Detoxic - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Detoxic 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

πού να αγοράσετε Detoxic

Εξαφανίζει τα παράσιτα από την πρώτη θεραπεία χάρη σε τανίνες

βελτιώνει την υγεία σας και προστατεύει το συκώτι, την καρδιά, τους πνεύμονες, το στομάχι και το δέρμα κατά των παράσιτων

Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα βιο-υποβάθμισης στο έντερο και καταστρέφει τα αυγά που παράγονται από τα παράσιτα χρησιμοποιώντας τα ενεργά συστατικά του

ειδικη Έκπτωση!

Η ποσότητα προϊόντος που υπάρχει διαθέσιμη για την προσφορά είναι περιορισμένη

 Detoxic – Άνδρας εμπειρίες

Πιστοποιημένη λύση που συστήνεται από ελμινθολόγους για να απαλλαγείτε από παράσιτα στο σπίτι

Εχει ευχάριστη γεύση που αρέσει στα παιδιά

Περιέχει μόνο φαρμακευτικά φυτά που έχουν συλλεχθεί σε περιβαλλοντικά καθαρά μέρη

Δεν έχει παρενέργειες (σε αντίθεση με τα χημικά χάπια, που προκαλούν ζάλη, ναυτία, εμετό και επιδείνωση της βιοχημικής κατάστασης του συκωτιού)

Είναι μια απολύτως φυσική και ασφαλή μέθοδο αποτοξίνωσης γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς συνταγή γιατρού

ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Ειδικός Μιχάλης Πετρόπουλος,
Ο Ειδικός Εργαστηρίου Παρασιτικών Ασθενειών, ειδικός Μιχάλης Πετρόπουλος έχει δημοσιεύσει πάνω από 60 ερευνητικές μελέτες με θέμα τη Μοριακή Παρασιτολογία.
21 έτη εμπειρίας.

Το Εργαστήριο Παρασιτικών Ασθενειών ανακάλυψε μια νέα αιτία της δυσοσμίας του στόματος: μόλυνση. Μια έρευνα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έδειξε ότι οι εκκρίσεις των παρασίτων είναι τοξικές και δημιουργούν ένα περιβάλλον αναπαραγωγής για σηπτικά βακτήρια στο στομάχι. Γι’ αυτόν τον λόγο άτομα που έχουν μολυνθεί με παράσιτα έχουν άσχημη αναπνοή.

Θα συζητήσουμε το συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα με τον ειδικός Μιχάλη Πετρόπουλο, Ειδικός του Εργαστηρίου Παρασιτικών Ασθενειών.

Ειδικός Πετρόπουλε, ευχαριστούμε που δεχτήκατε την πρόσκλησή μας. Θα ξεκινήσω με το βασικό ζήτημα. Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού έχει μολυνθεί από παράσιτα?

Ναι. Σε σύγκριση με άλλες χώρες, καταλαμβάνουμε μία από τις πρώτες θέσεις όσον αφορά αυτού του είδους τις μολύνσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω της αλλαγής του περιβάλλοντος, της αδράνειας των αρχών και της αδιαφορίας του ίδιου του κόσμου.

Ειδικός Πετρόπουλε, είναι σωστά τα αποτελέσματα που συσχετίζουν την μόλυνση με στην δύσοσμη αναπνοή?

Μόλις και μέχρι λίγα χρόνια πριν, η ιατρική κοινότητα θεωρούσε ότι η άσχημη αναπνοή προέρχεται από τη στοματική κοιλότητα. Ωστόσο, σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι τα προβλήματα του στομάχου και του ήπατος (τα οποία υπάρχουν πάντα όταν κάποιος προσβληθεί από παράσιτα) προκαλούν και αυτά δυσοσμία. Επιστήμονες παρατηρούν ότι ένα φαινομενικά “φυσιολογικό σύμπτωμα” δεν θα πρέπει να μας κάνει να το αγνοούμε. Η παρασιτική μόλυνση οδηγεί σε πολύ σοβαρές παθήσεις το ανθρώπινο σώμα.

Προσωπικά εμπιστεύομαι τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο. Η συνηθισμένη “κακοσμία” του στόματος μετατρέπεται σε σοβαρή ασθένεια. Σχεδόν το 80% των θανάτων οφείλονται σε παρασιτικές μολύνσεις. Και δεν μιλάμε απλά για θανάτους από ασθένειες.

Συνήθως εννοούμε τα κοινά σκουλήκια, όταν αναφερόμαστε στα παράσιτα. Μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν δύσοσμη αναπνοή, ακόμη και θάνατο?

Πράγματι, αυτό είναι μεγάλο λάθος να θεωρούμε ότι τα παράσιτα είναι απλώς σκουλήκια. Υπάρχει τεράστια ποικιλία παρασίτων που ζουν σε διαφορετικά όργανα του σώματος. Προκαλούν διάφορες καταστάσεις. Τα σκουλήκια – και για να είμαι πιο ακριβής, οι έλμινθες – είναι πολύ επικίνδυνα. Πραγματικά καταστρέφουν τα εσωτερικά όργανα, προκαλώντας σήψη και εν τέλει τον θάνατο. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και να καταστραφούν.

Πέραν τούτου, υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα που ζουν στο συκώτι μας, στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στο αίμα και στο στομάχι. Σχεδόν όλα είναι εν δυνάμει θανατηφόρα. Ορισμένα ενεργούν αμέσως επιθετικά και καταστρέφουν το σώμα. Άλλα παράσιτα ζουν απαρατήρητα μέχρι ο αριθμός τους να γίνει τόσο μεγάλος που το σώμα δεν μπορεί πλέον να τα αντέξει, με συνέπεια τον θάνατο.

Την ίδια ώρα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι σχεδόν όλοι έχουμε μολυνθεί από παράσιτα. Το ζήτημα είναι ότι τα περισσότερα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν. Όταν οι συνέπειες μιας παρασιτικής μόλυνσης γίνουν εμφανείς, οι επαγγελματίες υγείας προσπαθούν να τις αντιμετωπίσουν. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας νεκροψίας, γίνονται ειδικά τεστ προκειμένου να εντοπιστούν τα παράσιτα. Τουλάχιστον τα περισσότερα.

Υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα που ζουν στο ήπαρ, στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στο αίμα και στο στομάχι μας. Σχεδόν όλα είναι εν δυνάμει θανατηφόρα. Όλα ξεκινούν με μια φαινομενικά κοινή δυσοσμία της αναπνοής.

Μπορείτε να μας δώσετε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα μολύνσεων?

Θα μπορούσα να σας αναφέρω εκατοντάδες περιπτώσεις. Όμως ίσως να είναι προτιμότερο να εστιάσω στα παραδείγματα εκείνα που δείχνουν καθαρά τους κινδύνους από την παρουσία παρασίτων.

Καταρχάς, όπως αποδείχθηκε, ορισμένοι σκώληκες ταινίες, μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Επίσης, αρχικά οι ίδιοι οι σκώληκες αποκτούν την ασθένεια. Ωστόσο τα κακοήθη τους κύτταρα εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, μολύνοντας και τους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει όταν οι προνύμφες των σκωλήκων φτάνουν μέσω του εντέρου στους λεμβαδένες. Το αποτέλεσμα είναι να μετατρέπονται σε καρκινικούς όγκους, που επηρεάζουν γρήγορα τους ανθρώπους. Ο θάνατος έρχεται πραγματικά μέσα σε λίγους μήνες. Άλλος ένας θάνατος αυτής της μορφής από όγκο καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα.

Στη φωτογραφία: κύτταρα ενός κακοήθη όγκου που προκλήθηκε από παρασιτικούς σκώληκες.

Άλλη μια συνηθισμένη περίπτωση είναι η μόλυνση του εγκεφάλου. Αυτό οδηγεί σε νευρώσεις, σε γρήγορη κόπωση, σε υπερβολικό εκνευρισμό και ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης. Σε πιο ύστερα στάδια, καθώς ο εγκέφαλος γεμίζει με παράσιτα, εμφανίζονται πιο σοβαρές ασθένειες, που τελικά οδηγούν στον θάνατο.

Διαθέτουμε ένα φωτογραφικό αρχείο από νεκροψίες, στις οποίες βρέθηκαν παράσιτα σε ανθρώπινα όργανα. Ορίστε μερικές φωτογραφίες, αλλά θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι είναι άσχημες.

Σκώληκες σε ανθρώπινες πέτρες της χολής:

Παράσιτα του ανθρώπινου εγκεφάλου που προκάλεσαν καρκίνο:

Σκώληκες στην καρδιά που προκάλεσαν καρδιακή ανακοπή:

Το τρίτο παράδειγμα είναι η μόλυνση της καρδιάς ενός ανθρώπου. Θεωρείται πολύ σπάνια περίπτωση. Ωστόσο, οι σκώληκες της καρδιάς υπάρχουν στο 23% όλων των ανθρώπων. Μιλάμε ουσιαστικά για έναν στους τέσσερις ανθρώπους. Σε πρώιμο στάδιο, είναι εντελώς αόρατοι και δεν έχουν κάποια επίδραση στον οργανισμό. Όμως, όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο αισθητή κάνουν την παρουσία τους στην καρδιά. Αποτελούν την κύρια αιτία πολλών καρδιακών προσβολών και όταν μιλάμε για ξαφνικούς θανάτους λόγω ανακοπών, αυτά τα παράσιτα είναι υπεύθυνα σχεδόν για το 100% των περιπτώσεων.

— Υπάρχουν άλλες επικίνδυνες συνέπειες της μόλυνσης?

εμπειρίες με Detoxic

Στους άνδρες, τα παράσιτα προκαλούν προστατίτιδα, ανικανότητα, αδενώματα, κυστίτιδες, πέτρες στα νεφρά και στην ουροδόχο κύστη. Στις γυναίκες, προκαλούν λοιμώξεις των ωοθηκών, ινομυώματα, ινομυώματα της μήτρας, παθήσεις του μαστού, καθώς και των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των φλεγμονές στα νεφρά. Φυσικά αυτά τα προβλήματα συνοδεύονται από πρόωρη γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια, κονδυλώματα και θηλώματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Πώς μπορεί κανείς να προστατευτεί από τα παράσιτα; Υπάρχουν εξετάσεις, φάρμακα?

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν σίγουρες μέθοδοι διάγνωσης των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα. Εν μέρει αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλά είδη παρασίτων (περισσότερα από 2000 είδη είναι γνωστά) και εν μέρει στην πολύ μεγάλη δυσκολία εντοπισμού τους. Υπάρχουν ελάχιστα μέρη όπου μπορεί κανείς να κάνει μια πλήρη εξέταση για παράσιτα στην Ελλάδα και το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο.

Τα συμπτώματα μιας παρασιτικής ασθένειας είναι τα ακόλουθα:

 • Κακή αναπνοή;
 • Αλλεργίες (εξανθήματα, υγρά μάτια, μύτη που τρέχει);
 • Εξανθήματα και ερεθισμός του δέρματος;
 • Συχνά κρυολογήματα, κλεισμένος λαιμός; ρινική συμφόρηση;
 • Χρόνια κόπωση (κουράζεστε γρήγορα ότι κι αν κάνετε);
 • Συχνοί πονοκέφαλοι;
 • Δυσκοιλιότητα ή διάρροια;
 • Πόνος στις αρθρώσεις και στους μύες;
 • Νευρικότητα, αϋπνία και διαταραχές της όρεξης για φαγητό;
 • Μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια.

Εάν παρατηρηθεί έστω και ένα από αυτά τα συμπτώματα, τότε υπάρχει 99% πιθανότητα να υπάρχουν παράσιτα στο σώμα σας. Θα πρέπει να τα ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατό!

Μιλώντας για φάρμακα, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα. Μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο μία λύση που μας επιτρέπει να απαλλαγούμε από τα παράσιτα.

Το αντιπαρασιτικό με την ονομασία Detoxic Αναπτύχθηκε από τους συναδέλφους μου στο Εργαστήριο Παρασιτολογίας σε συνεργασία με μια διεθνή ομάδα επιστημόνων. Μελετήθηκαν πάνω από 20 αντιπαρασιτικά φάρμακα, ωστόσο είδαμε κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι το Detoxic ήταν εμφανώς πιο αποτελεσματικό.

Detoxic επανεξέταση προϊόν

Το Detoxic περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό χιλιόφυλλου (Achilleae millefolii), θερμοβότανου (Centauri erythraea) και γαρύφαλλου. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξη και τις δοκιμές που έγιναν, το συγκεκριμένο φάρμακο αποδείχθηκε ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Σήμερα, αποτελεί τη μόνη θεραπεία που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Και αν μιλάμε μόνο για τα χρήματα, θα μπορούσε να παράγεται αποκλειστικά για εξαγωγή. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να πληρώσουν σχεδόν οποιοδήποτε τίμημα για το Detoxic.

Υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια απ’ όσους το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Τι κάνει τόσο ιδιαίτερο το Detoxic? Ποια είναι η διαφορά του με άλλα αντιπαρασιτικά προϊόντα?

Όπως ανέφερα ήδη, πρόκειται ουσιαστικά για τη μόνη αποτελεσματική αντιπαρασιτική λύση σε όλο τον κόσμο. Βοηθά κάποιον να ξεφορτωθεί πλήρως τα παράσιτα. Γι’ αυτό το θέλουν τόσο διεθνείς φαρμακευτικές αλυσίδες και εταιρίες. Σε σχέση με τα υπόλοιπα αντιπαρασιτικά φάρμακα, δρα άμεσα κατά όλων των ειδών των παρασίτων που προσβάλουν το ανθρώπινο σώμα. Αν σκεφτούμε τα προβλήματα διάγνωσης, αυτό μας βοηθά να καθαρίσουμε ολόκληρο το σώμα. Ανέφερα πριν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπίσουμε τι είδους παράσιτα υπάρχουν στο σώμα κάποιου ασθενούς. Το Detoxic καταστρέφει και εξαφανίζει όλα τα παράσιτα που ζουν οπουδήποτε μέσα στο σώμα – από τον εγκέφαλο έως την καρδιά, το συκώτι και τα έντερα. Κανένα άλλο φάρμακο σήμερα δεν είναι σε θέση να κάνει το ίδιο.

Πέραν τούτου, δεν μιλάμε για κάποιο χημικό φάρμακο, αλλά για ένα πλήρως φυσικό προϊόν, το οποίο δεν έχει αλλεργικές αντιδράσεις, δεν καταστρέφει τη χλωρίδα του εντέρου και δεν προκαλεί τα προβλήματα που παρατηρούνται όταν ακολουθούμε μια κλασική θεραπεία με χάπια που επιβαρύνει το σώμα με ένα σωρό χημικές ουσίες.

Αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν με το Detoxic στο Εργαστήριο Παρασιτικών Ασθενειών.

1. Η αποτελεσματικότητα του Detoxic υπολογίζεται με μια καθιερωμένη τεχνική (ποσοστό ασθενών που ανάρρωσαν έναντι του συνολικού αριθμού ασθενών σε μια ομάδα 100 ανθρώπων που έλαβαν το φάρμακο):

 • Καταστρογή αυγών ελμίνθων: 100%;
 • Ομαλοποίηση της λειτουργίας και κατάστασης του παγκρέατος: 80%;
 • Αντιμετώπιση της αλλεργικής δερματίτιδας: 90%;
 • Αντιμετώπιση γαστρίτιδας, έλκους, διάρροιας: 90%;
 • Αντιμετώπιση αναιμίας: 100%;
 • Αντιμετώπιση δύσοσμης αναπνοής: 100%;

2. Χωρίς αρνητικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανόμενων και των αλλεργικών αντιδράσεων.

Detoxic εμπειρίες

3. Το Detoxic αναγνωρίζεται ως κορυφαίο φάρμακο στην αντιμετώπιση των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα.

Πιστεύω ότι οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να μάθουν από που μπορούν να αγοράσουν το Detoxic?

Μπορείτε να το παραγγείλετε από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του παρασκευαστή. Δυστυχώς, τα φαρμακεία επιζητούν πολύ μεγάλο κέρδος. Θέλουν ουσιαστικά να πωλούν το προϊόν σε πολύ υψηλότερη τιμή. Οι επιστήμονες που παρασκεύασαν το προϊόν είναι εντελώς κατά αυτής της προσέγγισης. Ως ειδικός, θα ήθελα ο κόσμος σε όλη τη ΄χώρα να μπορεί να αγοράσει το προϊόν.

Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουμε να έρθουμε σε κάποια συμφωνία και το Detoxic να πωλείται σε φαρμακεία σε όλη τη χώρα. Στο μεταξύ, μπορεί κανείς να το παραγγείλει μόνο μέσω διαδικτύου. Είναι πολύ εύκολο και πρακτικό – το προϊόν παραδίδεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να πάρει κανείς το προϊόν.

Ειδικός Πετρόπουλε, πριν ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη, θα θέλατε να πείτε κάτι άλλο στους αναγνώστες μας?

Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να φροντίζουν την υγεία του. Μπορεί να μην το υποψιάζεστε καν αλλά τα παράσιτα ζουν μέσα σας με πιθανότητα 97-98%. Μπορεί να βρίσκονται παντού – στο αίμα, στα έντερα, στους πνεύμονες, στην καρδιά, στον εγκέφαλο. Τα παράσιτα σας τρώνε κυριολεκτικά από μέσα και παράλληλα δηλητηριάζουν το σώμα σας. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε πολυάριθμα προβλήματα υγείας που μειώνουν το προσδόκιμο ζωής κατά 15-25 χρόνια. Δεν θα αναφέρω καν τους αιφνίδιους θανάτους που σχετίζονται συνήθως με τη δράση παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα.

Το Detoxic μπορείτε να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα.

Η κακοσμία του στόματος προκαλείται από τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

Από τη συντακτική ομάδα: Οι ειδικοί έχουν ανακαλύψει μια νέα αιτία για την εμφάνιση της κακοσμίας του στόματος κι αυτή είναι η παρασιτική μόλυνση. Πρόσφατα, διεξήχθηκε μια μελέτη, που αποκάλυψε ότι μέσα στα τρόφιμα παρασιτούν βλαβεροί μικροοργανισμού, που είναι τοξικοί και δημιουργούν ένα τοξικό περιβάλλον στο στομάχι. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι μολύνονται από τα παράσιτα και παρατηρούν αυτή την οσμή να βγαίνει από το στόμα τους.

– Σήμερα, θα μιλήσουμε για αυτό, με τον ειδικό του Ιδιωτικού Παρασιτολογικού Ινστιτούτου, Malcom Barnes.

– Malcom Barnes, καλωσορίσατε! Θα ξεκινήσω αμέσως με τη βασική μου ερώτηση: Είναι αλήθεια, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη για τη μόλυνση του πληθυσμού από τα παράσιτα;

– Ναι. Η Ελλάδα κατέχει την κακή αυτή τρίτη θέση. Ο λόγος είναι η εκτενής μόλυνση του περιβάλλοντος και των τροφίμων. Έλλειψη δράσης από την κυβέρνηση και αδιαφορία από τους ανθρώπους.

– Eιδικέ, πόσο πραγματικές είναι αυτές οι έρευνες, όταν πρόκειται για την παρασιτική μόλυνση και την κακοσμία του στόματος;
– Μόλις μερικά χρόνια πριν, η ιατρική ομοσπονδία πίστευε, ότι η κακοσμία του σώματος προέρχεται από τη στοματική κοιλότητα.
Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τις μελέτες και μπορώ να πω, ότι τα αποτελέσματα έχουν επιβεβαιωθεί και από τις δικές μας έρευνες. Μια τυπική κακοσμία του στόματος μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρότερη ασθένεια. Ουσιαστικά, το 92% των θανάτων προκαλούνται από παρασιτικές μολύνσεις. Και όχι μόνο θάνατος από ασθένειες. Η συντριπτική πλειονότητα των λεγόμενων “φυσικών θανάτων” αποτελεί τη συνέπεια της δραστηριότητας των παρασίτων στο σώμα.

– Δηλαδή λέτε, ότι πα παράσιτα, που είναι κοινά σκουλήκια, μπορούν να προκαλέσουν από κακοσμία του στόματος μέχρι και θάνατο;

– Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη, ότι τα ανθρώπινα παράσιτα μπορούν να είναι μόνο σκουλήκια. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών ειδών παρασίτων, που ζουν σε διάφορα όργανα και οδηγούν σε μια μεγάλη γκάμα επιπτώσεων. Επιπλέον τα σκουλήκια είναι αρκετά επικίνδυνα. Καταστρέφουν κυριολεκτικά τα έντερα, προκαλώντας ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, τα σκουλήκια αυτά ανακαλύπτονται και εξολοθρεύονται δύσκολα.

Μαζί με αυτά ζουν και χιλιάδες παράσιτα, τα οποία ζουν στο συκώτι, τον εγκέφαλο, τα πνευμόνια, το αίμα και το στομάχι. Πρακτικά, όλα τους είναι θανάσιμα. Μερικά από αυτά μάλιστα δρουν επιθετικά αμέσως μόλις εισέλθουν στο σώμα και το καταστρέφουν. Το χειρότερο είναι, ότι συνήθως περνούν απαρατήρητα, έως ότου πια είναι πάρα πολλά και το σώμα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και ο άνθρωπος-ξενιστής πεθαίνει.

Εν τω μεταξύ, μπορώ να πω με πεποίθηση, ότι τα παράσιτα μολύνουν σχεδόν τα πάντα. Μερικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλυφθούν. Και όταν οι συνέπειες των παρασιτικών μολύνσεων είναι πια εμφανείς, οι ειδικοί προσπαθούν να γιατρέψουν αυτές συγκεκριμένα. Ακόμα και μετά από μια επέμβαση στο σώμα, χρειάζονται ειδικές αναλύσεις για να εντοπιστούν τα παράσιτα. Τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά.

Υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα, που ζουν στο συκώτι, τον εγκέφαλο, τα πνευμόνια, το αίμα και το στομάχι. Πρακτικά, όλα τους είναι θανάσιμα. Όλα ξεκινούν από μια απλή κακοσμία του στόματος.

– Μπορείτε να μας δώσετε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα παρασιτικών μολύνσεων;

– Μπορώ να αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις. Αλλά θα επιλέξω να αναλύσω αυτές, που παρουσιάζουν ξεκάθαρα τον κίνδυνο, που ενέχουν τα παράσιτα.

Αρχικά φάνηκε, ότι ένας συγκεκριμένος τύπος ταινίας μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο. Εν τω μεταξύ, δεν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, που μολύνεται, αλλά τα σκουλήκια. Στη συνέχεια, τα κύτταρά τους πολλαπλασιάζονται και μεταδίδονται σε όλο το σώμα, μολύνοντας το άτομο. Αυτό συμβαίνει, όταν οι προνύμφες μεταφέρονται από τα έντερα στους λεμφαδένες. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπονται σε καρκινικούς όγκους, μολύνοντας πλέον σοβαρά τον ασθενή. Ο θάνατος επέρχεται μέσα σε λίγους μήνες. Κυριολεκτικά την τελευταία εβδομάδα, αυτός ο άνδρας πέθανε ξαφνικά από τέτοιους όγκους.

Στο κέντρο της φωτογραφίας: κύτταρα ενός κακοήθους όγκου, που μεταφέρθηκαν από παρασιτικό σκουλήκι.

Detoxic δικαστήριο

Ακόμα μια διαδεδομένη περίπτωση είναι η μόλυνση του εγκεφάλου από παράσιτα. Αυτά προκαλούν νευρώσεις, γρήγορη κόπωση, υπερβολική ευερεθιστότητα και απότομες αλλαγές διάθεσης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σταδίων, ενόσω ο εγκέφαλος γεμίζει παράσιτα, αναπτύσσονται σοβαρότερες ασθένειες, που καταλήγουν στο θάνατο.

Διατηρούμε ένα φωτογραφικό αρχείο χειρουργικών επεμβάσεων, όπου έχουν ανακαλυφθεί παράσιτα μέσα στα όργανα. Δεν θα ήθελα όμως να σας δείξω τις φωτογραφίες, είναι ιδιαίτερα τρομακτικές.
Το τρίτο παράδειγμα είναι η μόλυνση από τα παράσιτα στην καρδιά. Πιστεύεται, ότι πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια. Στην πραγματικότητα όμως, τα σκουλήκια της καρδιάς απαντώνται στο 23% του πληθυσμού. Με άλλα λόγια, σχεδόν σε έναν από τους τέσσερις ανθρώπους. Σε πρώιμο στάδιο, μπορούν να περάσουν εντελώς απαρατήρητα και οι επιπτώσεις τους στο σώμα είναι ακόμα μηδενικές. Αλλά όσο περνάει ο χρόνος, η δραστηριότητά τους αρχίζει και δείχνει σημάδια, ότι τα σκουλήκια είναι στην καρδιά. Αυτά είναι αυτό προκαλεί τις πολλαπλές καρδιακές ασθένειες και όταν μιλάμε ειδικά για ανακοπή καρδιάς, τα παράσιτα είναι η αιτία στο 100% των περιπτώσεων.

– Ακούγεται τρομακτικό. Τι άλλους κινδύνους κρύβει η μόλυνση από τα παράσιτα;

Για τους άνδρες, τα παράσιτα προκαλούν: προστατίτιδα, ανικανότητα, αδενοπάθειες, κύστες, άμμο και πέτρες στα νεφρά και στο ουροποιητικό σύστημα.
Για τις γυναίκες: πόνος και λοιμώξεις στις ωοθήκες. Μυώματα, πρησμένο στήθος και λοιμώξεις του θυρεοειδή αδένα και του ουροποιητικού συστήματος.

– Πώς προστατεύεστε εσείς από τα παράσιτα; Υπάρχουν κάποιες αναλύσεις ή φάρμακα;
– Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω, ότι δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή εργαλεία για τον εντοπισμό και καθορισμό των παρασίτων μέσα στο σώμα. Αυτό συμβαίνει μερικώς λόγω των πολλών διαφορετικών ειδών παρασίτων (χιλιάδες) και επίσης λόγω της εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας του να τα εντοπίσουμε. Η διαδικασία της ανάλυσης των παρασίτων είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγα συγκεκριμένα μέρη και κοστίζει πάρα πολλά χρήματα.

Τα πρώτα συμπτώματα, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να δηλωθεί, ότι έχετε παράσιτα, είναι:

 • Κακοσμία του στόματος
 • Αλλεργίες (φτέρνισμα, μάτια που δακρύζουν, μύτη που τρέχει)
 • Συχνά κρυολογήματα, ξηρός βήχας και βουλωμένη μύτη
 • Χρόνια κόπωση (κουράζεστε γρήγορα ό, τι κι αν κάνετε)
 • Συχνοί πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια
 • Πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς
 • Νευρικότητα, διαταραχές του ύπνου και της όρεξης
 • Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια

Αν έχετε ένα από τα προαναφερόμενα συμπτώματα, σίγουρα έχετε παράσιτα στο σώμα σας.

Ακόμα και από ιατρική άποψη, το θέμα είναι δύσκολο. Επί του παρόντος, υπάρχει μόνο ένα προϊόν, το οποίο σας απαλλάσσει από τα παράσιτα και μάλιστα έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα.

– Τι είδους προϊόν είναι αυτό και ποιος το έχει δημιουργήσει; Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα γι’ αυτό;
– Υπάρχει ένα αντιπαρασιτικό προϊόν που ονομάζεται Detoxic και έχει δημιουργηθεί από το Ιδιωτικό Παρασιτολογικό Ινστιτούτο και μια ομάδα ανεξάρτητων, νέων επιστημόνων. Δουλέψαμε παράλληλα πάνω σε δεκάδες προϊόντα κατά των παρασίτων. Αλλά κατά τη διάρκεια της δημιουργίας, αποφασίσαμε, ότι θα συνεχίσουμε με το DETOXIC ως την πιο αποτελεσματική επιλογή.

Το DETOXIC περιέχει ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων, όπως αγριαψιθιά, γαρίφαλο, θερμοβότανο και επιπλέον 20 βοηθητικά συστατικά. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής και του ελέγχου, το προϊόν παρέμεινε ως το αποτελεσματικότερο. Πλέον, αυτό είναι το μοναδικό προϊόν, που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν θέλαμε να κερδίσουμε λεφτά, θα κάναμε εξαγωγή του προϊόντος σε μεγάλες ποσότητες. Από την Αμερική έχουμε απίστευτα μεγάλη ζήτηση για το DETOXIC.

Επιπλέον, η υψηλή τιμή του DETOXIC, όταν πωλείται στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να πωλούμε το προϊόν στην Ελλάδα σε τιμή χαμηλότερη του κόστους.

– Τι είναι αυτό, που κάνει το DETOXIC τόσο αποτελεσματικό; Σε τι διαφέρει από τα άλλα προϊόντα για αποτοξίνωση του σώματος από τα παράσιτα;
– Όπως ήδη προανέφερα, αυτό αποτελεί το μοναδικό αποτελεσματικό προϊόν στον κόσμο, που μπορεί να καθαρίσει πλήρως τον οργανισμό από τα παράσιτα. Οι διεθνείς έμποροι φαρμάκων και οι φαρμακευτικές δίνουν γη και ύδωρ για το προϊόν. Σε σύγκριση με άλλα αντιπαρασιτικά σκευάσματα, το προϊόν λειτουργεί αμέσως μετά την πρώτη χρήση και εξολοθρεύει όλα τα είδη παρασίτων, με τα οποία μολύνονται οι άνθρωποι. Λαμβάνοντας υπόψη τα διαγνωστικά ζητήματα, αυτό σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά το σώμα σας. Πρακτικά είναι αδύνατο να καταλάβουμε ποια είναι όλα τα παράσιτα στο σώμα ενός ατόμου. Όμως το DETOXIC εξολοθρεύει και απομακρύνει από το σώμα όλα τα παράσιτα, που ζουν σε αυτό στον εγκέφαλο, στην καρδιά, το συκώτι ή τα έντερα. Κανένα άλλο από τα υπάρχοντα σκευάσματα δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, δεν περιέχει καθόλου χημικά ή συνθετικά συστατικά. Πρόκειται για πλήρως φυτικό προϊόν, κάτι που αποκλείει τις αλλεργικές αντιδράσεις, τη διαταραχή της εντερικής ισορροπίας και άλλων προβλημάτων, που μπορούν να προκύψουν με τη χρήση χαπιών, τα οποία όχι μόνο παρενοχλούν τον οργανισμό, αλλά του δημιουργούν μια μάζα από διάφορες χημικές ενώσεις.

– Νομίζω, πώς οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να ξέρουν από πού μπορούν να αγοράσουν το DETOXIC.

Detoxic αγοράζουν Ελλάδα
– Προς το παρόν, το DETOXIC είναι διαθέσιμο για παραγγελία μόνο στη σελίδα του πρότζεκτ μας. Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να εισχωρήσουμε στα φαρμακεία, ωστόσο οι φαρμακευτικοί σύλλογοι θέλουν να πουλάνε το φάρμακο με υπέρογκο κέρδος, σε τιμή πολύ υψηλότερη από τη δική μας. Βλέπετε, το Ιδιωτικό Παρασιτολογικό Ινστιτούτο δεν είναι μια εμπορική επιχείρηση. Δεν έχουμε ως μοναδικό μας σκοπό το κέρδος. Προσπαθούμε να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό. Πουλάμε με απώλεια, ισορροπώντας τη διαφορά με τις εξαγωγές μας στο εξωτερικό. Ο κύριος στόχος των φαρμακοποιών είναι το κέρδος. Έχουμε λοιπόν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις ως προς το ίδιο θέμα.

Ελπίζω, ότι στο μέλλον θα μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία και το DETOXIC θα πωλείται με τη δικιά μας τιμή στα φαρμακεία. Για τώρα, πωλείται μόνο online. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και εύκολη. Το προϊόν αποστέλλεται με ταχυδρομική υπηρεσία και πληρώνετε κατά την παραλαβή του (με αντικαταβολή). Αυτό είναι όλο.

– Θα θέλατε να πείτε κάτι τελευταίο στους αναγνώστες μας;
– Το μόνο, που θα ήθελα να πω είναι, ότι πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία και τη ζωή μας. Ίσως να μην το υποψιαζόσασταν μέχρι τώρα, ωστόσο υπάρχει 97-98% πιθανότητα να έχετε μέσα σας παράσιτα. Μπορούν να ζουν παντού, στο αίμα, στα έντερα, στα πνευμόνια, στην καρδιά ή στον εγκέφαλό σας. Τα παράσιτα μας τρώνε ζωντανούς με την κυριολεκτική έννοια, δηλητηριάζοντας το σώμα μας. Ως αποτέλεσμα, πολλά προβλήματα προκύπτουν και το προσδόκιμο ζωής μειώνεται κατά 15-25 χρόνια. Οι ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται κατά κύριο λόγο στα παράσιτα του σώματος.

Υ.Γ. Ζητήσαμε από τον Malcom Barnes να κάνει μια επιπλέον έκπτωση για τους αναγνώστες μας. Αποδέχτηκε το αίτημά μας και τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το DETOXIC με έκπτωση 50%.

πηγή το άρθρο: http://www.webmd.com/

Content creator

Always seeking for challenges – that is just the way I live. Doesn’t matter is it private, or professional part of life. Proud on my worldwide known campaignes for Coca – Cola company during 2015. I love to admire those ones who inspire me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *