EcoSlim - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

EcoSlim 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Защо качвате килограми? Много пъти са ви казвали, че основната причина за наднорменото тегло са хормоналните проблеми, заседнал начин на живот и лоша екология? Това са само косвени фактори. 90% от случаите за наднормено тегло са свързани с неестествена храна! Продуктите, които купувате в магазина, съдържат изкуствени консерванти, ароматизатори и оцветители. Тези химически компоненти предизвикват храносмилателни проблеми, отлагане на мазнини.

EcoSlim – Мъжки преживявания

Честно казано, отслабнах заради дъщеря ми, защото не можех да тичам и да играя с нея нормално, беше ми тежко да се навеждам. Лесно свалих повече от 10 килограма и след това започнах да спортувам. Еco Slim е един отличен, страхотен продукт. Продължавам да го пия, когато изпусна тренировка или прекалявам с храната по време на празници.

Елена Маринова: „От затлъстяването до анорексията има само крачка“

къде да закупите EcoSlim

Е. Маринова: Здравейте, приятели!

Днес темата ни ще отведе там, докъдето може да стигне борбата със затлъстяването.

Е. Маринова: Наскоро, в предаването с диетолога професор Евгени Великов обсъждахме новия препарат за отслабване Eco Slim. За съжаление, много дами от малкия екран са пренебрегнали съветите ни и са злоупотребили, което е довело до негативни последствия за тях – последствия, които ще разгледаме днес.

Е. Маринова: Както сигурно сте се досетили, ще говорим как да се избегне провокирането на анорексия, дължаща се на приема на капки Eco Slim. И с този въпрос днес ще ни помогне докторът на медицинските науки, диетологът Димитър Шентов.

Д. Шентов: Честа причина за анорексия са диетите, на които се подлагат момичетата в стремежа си да отслабнат. Но се оказва, че това не е единствената причина.

Е. Маринова: Какво друго може да причината за тази страшна диагноза?

Д. Шентов: Както вече знаете, няколко месеца след като коментирахме Eco Slim, започнахме да получаваме жалби от жени, които са отслабнали до крайна степен и сега се чудят как да помогнат на изтощеното си тяло.

Д. Шентов: Работата е там, че Eco Slim е най-мощният естествен изгорител на мазнини, който съществува в момента.

И основната причина, някои жени да се доведат до това състояние, наречено анорексия е, че те успоредно с приемането на Eco Slim са решили да се подложат допълнително на диета, за да подсилят ефекта. И точно това се е случило.
В крайна сметка, жените, тежащи по 100-120 кг, буквално за 60 дни се превръщат в 30-килограмови анорексички!

Е. Маринова: Много тъжно, че жените са злоупотребили с такова ефективно средство и са навредили сами на себе си. Но бих искала да ми кажете още нещо: каква е причината да се постига такъв поразителен ефект?

Д. Шентов: Много добър въпрос. И аз искам да обърнем специално внимание на това.

Този мигновен ефект се дължи на съчетанието на изцяло природни съставки, които отдавна са доказали своята ефективност в света на диетологията.

Този продукт представлява бързо разтворими Капки, които съдържат витамините B2, B5, B6, B8, В12, кофеин, читозан, екстракт от колеус форсколии, екстракт от гуарана, екстракт от водорасли фукус, янтарна киселина и L-карнитин. Eco Slim е произведен по европейска технология и е одобрен от службата за хранителна безопасност.

Eco Slim активира процеса на деленето на мастните клетки, ускорява метаболизма, намалява апетита и намалява глада за сладко, като същевременно подобрява храносмилането, пречиства от токсините, премахва излишните течности и блокира повторното натрупване на мастни отлагания. По този начин, се отслабва без диети и физическо натоварване.

Е. Маринова: Наистина свойствата на този продукт са просто поразителни. Но защо тогава може да има опасност за нашите зрители според Вас?

Д. Шентов: Както видяхме, основната опасност са диетите. При време на приема на Eco Slim не е необходимо да се подлагате на диети, защото мазнините ще се стопят и без това. Тялото се нуждае от полезните хранителни вещества, които си набява от храната.

EcoSlim преживявания

Другата причина е, че когато теглото се стапя толкова лесно и много момичета са, извинявам се за израза, като отвързани. На тях винаги им се струва, че свалените килограми са малко, защото те толкова силно се стремят към отслабване, че не знаят къде да спрат. За съжаление, се осъзнават прекалено късно.

Е. Маринова: Д-р Шентов, напълно съм съгласна с Вас, а напоследък с този проблем се сблъскват все повече жени. И все пак, какво бихте препоръчали на нашите зрителки, за да се предпазят?

Д. Шентов: Може би най-ефективният метод, в този случай, би бил простата сметка: решавате от самото начало какво тегло искате да постигнете, да каже, че тежите 80 кг, а искате да станете 55 кг. За да постигнете тази цел, имате нужда от 3-седмичен курс с Eco Slim, но не повече. Приемате продукта по схемата, колкото е необходимо, храните се правилно и достатъчно и, когато килограмите Ви стигнат 55 – преустановявате приема на добавката. Така ще постигнете Вашата цел и няма да стигате до крайности.

Д. Шентов: Можете и трябва да се храните както обикновено – разнообразно и в достатъчни количества, така че да не изпитвате глад или дискомфорт. С Eco Slim ще отслабнете при всяко положение, диетите в случая са излишни.

Е. Маринова: До нас също достигна информацията, че на пазара са се появили и фалшификати, д-р Шентов, препоръчайте на зрителите откъде и как да се снабдят с истинския Eco Slim, а не с долнокачествена имитация.

Д. Шентов: Eco Slim е сертифициран продукт и, тъй като не се предлага засега в аптечната мрежа, най-сигурният начин да бъде закупен е чрез поръчка чрез официалния доставчик. Това е гаранция за качество и един вид застраховка против имитации.

Е. Маринова: В заключение, бих искала да пожелая на всички да бъдат здрави и не забравяйте, че благодарение на съвременната медицина, много въпроси намират решение много по-просто и лесно. Eco Slim е ярък пример за това.

За тези, които искат да отслабнат, нека не забравят двата основни принципа: Първо – за да отслабнете, не е нужно непременно да гладувате! Второ – за да отслабнете, имате нужда от Eco Slim! Бъдете здрави!

Как свалих 50% от теглото ми: историята на една жена, която отслабна с 56 кг

Това е историята на Емилия Ненова — жена, която на 28-годишна възраст тежи 103 кг и е на крачка от необратими здравословни проблеми.

Тя разбира, че не е готова да започне живота на диабетно-болна дебелана. И избира друго.

“Знаех, че трябваше да предприема по-драстични мерки. Трябваше да нормализирам теглото си. Бях нещастна. Едва успявах да закопчая ципа на панталоните ми, размер XXXL, а талията ми беше 112-118 см. Дори и този размер ми отесня съвсем скоро. Редовно се налагаше да оправям копчетата и циповете, защото се разваляха от постоянното опъване.

Беше истинско предизвикателство да си намеря блузи и ризи, които да ми стават. Тениските XXL ми се вдигаха, ризите ми стягаха, когато сядах. Спях зле. Когато лежах на дивана или в леглото, се чувствах като риба на сухо.

EcoSlim закупуване на България

Стигнах до това положение по няколко причини, които се коренят още в детството.

Никога в живота ми не бях тичала и един километър от начало до край, без почивки и разходки с бавно темпо.

До 2015 г. тежах 103 кг бях много близо до диабета.

Затова реших, че трябва да променя живота си. А и се тревожех за мъжа ми. Не исках да стане вдовец поради моята собствена немара.

Започнах с диети, съвсем по реда си.

Всички диети работят на един и същ принцип: ако се консумираш по-малко калории, отколкото изгаряш, теглото намалява.

Но по неизвестни причини, по-късно същите тези килограми или дори повече се качват отново. Така наречения йо-йо ефект е доста често срещан.

След няколко месеца на диета осъзнах, че само намаляването на приема на калории, не е достатъчно. Имах нужда от нещо друго. Нещо по-ефективно.

Така че тръгнах на фитнес. Но пак не постигнах желания резултат. Само тормоз – физически и психически. Толкова много органичения на всичко, което харесвам – а даже нямаше и малки постижения – всичко това ме тласна към депресия.

Започнах да си пийвам редовно и качих всички свалени килограми, които бях стопила с много труд, плюс още 8.

Беше очевидно, че така не може и когато съпругът ми ме напусна, осъзнах, че трябва да се боря за себе си.

Новият ми живот започна със среща с психотерапевт. Мога да си представя нещастната картинка: изключително дебела жена, тежаща 103 кг, обляна в сълзи и цялата подпухнала, която бърше с кърпичка очите си и се оплаква за това колко е нещастна и окаяна.

Разбира се, всичките ми проблеми се наредиха. И без да ходя на лекар беше ясно, че страдам психически заради наднорменото тегло, но трябваше да намеря решение на този проблем.

Любимият ми д-р Иван Стаматов ми го даде, буквално. Не, не беше психотерапия. Решението на всичките ми проблеми беше една опаковка Eco Slim.

Когато получих този подарък, дори не можех да си представя, че всичко ще е толкова просто.

Разбира се, веднага попитах доктора какъв е този продукт. Накратко: Eco Slimе нов продукт за отслабване или да сме още по-точни, за бързо изгаряне мазнините. Трябва да се приема точно според инструкциите. Същевременно не е нужно да се подлагате на каквито и да е диети. (Можете да намерите повече информация на официалния сайт на производителя )

EcoSlim форум

След като започнах да търся информация за продукта, намерих научна статия,в която имаше подробно обяснение. Повече нямах никакви съмнения.

Никога не съм мислела, че процесът на отслабване може да бъде толкова лесен!

Съставът на Eco Slim е уникален! Благодарение на забързването на метаболизма и прочистването на организма излишното тегло се топи много бързо. Това беше всичко, от което имах нужда.

Можете да си купите Eco Slim само онлайн. Продуктът още се продава свободно.

И така, намерих сайта и си поръчах една опаковка (освен тази, която лекарят ми даде) Eco Slim. Много е удобно, че не се плаща предварително, а и е по-спокойно така.

Но исках да кажа, че така и не стигнах да отворя втората опаковка. Първата беше достатъчна.

Продължих да ходя на спорт веднъж седмично, за да поддържам здравето си (исках да се предпазя от диабет, защото с Eco Slim можех да ям каквото поискам)

След само 2 седмици бях шокирана от резултатите – минус 8.3 кг! Не можех да повярвам какво се случва с тялото ми. Свалях килограми, тялото ми се стягаше, а фигурата ми се извайваше право пред смяния ми поглед! Задухът изчезна. Станах привлекателна и за мъжете . В същото време изобщо не се ограничавах в храната!!!

Само мързеливите хора няма да могат да отслабнат по този начин!

Една опаковка ми стигна за 3 месеца!

Изхарчих сума ти пари за дрехи. Размерът ми се променяше на 2 седмици. Започнах с ризи XXL. Сега нося S .

12 април 2016 Бях с 49-54 кг по-малко отколкото преди да изпадна в депресия. В крайна сметка благодарение на Eco Slim свалих 56 кг. .

Впечатляващо, нали?

Опитът ми с отслабването ме научи, че мога да постигна всичко. Чувствам се все едно съм на върха на света. Никога не съм се чувствала по-добре и по-щастлива! Единствената цел в живота ми е подобря физическото си здраве. Е, постигнах я.

Сега остава да реша кой е следващият проблем в списъка.

Искам да кажа на читателите, че не трябва да отлагате отслабването, защото изобщо няма да забележите как ще качите още 10 кг следващата година и накрая ще е твърде късно. Освен това отслабването с Eco Slim е толкова лесно, че дори няма да забележите как ще килцата ще се “стопят”.

EcoSlim – Жена преживявания

Цял живот да бъдеш дебел и да отслабнеш за един месец е страхотно! Много съм доволна от Eco Slim.Вкусно, намалява апетита, премахва тежестта в стомаха. Това е първото средство, което наистина намалява теглото с 13 кг! В началото теглото ми намаляваше малко по малко, а след това започнах да свалям по 1 кг на ден.

преживявания с EcoSlim

ОТНОВО СЛАБА

Реших да напиша тази публикация преди известно време, но тъй като се случиха толкова много неща (казах ви за тях), просто нямах време за нея. Точно в този момент съм толкова развълнувана, краката ми треперят и наистина искам да споделя тази история с вас.

Ако сте чели блога ми, вече знаете, че никога не съм била във върхова форма, но като млада жена, гледам да се поддържам. Може би съм имала няколко излишни килограма , но не съм била дебела и всъщност бях доволна от начина, по който изглеждах. Това беше докато се омъжих. След като родих второто си дете, не можах да вляза във форма. Забелязах, че мъжът ми стана студен и дистанциран. Той спеше в хола в продължение на 6 месеца, защото моята половина от леглото ми беше отесняла и беше по-лесно да спя сама, за да не го притеснявам. Един ден той се прибра вкъщи и каза, че иска развод. Каза, че не може да понесе да живее с дебела жена, която прилича на кит. Подозирах, че ми изневерява, но тогава научих, че ме изоставя заради най-добрата ми приятелка. Това ме уби. Разбрах със сигурност, че след години брак страстта ни няма да се върне, но обвинявах излишните килограми за всичките си проблеми.

Изпаднах в депресия. Може да си мислите, че е глупаво и съм параноичка, но се страхувах да изляза. Здравето ми се влоши заради този начин на живот. Имах аритмия, астма, хипертония, варикоза, кожни проблеми и хормонален дисбаланс. Една от моите слаби приятелки ме посъветва да се придържам към строга диета и да ходя на фитнес. Направих всичко по силите си, често плачех, но не можах да отслабна .

Дъщеря ми, която както знаете, беше генетично предразположена към наднормено тегло, но тогава започна да отслабва, ме подкрепяше. Един ден се прибра и ме завари да плача. Тя се учуди, че не съм ѝ казала нищо и каза: “Мамо, ти сериозно ли? Защо не си ми казала? Взимам това невероятно нещо вече седмица. Трябваше да ме попиташ. Свалих 10 килограма и продължавам да свалям още.”

Нещото, което взимаше, се оказа EcoSlim . Тя ми даде една опаковка, която носеше в чантата си само за да ме накара да се почувствам по-добре.

Да, никога не бях чувала за EcoSlim , но последвах съвета ѝ и започнах да го взимам три пъти на ден. И да, в началото бях мнителна и прочетох надписите на гърба на опаковката, проверих съставките в Гугъл поне два пъти, преди да го взема. Но въпреки моите подозрения, резултатите започнаха да се виждат след седмица. Свалих 15 килограма и любимият ми пуловер вече не ми ставаше. Тогава научих каква невярваща глупачка съм била. След месец свалих 35 килограма и влязох в сватбената си рокля. Продължих да свалям килограми. Беше ми по-лесно да се движа, да дишам. Мъжът ми започна отново да ми се обажда и да ми пише съобщения, но тогава вече знаех, че заслужавам нещо по-добро.

EcoSlim измама

Днес аз и дъщеря ми решихме да си сравним резултатите – оказа се, че тежа по-малко от нея! А ето го безценното ми момиче:

Веднага след като тя тръгна изтичах до лаптопа да напиша тази публикация.

Реших, че ще отговоря на някои въпроси, които може да ми зададете, защото може да е полезно. Ето какво забелязах, докато взимах EcoSlim в продължение на месец:

Няма нужда да се придържате към строга диета или каквато и да е диета. Просто го взимайте два или три пъти на ден – това решавате вие.

Това не е протеин. Няма нужда да ходите на фитнес. Няма нужда да ходите да тичате. Няма нужда да правите каквото и да било. .

Когато отидохме на едноседмична почивка със семейството ми и в бързината забравих опаковката си EcoSlim у дома, не си върнах свалените килограми. .

Той е полезен не само за отслабване, но съдържа и витамин А, С, калций и желязо (не си измислям факти – това сочи хранителната информация на гърба на опаковката). Така че, ако искате да укрепите имунната си система, просто го взимайте в по-малки дози.

За онези, които още не са влезли във форма: не спирайте да вярвате! Надявам се историята ми да вдъхнови някои от вас и аз ще бъда пример, който ще накара мечтите ви да се сбъднат. Не позволявайте на никого да ви казва, че не сте достатъчно добри или не заслужавате нещо по-добро! Недейте само да мечтаете, направете нещо! Помолете семейството си и приятелите си за подкрепа, споделете своите истории и снимки, отидете на сайта на EcoSlim , поръчайте първата си опаковка и го пробвайте. Не избягвайте хората и не се лишавайте от социални контакти, изправете се и се борете! Помнете, че винаги има поне един човек, който ви вярва – това съм аз. Може да се свържете с мен по всяко време, да изпращате въпросите и историите си на моята поща или да оставите коментар по-долу.

Истории за отслабване -47 кг

Нормалното ми тегло винаги е било някъде около 49 кг. Но след раждането на сина ми, започнах да трупам килограми. Мината зима стигнах моя максимум – 100 кг… Живеех вече 10 години с наднормено тегло и беше много трудно и страшно, когато си на 30 години, а едва ставаш от леглото, защото краката ти са отекли. Не можеш да свършиш най-основната домакинска работа, защото ти е трудно да се движиш и усещаш как се задъхваш. Разбрах, че наднорменото тегло просто ме убива, и че трябва да предприема действия!

Можех да карам на половин домат и половин краставица на ден и разбира се, щях да сваля все нещо, но бях много раздразнителна, особено ако около мен имаше хора, които ядат. Бях шокирана и ядосана. Най-лошата част е, че килограмите се връщаха също толкова бързо и лесно, както изчезваха.

Спрях да ям пържено, не се хранех след 18.00 часа, но в крайна сметка и така не се получи. Почти се бях отказала, но след това изведнъж…

EcoSlim преглед на продукта

Първа фаза

Разбрах, че на запад никой не се занимава със здравословно хранене или спорт за отслабване. Хората просто ядат каквото си искат и въпреки това отслабват.

Реших да проуча въпроса.

Ключът е в това, че използват мощен „изгорител“ на мазнини – фетбърнър, който изгаря излишните калории. Говорим за системата за естествено отслабване Eco Slim. Това е комплекс за отслабване от натурални съставки, които взаимно се допълват и подсилват действието си. Всичко, което трябва да направиш, е да го пиеш веднъж на ден след хранене.

Разбира се, не можех веднага да повярвам на всичко за Eco Slim , тъй като не знаех достатъчно за него. Запазих си час при диетолог, за да разбера какво мислят опитните лекари за отслабването с Eco Slim. По-долу ще пиша какво ми каза лекарят.

Мнението на експерта

Ангелина Роева, специалист по храненето: Нашите лекари отдавна препоръчват на пациентите това, което е известно като фетбърнър, и в тази линия Eco Slim е нов продукт, който се произвежда в страната по чуждестранен патент. Този продукт е наистина много мощен фетбърнър, т.е. мощен изгорител на мазнини, както предпочитам да казвам аз. Съставът на капките Eco Slim е изцяло натурален. Най-невероятно е, че след продължителни експерименти открихме, че Eco Slim изгаря толкова много мазнини, че можете да ядете каквото искате, когато поискате. Всичко което трябва да направите, е да приемате Eco Slim според инструкциите. Смятам, че всеки, който се опитва да отслабне, трябва опита Eco Slim ”

Започнах да пия капките Eco Slim

По съвет на моя лекар си поръчах Eco Slim от официалния сайт. Пристигна много бързо и започнах да го пия всеки ден по схемата. В рамките на седмица свалих 6 кг и бях толкова щастлива! Аз не спрях дотам, защото исках да сваля всички излишни кила 🙂

Два месеца по-късно, просто не можех да повярвам на резултата, който постигнах благодарение на Eco Slim ! За мен беше просто невероятно!

В онзи момент тежах вече 60 кг, така че бях успяла да отслабна с 40 кг!

Почти бях постигнала моята цел, бях отслабнала прилично, но все пак реших да стигна докрай и да сваля и последните 5-6 кг.

Отбелязах моята победа след като свалих общо 47 кг!

Две седмици по-късно, смъкнах и последните 7 кг! Не можех да се нарадвам на резултатите! Бях отново слаба и даже бях успяла да отслабна повече отколкото се бях надявала. Имам един съвет към момичетата, които се опитват да отслабват. Важно е да правите за себе си това, което заслужавате. Отслабването започва тогава, когато започнете да се обичате сами себе си. Просто се решете и действайте, това е! Пийте Eco Slim и отслабвайте! Ето линк към сайта на Eco Slim.

 

Copywriter

30-years old copywriter with 10 years of experience in this area. I graduated English Language and Literature at the University of Belgrade. English is my second language.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *