Detoxic - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Detoxic 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

tapasztalatok Detoxic

Mindössze egy kúra után a taninok segítségével kipusztulnak a kórokozók.

Megóvja máját, szívét, tüdejét, gyomrát és a bőrét a parazitáktól, ezzel javítja az egészségi állapotát.

Megszünteti a salakanyagok pangását a bélben és hatóanyagainak köszönhetően eltünteti az élősködők petéit

Contents

Detoxic – Férfi tapasztalatok

Ezt a tanúsítvánnyal ellátott gyógykészítményt helmintológusok is ajánlják, hogy megszabaduljunk az élősködőktől otthon

Kellemes íze van, melyet kedvelni fognak gyermekei

Kizárólag érintetlen környezetben begyűjtött gyógynövényeket tartalmaz

Nem a száj ápolatlansága okozza a kellemetlen lehelete

Dr. Kállai Attila
Dr. Kállai Attila, a laboratórium Szakember már több, mint 60 kutatási tanulmányt publikált a molekuláris parazitológiával kapcsolatban.
A doktor 21 éves tapasztalattal rendelkezik.

A laboratórium felfedezte, hogy a rossz lehelet legfőbb kiváltó oka a parazita fertőzés. Az újonnan elvégzett tudományos jelentések alapján kiderült, hogy a paraziták valóban képesek a különböző mérgek kibocsájtására, valamint egyaránt felelősek a gyomorban lévő rothasztó baktériumok kialakulásáért. Ez az oka annak, hogy a parazita fertőzöttek kellemetlen szájszaggal rendelkeznek.

A következőkben Dr. Kállai Attilával, a laboratórium Szakember fogunk beszélgetni erről a problémáról.

Dr. Kállai Attila, először is szeretnénk megköszönni, hogy elfogadta a meghívást. A legfőbb problémával fogom kezdeni. Igaz az, hogy a legtöbb magyar parazita fertőzésben szenved?

Igen, ez így igaz. A többi országhoz képest, fertőzöttség szempontjából Magyarország az élen jár. Ez az igen szegényes ökológiai helyzet, a kormány tétlensége, valamint az emberek nemtörődömsége miatt van így.

Doktor úr, a témával kapcsolatos tanulmányok szerint kapcsolat van a rossz szájszag és a fertőzés között, igaz ez?

Pár évvel ezelőtt még az orvostudomány is úgy tartotta, hogy a rossz szájszag a szájüregben keletkezik. A legújabb tanulmányok azonban kimutatták, hogy a parazita fertőzés esetén szinte mindig az egyes gyomor, valamint májproblémák a kellemetlen lehelet valódi okozói. A kutatók megjegyezték, hogy ezeket a teljesen átlagosnak tűnő tüneteket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Fontos megjegyezni, hogy a fertőzés az emberi testben jóformán bármilyen komoly betegséget okozhat.

Én személy szerint hiszek az szakember ben elvégzett kísérletek eredményeiben. A mára már széles körökben elterjedt szájszag súlyos betegségnek számít. Az emberi halálozások körülbelül 92% – át a parazita fertőzések váltják ki. Viszont, a betegség nem csak halált eredményezhet.

A paraziták alatt általában az átlagos férgeket értjük. Vajon ezek tényleg az egyszerű szájszagtól kezdve akár még halált is okozhatnak?

Igen hibás dolog beazonosítani a parazitákat az egyszerű férgekkel. Rengeteg parazita faj élhet a test különböző szerveiben, amik különféle hatással bírhatnak a szervezetre. Mellesleg a férgek — hogy precízebbek legyünk a parazita férgek – nagyon veszélyesek. Szó szerint tönkreteszik a beleket, elrohasztják azt, ami végül pedig halálos kimenetelű lehet. A férgek beazonosítása és elpusztítása nagyon nehéz folyamat.

Rengeteg olyan parazita faj van, amely képes a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, valamint a gyomorban is megélni, és ezek közül szinte mindegyik halálos. Néhány élősködő szinte azonnal agresszívan kezd viselkedni, és pusztítani kezdi a testet, ezzel szemben, más paraziták hosszú ideig észrevétlenül élnek a testben mindaddig, amíg már annyira elszaporodnak, hogy a szervezet nem képes az ellenállásra. Ekkor pedig a beteg meghal.

Magabiztosan állíthatom azt, hogy szinte minden ember parazita fertőzött. Viszont az a helyzet, hogy az élősködők jelenlétét nagyon nehéz kimutatni, az orvosok pedig csupán akkor tudják elkezdeni a kezelést, amikor a parazita fertőzés jelenléte már egyértelmű. Még a boncolás során is nagy kihívást jelent megtalálni a parazitákat, legalább is a legtöbbjüket.

Több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, vagy akár a gyomorban. Az ilyen élősködők hosszú távú jelenléte legtöbbször halálos kimenetelű, és ezeknek mind a kellemetlen szájszag az első tünete.

Tudna a fertőzésre egy konkrét példát említeni?

hol vásárolni Detoxic

Több száz esetről tudnék beszámolni, de talán az olyan példák említésére fókuszálnék, amelyek egyértelműen a fertőzés veszélyeit szemléltetik.

Először is, szeretném megemlíteni, hogy-mint az kiderült-a galandférgek rákot is okozhatnak. Mi több, nem az emberek, hanem maguk a férgek hordozzák az ilyen betegségeket. Az élősködőkben lévő rosszindulatú sejtek szétterjednek a testben, ezzel megfertőzve az emberi szervezetet. Ez a folyamat akkor történik meg, amikor a férgek lárvái a belekből a nyirokrendszerbe jutnak, ekkor rákos tumorokká alakulnak, és gyorsan megmérgezik a testet. Az ilyen eseteknél a halál tényleg csak hónapok kérdése. Múlt héten pont egy ilyen tumor okozta halált jegyeztek fel nálunk.

Ezen a fényképen egy, a parazita férgektől szerzett rosszindulatú daganatot láthatunk.

Egy másik gyakori eset az, amikor az emberi agyban alakul ki parazita fertőzés. Ez neurózishoz, hirtelen fáradékonysághoz, túlzott ingerlékenységhez, valamint hangulatingadozáshoz is vezethet. Előrehaladottabb esetekben, ha az agy már tele van parazitákkal, sokkal súlyosabb betegségek is kialakulhatnak, amik végül halálhoz is vezethetnek.

Van pár archív, boncolás során készült fénykép, ahol a parazitákat a test különböző szerveiben találták meg. Íme egy-két fotó, de figyelmeztetnem kell, nagyon szörnyűek.

Harmadik példaként, a szív megfertőzését említeném meg. Úgy tartják, hogy az ilyen betegség nagyon ritka, de az igazság az, hogy ma már az emberek körülbelül 23% – át érinti. Ez azt jelenti, hogy a népesség minden negyedik tagját. Az élősködők a kezdeti stádiumban még teljesen láthatatlanok, ilyenkor egyáltalán nincsenek hatással a szervezetre, de az idő előrehaladtával egyre inkább észrevehetővé válnak. Az ilyen férgek rengeteg szívbetegség okozói. A szívinfarktus által fellépő hirtelen halálért az esetek majdnem 100% – ában a paraziták tehetők felelőssé.

Milyen egyéb veszélyeket hordozhat magával a parazita fertőzés?

A férfiaknál a paraziták prosztatagyulladást, impotenciát, adenómát, hólyaghurutot eredményezhetnek, a húgyhólyagban és a vesében pedig kövek kialakulását okozhatják.
A nők esetében fájdalmat és gyulladást válthatnak ki a petefészekben, méh miómát, fibrocisztás emlő betegséget, valamint mellékvese-, húgyhólyag- és vesegyulladást is eredményezhetnek. Természetesen ezek a problémák együttesen a bőr korai öregedését, ráncokat, szem alatti táskákat, szemölcsöket és papillomákat is okozhatnak.

Hogyan tudjuk megvédeni magunkat a parazitákkal szemben? Léteznek erre különböző tesztek, vagy gyógyszerek?

Sajnos azt kijelenthetjük, hogy nincsen olyan módszer, amellyel teljes biztossággal megállapítható volna a parazita fertőzés. Ez részben a temérdek parazita faj (több, mint 2000 ismert faj létezik), részben pedig az élősködők nehéz észlelhetősége miatt van így. Teljes körű parazitavizsgálatot Magyarországon csak nagyon kevés helyen végeznek, az egész procedúra pedig rengeteg pénzbe kerül.

A parazita fertőzés tünetei a következők:

 • Rossz szájszag;
 • Allergia (kiütések, vizenyős szem, gyakori orrfolyás);
 • Kiütések és piros foltok a bőrön;
 • Gyakori megfázás, torokfájás, orrdugulás;
 • Krónikus fáradtság (attól függetlenül, hogy mit csinálsz, nagyon könnyen elfáradsz);
 • Gyakori fejfájás;
 • Székrekedés vagy hasmenés;
 • Fájdalom az ízületekben, valamint az izmokban;
 • Idegesség, álmatlanság, valamint táplálkozási zavarok;
 • Sötét foltok és táskák a szem alatt;

Amennyiben az alábbi tünetek közül akár egyet is észlel, akkor a testében 99% – os eséllyel paraziták találhatók, ez esetben pedig minél hamarabb meg kell szabadulnia tőlük!

A gyógyszerekkel rengeteg probléma van. Csak egy olyan megoldás létezik, amely képes megszabadítani a parazitáktól.

Ezt a parazitaölő orvosságot pedig Detoxic-nak hívják. A készítményt a Parazitológiai szakember ben dolgozó kollégák nemzetközileg elismert tudósok segítségével fejlesztették ki. Rengeteg parazitaölő gyógyszer került tanulmányozásra, de hamar egyértelművé vált, hogy a Detoxic volt csak igazán hatásos.

A Detoxic egy cickafarokból, ezerjófűből és szegfűszegből álló keveréken alapszik. A tesztelés, valamint a fejlesztés során bebizonyosodott a termék magas fokú hatékonysága. A készítményt elsősorban export céljából gyártják. Az emberek világszerte szinte bármennyi pénzt megadnának a Detoxic.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett azoktól, akik már próbálták a terméket.

Mitől olyan különleges a Detoxic? Mi a különbség a többi parazitaölő termék és ezen kapszulák között? Mnt azt már korábban is mondtam, ez az egyetlen olyan parazitaölő készítmény az egész világon, ami ténylegesen működik, és képes teljesen megszabadítani az élősködőktől. Ezért is olyan keresett a nemzetközi gyógyszertárak, valamint a gyógyszercégek köreiben. A többi parazitaölő gyógyszerekkel összevetve, ez a termék képes leszámolni az embereket megfertőző paraziták összes fajtájával. A problémás diagnózist elkerülve, a Detoxic az egész testet hatékonyan kitisztítja. Korábban említettem már, hogy szinte lehetetlen pontosan meghatározni, hogy milyen parazita fertőzte meg a szervezetet. A Detoxic elpusztítja, valamint eltávolítja a testben élő összes parazitát, legyen az bárhol, az agyban, a szívben, a májban, vagy akár a belekben. Manapság nem létezik olyan gyógyszer, amely erre képes lenne.

Emellett, ez nem egy kémiai összetevőkből álló gyógyszer, hanem egy teljesen természetes táplálékkiegészítő termék, amely leszámol az allergiás reakciókkal, megőrzi a bélflóra egyensúlyát, valamint nem okoz egyéb komplikációkat és szövődményeket, amik a többi gyógyszer szedése mellett szinte garantált.

Íme, a Detoxic® laboratóriumben elvégzett labortesztjeinek hivatalos eredményei.

1. Detoxic® hatékonyságát egy már jól bevált eljárás alapján mérték fel (a felépültek számát vetették össze a felmérésben részt vevő 100 fős teljes létszámmal):

 • A férgek és petéik kiirtása: 100%
 • A hasnyálmirigy állapotának és működésének helyreállítása: 80%
 • Az allergiás bőrgyulladás felszámolása: 90%
 • A gyomorhurut, gyomorfekély, valamint a hasmenés megszűnése: 90%
 • Vérszegénység megszüntetése: 100%
 • Kellemetlen lehelet eltüntetése: 100%

2. Mellékhatásoktól mentes, beleértve az ismert allergiás reakciókat is.

3. A Detoxic® napjaink piacvezető készítménye a testben lévő parazitákkal vívott harc terén.

Detoxic vásárol Magyarországon

Úgy gondolom, az olvasóinkat érdekelné, hogy honnan tudják megvásárolni a Detoxic-et?

— A Detoxic a gyártók hivatalos weboldaláról rendelhető meg. Sajnálatos módon, a gyógyszertárak magas kiskereskedelmi árréssel akarnák árulni a terméket, ami azt jelentené, hogy sokkal drágábban lehetne csak hozzájutni. A készítmény fejlesztésével foglalkozó kutatók nem értenek egyet ezzel a szemléletmóddal. Orvosként, én is azt szeretném, hogy az országon belül bárki megengedhesse magának a termék megvásárlását.Remélem, hogy idővel meg tudunk majd egyezni, és a Detoxic hamarosan az ország összes gyógyszertárban elérhető lesz. Addig is, a terméket csak interneten keresztül lehet megrendelni. Az egész folyamat nagyon egyszerű és kényelmes. A csomagot postán, vagy futárral kézbesítik, és utánvétellel is ki lehet fizetni. Semmi más nem szükséges a termék megszerzéséhez.Dr. Kállai, mielőtt befejeznénk az interjút, szeretne valamit üzenni az olvasóink számára?Az egyetlen dolog, amit mondani szeretnék, hogy vigyázzatok az egészségetekre. Lehet, hogy eddig nem gondoltátok volna, de a paraziták 97-98% – os eséllyel az emberi testben bárhol fellelhetők. Lehetnek a vérben, a belekben, a tüdőben, a szívben, vagy akár az agyban is. A paraziták szó szerint felfalnak belülről, ez idő alatt pedig még meg is mérgezik a testet. A fertőzés által kialakuló egyéb betegségek pedig akár 15-25 évvel is megrövidíthetik az életet. Szerintem nem is szükséges megemlítenem az élősködők okozta halálozások számát.

Évente 100 ezer ember hal meg Magyarországon a boltokban és piacon vásárolt élelmiszerben található paraziták miatt!

A szerkesztőség megjegyzése:
A statisztikák szerint az emberi szervezetbe bejutó és azt megfertőző paraziták felelősek a halálos betegségek nagy részéért. Ide tartozik például a hepatitis, a gyomorfekély és a rákos daganatok. Évente 15 millió ember hal meg paraziták miatt, a fertőzés mértéke olyan nagy, hogy gyakorlatilag majdnem minden emberben megtalálhatóak az élősködők.

Dr Mark Riley, 

a Független Parazitológiai Intézet
Specialistája

Ezt a problémát ma a Független Parazitológiai Intézet specialistájával, Dr Mark Riley-vel fogjuk megvitatni.

—Üdvözlöm, Mark. Mennyire bizonyulnak igaznak a statisztikai adatok a parazita fertőzések szintjeit illetően? Igaz-e, hogy az élelmiszerek boltban vásárlása sem garancia az egészségünk biztonságára?

Én személy szerint bízom a statisztikákban, és azt mondhatom, hogy az Intézetünk által elvégzett kutatások alátámasztják ezeket az adatokat. Az emberhalálok 92%-át parazitás fertőzések okozzák. A paraziták jelenléte az emberi szervezetben – a következménye a „természetes halálok” többségének.


A Független Parazitológiai Intézet bevizsgálta a városban árusított ételeket és azt állapította meg, hogy a termékek 95 százaléka olyan parazitákat tartalmaz, melyek veszélyesek az emberre

Nézzen rá a hal, zöldségek és más élelmiszerek tárolásának körülményeire a szupermarketekben és a piacokon. Első pillantásra – felülről, csak tiszta és friss termékek néznek vissza ránk, de a termékeket mind egy helyen tárolják , gyakran az eladók egyszerűen a nem friss, néha rohadó termékekre teszik az újat.

 

Tudna konkrét példákat hozni parazitás fertőzésekre?

Több száz esetről tudnék mesélni. De most csak néhányat hozok fel, amik a legjobb módon tudják bemutatni a paraziták tényleges veszélyét.

Először is, mint kiderült a galandféreg néhány faja akár rák kialakulásához is vezethet. Sajnálatos módon ezek a férgek rákos sejtek hordozói lehetnek és bekerülve és érintkezve az emberi szervezettel, megfertőzhetik azt.

A fényképen: Férgektől kapott rosszindulatú daganat sejtjei

Másik gyakori eset – az emberi agy megfertőződése parazitákkal. Ez idegbajhoz, gyors kimerüléshez, túlzott ingerlékenységhez és hirtelen hangulatváltozásokhoz vezet. Előrehaladott stádiumban, a paraziták mennyiségének növekedésével, sokkal komolyabb betegségek is kialakulnak, melyek végül halált is okozhatnak.

Itt van két betegnek a fényképe, akiknél az agy parazitális-fertőzését állapították meg (mindkét esetben a beteget nem sikerült megmenteni):

Fotók megtekintése

Harmadik esetként – az emberi szív parazitális megfertőződéséről beszélnék . Széles körben elterjedt tévhit, hogy ez nem gyakori betegség. Valójában, a szívférgek az emberek 23 %-ban jelen vannak – azaz, gyakorlatilag minden negyedik emberben. Nagyon sok esetben ők okoznak szívbetegséget, és a hirtelen szívhalálok majdnem 100%-a ugyancsak miattuk következik be

 

Toxocara – általában a házikedvencektől – kutyáktól, macskáktól lehet vele megfertőződni. Nem csak a bélrendszerben telepszenek meg, hanem akár a bőr alatt vagy a szemgolyóban is.

Detoxic termék áttekintés

 

Széles galandféreg – egy nagyméretű és hosszúéletű féregfajta, mely akár 10 m-s nagyságúra is megnőhet, az emberben pedig, akár 25 évet is leél. El tudja képzelni, mi történhet valakivel, akiben néhány ilyen lakozik? A szervezetbe étellel együtt, vagy a bőrfelületen keresztül jut be, pl. mezítláb sétálás közben.

 

Az elsődleges tünetek, amik alapján megállapítható az élősködők jelenléte az emberben:
különösen erőteljes szájszag,
allergia (kiütések, szemkönnyezés, nátha).
Gyakori megfázás, torokgyulladás, orrdugulás.
Krónikus fáradtság (gyorsan fárad, függetlenül attól mivel foglalkozik).
Gyakori fejfájások, székrekedés vagy hasmenés.
Ízületi- és izomfájdalmak
Ingerlékenység, alvás- és étvágyzavar
Táskás szemek, sötét karikák a szem körül

Ha a fentiekben elsorolt tünetekből bármely 2 fennáll – a szervezetében nagy valószínűséggel élősködők telepedtek meg.

Eléggé nehézkes gyógyszerekről beszélni ilyen esetekben. A mai napig egyetlen egy igazán jó paraitairtó szer létezik. Ami, ha már itt tartunk, Magyarországon lett kifejlesztve.

Ez az antiparazita szer Detoxic, a kutatást a Független Parazitológiai Intézménnyel és egy csoport független szakértővel együttműködve végezték. Dr Steven McKenzie, a több, mint 30 év tapasztalattal bíró specialista volt a projekt vezetéséért felelős személy. Párhuzamosan két tucat parazita elleni szeren dolgoztunk, de idővel lemorzsolódtak a sikertelen vagy nem igazán hatékony projektek kidolgozását, és csak a „Detoxic”-ra koncentráltunk, mint a leghatékonyabb készítményre.

 

A Detoxic egyedülálló készítmény mely legfontosabb összetevői között megtalálható a cickafark gyógynövény, a szegfűszeg, az ezerjófű gyógynövény és még sok más természetes hatóanyag. A készítmény a különböző tesztelések során kizárólagosan pozitív eredményeket mutatott és hatékonynak bizonyult. Jelenleg, valóban ez az egyetlen hatásos szer az élősködők ellen. Ha csak a pénztől lenne szó, akkor az egész mennyiség exportra menne el. Nyugaton a Detoxic az emberek képesek egy vagyont fizetni érte, csak hogy nekik is legyen ebből a készítményből. Viszont a mi elsődleges célunk a magyar nép meggyógyítása, és ennek értelmében egy jelentős mennyiséget a belső piacra készítünk, a helyi szükségletek kielégítésére.

Ráadásul – a feláras exportár a nyugati vásárlóink számára ( a Detoxic külföldön kétszeres áron kapható), lehetővé teszi, hogy belföldön, az önköltségnél alacsonyabb áron árulhassuk a Detoxic.

Miért ilyen jó a Detoxic? Miben különbözik a többi parazitairtó szertől?

Ahogy már mondtam, jelenleg ez az egyetlen hatásos parazitairtó szer, , ami egyáltalán a világon létezik. Pontosan ezért keresik a nemzetközi gyógyszertárláncok és gyógyszeripari cégek is. Más antiparazita szerekkel szemben, ez a készítmény egyszerre az élősködők összes fajtája ellen működik, amik megtalálhatók az emberi szervezetben. Mivel eléggé nehéz diagnosztizálni őket, ez lehetővé teszi a szervezet hatékony és teljes megtisztítását a parazitáktól. Ahogy már korábban mondtam, majdnem lehetetlen megállapítani, hogy konkrétan mely élősködővel van megfertőződve az ember. A Detoxic pedig kiirtja és kiürítteti a szervezetből a parazitákat, függetlenül attól, hova fészkelték be magukat – az agyba, szívbe, májba vagy bélrendszerbe. A mai napig, ezt a hatást egyetlen más készítmény sem tudja leutánozni.

Azonkívül ez nem is vegyi készítmény, hanem egy teljes mértékben természetes készítmény, , mely rendbe hozza a bélrendszer egyensúlyát, megszünteti az allergikus reakciókat és más problémákat, amik a klasszikus vegyi tablettákkal való kezeléskor merülhetnek fel. Az ilyen tabletták ráadásul eredménytelenek és csak terhelik a szervezetet a különféle vegyi anyagok feldolgozásával.


Azt hiszem, az olvasóinkat igazán érdekelné, hol lehet megvásárolni a Detoxic?

Pillanatnyilag a Detoxic csak a termék hivatalos oldalán lehet megrendelni. Többször próbálkoztunk már gyógyszertárakba eljuttatni a készítményt, de sajnos a gyógyszertárak az eredeti ár többszöröséért lennének csak hajlandóak árulni, amit sokan nem tudnak maguknak megengedni. Célunk, hogy a gyógykészítmény, ezért áruljuk a magyar piacon veszteséges áron, amit az exportból származó jövedelemmel kompenzálunk. A gyógyszertárak célja pedig növelni a saját bevételüket, ami pedig nehézkessé teszi az egyezményre jutást az árképzésben.

Remélem, hogy idővel sikerül a gyógyszertárakkal közös nevezőre jutni, és ugyanolyan áron fogják árulni az Detoxic, mint mi. Addig is, a készítményt online lehet megrendelni. Az egyszerűségre és kényelemre törekedve – a terméket a posta vagy csomagfutár szállítja ki, és a fizetés, csak a csomag kézhezvételekor és ellenőrzése után történik.

Jelenleg a Független Parazitológiai Intézmény és a Biológiai Magánakadémia közös kampányt folytatnak, melynek címe “A paraziták legyőzése a nemzet megmenekülését jelenti” akciójának keretében a Detoxic további 50%-os kedvezménnyel lehet most megrendelni.
Figyelem! Az a következtetés lett levonva, hogy a tavasz a legjobb évszak a paraziták kiirtására az emberi szervezetből. A középhőmérséklet növekedésének köszönhetően gyorsul az anyagcsere, javul a vérkeringés, ezáltal a cseppek használata sokkal hatékonyabbá válik. A parazitairtás 47%-kal gyorsabban megy végbe, mint bármely más évszakban.

Detoxic – Nő tapasztalaDetoxic tapasztalatoktok

 

A szerkesztőségtől: A paraziták általi fertőzöttségi statisztikák döbbenetesek! Az Egészségügyi Világszervezet statisztikái alapján az emberiség 95%-a halálos paraziták hordozója, amelyek a szervezeten belüli tevékenységükkel különböző betegségekhez, sajnos sok esetben halálos végkifejlethez vezethetnek.

Hogyan védekezzünk és vigyázzunk a családtagjainkra? Interjú egy parazitológia specialistával!

 Arról, hogy a paraziták veszélye mennyire súlyos és milyen módon lehet ezt a problémát megoldani, megkérdeztük napjaink egyik legmagasabb szintű fő specialista orvos-parazitológusát. Parazitológiai Centrum , Bánhegyi Norbert.

Üdvözlöm, Bánhegyi Norbert. És rögtön az első kérdés – ez a statisztika helyes?

Sajnos, azt tudom mondani, hogy igen – ezek az adatok helyesek. Lehetséges némi statisztikai eltérés, de az EU lakosságának 90-95% potenciálisan meg van fertőzve halálos parazitákkal. Valójában ez egy nagyon félelmetes szám, amely mögött sok halálos áldozat áll. Tízből kilenc ember paraziták által fertőzött és rendszerint senki nem foglalkozik ezzel a problémával.

Várjon, Ön azt mondta halálos áldozatok? Vagyis a paraziták képesek embert ölni?

Feltétlenül. Először is, az esetek többségében a paraziták a halál okozói, de legyen szíves, mondja meg – milyen gyakran boncolják fel a halottakat? Rendszerint csak azokban az esetekben, amikor erőszakos halál gyanúja merül fel. Bármelyik patológus elmondja, hogy tízből kilenc felboncolt test majdnem mindig tömve van parazitákkal. A statisztika szerint az esetek 80%-ában ők a halál okozói.

Még a külsőleg egészséges és fiatal szervezetet is képesek elpusztítatni. Úgy mondanám, hogy a hirtelen „váratlan” halálozások 85%-át teszi ki a paraziták miatt elhalálozottak.

Tekintsék meg ezeket a fotókat, amelyek a mi parazitológiai centrumunkban készültek:

Paraziták által megnyomorított hasnyálmirigy (a műtét során teljesen el lett távolítva):

Sőt, abban az esetben, ha a paraziták nem is egyenesen jelentenek veszélyt az emberi életre, kimerítik a szervezetet, ezzel meggyengítve a vírusok és baktériumok elleni védekezési lehetőségeket. Ezek az emberben élnek, annak vérével, szöveteivel és belső szerveivel táplálkoznak. A legutóbbi tanulmányok szerint, gyakorlatilag az összes súlyos betegség – a hepatitisztől, a rákos daganatokig – 90%-át paraziták idézik elő, amelyek megsemmisítik az ember immunrendszerét. Ezek hivatalos adatok a legtöbb jó hírű parazitológiai centrumból, Izraelből, Nagy Britanniából, Japánból.

Minden ember belsejében rengeteg parazita él. És senki nem tudja, mikor lépik át azt a határt, amely után a paraziták kontroll nélküli szaporodása és szétterjedése a különböző szerveken. A paraziták ideiglenesen észrevétlenek tudnak maradni, azután egyszerűen csak 2 hét alatt végeznek az emberrel, amit mindenki értetlenül néz majd. Például, akár Ön is nyugodtan tud együtt élni éveken keresztül a májában található kevés parazitával, de ha ezek eljutnak a szaporodásuk csúcsára, 10-15 nap múlva Ön az intenzíven vagy a temetőben fog kikötni, ha nem lesz szerencséje.

Itt azt kell megérteni, hogy a parazitákat nem lehet csak úgy megtalálni. Egy dolog az, ha azok könnyen megtalálhatók, mint például a giliszták vagy a férgek. De a parazitáknak különböző százai fordulnak elő, akik élhetnek a szívben, az agyban, a májban, vagy a vénákban. A kórházak mai technikai felszereltségével a parazitákat megtalálni gyakorlatilag lehetetlen. És ez nagyon komoly problémát jelent, mert az emberek még csak megfelelő diagnózist sem kaphatnak.

Ugyanakkor, a parazitaölő kémiai gyógyítás sem olcsó mulatság. A kezelés átlagos költsége 750 euró körül mozog, amit messze nem tud mindenki megfizetni.

Csak egy dolgot tudok magabiztosan ajánlani, ez pedig a Detoxic parazitaölő kapszula.Körülbelül egy éve kezdtük el a kapszulák önálló tesztelését a saját parazitológiai centrumunkban. És eredmények alapján ki lehet jelenteni, hogy a Detoxic valóban segít minden páciensnek. Az esetek 89%-ában a kapszula teljesen megsemmisíti a parazitákat, míg 11%-nál csökkenti az aktivitásukat és legyengíti a szaporodási lehetőségeiket, de hosszabb használatnál mindenki szervezetét teljesen megtisztítja a parazitáktól. A Detoxic parazitaölő kapszulát megelőzésképp is lehet használni további fertőzések ellen, amelyek napjaink körülményei között bármikor előfordulhatnak. A kapszulák 30-40-szer olcsóbbak, mint más orvosi kezelések a különböző centrumokban. Ám a hatékonysága még ezeknél is magasabb.

Ez úgy hangzik, mintha Ön 100%-osan megbízna a Detoxic-ban.

Detoxic fórum

Így van. Először is, ez egy hivatalosan szabadalmaztatott és bevizsgált termék. Másodszor, mi magunk próbáltuk ki ezt a saját pácienseinken, nem bízva a statisztika hivatalos adataiban. És ahogy ezt már fentiekben említettem, a termék kiváló eredményeket mutatott. A kapszulák különleges tajga füvekből állnak, amelyek megölik a parazitákat, illetve aktiválják a szervezet immunrendszerét, ezzel elősegítve a védekezést. Vagyis a kapszulák felelősek a szervezet teljes parazitaellenes megtisztításáért (beleértve azokat is, amelyek csak sebészeti úton távolíthatók el) és visszaállítják az immunrendszert, hogy helyreálljon a test természetes védekező rendszere.

A készítmény jelenleg csak a projekt hivatalos oldalán elérhető. Tárgyalásokat folytatunk a patikák hálózataival, de ők mind csak profitálni szeretnének belőle. Ezeket a kapszulákat minimális áron muszáj értékesíteni, azért, hogy mindenki számára elérhető legyen, akinek szüksége lenne rá. Ez napjaink parazitafertőzéseinek idejében rendkívül aktuális dolog.

Léteznek korlátozások a kapszula fogyasztásával kapcsolatosan?

Ez nem valamilyen kémiai gyógyszer, ezért ellenjavallatok nincsenek. Kísérleteink során. 17254 páciensnek adtunk a kapszulából, és egyetlen embernél szem tapasztaltunk allergiás reakciót a kapszulák összetevőire. A kapszula nem okoz kárt az emberi szervezetben, ugyanakkor hatékonyan megtisztítja a szervezetet a paraziták többségétől – különböző férgektől, gombáktól, egysejtűektől, beleértve veszélyesebb fajokat is. Szeretném külön megemlíteni, hogy gyerekek is bevehetik a kapszulát. Az ő gyenge immunrendszerük könnyű prédát jelent a paraziták számára – hiszen a fertőzés bármikor elkapható, legyen szó egy mosatlan alma megevéséről vagy egy kiscica simulgatásáról. A 16 éves korig bekövetkező gyermek halálozások fele a paraziták miatt történik. Ezért is fontos ezt meggondolniuk az édesanyáknak.

Bánhegyi Norbert, köszönöm az interjút. Esetleg szeretne mondani valamit az olvasóinknak mielőtt elbúcsúzunk?

Csak annyit szeretnék mondani, hogy ne essenek abba a hibába, hogy csak akkor kezdenek el ezzel foglalkozni, amikor már túl késő. Könnyen lehet, hogy ebben a másodpercben is paraziták élősködnek az Önök testében is.

Ha nem szabadul meg tőlük időben, a legjobb esetben is 11-20 évet veszít az életéből, mivel a szervezete nagy károsodásokat fog elszenvedni. A legrosszabb esetben azonban váratlan halál vár Önre, bármilyen komolyabb ok nélkül. Kezdje kicsiben – vegyen be napi 1 kapszulát. Már ez is képes garantálni az Ön teljes biztonságát.

P.S.: Egy kéréssel fordultunk Bánhegyi Norbert-hez – így weboldalunk olvasóira most egy különleges akció vár rendeld meg a Detoxic-ot fél áron!

Készítette: Büki Balázs

Hozzászólások

Agnes Pinter 30.08.2017

Én megrendeltem ezt a kapszulát. Az utóbbi 5 évben azt hittem, hogy depressziós vagyok, de kiderült, hogy a szervezetem tele van mindenféle szeméttel. Jelenleg úgy érzem, repülni tudnék 🙂

Bálint Papp 30.08.2017

Amikor elkezdtem szedni ezt a kapszulát, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen lesz a hatása. Elmúltak a hasfájásaim (valószínűleg valami volt a bélrendszeremben), és a fulladásom is. És most 53 évesen akár versenybe is szállhatnék a 30 évesekkel. Óriási köszönet nektek, hogy felnyitjátok az emberek szemét azzal, hogy beszéltek erről a problémáról. Mezei háziorvostól ilyet nem lehet hallani.

Réka Balog 30.08.2017

Megrendeltem a Detoxic-ot, másnap futárral jött meg. Elkezdtem szedni, aztán pár nap alatt elképesztő, hogy mennyi dolog mászott ki belőlem… Nem is gondoltam, hogy a belekben ennyi élőlény elfér. Félelmetes bele gondolni, hogy én ezekkel együtt éltem.

Antus Eszter 31.08.2017

Köszönöm a cikket! Én is megrendeltem a kapszulákat.

Horváth András 31.08.2017

Én is megrendeltem, azt mondták, egy héten belül elküldik, hát meglátjuk.

Judit Kováts 01.09.2017

Bevettem a Detoxic-ot, a hatás egyszerűen csodálatos. Fiatalnak és egészségesnek érzem magam. Észrevehetően sokat javult az immunrendszerem. Azóta, hogy végeztem a kúráva, 8 hónap telt el, ez idő alatt egyszer sem voltam beteg. Korábban csak álmodni mertem volna erről. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dóra Takács 02.09.2017

Nem rég láttam egy műsort az egyes csatornán az emberi parazitákról. A műsorban a Detoxicről is beszéltek, azt mondták, hogy ez a világ legjobb parazitaölője.

Dóra Kovács 02.09.2017

Rendszeresen megrendelem a terméket. Magam is használom és az egész család szervezetét is megtisztítom vele. A fiúnknak ez a kapszula nagyon sokat segített.

Richárd Bozsányi 04.09.2017

Régóta fejfájásban szenvedtem. Néhány héten át használtam a kapszulát, aztán minden elmúlt. Most azon gondolkozok – lehet, hogy lakott ott valami..

Réka Dósa 04.09.2017

Nagyon érdekes interjú, köszönöm! Maguk felnyitják az emberek szemét!

Péter Kosdi 04.09.2017

Csatlakozok az előttem szólókhoz. Nagyon jó és hasznos egy kapszula ez. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a parazitáktól és feljavítsuk az egészségünket jobbat nem is lehet kitalálni.

Reni Heidt 06.09.2017

Ez nem kamu? Miért a neten árulják?

Katalin Lábai 06.09.2017

Reni Heidt, maga elolvasta a cikket egyáltalán? A neten árulják, mert a gyógyszertárakban a haszonlesők keresni akarnak rajta. És milyen kamuról lehet itt szó, ha utánvétes fizetés van? Én is megrendeltem – a futár hozta, mindent ellenőriztem és csak utána fizettem. A postán is ugyanez van, utánvétes fizetés. Amúgy meg, a neten most mindent meg lehet venni, a ruházattól és cipőktől kezdve, műszaki cikket és bútorokat is.

Reni Heidt 07.09.2017

Elnézést, először nem vettem észre az oldalon az információt az utánvétes fizetésről. Akkor biztos minden rendben van, ha csak az átvételkor kell fizetni. Megyek, megrendelem én is.

Livia Balogh 07.09.2017

Kiváló kapszula. A férjemmel együtt szedtük, mindkettőnknél jelentős közérzet javulás tapasztalható. Valóban, mintha megfiatalodtunk volna, erősebbek és vidámabbak lettünk. A paraziták tényleg képesek teljesen lehangolni az embert. Amikor megszabadulsz tőlük, egészen másképp érzed magad.

Szarvas Gàbor 08.09.2017

Köszönöm a tanácsokat. Meg kell tisztulni. Legalább egyszer az életben. Soha nem csináltam ilyesmit, de most azt hiszem paraziták nélkül minden jobb lesz:) Mert valamilyenek biztos hogy vannak. Egy élet alatt mit össze nem szedsz…

Beus Rácz 08.09.2017

Elolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy nekem is kell ebből 🙂 Megyek és elküldöm a megrendelést.

Egy gyógyszerész felfedte a titkot: 10-ből 8 halálos betegséget a paraziták okozzák…!

Detoxic átverés

 

Csendes gyilkosok – A paraziták által kibocsátott méreganyagok immunzavart eredményeznek. Ez a jelenség később 75%-os eséllyel rákot, 43%-os valószínűséggel gombás fertőzést és 65%-ban pedig sztrókot és szívrohamot okozhat .
30.08.201

Sziasztok, Katalin vagyok, a Gyógyszeripari Laboratórium egykori alkalmazottja. Azért kezdtem el blogot írni, már minden orvosi közösségből és fórumról kitiltottak. Puszta véletlen, felfedeztem a vállalatunk sokkoló titkát. Le akartak fizetni, hogy csöndbe maradjak, de én nemet mondtam a pénzre. Úgy éreztem, erről mindenkinek tudnia kell!

2015-ben, nyilvánosságra került egy tanulmány, amely minden tapasztalt orvost megdöbbentett. Német, amerikai, osztrák és román kutatók és orvosok végeztek el egy 17 évig tartó, körülbelül 12,400 önkéntes segítségét felhasználó tanulmányt, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a parazitafertőzések 78%-a súlyos betegségekhez, és bizonyos esetekben még akár halálhoz is vezethet. Rájöttek, hogy a betegségek elkerüléséhez és az átlagéletkor 15 évvel történő meghosszabbításához, a test méregtelenítése elengedhetetlen. A paraziták által termelt méreganyagok tökéletes táptalajt biztosítanak a rosszindulatú daganatok és a súlyos betegségek kialakulásához.

A halálos paraziták az olyan élelmiszerboltokban vásárolt ételeken keresztül jutnak a testünkbe, mint a hal, a zöldségek, a hús és a gyümölcsök.

Paraziták szinte minden ember testében jelen vannak. A hivatalos statisztikák szerint, a magyar lakosság 84%-a fertőzött. Az élősködők leggyakoribb típusai közé tartozik az ascaris, a galandféreg és a métely. A gyomorban, a májban, vagy az erekben élve, képesek akár a 20 cm-es hosszt is elérni. Ezek az élősködők naponta körülbelül 240 000 tojást raknak le, amelyek a gyomorfalon keresztül az erekbe jutnak, így az egész szervezetben elterjednek.

Az esetek 43%-ában a paraziták felelősek a szájpenész kialakulásáért

A candida albicans a bélflóra élősködőinek egyike, amely képes megélni az emberi szájban és a nyelőcsőben is. Az esetek 43%-ában, a parazitaférgek által termelt méreganyagok annyira elszaporodnak, hogy azok szájpenészt eredményeznek.

A 25 évnél idősebb nőknél, KAPCSOLAT VAN a parazitás és gombás fertőzések között

Amennyiben a kezelést nem kezdik el időben, az élősködők komoly károkat tehetnek az immunrendszerben, amelytől a szervezet nem csak ellenálló képességéből veszít, hanem ajtót nyit a további betegségek számára is. A paraziták által termelt nagy mennyiségű méreganyagot szinte lehetetlen teljesen kitisztítani, ezért azok továbbra is csak terjednek a gyomorban, elzárják az ereket és tovább mérgezik a testet. A betegség első tünetei közé tartozhat a rossz szájszag, a pattanások és a mitesszerek .

Trichomonas – Az erekben megtalálható paraziták, amelyektől csak hosszú kezelést igénylő, speciális gyógyszerek segítségével lehet megszabadulni – ezen lények az okai a korai szívrohamnak és sztróknak. A gyakori fejfájás az esetek 79%-ában a parazitáknak köszönhető . A lenti képen egy élősködők által megfertőzött szívet láth

  A fertőzés tünetei:

 • Olyan bőrrendellenességek, mint a mitesszerek és a pattanások;
 • Kellemetlen lehelet;
 • Magas vérnyomás;
 • Gyakori fejfájás;
 • Felfúvódás;
 • Szívfájdalom.

Laboratóriumunkban kifejlesztettünk egy erős parazitaölő készítményt . A vizsgálati eredmények döbbenetesek voltak – a paraziták egy héten belül eltűntek a testből! Sajnos azonban, sok esetben a tünetek és maguk, a paraziták is visszatértek . Meglepő módon, csak én ijedtem meg ettől. Az egész csapatom izgatottam készült a gyógyszer tömeges értékesítésére, ezért úgy döntöttem, egyedül járok utána az egésznek.

A következőkre jöttem rá: A termék előállításához egy nagyon olcsó, cickafark nevű növényre volt szükség. Ez az összetevő látszólag tényleg megszabadít a parazitáktól és képes eltüntetni a méreganyagokat a belekből, de a vele elért hatás nagyon minimális; közel sem nevezhető tartósnak. Ami a többi összetevőt illeti, mind káros kémiai vegyszerek voltak, amelyek csak ideiglenesen tudták csökkenteni a paraziták aktivitását, de idővel teret adtak az élősködők újbóli elszaporodásának, ezért a fertőzés tünetei, valamint a rák és az egyéb súlyos betegségek kialakulásának kockázata ismét megnőtt. Hogy rövidre fogjam a dolgot, ez a “csodaszer” csak a tünetek kezelésére volt jó, magát a problémát nem tudta megoldani. A felfedezésemről az egyik vezetőnek is beszámoltam, aki teljesen megdöbbentett a válaszával. Azt mondta: “Mit gondolsz Katalin?! Azt szeretnéd, hogy kifejlesszünk egy olyan gyógyszert, ami egyszer és mindenkorra megoldja a problémát, de munkanélkülivé tesz minket? Mi ebből élünk, az isten áldjon meg!” Ezt követően azt tanácsolta, egy szót se szóljak erről, pénzt kínált és alaposan megfenyegetett.

A páciensek 97%-a két hét alatt képes megszabadulni a parazitáktól

Eldöntöttem, hogy saját kutatásba kezdek – nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik akkor válaszoltak nekem a közösségi hálózatokon és beleegyeztek a részvételbe, vagy segítettek a TV-be és a sajtóba bekerülnöm.

A tanulmányomban 280 önkéntes vett részt, és ami leginkább sokkoló volt, hogy közülük 243-an fertőzöttek voltak. Ezek az emberek mind az alábbi tüneteket produkálták: fejfájás, rossz szájszag, akné és krónikus szájpenész .

Számtalan orvosi tanulmányt és könyvet olvastam át, majd végül a Detoxic nevű kapszula megvásárlása mellett döntöttem. Ez egy nagyon egyszerű és olcsó, teljesen természetes alapanyagokat alkalmazó termék, amely cickafarkat, F-típusú molekulákat és 20 további, természetes összetevőt tartalmaz. A részletes leírást te is megtalálhatod a gyártó hivatalos weboldalán . Ez a termék nem található meg a gyógyszertárakban, hiszen a nagy cégek nem érdekeltek a ténylegesen működő, olcsó gyógyszerek előállításában.

A páciensek 97%-ának sikerül megszabadulnia a parazitáktól, még a legsúlyosabb esetekben is

Lentebb olvashatjátok a tanulmány részletes eredményeit és a pozitív tapasztalatokról beszámoló páciensek leveleit.

A parazitáktól és a betegségektől megszabadult emberek aránya (%)

“Teljesen ledöbbentem, amikor rájöttem, hogy a hosszú ideje elhúzódó gombás fertőzésem hátterében igazából a fonalférgek álltak. Már régóta ismertem Katalint, ezért, illetve azért is egyeztem bele a tanulmányában való részvételbe, mivel a korábbi kísérleteim a parazitáktól való megszabadulásra (az összes ezt ígérgető gyógyszerrel együtt) teljesen haszontalannak bizonyultak. A patológiai vizsgálatok hétről hétre jobb eredményt mutattak. Meglepett, hogy hatékonysága ellenére, a termék mennyire olcsó. A készítményt csak a gyártó hivatalos weboldaláról lehet beszerezni, a csomagot 3-5 napon belül ki is szállítják. Még egyszer nagyon köszönök mindent!

“Sziasztok! Mikor megtudtam, hogy a rossz szájszag a májban kialakuló metasztatizáló fertőzés jele, teljesen kétségbeestem. Én magam is orvos vagyok, már olvastam is erről korábban, ezért tisztában vagyok a megdöbbentő statisztikákkal, hiszen én is ezzel a problémával küzdöttem. Kezeltettem a fogaim és a gyomromat is, de semmi sem segített. Elhatároztam, hogy megpróbálom a Detoxic segítségével megtisztítani a testem. A kellemetlen lehelet elmúlt, és a férjem – aki eddig állandóan elfordult tőlem, amikor közeledni próbáltam felé – most egész nap csókolgat :). Akiknek fontos a saját életük és egészségük, feltétlenül próbálják ki a cickafarkot tartalmazó Detoxic-ot, még akár megelőzésképp is

“Hali! Az én történetem nem soban különbözik a többiekétől, de szerencsére az enyém is boldog véget ér. A karrierem csúcspontján jártam, megházasodtam. A várandósságom alatt volt egy kis komplikáció, a gyermekem koraszülött lett és nagyon sok egészségügyi problémával küzdött (többek között valamilyen furcsa mérgezéssel is). A kislányom teljesen rendbe jött, de az én állapotom nem volt túlságosan kecsegtető. Sok idő kellett, amíg teljesen felépültem, de azt elmondhatom, hogy a folyamatos gyógykezelés nem tett jót a szervezetemnek. Az egyik barátnőm részt vett a Katalin tanulmányában, ő ajánlotta, hogy próbáljam ki én is a Detoxic-ot – a terméket a hivatalos weboldalról rendeltem meg. 9 nap alatt a kellemetlen tünetek, az állandó hasfájás és a rossz májműködésem tökéletesen megszűnt. Egy hét múlva, teljesen meggyógyultam. Ma már évi kétszer, megelőzésként használom a készítményt, de a legfontosabb az, hogy azóta már nem mérgezem magam azzal a rengeteg káros, kémiai eredetű gyógyszerrel.”

Boldog vagyok, hogy a kutatásom ennyi emberen segített. Végre pontot tudtam rakni az ügy végére, és rátaláltam egy gyors és biztonságos módszerre, amivel bárki megszabadulhat a parazitáktól. A DETOXIC gyártó hivatalos weboldaláról rendelhető meg a legolcsóbban. A terméket körülbelül egy hét alatt szállítják ki Magyarországon belül.

Az egyetlen félelmem az volt, hogy a blogomat bármikor betilthatják, hiszen nagy bajba kevertem őket. Ha te még el tudtad olvasni a bejegyzésem, akkor a szerencsések közé tartozol. Ez azt jelenti, hogy van esély rá, hogy az az igazság mindenkihez eljut majd, és az emberek továbbra is harcolhatnak a saját egészségükért!

Trainee

Eventhough I was previously oriented at Economics, decided to try with copywriting, because words fullfill me more than numbers. I invest a lot into my education, but still don’t forget to relax and enjoy, so the mountains are my second home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *