice. Soluția tuturor problemelor mele era într-un recipient mic cu Eco Slim

Când am primit acest cadou, nu mi-am imaginat că totul va fi atât de simplu.

EcoSlim România

Bineînțeles că am întrebat-o pe Ioana despre acest produs. Pe scurt: Eco Slim – este o inovație în industria produselor de pierdere în greutate sau, ca să fiu mai precisă, un arzător de grăsimi foarte rapid. Trebuie luat strict conform instrucțiunilor. Și nu trebuie să ții diete. (Poți găsi mai multe informații pe website-ul oficial al producătorului)

După ce am început să caut informații despre acest produs și am găsit un articol științific cu explicații detaliate. Nu mai aveam dubii.

Nu credeam că procesul de slăbire poate fi atât de simplu și delicios!

Compoziția Eco Slim este unică! Datorită accelerării metabolismului și a procesului de detoxifiere, slăbești intensiv. De fapt, doar de atât aveam nevoie.

Poți achiziționa Eco Slim doar online. Produsul nu este destinat vânzării publice, încă.

Ei bine, am vizitat site-ul și am comandat pachetul (pe lângă cel pe care mi l-a dat medicul) de Eco Slim Este foarte convenabil că nu se plătește în avans, ceea ce îți face viața mai ușoară.

Dar trebuie să menționez că nu am deschis al doilea pachet. Primul a fost suficient.

Nu am renunțat, am continuat să fac sport o dată pe săptămână – pentru a-mi menține sănătatea (nu voiam să am simptome ale diabetului, pentru că Eco Slim îmi permite să mănânc tot ce vreau)

După doar două săptămâni, eram șocată de rezultate – minus 8,3 kg! Nu-mi venea să cred că mi se întâmpla mie asta. Pierdeam din kilograme , corpul meu devenea mai suplu și aspectul mi se modifica văzând cu ochii! Dificultățile de respirație dispăruseră. Devenisem populară în rândul bărbaților . În același timp, nu aveam nicio restricție alimentară!!!

Doar cei mai leneși nu sunt capabili să slăbească cu asta

Un pachet mi-a ajuns 3 luni!

Am cheltuit mult pe îmbrăcăminte. Mărimea mi se modifica la fiecare două săptămâni. Am început de la tricouri XXL. Acum port mărimea M .

12 aprilie 2016 Cântăresc 59 kg – cu 35 kg mai puțin decât aveam înainte să intru în depresie. Pe scurt, datorită Eco Slim, am pierdut 35,8 kg.

Impresionant, nu?

Această experiență de slăbire m-a învățat că pot realiza orice. Simt că sunt în al nouălea cer. N-am fost niciodată mai fericită! Singurul scop al vieții mele a fost de a-mi îmbunătăți sănătatea fizică. Ei bine, am reușit!

Rămâne să decid care sunt problemele următoare pe care să le rezolv.

Vreau să le spun celor care citesc că nu ar trebui să amâne slăbirea, deoarece nu vei observa cum te îngrași câte 10 kg pe an și va fi prea târziu să mai faci ceva. În plus, pierderea în greutate cu Eco Slim este atât de simplă, încât nu vei observa cum te „topești” văzând cu ochii.

O siluetă frumoasă înseamnă fericire! -19 kg într-o lună

EcoSlim în farmacii

Cu câțiva ani în urmă, nici măcar nu m-aș fi gândit că ar trebui să slăbesc. Nu am avut nicio problemă cu greutatea mea și am preferat să nu mă gândesc la asta. Nu credeam că faptul că aveam 80 kg este o problemă. Aveam ceva celulită, dar nu era așa rău. Și aveam un iubit. Eram împreună de șase luni: ieșeam des în oraș, mâncam desert și îmi lua mereu ciocolată. Atunci am luat 10 kg în greutate. Totul s-a întâmplat treptat, așa că nu am observat. Dar el a observat. Ieșea des seara în oraș, iar când stătea acasă era mereu în fața calculatorului. Nu înțelegeam ce nu e în regulă și de ce se purta așa.

Răspundea tuturor întrebărilor mele prin tăcere. Dar atunci când m-a părăsit, tot ce am primit de la el a fost un singur SMS:

Am fost atât de supărată pe el, m-a rănit atât de tare! Am plâns toată noaptea. În dimineața următoare o prietenă mi-a spus că cel mai bună mod de a ieși din depresie este să încep o relație nouă. Așa l-am cunoscut pe Marius.

La sfatul prietenei mele am cunoscut un tip pe Internet. Din spusele lui, și el era în căutarea unei relații serioase, de aceea a spus să nu mai pierdem timpul și să începem să ne vedem cât mai repede posibil. În fotografii arăta bine, era sportiv, așa că am fost de acord.

Am stabilit să ne întâlnim în stația de autobuz din apropierea locuinței mele și a fost cea mai scurtă întâlnire din lume. Când am ajuns în stația de autobuz, mă aștepta cu un buchet imens de trandafiri în brațe. L-am recunoscut imediat, pentru că i-am studiat cu atenție fotografiile pe paginile din rețelele de socializare. Și el m-a văzut și a început să vină spre mine. Zâmbea, și el mă recunoscuse, cu siguranță. Dar, cu cât se apropia, cu atât părea mai nefericit. Când, într-un final, a ajuns la mine, m-a ocolit încruntat, trecând pe lângă mine. M-am oprit, am privit înapoi și l-am văzut îndepărtându-se. Nu s-a uitat înapoi. Am stat acolo, cu un mare semn de întrebare în minte.

Atunci am devenit furioasă. Despre ce grăsime vorbea? Eram așa obeză? Probabil erau niște kilograme în plus. Chiar arătam ca un elefant?

Nu am mai căutat pe nimeni pe Internet, pentru că nu mai aveam nicio intenție să sufăr alte umilințe. Am petrecut tot weekendul în lacrimi, mâncând prăjituri și înghețată. Nu mi-a mai păsat deloc de aspectul meu. Oricum, mai rău de atât nu se putea.

Dar viața merge mai departe. Trebuia să fac ceva. Dacă societatea nu mă accepta așa cum eram, trebuia să mă schimb. Aceeași prietenă despre care am povestit m-a luat la sala de fitness. Toată lumea știe că alergarea ajută la pierderea în greutate. Urăsc să alerg, dar mi-am impus să o fac. Am alergat timp de o oră trei zile la rând. Picioarele mă dureau atât de tare încât îmi era greu să merg. Cu ce rezultate? Am slăbit 0,5 kg în 3 zile! În același timp, am mâncat atât de mult în acel weekend, încât m-am îngrășat mai mult decât slăbisem. Iar rezultatul a fost că eram epuizată și nu mai aveam nicio motivație să continui antrenamentul. Eram cu totul stoarsă de oboseală și fără vlagă, așa că am început să caut răspunsuri pe Internet. Cred că am citit toate blogurile și forumurile care există.

EcoSlim experiențeS-a dovedit că soluția cea mai rapidă pentru pierdere în greutate este un produs special dezvoltat de Asociația Internațională a Nutriționiștilor. Este absolut sigur pentru sănătate și chiar ajută la eliminarea toxinelor și a colesterolului din corp. Se numește Eco Slim și este un produs sub formă de picături, care conține: L-Carnitină, cafeină, chitosan, extract de cânepă indiană, extract de guarana, Acid succinic, Extract de alge și vitaminele В2, В5, В6, В8, В12. Nu trebuie să te epuizezi la sală, și nici nu trebuie să ții dietă. Tot ce ai de făcut este să pui câteva picături într-un pahar cu apă și să-l bei în timpul sau după masă, o dată pe zi. Grăsimile încep să se topească văzând cu ochii! Acest produs a primit deja mii de recenzii favorabile, așa că am decis că era momentul să spun “Adio!” celulitei, faldurilor de grăsime și burții.

După încercarea nereușită de la sala de fitness, Eco Slim era ultima mea speranță. Am făcut o comandă pe site-ul oficial, pentru a evita cumpărarea unui produs fals. La câteva zile după ce am început să îl iau, durerea sâcâitoare din picioare a dispărut și am început să mă simt mai bine. În seara celei de-a doua zile, m-am urcat pe cântar și nu mi-a venit să cred ochilor: am slăbit aproape 2 kilograme în 2 zile, și asta fără diete sau exerciții la sală (care nu mi-au adus decât durere și dezamăgire).

La sfârșitul săptămânii slăbisem deja 9 kg, burta și coapsele mele au devenit vizibil mai suple. Am luat produsul timp de aproximativ o lună după aceea și am scăpat de toată grăsimea din corpul meu, iar celulita a dispărut și ea. Spre surprinderea mea, sânii au devenit puțin mai mici, dar mai fermi. Fesele au ajuns să fie mai conturate, dar tari ca merele. Am slăbit 19 kg într-o lună fără diete sau exerciții chinuitoare. A trebuit să cumpăr haine noi, dar a meritat!

A început să îmi placă să merg la plaja. Mi-am cumpărat o mulțime de bikini și nu am ratat nicio șansă de a petrece ceva timp pe malul mării. Acolo am întâlnit pe cineva cu totul special, iar acum suntem împreună. A crezut că glumesc când i-am spus că fostul meu iubit m-a părăsit iar alt bărbat a râs de mine. Îmi place tare mult când mă poartă pe brațe. Spune că sunt ușoară ca un fulg.

Încă mai iau Eco Slim din când în când pentru a-mi menține forma actuală, mai ales după mese îmbelșugate sau după petreceri.

Content Strategist

MSc in Marketing Strategy and Data Analytics on PSB (Paris School of Business). Mother of two. Environmentalist. Traveler. No achievement comes from waiting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *