Detoxic - преглед на продукти, опит, покупка в България

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Detoxic 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

преживявания с Detoxic

Прочисти се от паразитите само с 1 курс благодарение на танините.

Подобрява здравето и предпазва черния дроб, сърцето, белите дробове, стомаха и кожата от паразити.

Премахва симптомите на биоразграждане в червата и премахва яйцата на паразитите с помощта на активните вещества.

специална отстъпка

Detoxic – Мъжки преживявания

Молекули A:

Бял равнец

 • Унищожава паразитите във всички етапи от тяхното развитие.
 • Отмива ги от тялото.

Молекули G:

Червен кантарион

 • Лекува рани и има противовъзпалително и кръвоспиращо действие.
 • Помага за възстановяването на повредени тъкани и органи.

Молекули F:

Карамфил

 • Възстановява микро-флората на червата.
 • Създава условия в тялото, които предотвратяват повторната инфекция с паразити.

Устата не е източникът на лошия дъх

Д-р Михаил Петров,
специалист в лаборатория по паразитни болести. Д-р Петров е публикувал повече от 60 научни статии по молекулярна паразитология.
21-годишен професионален опит

лаборатория по паразитни болести е открил нова причина за халитозата (лош дъх): заразяване с паразити. Наскоро завършено изследване доказва, че отпадъчните продукти от паразитите са токсични и създават благодатна почва за гнилостните бактерии в стомаха. Това е причината, поради която хората, заразени с паразити, имат лош дъх.

Ще обсъдим този здравен проблем с д-р Михаил Петров, зспециалист в лаборатории по паразитни болести.

Д-р Петров, благодаря ви за гостуването. Ще започнем с основния проблем. Вярно ли е, че болшинството от населението на България е заразено с паразити?

Да. В сравнение с други страни, ние заемаме една от водещите позиции. Поради лошото екологично състояние, бездействието на властите и безразличието на хората.

Д-р Петров, верни ли са резултатите от изследванията, които показват връзка между заразяването с паразити и лошия дъх?

Допреди броени години, медицинската общност смяташе, че лошият дъх се е проблем, изцяло зароден в устната кухина. Въпреки това последните проучвания показват, че проблемите със стомаха и черния дроб (които винаги се наблюдават при паразитните болести) също водят до лош дъх. Учените също подчертават, че този привидно “нормален симптом” не трябва да се игнорира. Заразяването с паразити винаги води до сериозни болести.

Аз лично имам доверие на резултатите от изследването, проведено в нашия лаборатория. Обичайният “лош дъх” се превръща в сериозно заболяване. Около 92% от смъртните случаи сред хората са причинени от паразитни болести. И не става дума само за смърт поради заболяване.

— Когато говорим за паразити, обикновено имаме предвид червеи. Нима те причиняват лош дъх и дори смърт?

В действителност е голяма грешка да се смята, че единствените паразити са червеите. Има огромно разнообразие от паразити, които живеят в различни органи на тялото. И те причиняват различни оплаквания. И между другото, многоклетъчните червеи — или по-точно казано хелминтите, са много опасни. Те буквално унищожават червата, причинявайки разлагане и в крайна сметка смърт. Но дори червеите трудно могат да бъдат намерени и унищожени.

Наред с тях има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта или стомаха. И почти всички от тях са смъртоносни. Някои от тях незабавно започват да действат агресивно и да унищожават тялото. Други паразити живеят незабелязано, докато броят им не стане толкова голям, че тялото не може повече да се бори и така човекът умира.

В същото време мога да кажа уверено, че практически в тялото на всеки има паразити. Проблемът е, че повечето много трудно могат да бъдат открити. И чак когато последиците от инфекцията стават забележими, специалистите се опитват да ги отстранят. Дори и при аутопсия са нужни специални тестове, за да се открият паразити. Поне за повечето от тях.

Има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта, стомаха. И почти всички от тях са смъртоносни. Всичко обикновено започва просто с лош дъх.

Може ли да дадете конкретни примери на заразяване с паразити?

къде да закупите Detoxic

 

Мога да изброя стотици случаи. Но по-скоро ще се съсредоточа върху онези примери, които демонстрират ясно опасността от паразитите.

Първо, оказа се, че някои тении могат да причинят рак. Освен това червеите са тези, които се развиват рак първи. Но злокачествените клетки от тях се разпространяват из тялото на човека, заразявайки го. Това се случва, когато на ларвите на паразита стигнат е лимфните възли от червата. Те съответно се превръщат в ракови образувания и в заплаха за човека. Смъртта настъпва буквално в рамките на няколко месеца. Пореден случай на смърт от такъв тумор имаше миналата седмица.

В снимката: клетки на злокачествен тумор, дължащ се на паразитни червеи.

Друга често срещана цел на паразитите е мозъка. Заразяването му води до неврози, бърза умора, прекомерна раздразнителност и внезапни промени в настроението. И в по-напреднал стадий, с увеличаването на паразитите в мозъка, се развиват по-сериозни заболявания и в крайна сметка се стига до летален изход.

Пазим фото архив на аутопсии, при които са открити паразити в различни органи на тялото. Ето само няколко снимки, но трябва да ви предупредя, че гледката не е приятна.

Паразити в жлъчката на мъж:

Третият пример е заразяване на човешко сърце. Смята се, че това заболяване е много рядко. Но в действителност, паразити в сърцето се намират у приблизително 23% от хората. Или с други думи у всеки четвърти човек. В началния стадий те са напълно неоткриваеми и нямат влияние върху организма. Но с времето броят им се увеличава и започват да стават забележими. Те са в основата на много болести на сърцето и ако говорим за внезапна смърт вследствие на сърдечен арест, паразитите са причината в почти 100% от случаите.

Има ли някакви други опасни последици от заразяването с паразити?

При мъжете, паразитите причиняват простатит, импотентност, аденома, цистит, камъни в бъбреците и пикочния мехур.
При жени той причиняват болка и възпаление на яйчниците, миоми, маточни фиброми, т.н. бучки в гърдата, както и възпаление на надбъбречната жлеза, пикочния мехур и бъбреците. И, разбира се, тези проблеми са придружени с преждевременното стареене на кожата, бръчки, торбички под очите, брадавици и папиломи по лицето и тялото.

Как да се предпазим от паразитите? Има ли някакви изследвания, лекарства?

За съжаление, може да се каже, че няма сигурни методи за диагностициране на паразити в тялото. Това е донякъде поради съществуването на много видове паразити (известни са повече от 2000 вида) и отчасти поради затрудненото им откриване. Цялостно изследване за паразити може да се направи само на 1-2 места в страната и ще струва много скъпо.

Симптомите на паразитна инфекция, са следните:

 • лош дъх;
 • алергии (обриви, сълзене очи, хрема);
 • обриви и зачервяване на кожата;
 • чести настинки, възпалено гърло, запушен нос;
 • хроничната умора (когато умората настъпва бързо, независимо от извършваната дейност);
 • често главоболие;
 • запек или диария;
 • болки в ставите и мускулите;
 • нервност, безсъние и нарушения на апетита;
 • тъмни кръгове и торбички под очите.

Ако при вас се среща дори един от симптомите, тогава има 99% шанс да страдате от паразитна болест. И трябва да се отървете от паразитите възможно най-скоро!

Говорейки за лекарства, има няколко важни фактора. Към момента има само едно решение, което позволява да се отървете от паразитите.

Противопаразитен препарат Detoxic. Разработен от колегите ми в лаборатория по паразитология в сътрудничество с международен екип от учени. За целта бяха изследвани около двадесет различни противопаразитни лекарства. Но по време на проучването става ясно, че само Detoxic е наистина ефективен.

Detoxic съдържа уникална комбинация от бял равнец (Achilleae millefolii), червен кантарион (Centaurium erythraea) и карамфил. По време на разработването му и последващите клинични изследвания, този препарат се доказа като изключително ефективен. Днес това е единственото средство за защита, което осигурява видими резултати. Що се отнася до цената му, лекарството можеше да бъде насочено изцяло за износ. Тъй като хората по света са готови да платят почти всяка цена за Detoxic.

Има много положителни отзиви от тези, които вече са го опитвали.

Какво прави Detoxic толкова специален? Каква е разликата между този препарат и други противопаразитни продукти?

Както вече казах в момента, това е единственото работещо решение против паразити в целия свят. Помага за пълното прочистване на организма от паразитите. Затова е толкова търсен от международните аптечни вериги и фармацевтичните компании. В сравнение с други антипаразитни лекарства, Detoxic действа пряко срещу целия диапазон от паразити, които могат да се срещат в човешкото тяло. Като се вземат предвид проблемите с трудната диагностика, само това позволява ефективното прочистване на цялото тяло. Вече споменах, че е почти невъзможно да се разбере с какъв вид паразити е заразен даден човек. А Detoxic унищожава и отстранява всички паразити, живеещи в тялото, независимо в която част на тялото — от мозъка и сърцето до черния дроб и червата. Няма други медикаменти днес, които да могат да постигнат същите резултати.

Освен това, лекарството не е продукт на химията, а напълно естествен продукт и така се гарантира, че няма да доведе до алергични реакции, дисбаланс на чревната флора и други проблеми, които могат да възникнат при лечение на заболяване с класически хапчета, при което тялото трябва да обработи много химически вещества.

Това е официалният резултат от лабораторни изследвания, извършени на Detoxic в лаборатория по паразитни болести.

1. Ефективността на Detoxic®, изчислена чрез стандартна техника (съотношение на броя на излекуваните пациенти спрямо общия им брой в група от 100 души, които са лекувани с препарата):

 • Премахване на паразитите и яйцата им 100%
 • Нормализиране на функцията и състоянието на панкреаса: 80%.
 • Премахване на алергичния дерматит: 90%
 • Премахване на гастрит, язва и диария: 90%
 • Премахване на анемия: 100%
 • Премахване на лош дъх: 100%

Detoxic форум

2. Не са наблюдавани отрицателни странични реакции, в число и алергичен дерматит.

3. Detoxic® е признат за водещо лекарство в борбата с паразитите в човешкото тяло.

Мисля, че нашите читатели биха искали да знаят откъде могат да закупят Detoxic?

— Можете да го поръчате от официалния уебсайт на производителя. За съжаление, аптечната мрежа иска да наложи много голяма надценка. Тъй като искат да генерират по-големи печалби. Но учените, които са създали продукта, са против това. Като специалист искам всички хора в страната да бъдат в състояние да си позволят продукта.

Надявам се, че с течение на времето ще успеем да постигнем споразумение и Detoxic ще се продава и в аптеките в страната. Междувременно може бъде поръчан само онлайн. Процесът е съвсем прост и лесен — продуктът може да се достави по пощата или с куриер, като се плаща с наложен платеж при получаването на доставката. Нищо друго не ви е необходимо.

Д-р Петров, преди да завършим интервюто, желаете ли да кажете още нещо на нашите читатели?

Единственото нещо, което искам да кажа, е – грижете се за вашето здраве. Сигурно не сте и предполагали, но вероятността в тялото ви да живеят паразити е 97-98%. Те могат да бъдат навсякъде — в кръвта, червата, дробовете, сърцето, мозъка. Паразитите буквално ви изяждат отвътре като същевременно отравят тялото. В резултат на това се наблюдават множество здравословни проблеми, които могат да съкратят живота с 15-25 години. Изобщо няма да споменавам проблема с внезапната смърт, която често се асоциира с негативното влияние на паразитите върху човешкото тяло.

Как да спасите живота си. Интервю с водещите паразитолози в страната!

От редактора: Според СЗО паразитите в човешкото тяло причиняват по-голямата част от заболяванията с фатален изход. От хепатит и стомашна язва до злокачествени тумори и рак. Всяка година 15 милиона души умират заради паразити. Широкото разпространение на заразата предполага, че паразитите живеят в тялото на почти всеки човек.

– Днес ще обсъдим този въпрос с Иглика Гурянова, водещ изследовател от института по паразитология

– Здравейте, Д-р Гурянова. Може ли да вземем данните на СЗО за заразяванията с паразити за чиста монета?
– От няколко години медицинската общност счита, че паразитите отслабват имунната система най-много от всички негативни фактори. Досега не се смяташе, че те са основната причина за заболяванията. Сега, докато продължаваме да събираме статистически данни и с проучванията, които започнаха да се правят в тази сфера, става ясно, че заразяването с паразити причинява повечето сериозни болести при човека.

Аз лично имам доверие на статистиката на СЗО и мога да кажа, че изследванията, направени в нашия институт я потвърждават. Около 92% от смъртните случаи се дължат на паразити. Като не става въпрос само за смъртни случаи, директно причинени от болести. Огромното мнозинство от така наречените “естествени смъртни случаи” са директен резултат от дейността на паразитите в тялото.

– Обикновено хората мислят за паразитите просто като за червеи в корема. Как могат те доведат до смърт?

– В действителност, не е правилно да смятаме, че червеите в корема са единствените паразити в човешкото тяло. Има огромно разнообразие от различни паразити, които обитават различни органи на тялото и предизвикват съответно различни последици. Червеите в корема или както те правилно се наричат – хелминти, са много опасни. Те буквално унищожават червата, което причинява гниене и в крайна сметка смърт. И, между другото, дори хелминтите доста трудно се откриват и премахват.

Наред с тях има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта или стомаха. И почти всички от тях – смъртоносни. Някои действат агресивно още от самото начало, унищожавайки тялото на приемника. Други действат неусетно, докато техният брой не достигне такова ниво, че тялото повече не може да го понесе и човек умира.

В същото време уверено мога да заявя, че практически в тялото на всеки човек има паразити. Повечето паразити са много трудни за откриване. Когато се забележат първите симптоми на заразяване с паразити, специалистите се опитват да третират симптомите. Дори при аутопсия се изисква специално изследване за доказване на наличието на паразити. Или най-малкото за да се открие видът им.

„Наред с тях има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта или стомаха. И почти всички от тях – смъртоносни.“

– Можете ли да ни дадете конкретни примери за клинични случаи на заразяване?

– Мога да изброя стотици случаи. Но бих искала да обърна внимание на онези, които ясно демонстрират колко са опасни паразитите.

Първо, както стана ясно, някои видове тения могат да причинят рак. Всъщност именно те първоначално развиват рак. А не човекът. Но злокачествените клетки се разпространяват из тялото на човека, заразявайки го. Това се случва, когато ларвите се доберат от червата в лимфните жлези на човека. В крайна сметка те причиняват злокачествени тумори, които бързо засягат тялото. Смъртта настъпва в рамките на няколко месеца. Преди седмица станахме свидетели на още един смъртен случай, дължащ се на такъв тумор.

Detoxic преживявания

В средата на картината: клетки на злокачествен тумор, причинен от паразитен червей

Още един често срещан случай е, когато мозъкът на човека е заразен с паразити. Това води до невроза, бърза умора, безпричинна тревожност и внезапни промени на настроението. В по-късен етап, когато мозъкът се изпълни с паразити, се развиват по-сериозни болести и евентуално се стига и до смърт.

Това са снимки на пациенти, при които е потвърдено заразяването на мозъка с паразити (и в двата случая те не успяха да бъдат спасени):

Третият пример е човешко сърце, заразено с паразити. Това се смята за рядко заболяване. Въпреки това в различни количества този тип паразити се срещат у 23% от хората. Това практически прави у всеки четвърти. На ранен етап те са напълно невидими и на влияние върху тялото е нулево. Но с времето броят им се увеличава и започват да се забелязват признаци на присъствието им в сърцето. Те стават основната причина за различни болести на сърцето и са отговорни за почти 100% от случаите на внезапна смърт поради спиране на сърдечната дейност.

– Как да се предпазим от паразитите? Има ли изследвания и лекарства?

– За съжаление, в момента все още нямаме много точни инструменти, за да установим наличието на паразити в тялото. До известна степен това се дължи на огромния брой съществуващи паразити (хиляди разновидности) и също така защото самото им откриване е особено трудно. Пълната диагностика е скъпа процедура, която не се извършва навсякъде в страната.

Не можете да си направите изследване за паразити при личния специалист, защото те обикновено нямат необходимото оборудване или умения. Това важи за повечето кабинети в страната.

Първите симптоми, които могат да сигнализират за наличието на паразити в тялото, са:

Detoxic преглед на продукта

 • Алергия (обриви, сърбеж в очите и носа);
 • Чести настинки, възпалено гърло, запушен нос;
 • Хронична умора (когато умората настъпва бързо, независимо от извършваната дейност);
 • Чести главоболия, запек или диария;
 • Болки в ставите и мускулите;
 • Нервност, безсъние и нарушения на апетита;
 • Тъмни кръгове около очите и торбички под очите;

Ако имате 2 от симптомите, споменати по-горе, това е ясен сигнал, за паразити в тялото.Що се отнася до лекарствата, там също се сблъскваме със сериозни проблеми. Днес има само една разработка, която може да прочисти паразитите от тялото.

– Какво е това лекарство и кой го е разработил? Бихте ли казали по-подробно?

– Това е противопаразитният продукт Detoxic , който беше разработен в сътрудничество между нашия институт и група независими учени. Работихме по около двадесет потенциални противопаразитни средства едновременно. В крайна сметка решихме да канализираме усилията си само върху Detoxic , тъй като той обещаваше да бъде най-ефективен.

Detoxic е уникална комбинация от бял равнец, карамфил, червен кантарион и 20 помощни съставки. В процеса на създаването и изследването продуктът се оказа изключително ефективен. В момента това е единственият успешно разработен продукт. Ако целта зад неговото разработване беше печалбата, то Detoxic щеше да се продава в аптеките из цялата страна на доста прилична цена. Обаче ние сме организация с идеална цел и считаме, че здравето на хората е по-ценно от каквато и да е печалба от продажбите на този лек. Продава се на производствената си цена.

Затова за лечението не се изискват много средства.

– Защо Detoxic е толкова добър и различен от останалите възможности за лечение на паразити?

– Както вече споменах, в момента той е единственото ефикасно лекарство за прочистване на паразитите от тялото, което съществува в света. Фармацевтичните компании и аптечните вериги нямат търпение да получат правото да продават Detoxic , защото ще реализират големи печалби. Тъй като Detoxic действа мигновено срещу целия спектър от паразити, с които хората могат да се заразят. И като се има предвид трудното диагностициране на проблема, това дава възможност за ефективно лечение на цялото тяло. Както казах по-горе, практически е невъзможно да се разбере точната паразитна болест, от която човек страда. Detoxic унищожава и прочиства паразитите независимо къде са се загнездили те – от мозъка и сърцето до черния дроб и червата. Няма други лекарства на пазара, които да постигнат същото.

Освен това Detoxic не е химически продукт, а е създаден от изцяло природни съставки, не причинява алергична реакция, червен дисбаланс или други проблеми, които могат да възникнат по време на лечението с обичайни хапчета. С тях, освен лечение на тялото се предоставят най-разнообразни химически съединения.

– Мисля, че нашите читатели биха искали да знаят откъде могат да закупят Detoxic ?

– В момента Detoxic може да се поръча само от уеб сайта на изследователския проект. Продуктът в момента не се разпространява чрез фармацевтичната мрежа, тъй като те все още договарят с правителството условията за ценообразуването и надценката. Нашият институт не иска да участва в тази бюрокрация. Нашата цел не е трупаме печалба на гърба на хората. Искаме да предоставим на хората един добър продукт. За разлика от аптеките, които искат само да реализират печалба.

Надяваме се, един ден те ще постигнат съгласие и Detoxic ще се продава свободно в аптеките също. Сега може да се поръча само онлайн. Постарахме се да направим всичко максимално лесно и просто. Detoxic се доставя с куриер или по пощата. Плащането се извършва при получаването. Това е.

– Има ли нещо друго, което бихте искали да кажете на нашите читатели, преди края на интервюто?

– Единственото нещо, което бих искала да кажа е – бъдете внимателни с живота и здравето си. Може и да не подозирате, но има 97-98% шанс в тялото ви да живеят паразити. Те могат да бъдат навсякъде. В кръвта, белите дробове, сърцето или мозъка. Паразити буквално ви изяждат отвътре, докато бавно тровят тялото ви. В резултат на това с сблъсквате с множество проблеми с здравето и съкращавате живота си с 15-25 години. Да не говорим за случаите на внезапна смърт, които също обикновено са причинени от паразити, влияещи върху човешкото тяло.

Помолихме д-р Гурянова за допълнителна отстъпка за нашите читатели и сега всеки може да поръча:

Detoxic закупуване на България

статия източник: https://www.mindbodygreen.com/

Junior Content Creator

Proud Latina girl living in Madrid. Beside my basic education, I passed a lot of workshops and seminars related to Content Marketing. I enjoy travelling, getting know other cultures and I am obsessed with a morning cup of coffee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *