EcoSlim - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

EcoSlim 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Στο 90% των περιπτώσεων, το περιττό βάρος αποτελεί έμμεση συνέπεια της μη φυσικής διατροφής! Τα προϊόντα που αγοράζετε περιέχουν τεχνητά συντηρητικά, συνθετικές γεύσεις και χρώματα. Αυτά τα χημικά συστατικά προκαλούν προβλήματα κατά την πέψη, οδηγούν στην αποθήκευση λίπους και στην κατακράτηση βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό.

EcoSlim – Άνδρας εμπειρίες

Η έλλειψη μεταλλικών στοιχείων γίνεται λόγος πρόσληψης περιττού βάρους! Ενδεχομένως να πιστεύετε ότι τα φυτά δεν είναι αρκετά ισχυρά ώστε να διαλύσουν το λίπος… Ωστόσο επιστημονικά δεδομένα αναφέρουν το αντίθετο!

Έλλη Γεωργίου: ”Μόνο ένα βήμα χωρίζει την παχυσαρκία από την ανορεξία”

Έλλη Γεωργίου: Γεια σας αγαπητές μου αναγνώστριες!

Σήμερα, πρόκειται να σας μιλήσω για την παχυσαρκία και για τις δυσκολίες της αντιμετώπισής της.

EcoSlim δικαστήριο

Έλλη Γεωργίου: Πρόσφατα, στην εκπομπή μας μιλήσαμε με τον καθηγητή Διαιτολογίας, Δρ. Φίλιππο Δελαμάνη, σχετικά με μια νέα μέθοδο αδυνατίσματος, το Eco Slim. Δυστυχώς, πολλοί από όσους παρακολούθησαν την εκπομπή, δεν χρησιμοποίησαν τις συμβουλές που δώσαμε με το σωστό τρόπο, κάτι που οδήγησε σε αρνητικές επιπτώσεις. Στη σημερινή μας εκπομπή, θα συζητήσουμε αυτό ακριβώς το θέμα.

Έλλη Γεωργίου: Όπως έχετε ίσως καταλάβει, το θέμα, που συζητάμε είναι το πώς θα αποφύγετε την ανορεξία, όταν λαμβάνετε τα σταγόνες άνθρακα Eco Slim.

Δρ. Δελαμάνης: Κατά κανόνα, η αιτία της ανορεξίας είναι οι δίαιτες με τις οποίες οι γυναίκες βασανίζουν τον εαυτό τους, καθώς είναι απελπισμένες να χάσουν βάρος. Αλλά όπως φάνηκε τελικά, αυτή δεν είναι η μοναδική αιτία.

Έλλη Γεωργίου: Ποια άλλη μπορεί να είναι η αιτία αυτής της τρομερής ασθένειας;

Δρ. Δελαμάνης: Όπως ήδη γνωρίζετε, λίγους μήνες μετά την εκπομπή, όπου προβλήθηκε το Eco Slim, αρχίσαμε να λαμβάνουμε πολλά παράπονα από γυναίκες, που αδυνάτισαν υπερβολικά και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν με το εξαντλημένο και αδυνατισμένο σώμα τους.

Δρ. Δελαμάνης: Το θέμα είναι, ότι το Eco Slim είναι ο ισχυρότερος φυσικός λιποδιαλύτης,που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα της διατροφής.

Το πρόβλημα είναι, ότι οι γυναίκες, που οδήγησαν τον εαυτό τους στην ανορεξία και πήραν παραπάνω σταγόνες Eco Slim, αποφάσισαν, ότι θα έπρεπε να κάνουν και επιπλέον δίαιτα, ώστε να έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα τριπλασιάστηκε.
Ως αποτέλεσμα, γυναίκες που ζύγιζαν 100-120 κιλά, κυριολεκτικά σε 60 μέρες έγιναν ανορεξικές γυναίκες των 30 κιλών!

Έλλη Γεωργίου: Είναι κρίμα, που οι γυναίκες έστρεψαν ένα τέτοιο αποτελεσματικό προϊόν ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό. Αλλά θα ήθελα να μάθω πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα;

Δρ. Δελαμάνης: Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ας κάνουμε μια παύση εδώ, ώστε να σας απαντήσω λεπτομερώς.

Αυτό το εξαιρετικά άμεσο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στα αποκλειστικά φυσικά συστατικά, που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στον τομέα της διατροφής.

Το προϊόν ουσιαστικά είναι εύκολα διαλυόμενα σταγόνες, τα οποία περιέχουν βιταμίνες Β2, Β5, Β6, Β12, καφεΐνη, χιτοζάνη, εκχύλισμα Ινδικού Κολεού, εκχύλισμα γκουαρανά, εκχύλισμα καφέ φυκιών, ηλεκτρικό οξύ και L-καρνιτίνη. Το Eco Slim παράγεται, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Το Eco Slim πυροδοτεί τη διαδικασία διάλυση των λιποκυττάρων, επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη, βελτιώνει την πέψη, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, απομακρύνει τα περιττά υγρά, και σταματά την αποθήκευση του λίπους. Συνεπώς, κάποιος χάνει βάρος χωρίς δίαιτα ή γυμναστική.

Έλλη Γεωργίου: Οι ιδιότητες αυτού του προϊόντος είναι πραγματικά εκπληκτικές. Αλλά πού, κατά τη γνώμη σου, κρύβεται ο βασικός κίνδυνος για τους τηλεθεατές και αναγνώστες μας;

Δρ. Δελαμάνης: Έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο βασικός κίνδυνος είναι οι δίαιτες. Όταν χρησιμοποιείτε το Eco Slim, δεν θα πρέπει να κάνετε παράλληλα και δίαιτα. Το σώμα χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά, που εισάγονται σε αυτό μέσω της τροφής.

Ένας άλλος λόγος είναι, ότι όταν το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται τόσο εύκολα, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ενθουσιαστούν υπερβολικά και να το παρακάνουν. Αρχίζουν να σκέφτονται, ότι μπορούν να χάσουν περισσότερα κιλά και μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα, απλά γιατί δεν είχαν χάσει ποτέ τόσα κιλά τόσο γρήγορα. Όμως, συνειδητοποιούν την πραγματική κατάσταση πολύ αργά.

Έλλη Γεωργίου: Φίλιππε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, τι θα μπορούσες να δώσεις ως συμβουλή στους τηλεθεατές μας ώστε να αποφύγουν αυτό το πρόβλημα;

EcoSlim αγοράζουν Ελλάδα

Δρ. Δελαμάνης: Πιστεύω, ότι η αποτελεσματικότερη μέθοδος σε αυτή την περίπτωση, είναι μια απλή απόφαση για το στόχο. Πρώτα, αποφασίστε πόσο βάρος θέλετε να χάσετε. Για παράδειγμα, ζυγίζετε 80 κιλά και θα είστε ικανοποιημένες στα 55 κιλά. Για να επιτύχετε αυτό το στόχο, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα 3 εβδομάδων με το Eco Slim, όχι όμως περισσότερο από αυτό! Πάρτε το προϊόν για ακριβώς αυτό το διάστημα, συνεχίστε να τρώτε ό,τι θέλετε και τη στιγμή, που η ζυγαριά δείξει 55 κιλά, βάλτε μια τελεία και σταματήστε να παίρνετε το προϊόν. Με αυτό τον τρόπο, σίγουρα θα πετύχετε το στόχο σας και δεν θα ξεπεράσετε τα όρια που έχετε θέσει.

Δρ. Δελαμάνης: Θα πρέπει να τρώτε διάφορες τροφές και η ποσότητα θα πρέπει να είναι αρκετή, ώστε να αποφύγετε τη δυσφορία που προκαλεί η πείνα. Η χρήση του Eco Slim, θα σας αδυνατίσει έτσι κι αλλιώς, συνεπώς η δίαιτα εδώ είναι άχρηστη.

Έλλη Γεωργίου: Έχουμε επίσης την πληροφόρηση, ότι κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός απομιμήσεων στην αγορά, γι’ αυτό πώς μπορούμε να είμαστε εξασφαλισμένες, ότι αγοράζουμε το γνήσιο Eco Slim και όχι κάποια απομίμηση;

Δρ. Δελαμάνης: Το Eco Slim διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις στην Ελλάδα και ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το αγοράσετε (έως ότου κυκλοφορήσει και στα φαρμακεία) είναι να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα του επίσημου αντιπροσώπου. Εγγυάται ποιότητα και εξασφάλιση ενάντια στις απομιμήσεις.

Έλλη Γεωργίου: Για να συνοψίσουμε, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους υγεία. Και να θυμάστε, χάρη στη σύγχρονη ιατρική πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν με γρηγορότερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο! Το Eco Slim είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα.

Για όσες και όσους θέλουν να χάσουν βάρος, μην ξεχάσετε δύο βασικές αρχές. Η πρώτη- για να αδυνατίσετε, δεν πρέπει να πεινάσετε! Και η δεύτερη- για να αδυνατίσετε πρέπει να παίρνετε το Eco Slim! Φροντίστε τον εαυτό σας!

Εξέθεσα τους διατροφολόγους

Αυτό σε βοηθά να χάσεις βάρος: 27kg σε 4 βδομάδες

Γεια σου, το όνομά μου είναι Ματίνα Κυριακίδη. Είμαι πρώην εργαζόμενη στο Κέντρο ανάπτυξης φαρμάκων. Γράφω στο ιστολόγιό μου, γιατί με έχουν αποβάλει από όλες τις ιατρικές κοινότητες και κάθε φόρουμ. Συμμετείχα στη δημιουργία ισχυρών φαρμάκων για γρήγορο αδυνάτισμα – 27kg σε 1 μήνα. Πραγματικά κατά λάθος έμαθα το τρομερό μυστικό των διαιτολόγων. Επιχείρησαν να πληρώσουν για τη σιωπή μου, αλλά αρνήθηκα. Όλοι οφείλουν να μάθουν γι’ αυτό.

Στο ερευνητικό κέντρο, δημιουργήσαμε έναν πανίσχυρο λιποδιαλυτή. Τα πειραματικά αποτελέσματα προκαλούν σοκ, το βάρος των ασθενών πραγματικά άρχισε να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό άρχισε να επιστρέφει. Ωστόσο αυτό φαίνεται να ενοχλούμε μόνο εμένα. Ο επικεφαλής του προγράμματος ήταν πολύ ικανοποιημένος και ετοίμαζε τη μαζική παραγωγή και πώληση του φαρμάκου. Τότε αποφάσισα να το ψάξω λίγο περισσότερο. Ορίστε λοιπόν τι ανακάλυψα.

Τα προϊόντα αποτελούνται από πολύ φθηνά συστατικά – όπως πράσινος καφές, ακάι μπέρι, σπόροι κία και άλλα, που βοηθούν κάποιον να χάσει το περιττό του βάρος γρήγορα. Τα υπόλοιπα υλικά ήταν χημικά και πολύ επικίνδυνα, που σκοπό είχαν να εξασθενίσουν τη διαδικασία λιποδιάλυσης και να κάνουν το λίπος να επιστρέψει. Αυτό ήταν κάτι που ανέφερα στον επικεφαλής του προγράμματος και η απάντησή του με άφησε έκπληκτη. Μου είπε: “Τι περίμενες Ματίνα; Να δημιουργήσουμε κάποιο προϊόν που πραγματικά λύνει το πρόβλημα και να χάσουμε τη δουλειά μας; Έτσι γίνονται οι δουλειές και έτσι βγάζουμε λεφτά.” Στη συνέχεια μου είπε να σιωπήσω, προσφέροντάς μου χρήματα και αμέσως μετά με εκβίασε.

το 97% των συμμετεχόντων έχασε έως και 27kg

EcoSlim απάτη

Τότε αποφάσισα να πραγματοποιήσω τη δική μου έρευνα. Παράγγειλα το οικονομικό Eco Slim , which has only natural ingredients, from an authorized supplier on αυτή την ιστοσελίδα και το δοκίμασα σε 247 εθελοντές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν άνδρες και γυναίκες διάφορων ηλικιών. Τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν, καθώς το 97% των ασθενών έχασε 22 με 27 κιλά, μέσα σε 4 εβδομάδες. Το υπόλοιπο 3% έχασε μόνο 18 με 22 κιλά, αλλά αυτό δεν το θεωρώ αποτυχία. Πρόκειται απλά για μια φυσιολογική απόκλιση, λόγω των προσωπικών φυσιολογικών χαρακτηριστικών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το γράφημα του πειράματος και τα γράμματα των ασθενών που θέλουν να εκφράσουν τη χαρά τους και να δείξουν την αδύνατη σιλουέτα τους.

Γεια σας! Από παιδί αντιμετώπιζα πρόβλημα με την παχυσαρκία, στην οικογένειά μου όλοι είχαμε παραπάνω κιλά. Έπρεπε να αποδεχτώ ότι ποτέ μου δεν θα ήμουν πολύ αδύνατη. Όταν η Ματίνα μου ζήτησε να λάβω μέρος στην έρευνα, δεν συμφώνησα αμέσως. Ωστόσο, αφού ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να δοκιμάσω. Μέσα σε 4 εβδομάδες κατάφερα να χάσω 27kg με τις σταγόνες Eco Slim . Τώρα πλέον γνωρίζω πως είναι να είσαι αδύνατη και ελκυστική κοπέλα. Τώρα μπορώ να περνώ ώρες θαυμάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τέτοια ομορφιά μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα πυκνό στρώμα λίπους.

Γεια! Πριν από λίγα χρόνια υπέφερα από ορμονικές διαταραχές. Μεταμορφώθηκα σε “ιπποπόταμο” σε λίγους μόλις μήνες. Δεν διέθετα ενέργεια για τίποτα. Απαίσια κατάσταση… τα πάντα ήταν για μένα πρόβλημα. Ο σύζυγός μου σταμάτησε να με βλέπει σαν γυναίκα. Στη δουλειά έμενα πίσω λόγω της υπνηλίας που με έπιανε. Δεν είχα καθόλου ενέργεια και δεν ήθελα να ζω με αυτόν τον τρόπο. Αυτά όλα μέχρι τη στιγμή που συνάντησα τη Ματίνα. Μου πρότεινε να δοκιμάσω να χάσω βάρος με το Eco Slim και μέσα σε 4 βδομάδες είχα βρει τον παλιό μου εαυτό. Έχασα 30 κιλά σε 1 μήνα!

Γεια! Η ιστορία μου είναι παρόμοια με χιλιάδων άλλων, αλλά το τέλος είναι χαρούμενο. Ξόδεψα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου χτίζοντας την καριέρα μου και παντρεύτηκα αργά. Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 51 κιλά. Όμως αφού γέννησα, η αδύνατη σιλουέτα μου εξαφανίστηκε. Ξαφνικά βρέθηκα νε ζυγίζω 90 κιλά. Άκουσα για το Eco Slim εντελώς συμπτωματικά. Μια φίλη συμμετείχε σε μια έρευνα της Ματίνα Κυριακίδη και μου είπε γι’ αυτήν. Παράγγειλα τις σταγόνες από την επίσημη ιστοσελίδα και μέσα σε έναν μήνα έχασα 27kg. Μπορούσα να φάω οτιδήποτε και δεν πήγαινα γυμναστήριο. Μια εβδομάδα αργότερα, επέστρεψα στην αρχική μου κατάσταση και ζύγιζα 48 κιλά. Έγινα ακόμη πιο αδύνατη απ’ ότι ήμουν πριν την εγκυμοσύνη. Το πιο σημαντικό είναι θεωρώ ότι δεν έμειναν ραγάδες και σημάδια στο δέρμα μου.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που η έρευνά μου είχε αποτέλεσμα. Βρήκα τον δρόμο για ασφαλές και γρήγορο αδυνάτισμα, το οποίο είναι προσιτό οικονομικά απ’ όλους.

Τώρα πλέον δεν ανησυχώ για το τι θα κάνουν οι άνθρωποι από την Ένωση διατροφολόγων. Το ιστολόγιό μου μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή, γιατί πολλοί χάνουν χρήματα λόγω της ανακάλυψής μου. εάν καταφέρατε να μάθετε για το προϊόν, είστε πολύ τυχεροί. Η αλήθεια είναι ακόμη διαθέσιμη στο διαδίκτυο και μπορεί κανείς να καταπολεμήσει με επιτυχία τα περιττά κιλά.

EcoSlim – Γυναίκα εμπειρίες

Μια ζωή χοντρή και αδυνατίζεις σε έναν μήνα – είναι εκπληκτικό! Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το Eco Slim. Είναι γευστικό, περιορίζει την όρεξη και το βάρος στο στομάχι εξαφανίζεται. Πρόκειται για το πρώτο προϊόν με το οποίο κατάφερα να χάσω 13 κιλά! Στην αρχή το βάρος άρχισε να φεύγει αργά, στη συνέχεια άρχισα να χάνω 1 κιλό την ημέρα.

πού να αγοράσετε EcoSlim

Να Είσαι Αδύνατη Σημαίνει Να Είσαι Χαρούμενη! -19 kg σε 1 Μήνα

Καθένας διανύει τον δικό του δρόμο προς το τέλειο σώμα και διαθέτει τα δικά του κίνητρα. Θα ήθελα να σας πω για το δικό μου κίνητρο. Ίσως αυτό να προσφέρει σε άλλους ανθρώπους μια ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους και να αποφύγουν την επώδυνη διαδικασία που έπρεπε εγώ να υπομείνω.

Πριν από λίγα χρόνια, δεν θα σκεφτόμουν καν το ενδεχόμενο να αδυνατίσω. Δεν είχα κάποιο ζήτημα με το βάρος μου, γι’ αυτό προτιμούσα να μην το σκέφτομαι. Δεν θεωρούσα ότι τα 79 κιλά μου ήταν πρόβλημα. Είχα κυτταρίτιδα, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα. Είχε και δεσμό με έναν άνδρα.
Βγαίναμε για περίπου έξι μήνες: πηγαίναμε κάπου να φάμε ένα γλυκό και μου πρόσφερε σοκολάτα συνέχεια. Τότε ήταν που πήρα άλλα 10 κιλά. Όλα συνέβησαν σταδιακά, γι’ αυτό ακριβώς δεν το κατάλαβα. Ωστόσο αυτός το παρατήρησε. Πήγαινε κάπου το απόγευμα και όταν έμενε σπίτι, περνούσε όλο τον χρόνο του μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο.

Απαντούσε σε όλες μου τις ερωτήσεις με τη σιωπή του. Κάποια στιγμή με άφησε και η μόνη επικοινωνία που είχαμε από τότε ήταν ένα απλό γραπτό μήνυμα:

Ήμουν τόσο εξαγριωμένη από αυτή τη συμπεριφορά, που με τραυμάτισε πολύ! Περνούσα τα βράδια μου κλαίγοντας. Το επόμενο πρωί, μια φίλη μου είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσω την κατάθλιψη είναι να ξεκινήσω μια νέα σχέση. Έτσι γνώρισα τον Μάρκο.

Ακολουθώντας τις συμβουλές της φίλης μου, γνώρισα έναν άνδρα στο ίντερνετ. Όπως κατάλαβα αναζητούσε μια σοβαρή σχέση και αυτός, γι’ αυτό μου είπε ότι δεν ήθελε να χάσουμε καθόλου χρόνο και να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήταν όμορφος και πολύ αθλητικός στις φωτογραφίες, γι’ αυτό δεν είχα αντίρρηση.

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σε μια στάση λεωφορείου κοντά στο σπίτι μου και ήταν το πιο γρήγορο ραντεβού που έγινε ποτέ στον κόσμο. Όταν έφτασα στην στάση, με περίμενε με ένα μπουκέτο πανέμορφα τριαντάφυλλα στα χέρια. Τον αναγνώρισα αμέσως γιατί είχα μελετήσει πολύ καλά τις φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα. Με είδε και εκείνος και άρχισε να προχωρά προς το μέρος μου. Χαμογελούσε και προφανώς με είχε αναγνωρίσει και ο ίδιος. Αλλά όσο πιο πολύ πλησίαζε, τόσο φαινόταν να χάνει το χαμόγελό του. Όταν τελικά έφτασε δίπλα μου, απλά με προσπέρασε με μια έκφραση αποστροφής στο πρόσωπό του. Σταμάτησα, κοίταξα πίσω και τον είδα να απομακρύνεται. Δεν κοίταξε πίσω. Στάθηκα εκεί αμήχανη και ένα μεγάλο ερώτημα γεννήθηκε στο κεφάλι μου.

Βρήκα την απάντηση στο μήνυμα που μου έστειλε στη συνέχεια:

Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω σε μια όμορφη κοπέλα με μεγάλο στήθος, το στήθος να αναπηδά σε κάθε της βήμα (κάτι που είναι ευχάριστω μεν), αλλά ότι κοιτάω λίγο πιο κάτω και βλέπω την κοιλιά… η εικόνα είναι φρικτή. Αναπηδά και μια χοντρή κοιλιά σαν να προσπαθεί να δραπετεύσει. Είναι πολύ άσχημο. Θα ήθελα να μην συνεχίσουμε την επικοινωνία και φυσικά να αφήσουμε και το ενδεχόμενο της σχέσης κατά μέρους.

Τότε πραγματικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Για ποιο πάχος μιλούσε; Ήμουν πραγματικά τόσο χοντρή; Μπορεί να είχα μερικά επιπλέον κιλά. Έμοιαζα όμως με ελέφαντα;

Σταμάτησα να αναζητώ κάποια άλλη σχέση στο διαδίκτυο, γιατί δεν είχα διάθεση για άλλους εξευτελισμούς. Όλο το Σαββατοκύριακο το περνούσα κλαίγοντας, τρώγοντας γλυκά και παγωτά. Δεν με ενδιέφερε το σώμα μου πλέον. Δεν θα μπορούσα να κάνω άλλωστε χειρότερα τα πράγματα.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται. Έπρεπε να κάνω κάτι. Εάν η κοινωνία δεν με αποδεχόταν όπως ήμουν, θα έπρεπε να αλλάξω. Η ίδια φίλη που σας ανέφερα νωρίτερα με πήγε στο γυμναστήριο. Όλοι ξέρουμε ότι το τρέξιμο σε βοηθά να χάσεις βάρος. Σιχαίνομαι το τρέξιμο, αλλά ανάγκασα τον εαυτό μου να το αποδεχτεί. Έτρεχα μία ώρα κάθε μέρα για 3 μέρες στη σειρά. Τα πόδια μου πονούσαν τόσο πολύ που μου ήταν δύσκολο ακόμη και να σταθώ. Το αποτέλεσμα; Έχασα 600 γραμμάρια σε 3 μέρες! Την ίδια ώρα, έτρωγα τόσο πολύ το Σαββατοκύριακο που τελικά έπαιρνα περισσότερο βάρος απ’ όσο έχανα. Τελικά ένιωθα εξαντλημένη και χωρίς κίνητρο να γυμναστώ. Ένιωθα εντελώς κουρασμένη και εξαντλημένη, γι’ αυτό άρχισα να αναζητώ κάποια λύση στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι έχω διαβάσει κάθς ιστολόγιο και φόρουμ υπάρχει.

Αποδείχθηκε τελικά ότι η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση ήταν ένα ειδικό προϊόν που δημιούργησε η Διεθνής Ένωση Διατροφολόγων. Είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία και βοηθά ακόμη και στην απομάκρυνση των τοξινών και ορμονών από το σώμα. Ονομάζεται Eco Slim και οι σταγόνες του είναι από φυσικά συστατικά. Δεν χρειάζεται κανείς να εξαντλήσει τον εαυτό του στο γυμναστήριο, ούτε να κάνει δίαιτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πίνεις τις σταγόνες το πρωί με άδειο στομάχι. Το πάχος αρχίζει να υποχωρεί μπροστά στα μάτια σου! Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ήδη χιλιάδες θετικά σχόλια και θεώρησα ότι ήταν καλή στιγμή να πω αντίο στην κυτταρίτιδά μου, στο πάχος και στην κοιλιά.

EcoSlim εμπειρίες

Κατάφερα τελικά να χάσω 9 κιλά σε μια βδομάδα, η κοιλιά και οι γοφοί μου είχαν αδυνατίσει αισθητά. Συνέχισα να λαμβάνω το προϊόν για έναν μήνα και ξεφορτώθηκα το πάχος από το σώμα μου, ενώ παράλληλα εξαφανίστηκε και η κυτταρίτιδα. Μου προκάλεσε επίσης αίσθηση το γεγονός ότι το στήθος μου μίκρυνε λίγο, αλλά αντίθετα έγινε πιο σφιχτό. Οι γλουτοί μου έγιναν επίσης πιο σφιχτοί σαν μήλα. Έχασα 19 κιλά μέσα σε 1 μήνα χωρίς δίαιτες και εξαντλητική γυμναστική. Έπρεπε να αγοράσω νέα ρούχα, αλλά άξιζε!

Άρχισα να πηγαίνω στην παραλία και το απολάμβανα. Αγόρασα πολλά μπικίνι και δεν έχανα ευκαιρία να βρεθώ στη θάλασσα. Εκεί γνώρισα κάποιον και από τότε είμαστε μαζί οι δυο μας. Πίστευε ότι του έλεγα ψέματα όταν του αφηγούμουν ότι ο πρώην μου με παράτησε και ότι ο άλλος με κορόιδευε. Λατρεύω να με κρατά στα μπράτσα του. Μου λέει ότι είναι ελαφριά σαν πούπουλο.

Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Eco Slim αραιά και που, για να διατηρήσω το σώμα μου στην κατάσταση που είναι τώρα, ειδικά μετά από πολύ φαγητό και γιορτές.

Πώς έχασα το 40% του βάρους μου: η ιστορία του άνδρα, που έχασε 56 κιλά

Αυτή είναι η ιστορία του Αντώνη Χρυσικού – ενός άνδρα που ζύγιζε 137 kg στα 40 του χρόνια. Τα περιττά κιλά παραλίγο να του προκαλέσουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος κατάλαβε, ότι δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη ζωή ως παχύσαρκος και διαβητικός. Γι’ αυτό επέλεξε κάτι διαφορετικό.

Ήξερα, ότι έπρεπε να πάρω πιο δραστικά μέτρα. Έπρεπε να ρυθμίσω το βάρος μου. Ήμουν πολύ δυστυχισμένος. Με το ζόρι μπορούσα να κουμπώσω το XXXXXL παντελόνι μου, το οποίο στη μέση μου έφτανε τα 112-118 εκατοστά. Ακόμη και αυτό το μέγεθος έγινε μικρό σύντομα. Άλλαζα συνέχεια ρούχα και τρύπες στη ζώνη, απλά γιατί δεν άντεχα την πίεση.

Έγινε για μένα πολύ δύσκολη διαδικασία η εξεύρεση μιας σωστής μπλούζας. Οι XXL μπλούζες και τα πουκάμισά μου ήταν όλα εφαρμοστά και οι μπλούζες ανασηκώνονταν όταν καθόμουν στον καναπέ ή στο κρεβάτι, αισθανόμουν πραγματικά σαν φάλαινα, που είχε ξεβράσει η θάλασσα…

Έφτασα σε αυτό το σημείο για διάφορους λόγους, που ξεκινούν από την παιδική μου ηλικία.

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κάποια σωματική δραστηριότητα, δεν μπορούσα καν να περπατήσω ένα χιλιόμετρο, χωρίς να βαριανασαίνω και να σταματάω κάθε λίγο και λιγάκι.

Έως το 2015, έφτασα τα 137 kg και ήμουν πλέον πολύ κοντά στον διαβήτη.

Αποφάσισα, ότι θα έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου. Με απασχολούσε πολύ η γυναίκα μου. Δεν ήθελα να μείνει χήρα τόσο νέα.

Ξεκίνησα με δίαιτες, όπως συνήθως.

Όλες οι δίαιτες έχουν την ίδια βασική αρχή: αν καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από όσες καις, το βάρος σου θα μειωθεί.

Αλλά για κάποιους άγνωστους λόγους, στο τέλος παίρνεις πίσω όλα τα κιλά και ακόμη περισσότερα από πριν.

Μετά από λόγους μήνες δίαιτας συνειδητοποίησα, ότι η μείωση των θερμίδων δεν είναι αρκετή. Χρειαζόμουν κάτι άλλο. Κάτι πιο αποτελεσματικό και ισχυρό.

Γι’ αυτό ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Ωστόσο, ούτε από εκεί είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μεγάλη σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία. Τόσο πολλοί περιορισμοί για τα πράγματα που μου άρεσαν – και ούτε καν κάποιο μικρό αποτέλεσμα. Όλα αυτά με οδήγησαν αναπόφευκτα στην κατάθλιψη.

Άρχισα να πίνω πολύ και να παίρνω όλα τα κιλά, που είχα χάσει με σκληρούς περιορισμούς και γυμναστική, συν άλλα 8kg.

Ήταν προφανές, αυτό δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ και όταν με άφησε η γυναίκα μου, κατάλαβα ότι έπρεπε να παλέψω μόνος μου.

Η νέα μου ζωή ξεκίνησε με ένα ραντεβού στον φυσικοθεραπευτή μου. Μπορείτε να φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση ήμουν: ένας νέος και δυνατός άνδρας 150kg, να δακρύζει και να κλαίει. Πώς μπορούσα να είμαι τόσο δυστυχισμένος και απελπισμένος;

Φυσικά, τα προβλήματά μου δε λύθηκαν έτσι απλά. Ήταν προφανές και χωρίς γιατρό, ότι υπέφερα ψυχολογικά λόγω των περιττών μου κιλών και χρειαζόμουν κάποια λύση στα προβλήματά μου.

εμπειρίες με EcoSlim

Η αγαπημένη μου γιατρός, Δρ. Σεμίνα Σαραντάκου, μου πρόσφερε τη λύση. Όχι, δεν μιλάω για μαθήματα ψυχοθεραπείας. Η λύση για όλα μου τα προβλήματα ήταν ένα μπουκάλι με σταγόνες, το EcoSlim.

Όταν το έλαβα ως δώρο, δεν μπορούσα καν να φανταστώ, ότι όλα θα ήταν τόσο απλά.

Φυσικά, ζήτησα πληροφορίες από τη γιατρό, σχετικά με το προϊόν. Εν συντομία: ΤοEcoSlim αποτελεί ένα νέο και καινοτόμο προϊόν, στο χώρο του αδυνατίσματος.Ουσιαστικά, αποτελεί έναν άμεσο και ισχυρό λιποδιαλύτη. Θα πρέπει να το λαμβάνει κανείς αυστηρά, συμφωνα με τις οδηγίες. Την ίδια ώρα, δεν χρειάζεται κάποια δίαιτα. (Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παρασκευαστή )

Μετά από αυτό, άρχισα να αναζητώ πληροφορίες, σχετικά με το προϊόν, και βρήκα ένα επιστημονικό άρθρο όπου υπάρχει λεπτομερής εξήγηση. Δεν είχα άλλες αμφιβολίες.

Ποτέ δεν είχα φανταστεί, ότι η διαδικασία αδυνατίσματος θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη και απλή!

Η σύνθεση του EcoSlim είναι μοναδική! Εμπεριέχει πλήθος βιταμινών, του ισχυρού συμπλέγματος Β, αντιοξειδωτικά και έναν ισχυρό λιποδιαλύτη. Λόγω της επιτάχυνσης του μεταβολισμού και της διαδικασίας αποτοξίνωσης του οργανισμού, χάνεις βάρος πιο γρήγορα. Ουσιαστικά, αυτό χρειαζόμουν.

Μπορείτε να αγοράσετε το EcoSlim μόνο μέσω διαδικτύου. Το προϊόν δεν πωλείται ακόμη σε καταστήματα και φαρμακεία.

Έτσι, επισκέφθηκα την ιστοσελίδα και παράγγειλα ένα μπουκάλι (συν το ένα που μου είχε δώσει η γιατρός) EcoSlim Μου άρεσε, ότι δεν χρειάζεται να προπληρώσεις, γιατί γενικότερα δεν έχω εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, θα ήθελα να αναφέρω στο σημείο αυτό, ότι δεν άνοιξα το δεύτερο πακέτο. Το πρώτο ήταν αρκετό.

Με λίγα λόγια, συνέχισα να γυμνάζομαι μία φορά την εβδομάδα, απλά για να διατηρούμαι σε φόρμα. Με το EcoSlim μπορούσα να τρώω τα πάντα, χωρίς να ανησυχώ.

Μετά από μόλις 2 εβδομάδες, έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα – μείον 8,3 kg! Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Έχανα κιλά, το σώμα μου γινόταν όλο και πιο αδύνατο και η σιλουέτα μου άλλαζε μπροστά στα μάτια μου!Πλέον σταμάτησα να βαριανασαίνω σε κάθε μου κίνηση. Έγινα περισσότερο ελκυστικός για τις γυναίκες. Θα τολμήσω να αποκαλύψω, ότι ο ανδρισμός σας θα αυξηθεί κατά πολύ! Την ίδια ώρα, δεν έλεγα όχι σε τίποτα!!!

Είναι αδύνατον, να μη χάσεις βάρος με αυτόν τον τρόπο!

Ένα μπουκάλι ήταν αρκετό στην περίπτωσή μου για 3 μήνες!

Ξόδεψα βέβαια πολλά χρήματα σε ρούχα. Το νούμερό μου άλλαζε κάθε 2 εβδομάδες. Ξεκίνησα με μπλούζες XXL. Τώρα φοράω M.

12 Απριλίου, 2016 Ζύγιζα πλέον 80kg, δηλαδή 56kg λιγότερα από πριν αρχίσω να παίρνω το προϊόν. Συνεπώς, με τη βοήθεια του EcoSlim έχασα 56 ολόκληρα κιλά.

Εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι;

Η εμπειρία μου, που σχετίζεται με το αδυνάτισμα, με έμαθε, ότι μπορώ να πετύχω τα πάντα. Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα καλύτερα και πιο ευτυχισμένος! Ο μόνος σκοπός της ζωής μου ήταν να βελτιώσω τη σωματική μου υγεία. Λοιπόν, το κατάφερα.

Απομένει να αποφασίσω, ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος μου.

Θα ήθελα να πω, σε όσους διαβάζουν την ιστορία μου, ότι δεν θα πρέπει να αναβάλλετε άλλο το αδυνάτισμα, γιατί πραγματικά δεν θα καταλάβετε καν για πότε πήρατε άλλα 10 κιλά και θα είναι πλέον πολύ αργά για να κάνετε κάτι. Επιπλέον, το αδυνάτισμα με το EcoSlim είναι τόσο εύκολο, που δεν θα παρατηρήσετε πώς τα κιλά αρχίζουν να εξαφανίζονται.

Μπορείτε να παραγγείλετε το γνήσιο EcoSlim στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΣΗΜΟΥαντιπροσώπου Σας παραθέτω το σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα.

Content creator

Always seeking for challenges – that is just the way I live. Doesn’t matter is it private, or professional part of life. Proud on my worldwide known campaignes for Coca – Cola company during 2015. I love to admire those ones who inspire me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *