Bustural - pregled izdelek, izkušnje, nakup v Sloveniji

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Bustural 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Majhne prsi – tipičen ženski problem. Vsako dekle sanja, da imajo zapeljivo telo in obdaja prsi. To je razlog, zakaj smo se ves čas ukvarja s športom, z uporabo posebne prehrane in vadbe. Vendar pa obstajajo nekatera področja niso žensko telo, ki ne more biti popolna s pomočjo prehrane in vadbe – je prsi. Znano je, da je glavna značilnost ženske spolnosti velikost in oblika dojke. Absolutno vsi ljudje pozorni na to in cenim to, če gledamo na dekle ali žensko vseh starosti. Če ste po naravi povečali velike in lepe prsi – ste zelo srečen! Dejstvo je, več kot 70% žensk trpi zaradi kompleksa majhnih prsi.

Bustural – Moški izkušnje

Živjo! Punce, dolgo časa nazaj sem vam obljubila, da vam povem, kako sem si povečala prsi s košarice A na košarico C. Moje prsi so postale čvrste, dvignjene in večje. Minilo je pol leta, in postajajo čedalje bolj privlačne! Torej, začnimo na začetku. Zakaj sem si želela povečati svoje prsi?

Bustural forum

Osebni kozmetolog ali KAKO SEM SI DOMA POVEČALA PRSI ZA TRI KOŠARICE

Odkar pomnim, sem se vedno sramovala svojega videza. Moje sošolke so nosile obleke z globokimi izrezi, jaz pa sem svoje prsi komaj košarice A skrivala pod širokimi majicami in puloverji.

Ko so imela druga dekleta zmenke in se družila s fanti na šolskih zabavah, sem se jaz skrivala pred žarometi. Moje najstniško trpljenje je bilo brezmejno – vsi sošolci so se mi smejali, ker sem bila ravna kot deska! Zato sem se trdno odločila in si obljubila, da bom za vsako ceno imela lepe in velike prsi!

Katere so možne posledice povečanja prsi?

Potem ko sem diplomirala, sem začela varčevati za svoje življenjske sanje – lepotno operacijo. Čeprav sem vedela vse o grozotah, ki lahko doletijo punce, če kirurg naredi napako, tudi najmanjšo, si nisem premislila. Življenje brez prsi je bilo zame hujše – moje zasebno življenje je bilo žalostno, bila sem le kup kompleksov.

Nič prej kot v petih letih mi je uspelo prihraniti dovolj denarja. Ta leta so bila težka, saj sem se morala marsičemu odpovedati, preprosto si določenih stvari nisem mogla privoščiti. Ampak uspelo mi je! Si predstavljate mojo grozo in razočaranje, ko so po posvetovanju in predoperativnem pregledu zdravniki zavrnili operacijo… Padla sem v največji obup v življenju.

Kako mi je psihiatrinja povečala prsi za tri številke

Denar, ki sem ga prihranila za operacijo, sem sčasoma porabila za psihiatra. »Če ne morem izpolniti svojih življenjskih sanj, se lahko le poskušam prepričati, da je tudi brez njih mogoče živeti normalno.« S temi mislimi sem šla k ženski, ki je nato kmalu moje življenje obrnila na glavo.

Bustural izkušnje

Seveda, od psihiatrinje sem pričakovala naval zagotovil, da nič na meni ne potrebuje spreminjanja. Vendar me je takoj razumela.

Ta čudovita ženska mi je kljub svoji finančni izgubi na prvem srečanju povedala, da je bila tudi sama žrtev žaljivk zaradi majhnih prsi. Dokler ni odkrila Bustural, kremo za povečanje in učvrstitev prsi.

Najprej sem mislila, da se le šali, da je vse skupaj le šala. Potem pa mi je dala pet let staro sliko, na kateri je bila slikana v kopalkah. Takoj sem jo prepoznala, čeprav je izgledala bolj kot najstnik, ne kot ženska.

To je preprosto neverjetno, ampak zdravnica mi je, ne da bi jo prosila, napisala naslov spletne strani, kjer lahko kupim ta čudež, poleg tega pa mi pa informacije ni zaračunala! Nekaj dni sem potrebovala, da sem dojela vse, kar se je zgodilo, in nato sem kremo kmalu naročila še sama. Konec koncev je bil strošek nizek, zlasti v primerjavi s stroškom operacije.

izkušnje z Bustural

Paket je prišel hitro, in še isti dan sem začela z nanašanjem kreme. Nikoli si nisem mislila, da je to možno, vendar moje prsi so začele rasti pred mojimi očmi! Zdi se mi, kot da sem morala pretrpeti vse mogoče zlo na tem svetu, dokler nisem končno izvedela za to čudežno metodo!

In nato sem se ustrašila. Kaj če bom morala to kremo uporabljati vse življenje? Ali če bo imela grozne posledice?… Ana mi je zagotovila, da je glede zdravja povsem varna. Potem sem našla znanstveni članek, kjer je bilo vse razloženo do zadnje podrobnosti – zakaj in zaradi katerih procesov se prsi povečajo.

Kljub temu je bil v meni še vedno prisoten strah, da bi postala »ravna deska«. V dveh mesecih sem že kupila nedrček košarice C. Takrat sem se odločila, da preneham s kremo ter je nisem več naročila. Če sem iskrena, sem pričakovala, da se bodo moje prsi zmanjšale, in strah me je bilo, da bom morala kremo kupovati do konca življenja. Toda minilo je 7 mesecev in še vedno imam polno košarico C. Tako lahko to metodo priporočam vsem ženskam, ki so se soočale s podobnimi težavami.

kje kupiti Bustural

Punce! Ne hitite do kirurgov, obstajajo drugi načini, ki so ugodnejši in učinkovitejši. Upam, da vam bo to pomagalo ljubiti same sebe in začeti na novo v življenju.

S povečanjem prsi sem pridobila kup oboževalcev, samozavest in novo službo.

Zdaj sem najsrečnejša punca in tudi vam želim isto!

Junior Content Creator

Described in three words: hard-worker, vegan and writer. By trying my best to live a healthy and positive life I want to transmit that attitude and affect others to do the same.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *