Bustural - pregled proizvoda, iskustvo, kupnja u Hrvatskoj

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Bustural 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Bustural je proizvod dostupan u obliku kreme koja se može nanijeti na grudi kako bi postale savršenog oblika. Bustural pruža „push-up“ učinak na mnogo bolji način. To je vrlo učinkovit proizvod koji ostvaruje rezultate u dva tjedna, te krema koje može pomoći u prirodnom povećanju grudi. Ispravak obrisa i podizanje grudi su neki od učinaka koje postižete korištenjem Bustural kreme na pravi način u skladu s uputama koje su dostupne uz proizvod. Bustural je sjajan proizvod s potpuno prirodnim sastojcima pa nema razloga za brigu prilikom korištenja ovog proizvoda. Krema je dokazano učinkovita. Oko 95 posto korisnika misle tako. Savršena je ako je koristite na propisani način, jer ćete samo tako postići maksimalnu učinkovitost.

Bustural – Muški iskustva

Bok svima! Djevojke, davno sam obećala da ću vam ispričati kako sam uspjela povećati grudi sa jedinice na trojku. Moje grudi su postale čvrste, podignute i bujne. Prošlo je pola godine i sve su privlačnije! Pa, idemo ispočetka. Zašto sam željela povećati grudi? Otkad znam za sebe sramila sam se svog izgleda. Moje prijateljice su se lijepo oblačile, nosile duboke dekoltee a ja sam skrivala svoje majušne grudi širokim majicama i džemperima.

Bustural forum

Sam svoj kozmetolog ili KAKO SAM DOMA POVEĆALA GRUDI ZA TRI BROJA

Dok su druge djevojke išle na spojeve i družile se sa dečkima na školskim zabavama, ja sam se držala po strani, nisam željela da budem u centru pažnje. Moje patnje u tinejdžerskim danima nisu imale granice – sve prijateljice iz škole su mi se smijale jer sam bila ravna kao daska! Čvrsto sam odlučila i obećala sebi da ću po svaku cijenu povećati grudi!

Koje su moguće posljedice povećanja grudi?

Nakon završetka škole počela sam štedjeti za ostvarenje životnog sna – plastičnu operaciju. Čak i pored toga što sam znala sve o hororu koji se može desiti djevojci ako kirurg napravi grešku, pa i onu najmanju, i dalje nisam odustajala. Za mene je život bez grudi bio veći horor – moj privatni život je bio depresivan, bila sam puna kompleksa.

Za 5 godina sam uspjela uštedjeti potrebne novce. To su bile teške godine za mene jer sam se morala odreći mnogih stvari, jednostavno ih nisam mogla priuštiti. Ali uspjela sam! Zamislite moje razočarenje kad sam otišla na konsultacije i predoperativne pretrage a kada mi je liječnik rekao da ne može operirati ravne grudi… Nikad gore u životu se nisam osjećala.

Kako mi je psihijatrica pomogla da povećam grudi za 3 broja

Novce koje sam skupila za operaciju odlučila sam da potrošim na sesije kod psihijatrice. “Ako ne mogu ostvariti svoj životni san, barem mogu pokušati uvjeriti sebe da je moguće živjeti normalan život bez grudi”. Sa ovim stavom sam otišla ženi koja je uskoro promijenila moj život.

Definitivno sam mislila da će me psihijatrica napasti tvrdnjama da ništa na sebi ne trebam promijeniti, ali nije. Razumjela me odmah.

Bustural iskustva

Ta predivna žena, unatoč svom financijskom gubitku, već na prvom sastanku mi je rekla da je i ona patila zbog istog problema. Sve dok konačno nije otkrila Bustural, kremu za povećanje i učvršćivanje grudi.

Prvo sam mislila da se šali i da je sve to samo neslana šala. Međutim, pokazala mi je svoju fotografiju od prije pet godina na kojoj sam vidjela istu ženu u badiću koja je više izgledala kao tinejdžer nego žena.

Nevjerojatno, ali liječnica mi je odmah zapisala adresu web stranice gdje mogu kupiti ovo čudo i nije mi ništa naplatila! Trebalo mi je par dana da dođem sebi nakon svega što se izdešavalo, ali uskoro sam naručila kremu. Sve u svemu, nije skupa, posebno ako je uporedimo sa cenom operacije.

gdje kupiti Bustural

Pakiranje je ubrzo stiglo i odmah sam počela koristiti kremu. Ne bih nikad povjerovala da je moguće, ali moje grudi su počele rasti pred mojim očima! Čini se da sam morala osjetiti svaku moguću patnju ovog svijeta dok nisam pronašla ovo čudo!

A onda sam se uplašila. Što ako cijeli život budem morala koristiti ovu kremu? Ili što ako uzrokuje neke strašne posljedice? Ana me uvjerila da je krema potpuno sigurna i zdrava. Onda sam pronašla naučni članak gdje je sve detaljno objašnjeno – zašto i zbog kakvih procesa se grudi povećavaju.

Međutim, strah od toga da ponovo budem “kao daska” me i dalje proganjao. Za dva mjeseca već sam kupila grudnjak “trojku” i tako sam odlučila da se zaustavim, nisam više naručivala kremu. Da budem iskrena, očekivala sam da će se grudi smanjiti i plašila sam se da ću opet morati kupiti ovaj proizvod i koristiti ga do kraja života. Ali prošlo je 7 mjeseci i još uvijek imam “trojke”. Zato svakome preporučujem ovu kremu, posebno onima koji su prošli sve ono što i ja.

iskustva s Bustural kremom

Djevojke! Ne žurite na operaciju, postoje drugi načini, mnogo povoljniji i učinkovitiji. Nadam se da će vam ovo pomoći da zavolite sebe i da napravite novi početak u svom životu.

Povećavši grudi, dobila sam mnogo obožavatelja, samopouzdanja i novi posao.

Sada sam najsretnija djevojka na svijetu i želim isto i vama!

 

Content Manager

Just a normal guy living in the world of words and ideas. Gratuated dentist who ended up managing things I couldn’t imagine I would ever do. That’s my life moto: try everything until you find yourself. Passionate lover of comics. Okay, maybe engrained collector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *