Bustural - a termék felülvizsgálat, tapasztalat, vásárlás Magyarországon

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Bustural 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Minden nő nagy, gyönyörű és formás kebleket szeretne, de az anyatermészet csak keveseket áld meg ezzel az ajándékkal, és az nem sem tart örökké. Az öregedés, a várandósság, a szoptatás, a hirtelen súlygyarapodás és a fogyás mind befolyással vannak az emlőmirigyek alakjának változására. Idővel, a mellek megereszkednek, veszítenek formájukból, lógni kezdenek, valamint növekedési csíkok, ráncok és pigmentfoltok jelennek meg rajtuk.

Bustural – Férfi tapasztalatok

Sziasztok! Lányok, régóta ígérgetem már, hogy elmesélem, hogyan sikerült a szinte 0-ás méretű melleimet C-s kosárméretűre megnövesztenem. A melleim feszesek,teltek és gömbölyűek lettek. Azóta fél év telt el, és egyre vonzóbb leszek! De haladjunk szépen sorjában. Miért akartam megnöveszteni a melleim?

Bustural fórum

HOGYAN SIKERÜLT HÁROM KOSÁRMÉRETTEL MEGNÖVESZTENEM OTTHON A MELLEIM

Amióta csak az eszemet tudom, mindig is szégyelltem magam a külsőm miatt. Az osztálytársaim állandóan a mély dekoltázsukat mutogatták, miközben a saját deszka melleim kénytelen voltam bő pólók és lógó pulóverek mögé rejtenem.

Amíg a többi lány randizni meg iskolai bulikba járt, én otthon ültem, nagyon messzire a rivaldafénytől. A tinédzserkori szenvedéseim határtalanok voltak – minden osztálytársam rajtam röhögött, amiért olyan voltam, mint egy vasalódeszka! Ekkor döntöttem el, hogy kerül, amibe kerül, mindent megteszek, hogy nagy, gyönyörű melleim legyenek egyszer!

Mik a mellnagyobbítás lehetséges következményei?

A ballagás után, elkezdtem spórolni az álmom megvalósítására – a plasztikai műtétekre. Ugyan tudtam minden borzadályról, ami egy plasztikai műtét során megtörténhet, ha a sebész hibázik, mégse gondoltam meg magam. A mellek nélküli élet sokkal rosszabb volt – a magánéletem romokban hevert, teli voltam elfojtott komplexusokkal.

Bustural tapasztalatok

Nem kevesebb, mint 5 évembe tellett, mire összeszedtem elég pénzt a beavatkozásra. Nehéz évek voltak, mert szinte mindenről le kellett, hogy mondjak, mert a spórolás közben nem engedhettem meg magamnak őket. Mindenesetre, végül sikerült! Képzelhetitek, mennyire megrettentem és elszomorodtam, amikor az előzetes vizsgálatok után az orvos azt mondta, hogy nem hajlandó megcsinálni a beavatkozást… Sosem voltam még ennyire magam alatt.

Hogyan növesztette meg a pszichológusom 3 mérettel nagyobbra a melleim

A műtétre összeszedett pénzem végül pszichológusra akartam költeni. “Ha már nem tudom valóra váltani az álmom, akkor legalább meg kell próbálnom elfogadni a helyzetet, és normális életet élni így is.” – ilyen gondolatok jártak a fejemben, mikor először mentem el a nőhöz, aki hamarosan teljesen megváltoztatta az életem.

Persze, fel voltam készülve, hogy az agytúrkász majd rögtön elkezdi mondogatni a különféle szövegeket, hogy bizony rajtam semmit sem kéne megváltoztatni. De nem ez történt – azonnal megértette, min mentem keresztül.

Ez a csodálatos nő már az első találkozónkon elmondta, hogy fiatalon őt is ugyanezért csúfolták, egészen addig, amíg fel nem fedezte a Bustural, egy különleges mellnagyobbító és feszesítő krémet.

Először azt hittem, hogy csak viccel, hogy az egész csak egy hülye poén. De aztán a kezembe nyomott magáról egy 5 évvel azelőtti képet, amin ugyanaz a nő volt fürdőruhában, de inkább tűnt fiúnak, mint lánynak.

hol vásárolni Bustural

A csodálatos pszichológusom kérés nélkül leírta a termék megrendeléséhez szükséges weboldal címét, és semmit sem kért el érte! Több napig tartott, mire magamhoz tértem és felfogtam, mi is történt. Aztán gyorsan megrendeltem a krémet, ami mellesleg nagyon olcsó volt, főleg, ha a plasztikai műtétekkel hasonlítjuk össze.

A csomag gyorsan megérkezett, és attól a naptól kezdve, folyamatosan használtam a krémet. Sosem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, de a melleim a szemeim láttára nőttek! Úgy tűnik, a világ minden poklát meg kellett, hogy járjam, mielőtt rábukkanhattam erre a csodás módszerre!

Aztán megijedtem. Mi van, ha ezt a krémet kell használnom majd egész életemben? Vagy, ha borzalmas mellékhatásai lesznek a készítménynek? Anna, a pszichológusom megnyugtatott, hogy a termék tökéletesen biztonságos az egészségre nézve, majd kis keresgélést követően, rátaláltam egy cikkre, ami leírja, hogy hogyan és miért lesznek nagyobbak a melleink.

De továbbra is bennem élt a félelem, hogy egyszer majd visszaváltozok deszkává. Két hónappal később, már C-s melltartókat vásároltam, ekkor úgy döntöttem, abbahagyom a termék használatát. Azt vártam, hogy a melleim majd összeesnek, és megint rendelhetem meg a terméket, de azóta már 7 hónap telt el, és semmi ilyesmi nem történt, még mindig ugyanakkorák a kebleim! Ezért, már bátran ajánlom mindenkinek a terméket, főleg azoknak, akik az én régi cipőmben járnak.

tapasztalatok Bustural

Lányok! Ne rohanjatok a kés alá feküdni, léteznek más módszerek, amelyek sokkal olcsóbbak és hatékonyabbak! Remélem, ez a termék segíteni fog, hogy megszeressétek magatok, és új életet kezdhessetek.

A melleim megnagyobbításával, rengeteg hódolóm lett, magabiztos lettem, és új munkára tettem szert.

Ma már elképesztően boldog vagyok, és nektek is ezt kívánom!

 

Junior Content Creator

Described in three words: hard-worker, vegan and writer. By trying my best to live a healthy and positive life I want to transmit that attitude and affect others to do the same.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *