EcoSlim - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

EcoSlim 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Az esetek 90%-ban a túlsúly kialakulásának közvetlen oka a nem megfelelő táplálkozás! A boltokban megvásárolható termékek tartósítószereket, szintetikus ízfokozókat, vagy ételfestékeket is tartalmazhatnak. Ezek a vegyi anyagok komoly problémákat okozhatnak az emésztésben, ami a zsírrétegek lerakódásához és káros anyagok felgyülemléséhez vezet.

EcoSlim – Férfi tapasztalatok

Miért hízol folyamatosan? Többször hallottad már, hogy az elhízás legfőbb okai a hormonális rendellenességek, az ülő életmód, vagy az ökológia hiánya? Ezek csak közvetett tényezők.

Király Erzsébet: Csupán egy lépés választja el a túlsúlyt az anorexiától!

Király Erzsébet: Sziasztok, kedveskéim!

Ma a túlsúlyról fogok beszélni nektek, illetve azokról a következményekről, amiket megtapasztalhattok az azzal szembeni harc során.

Király Erzsébet: Nem olyan régen, még Fehér András dietetikus szakprofesszorral beszélgettünk a fogyasztó hatású Eco Slim-ről . Sajnos sok olyan nézőnk volt, aki nem tartotta be az általunk javasolt tippeket – ez súlyos következményeket vont maga után. A mai műsorunkban pontosan ezekről fogunk beszélni.

hol vásárolni EcoSlim

Király Erzsébet: Ahogy azt már sokan sejtettétek, a mai napon arról fogunk beszélni, hogy hogyan kerülhető el az anorexia az Eco Slim cseppek használata mellett. Dr. Velős Antal dietetikus segítségével most pontot teszünk az ügy végére.

Dr. Velős Antal: Az anorexiától általában a fogyás érdekében önmagukat kínzó emberek szenvednek, de mint kiderült, nem ez az egyetlen kiváltó oka a betegségnek.

Király Erzsébet: Mi más lehet még ennek a borzalmas betegségnek az oka?

Dr. Velős Antal: Mint azt már tudjátok, pár hónappal az Eco Slim-mel kapcsolatos műsorunk után, rengeteg panasz érkezett olyan nőktől, akik annyira túlzásba vitték a fogyást, hogy szinte csontig lefogytak és a testük teljesen kimerült.

Dr. Velős Antal: Az a helyzet, hogy az Eco Slim a táplálkozástudományban használt legerősebb létező zsírégető .

Az Eco Slim túlzott fogyasztása révén fellépő anorexia legfőbb kiváltó oka az volt, hogy a fogyni vágyó nők a legjobb eredmények elérése érdekében, a cseppek szedése mellett még diétáztak is. Ez aztán meghozta az eredményt, a hatás megtriplázódott.
Ennek eredményeképpen, a 100-120 kg-os nők, 60 nap alatt 30 kg-os anorexiásokká fogytak le.

Király Erzsébet: Nagy kár, hogy egy ilyen hatékony módszert a nők így maguk ellen tudtak fordítani. Szeretném megtudni, hogy pontosan hogyan is lehetséges ez a lenyűgöző hatás?

Dr. Velős Antal: Ez egy nagyon jó kérdés. Álljunk is itt meg. Engedje meg, hogy egy kicsit jobban belemenjek a részletekbe.

Az azonnali hatás a természetes összetevőknek köszönhető, melynek hatékonyságát a dietetikusok már világszerte bebizonyítottak.

A termék egyébként olyan cseppekből áll, amely B2-, B5-, B6-, és B12-vitaminokat, koffeint, kitozánt, illetve indiai hárfacserje, guarana, valamint fucus alga kivonatokat, borostyánkősavat és L-karnitin-t tartalmaz . Az Eco Slim modern európai technológiákkal került kifejlesztésre és legyártásra. A terméket egyébként a Közegészségügyi Osztály is jóváhagyta.

Az Eco Slim segít a zsírsejtek lebontásában, felgyorsítja az anyagcserét, feldobja az emésztést, megtisztítja a testet a salakanyagoktól és a mérgektől, kiválasztja a felesleges folyadékot, valamint megakadályozza a zsír további lerakódását. Így, a készítmény használata mellett, diéták és fizikai gyakorlatok igénybevétele nélkül tudunk lefogyni.

Király Erzsébet: A termék tulajdonságai igazán bámulatosak. Ön szerint a nézőink számára miben rejlik az Eco Slim legnagyobb veszélye?

EcoSlim gyógyszertárakban

Dr. Velős Antal: Bizonyításra került, hogy a legfőbb veszélyt a termék mellett követett diéták okozzák. Az Eco Slim használata mellett nem szabad diétázni, hiszen a lerakódott zsírréteg anélkül is lebontódik. A testnek szüksége van az egészséges táplálkozás során a szervezetbe jutó tápanyagokra.

Általában, a gyors fogyás nagy lelkesedést és izgalmat vált ki az emberekből. Ilyenkor azt gondolják, sokkal többre képesek, így még több kilótól szeretnének megszabadulni. A probléma csupán az, hogy a szervezetük nincs hozzászokva ehhez a hirtelen fogyáshoz, de sajnos ezt már túl későn veszik észre.

Király Erzsébet: Antal, teljesen egyetértek Önnel. Manapság egyre több nőnek kell szembenéznie ezzel a problémával. Mit ajánlana a nézőinknek, mire figyelmeztetné őket leginkább a problémával kapcsolatban?

Dr. Velős Antal: Úgy gondolom ebben az esetben az a leghatékonyabb, ha a páciens előre megtervezi a kezelést: először el kell dönteni, hogy pontosan hány kilótól szeretnénk megszabadulni. Ha például valaki 80 kilós, akkor az 55 kg-os kitűzőtt végcél teljesen megfelelő volna. Ehhez bőven elegendő egy 3 hetes Eco Slim-es kezelés , ennél többre egyszerűen nincs szükség! Körülbelül egy hónapig kell használni a terméket, mellette pedig az ember olyan ételeket fogyaszthat, amilyeneket csak akar. Azonban, amint a mérleg eléri az 55 kg-ot, le kell állni a cseppek szedésével. Így biztosan mindenkinek sikerül elérnie a célját, a káros mellékhatások megtapasztalása nélkül.

Dr. Velős Antal: A változatos, minőségi ételek fogyasztása elegendő ahhoz, hogy megszüntesse a kényelmetlen éhségérzetet. Az Eco Slim puszta használata mellett garantált a fogyás, egyszerűen semmi szükség sincs a diétázásra.

Király Erzsébet: Doktor úr, tudomást szereztünk róla, hogy a piacon fellelhető hamisítványok száma igencsak magas. Honnan lehet megvásárolni az eredeti Eco Slim-et, és hogyan lehet elkerülni az átveréseket?

Dr. Velős Antal: Az Eco Slim sikeresen megszerezte a magyarországi minőségi és forgalmazási engedélyeket és tanúsítványokat. A vásárlás legegyszerűbb módja az (amíg a termék elérhetővé nem válik a gyógyszertárakban), ha a készítményt a gyártó hivatalos weboldaláról rendeljük meg. Ezzel garantáltan elkerülhetőek a hamisítványok.

Király Erzsébet: Összegezve, szeretnék mindenkinek jó egészséget kívánni. Ne felejtsétek, napjainkban már számtalan probléma oldható meg könnyű és hatékony módszerekkel, hála a modern orvostudománynak! Az Eco Slim az egyik élő példa erre.

A fogyni kívánóknak két dolgot szeretnék még mondani. Először is, a fogyáshoz semmi szükség sincs a koplalásra. Másodszor pedig, ahhoz, hogy eredményesen meg tudj szabadulni a feleslegedtől, egyszerűen csak az Eco Slim-et kell használnod!

Hogyan szabadultam meg a testtömegem 40% – ától – egy 56 kg-os fogyás története!

EcoSlim vásárol Magyarországon

Mai történetünk főszereplője Kovács Bertalan, aki 40 évesen 123 kg-ot nyomott a mérlegen, így számos gyógyíthatatlan egészségügyi probléma küszöbén állt.

Egyszer aztán, Bertalan arra ébredt, hogy tudta, nem akarja egy cukorbeteg, kövér ember életét élni. Más utat választott.

Tudtam, hogy drasztikusan meg kell változtatnom az életem, rendbe kellett szednem a súlyom. Borzasztó voltam, alig tudtam becipzározni az XXXXXL-es nadrágjaimat, hiszen kb. olyan 112-118 cm-es derekam volt. Már lassan ezt a méretet is kezdtem kinőni… A gombjaimat is állandóan cserélgetni kellett, mert nem bírták a gyűrődést.

Alig találtam magamra normális felsőket. Az XXL-es pólók állandóan felgyűrődtek a hasam miatt; az ingek pedig nagyon szorítottak, amikor leültem. Rosszul aludtam minden este; a kanapén úgy éreztem magam, mint egy partra vetett bálna.

Ezt az egész helyzetet még a gyerekkoromnak köszönhetem.

Egész életemben, egyszer se futottam le úgy 2 kilométert, hogy ne álltam volna meg – legfeljebb sétálni tudtam a legtöbbször.

2015-re, már 119 kg voltam, és hajszálhíján cukorbeteg lettem.

Ekkor döntöttem el, hogy megváltoztatom az életem. Nagyon féltettem a feleségem, nem akartam özvegyet csinálni belőle.

A diétázást választottam első próbának, ahogy a legtöbben szokták.

Ezek mind ugyanazon elv alapján működnek: ha kevesebb kalóriát viszünk be, mint amennyit elégetünk, akkor fogyni fogunk.

De érthetetlen okok miatt, sajnos később még többet hízunk vissza.

Néhány havi diétázás után rájöttem, hogy a kalóriacsökkentés önmagában kevés lesz. Valami másra volt szükségem. Valami hatékonyabbra és aktívabbra.

Ezért, elkezdtem edzeni járni, de eredmény megint sehol se volt. Eléggé megviselt, hogy a rengeteg testi és lelki megpróbáltatás után, még egy kis változást se sikerült elérni – kezdtem depressziós lenni.

Egyre többet ittam, ami a súlyomon is kiütközött, újabb 8 kg-ot híztam a kemény munkám ellenére is.

Nyilvánvaló volt, hogy ez sokáig nem maradhat így, aztán, miután a feleségem elhagyott, rájöttem, hogy küzdenem kell önmagamért.

Az új életem egy pszichiáter meglátogatásával kezdődött. El sem tudom képzelni, milyen szánalmasan festhettem, ahogy 120 kg-osan ott ülök, zokogva, bedagadt szemekkel, az orromat fújva, arról panaszkodva, hogy milyen szomorú az élet.

Természetesen, minden problémám megoldódott. Az orvos azonnal látta, hogy a mentális problémáim a túlsúly okozza, ezért ezzel kell foglalkoznunk először.

Dr. Németh Adrienn, a kedvenc orvosom, nem pszichoterápiát javasolt, hanem inkább meglepett kis üvegnyi EcoSlim cseppel.

Amikor megkaptam a terméket, még fogalmam sem volt, hogy hamarosan minden milyen egyszerű lesz megint.

Természetesen, azonnal megtudakoltam Adrienntől, hogy mi is ez a termék. Röviden, azEcoSlim egy új fogyasztó termék, amely segít a gyors zsírégetésben. Fontos, hogy pontosan betartsuk a használati utasításokat. Ráadásul, a készítmény mellett nem szükséges diétázni. (A további részletek a gyártó hivatalos weboldalán olvashatók)

Ezután, magam is alaposan utánajártam a terméknek, míg nem találtam egy tudományos értekezést, amely részletesen elmagyarázta a termék hatékonyságát és működési elvét. Minden kétségem elszállt.

EcoSlim tapasztalatok

Sosem gondoltam volna, hogy a fogyás ilyen kellemes és könnyű lehet!

Az EcoSlim cseppek összetétele rendkívül különleges! A termékben növényi glicerin, zöld tea kivonat, gyömbérgyökér kivonat, galagonya gyümölcs kivonat található, amelyek hatékony természetes antioxidánsokként, illetve zsírégetőkként szolgálnak. A készítmény felgyorsítja az anyagcserét és megtisztítja a testet, így intenzíven tudunk majd lefogyni. A termék málnás és epres ízaromát tartalmaz. Ennél többre nem is volt szükségem.

Az EcoSlim csak online megrendelhető, a termék jelenleg a boltokban még nem kapható.

Ezt követően, meglátogattam a weboldalt és rendeltem egy újabb üvegnyi (az orvostól kapott mellé) EcoSlim-et. Az egész folyamat nagyon egyszerű és kényelmes volt, ráadásul, nem is kellett előre fizetnem.

Azonban, a második adagot már fel se kellett bontanom, mert az első üveg bőven elegendő volt.

Nem fogok füllenteni, továbbra is lejártam hetente egyszer sportolni, hogy megőrizzem az egészségem (nem akartam cukorbeteg lenni, hiszen az EcoSlim-mel, azt ehettem meg, amit csak akartam).

2 hét elteltével, teljesen megdöbbentem az eredménytől – 8,3 kg-ot fogytam! Nem tudtam elhinni, hogy mi történik a testemmel. A szemem láttára tűntek el rólam a kilók, a testem egyre vékonyabb lett! Tökéletesen megszűnt a légszomjam, és megint népszerű lettem a nőknél! Azt is megsúgom, hogy még a férfierőm is többszörösére erősödött!De a legjobb, hogy mindeközben, semmit sem kellett megtagadnom magamtól!!!

Csak a lusták nem képesek így lefogyni!

Egy üvegnyi csepp nekem 3 hónapra elegendő volt!

Az egyetlen hátrány az volt, hogy rengeteg pénzt költöttem ruhákra. 2 hetente változott a méretem, az XXL-es ingjeimet azonban hamar M-esre cseréltem.

2016. április 12-én, 67 kg voltam, 52 kg-val kevesebb, mielőtt depressziós lettem.Mindezt az EcoSlim-nek köszönhetem – összesen 56 kg-ot fogytam.

Lenyűgöző, nem igaz?

Ez a fogyás tanított meg arra, hogy bármit képes vagyok elérni. Most már úgy érzem, enyém az egész világ! Sosem éreztem még ilyen jól és boldognak magam! Eddig, az egész életem arról szólt, hogy változtassak az egészségemen, és ez végre tényleg sikerült!

Ideje valami új célt kitűzni magam elé a listámról.

Még annyit szeretnék elmondani azoknak, akik egészen idáig elolvasták a történetem, hogy ne halogassátok a fogyást, különben észre sem fogjátok venni, hogyan kaptok magatokra évente újabb 10 kg-ot, aztán előbb-utóbb, már túl késő lesz. Ráadásul, az Eco Slim cseppekkel a fogyás olyan egyszerű, hogy szinte fel sem fog tűnni!

Az eredeti EcoSlim cseppek kizárólag a HIVATALOS beszállító weboldaláról megrendelhető. Itt a link a weboldalukra.

EcoSlim – Nő tapasztalatok

A test megtisztításához csepegtessünk egy keveset az Eco Slim-ből egy pohár vízbe, majd fogyasszuk el étkezés közben vagy után, napi egy alkalommal. A különbség hamar érezhetővé válik, már egy héttel később lecsökken a testsúly, valamint a gyomor- és emésztési zavarok is eltűnnek. És ami a legmegnyugtatóbb: ezt az egyedi terméket a Táplálkozástudományi Intézmény fejlesztette ki. A komplex összetett vitaminok sokkal hatékonyabbak és biztonságosabbak, mint bármilyen vegyi keverék. A taurin, koffein, és guarana kivonat kombinációja nyugodt szívvel hívható igazi áldásnak minden fogyni vágyó ember számára, mivel ez az összetétel mindössze néhány nap alatt lebontja a zsírrétegeket a problémás helyeken.

Egy új zsírégető túlzott használata táplálkozási zavarokhoz vezet

EcoSlim fórum

A divatmodellek kinézete utáni hajsza során számtalan nő fogy le a felismerhetetlenségig. Manapság, ez könnyebb, mint valaha, hála egy új természetes zsírégetőnek, az Eco Slim cseppeknek, amely nemrég bukkant fel a piacon. Az orvosok riadót fújtak!

Ez a készítmény villámgyorsan végez a zsírsejtekkel, ezért kizárólag a használati utasítások szerint szabad alkalmaznunk azt. Az első heti fogyási eredmények láttán, a legtöbben elvesztik a fejüket.

Az Eco Slim eddigi kipróbálói mind éles fogyásról számoltak be, legalább heti 6 kg-tól megszabadulva egy hét alatt. Néhányan több, mint 15-20 kg-ot adtak le egy hónap alatt! De a kezdeti ámulatot az aggodalom követte. A fogyási módszert követő nők elvesztették az irányítást az étkezési szokásaik felett: hiába ették a legmagasabb kalóriaszámú ételeket, nem híztak egyetlen dekát sem. Még a normális étrendhez való visszatérés után is egyre csak fogytak.

Egy független magyarországi laboratórium által elvégzett vizsgálat a következő beszámolóval zárult:

Az Eco Slim cseppek jelentős fogyást eredményeznek, továbbá csökkentik a vér koleszterinszintjét. Ez az oka annak, hogy a nők világszerte miért imádják annyira az Eco Slim-et, illetve lépik túl az ajánlott napi mennyiséget.

Hogyan segít az Eco Slim a fogyásban?

1. Az Eco Slim jelentősen lecsökkenti az étvágyat. A cseppek összetevői együttesen látják el energiával a testet, valamint erősítik meg azt. Az Eco Slim-nek hála, a táplálkozás során a szervezetbe kerülő zsír gyorsan, erőfeszítés nélkül ég el, míg a létfontosságú mikroelemek megmaradnak.

2. Az Eco Slim zöld tea kivonatot, gyömbérgyökér kivonatot, galagonya gyümölcs kivonatot, növényi glicerint, valamint eper és málna aromát tartalmaz, amelyek kiválóan képesek a vér koleszterinszintjének csökkentésére – a magas koleszterinszint gyakran vezet elhízáshoz.

3. Az Eco Slim vitaminokban és antioxidánsokban rendkívül gazdag, hiszen B2-, B6-, B12-, B5- és B8-vitaminokat biztosít a testnek, így megőrizve az egészséges bőrt, megelőzve az öregedést és az alvászavarokat.

Az optimális fogyáshoz (havi 5-10 kg), csepegtessünk egy kevés Eco Slim-et egy pohár vízbe, majd fogyasszuk el a keveréket étkezés előtt vagy után, napi egy alkalommal. Ideális esetben, az Eco Slim-et legalább egy hónapig érdemes használni.

Egy közvélemény kutatás kimutatta, hogy a rövid idő alatti legnagyobb fogyások esetében, a nők akár 3-tól 5-szörösen is túllépték az Eco Slim ajánlott napi beviteli mennyiségét! Ezért, a fogyás sokkal nagyobb ütemű volt – elérte a heti 10-12 kg-ot. Az eredmények láttán, sokan nem tudtak uralkodni magukon, ami drasztikus fogyáshoz vezetett.

Más fogyasztó termékekkel összehasonlítva, az Eco Slim elképesztően hatékonyan pusztítja a zsírsejteket, hiszen azok 97,8%-ával végez. Azonban nem szabad elragadtatnunk magunk és túllépnünk a napi ajánlott bevitelt. Ne feledjük, hogy a fogyásnak lassú, biztonságos folyamatnak kell lennie. Ha eldöntöttük, hogy megrendeljük az Eco Slim cseppeket, sose feledkezzünk meg az ajánlott napi maximális bevitelről, a testtömegünktől függetlenül.

Vigyázzunk az egészségünkre!

EXKLUZÍV: 20 kg-ot fogyott, 4 hét alatt!

Fitt Anyukák Magazin – Az elmúlt pár hónapban olvasóink szüntelenül arról az internetes termékről kérdezősködtek, amelynek segítségével egy budapesti hölgynek (és még világszerte számtalan nőnek) sikerült rekordok könyvébe illő mennyiséget lefogynia. Ezt a forradalmian új gyógykészítményt sokan csak a fogyasztó termékek “Szent Gráljaként” emlegetik. A számtalan televíziós műsorban felbukkanó készítmény semmilyen kárt nem okoz a szervezetben, az ára pedig bárki számára megfizethető.

Hírességek egész hulláma, köztük Szalma Vanessza, Gál Rebeka, Kovács Róbert és Takács Ferenc is ezekkel a cseppekkel adta le súlyfeleslegétKlinikaivizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a termék nem csupán a gyors zsírégetésben nyújt tökéletes segítséget, hanem a felhalmozódott méreganyagokat is gyorsan eltávolítja a szervezetből, valamint az immunrendszer károsítása nélkül képes serkenti az anyagcserét.

A legújabb diétás módszerek utáni kutatás, illetve azok kipróbálása közben sokan érzik úgy, hogy a fogyás lehetetlen kihívás, az elért eredmények pedig borzasztóan kiábrándítóak. A sokszor elképesztően fárasztó keresgélés és a táplálkozási szakértők áradatával elkészített riportok után, szerkesztőségünk rátalált egy vadonatúj készítményre, amely nagyon ígéretesnek tűnt. Ha tovább olvastok, megtudhatjátok, pontosan miről is szól beszámolónk.

Véleményünk szerint, a legtöbb diéta hatástalanságának hátterében az áll, hogy a fogyókúrás módszerek irreális korlátokat állítanak a fogyni vágyók elé. Sokan a hatalmas fehérjefogyasztást pártolják, míg mások a szénhidrátok kerülésére esküsznek. A probléma az, hogy bármely módszer mellett döntünk, mindenképpen drasztikus változtatásokat kell eszközölnünk az étrendünkben és az étkezési szokásainkban. Riportunkban közelebbről is megismerkedünk egy szerintünk nagyon ígéretes és hatásos fogyasztó módszerrel, amely mellett nem lesz szükségünk edzőtermek látogatására, vagy az elfogyasztott kalóriák állandó számolgatására… Ami pedig a legjobb, még adósságba sem kell sodornunk magunkat érte.

Valószínűleg már sokan hallottatok erről a hatalmas népszerűségnek örvendő termékről a hírekben. Ez a készítmény zöld tea, gyömbér és galagonya kivonatot; növényi glicerint; valamint málna és eper aromát tartalmaz. Ezen összetevők keveréke tökéletes segítséget nyújt a szervezetben felhalmozódó zsírfelesleg lebontásában. A Táplálkozástudományi Intézmény tanulmányaiból kiderült, hogy ez a gyógykészítmény bizonyítottan képes helyreállítani az anyagcserét, rendszeres használatával pedig a zsírégetés folyamata akár 318%-kal is felgyorsulhat. Az egyetlen probléma, hogy a termékpiacon fellelhető készítmények közel 90%-a nem valódi. A legtöbbjük csak 60-70%-ban egyezik meg az eredeti készítménnyel. Felkerestük az Eco Slimhivatalos weboldalát, hogy megismerjük az alapvető különbségeket. A termék 95%-ban tiszta zöld tea kivonatot, növényi glicerint és még számtalan természetes összetevőt tartalmaz. Ez igazán lenyűgözött bennünket.

Valószínűleg, már sokan hallottatok a nagy népszerűségnek örvendő Eco Slim-ről a hírekben. Ez a készítmény zöld tea, gyömbér és galagonya kivonatot; növényi glicerint; valamint málna és eper aromát tartalmaz. Ezen összetevők keveréke tökéletes segítséget nyújt a szervezetben felhalmozódó zsírfelesleg lebontásában. A Táplálkozástudományi Intézmény tanulmányaiból kiderült, hogy az Eco Slim bizonyítottan képes helyreállítani az anyagcserét, rendszeres használatával pedig a zsírégetés folyamata akár 318%-kal is felgyorsulhat. Az egyetlen probléma, hogy a termékpiacon fellelhető készítmények közel 90%-a nem valódi. A legtöbbjük csak 60-70%-ban egyezik meg az eredeti készítménnyel. Felkerestük az Eco Slim hivatalos weboldalát, hogy megismerjük az alapvető különbségeket. Az Eco Slim 95%-ban tiszta zöld tea kivonatot, növényi glicerint és még számtalan természetes összetevőt tartalmaz. Ez igazán lenyűgözött bennünket.

tapasztalatok EcoSlim

Eco Slim fogyasztói mind megdöbbentő fogyási eredményekről számoltak be. A készítmény vásárlói a jelentős fogyás mellett energikusabbnak érezték magukat, és az egészségügyi állapotuk is sokat javult. Ha most szkeptikusan álltok az egészhez, nem vagytok egyedül. Amikor szerkesztőségünk először hallott ezekről a cseppekről, nem mondhatnánk, hogy hittünk benne.

Azonban, miután rengeteg, a világ különböző pontjairól származó sikertörténettel találkoztunk, úgy döntöttünk, érdemes egy kicsit közelebbről is megvizsgálnunk a módszert. A legérdekesebb az volt, hogy ezek az emberek szinte semmit nem változtattak az eddigi életmódjukon.

Gréta nevű olvasónknak 5 hét alatt több, mint 23 kg-tól sikerült megszabadulnia az Eco Slim cseppek használatával.

Gréta blogján a következő bejegyzés található: “Nem is tudom elhinni, milyen könnyű volt az egész. Semmit nem változtattam az étkezési szokásaimon és a napi rutinomon, mégis csak úgy olvadtak le rólam a felesleges kilók. Imádom ezt a terméket! Végre egy módszer, ami tényleg működik!”

Fitt Anyukák Magazin tesztjei során szinte egyértelmű volt, hogy én leszek a kísérleti nyúl, mivel esküvő előtt álltam és minimum 11 kg-ot szerettem volna leadni a ceremónia előtt. Meg is rendeltem az Eco Slimcseppeket, a termék hivatalos weboldaláról. A rengeteg, hasonló eredménnyel kecsegtető készítmény közül azért esett a választásom az Eco Slim-re, mivel ezt a budapesti Táplálkozástudományi Intézmény fejlesztette és vizsgálta ki – a szervezet köztudottan szigorú irányelvek alapján kezeli a fogyasztó termékeket.

Az akciós áron megrendelt Eco Slim csomagom pár nappal a rendelésem után meg is érkezett. A szállítás nagyon olcsó volt, aminek kifejezetten örültem. Az Eco Slim az egyik leghatékonyabb és legtisztább összetevőkből álló készítmény a piacon.

Bár a szerkesztőséggel együtt nagyon szkeptikusan álltunk az egészhez, tudni akartuk, hogy a termék tényleg képes-e arra, amit a gyártó állít. A legtöbb sikersztoriban azt mondták, hogy kizárólag az Eco Slimminimum egy hónapos, rendszeres használatára van szükség a maximális fogyási eredmények eléréséhez.A további vizsgálódás céljából, leteszteltük a terméket.

Az Eco Slim klinikailag bizonyítottan:

  • Helyreállítja a hormonális egyensúlyt a testben;
  • Szabályozza az anyagcsere folyamatokat, valamint megerősíti a bőrt, a hajat és a körmöket;
  • Helyreállítja az anyagcserét és segít a tápanyagok feldolgozásában;
  • Csökkenti a koleszterinszintet és feldobja az emésztőrendszer működését;
  • Eltávolítja a méreganyagokat és a felesleges folyadékot a szervezetből, zsírégető hatással bír, valamint sejtmegújító tulajdonsága van.

EcoSlim átverés

Az Eco Slim tesztelése:

Eco Slim cseppek 4 nappal a rendelésem után érkeztek meg. A méregtelenítéshez nem kellett mást tennem, mint egy pohár vízbe csöpögtetnem egy keveset a termékből. A keveréket étkezés közben vagy után, napi egyszer ittam meg. Egy héttel később, már szabad szemmel látható változásokat tapasztaltam magamon. A termék hatékonyságához a következőket kell tennünk:

  1. Napi rendszerességgel kell alkalmaznunk a terméket
  2. preontosan be kell tartanunk a használati utasításokban leírtakat

Ha továbbra is kételkedtek a módszer hatékonyságában, próbáljátok ki magatok. Szerkesztőségünk teljes mértékben kiáll a termék mellett, hiszen az eredmények valódiak. A Fitt Anyukák Magazin évente több, mint 100 különböző diétás módszert tesztel le, és bár kezdetben sokan kételkedtünk ebben a készítményben, végül mindannyiunkat meggyőzött. A vizsgálatunk elvégzése után nagy örömmel láttuk, hogy ez a módszer tényleg sokaknak nyújt hatalmas segítséget.

FONTOS: *A klinikai vizsgálatok során bebizonyították, hogy a kívánt eredmények eléréséhez a terméket RENDSZERESEN kell alkalmazni.

 

Senior Content Creator

Having spent years in the writing industry, I can conclude one thing: it does not get boring. I did freelance prior to this job and Nature Confirmed was my next step. Being passionate about what you do is important and that is my life mantra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *