Bustural - επανεξέταση του προϊόντος, την εμπειρία, την αγορά στην Ελλάδα

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Bustural 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Bustural αποτελείται από καινοτόμα διορθωτικά μείγματα από εξωτικά φυτά και έλαια Volufiline™. Volufiline™ αποτελείται από το φυσικό συστατικό sarsasapogenin. Πρόσφατα αποδείχτηκε ότι το sarsasapogenin μπορεί να μεγαλώσει το γυναικείο στήθος διεγείροντας τα λιπίδια (μόρια λίπους) που παράγονται στους συνδετικούς ιστούς.Μετά από πολλές δοκιμές στα εργαστήρια, οι επιστήμονες τελειοποίησαν την φόρμουλα του sarsasapogenin, δημιουργώντας το διάλυμα Volufiline™. Volufiline™ αυξάνει το μέγεθος του στήθους κατά 8% σε λίγες εβδομάδες.

Bustural – Άνδρας εμπειρίες

Γεια σε όλες! Κορίτσια, σας υποσχέθηκα πριν από καιρό να σας πω πως κατάφερα να μεγαλώσω το μέγεθος του στήθους μου από μηδέν Α σε C. Το στήθος μου έγινε σφιχτό, ανορθώθηκε και απέκτησε όγκο. Έχουν περάσει πλέον έξι μήνες και γίνεται όλο και πιο ελκυστικό! Λοιπόν, τα πράγματα με τη σειρά. Γιατί ήθελα να μεγαλώσω το στήθος μου?

Bustural δικαστήριο

Προσωπικός κοσμετολόγος ή ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΕΘΗ

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ντρεπόμουν για την εμφάνισή μου. Οι συμμαθήτριές μου εμφανίζονταν με βαθιά ντεκολτέ και εγώ κάλυπτα το “ανύπαρκτο” στήθος μου με φαρδιά μπλουζάκια και μεγάλα πουλόβερ.

Την ώρα που τα άλλα κορίτσια έβγαιναν ραντεβού και πήγαιναν σε σχολικά πάρτι με αγόρια, εγώ βρισκόμουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα βάσανά μου κατά τη διάρκεια των εφηβικών μου χρόνων δεν είχαν όρια – όλες οι συμμαθήτριές μου γελούσαν μαζί μου γιατί ήμουν πλάκα σαν πίνακας του σχολείου! Έτσι αποφάσισα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να προσπαθήσω να κάνω το στήθος μου μεγαλύτερο και πιο όμορφο με κάθε μέσο!

Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες της αυξητικής στήθους?

Αφού τελείωσα το σχολείο, άρχισα να κάνω οικονομίες για το όνειρο της ζωής μου – μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Αν και γνώριζα όλα αυτά που μπορούν να πάνε στραβά σε μια κοπέλα εάν ο χειρουργός κάνει λάθος, ακόμη και το ελάχιστο, δεν άλλαξα γνώμη. Το να ζω χωρίς να έχω ουσιαστικά στήθος ήταν πολύ απαίσιο για μένα – η προσωπική μου ζωή ήταν καταθλιπτική και είχα αρχίσει να αποκτώ ένα σωρό κόμπλεξ.

Μέσα σε 5 χρόνια είχα καταφέρει να αποταμιεύσω τα απαιτούμενα χρήματα. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια για μένα, γιατί στερήθηκα πολλά πράγματα στη ζωή μου, καθώς δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσω. Όμως τα κατάφερα! Φανταστείτε τον τρόμο και την απογοήτευσή μου όταν μετά τον προεγχειρητικό έλεγχο, οι γιατροί αρνήθηκαν να κάνουν την επέμβαση… έπεσα πραγματικά σε κατάθλιψη.

Πως η ψυχίατρός μου με βοήθησε να μεγαλώσω το στήθος μου κατά 3 μεγέθη

Τα χρήματα που είχα συγκεντρώσει για την επέμβαση, χρησιμοποιήθηκαν τελικά σε συνεδρίες με την ψυχίατρό μου. Εάν δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρο της ζωής μου, το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι εφικτό να ζήσω μια φυσιολογική ζωή χωρίς αυτό’. με αυτές τις σκέψεις πήγα σε μια γυναίκα που γρήγορα άλλαξε δραματικά τη ζωή μου.

Bustural εμπειρίες

Σίγουρα, περίμενα την ψυχίατρο να με “βομβαρδίσει” με διαβεβαιώσεις ότι τίποτα δεν χρειάζεται να αλλάξει. Ωστόσο με κατανόησε με τη μία.

Αυτή η υπέροχη γυναίκα παρά το γεγονός ότι δεν την συνέφερε οικονομικά με είπε στην πρώτη κιόλας συνεδρία ότι και η ίδια είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού λόγω του “επίπεδου” στήθους της. Μέχρι που χώρισε. Bustural, η κρέμα μεγέθυνσης και σύσφιξης του στήθους.

Στην αρχή πίστεψα ότι απλά με κορόιδευε και ότι απλά μου έλεγε ένα κακόγουστο αστείο. Ωστόσο μου έδειξε μια φωτογραφία που ήταν τραβηγμένη πριν από 5 χρόνια, στην οποία έβλεπα την ίδια γυναίκα με το μαγιό της, να μοιάζει περισσότερο με έφηβο αγόρι παρά με γυναίκα.

Ήταν απλά εκπληκτικό, ωστόσο η γιατρός χωρίς καν να της το ζητήσω μου έγραψε τη διεύθυνση μιας ιστοσελίδας απ’ όπου μπορούσα να αγοράσω αυτό το θαύμα και δεν με χρέωσε μάλιστα και τίποτα! Μου πήρε αρκετές μέρες μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί, αλλά σύντομα παράγγειλα την κρέμα. Συνολικά το κόστος της ήταν μικρό, ιδιαίτερα δεν αν το συγκρίνουμε με το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης.

εμπειρίες με Bustural

Έλαβα γρήγορα το πακέτο και την ίδια κιόλας μέρα άρχισα να χρησιμοποιώτην κρέμα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είναι εφικτό, αλλά το στήθος μου άρχισε να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μου! Μου φάνηκε σαν να ήμουν καταδικασμένη να υποφέρω όλα τα κακά του κόσμου πριν να ανακαλύψω αυτή τη θαυματουργή μέθοδο!

Τότε τρόμαξα λίγο. Τι θα έκανα αν ήμουν υποχρεωμένη να χρησιμοποιώ την κρέμα όλη μου τη ζωή; Ή αν είχε κάποια άσχημη παρενέργεια?… Η Άννα με διαβεβαίωσε ότι η κρέμα είναι απόλυτα ασφαλής για την υγεία. Στη συνέχεια βρήκα ένα επιστημονικό άρθρο στο οποίο εξηγούνταν όλαμε λεπτομέρειες – γιατί και λόγω ποιων διαδικασιών το στήθος μεγαλώνει.

Ο φόβος να ξαναγίνω “σανίδα” υπήρχε ακόμη μέσα μου. Είχα αγοράσει σουτιέν μεγέθους C και αποφάσισα να σταματήσω σε εκείνο το σημείο, δεν ξαναπαράγγειλα την κρέμα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα το στήθος μου να μικρύνει σε μέγεθος και φοβόμουν ότι θα ήμουν υποχρεωμένη να αγοράσω αυτό το προϊόν ξανά και ξανά για όλη μου τη ζωή. Τώρα πλέον έχουν περάσει 7 μήνες και ακόμη φοράω c. γι’ αυτό προτείνω τη μέθοδο αυτή σε οποιαδήποτε κοπέλα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

πού να αγοράσετε Bustural

Κορίτσια μην μπείτε στο χειρουργείο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πολύ πιο οικονομικοί και αποτελεσματικοί. Ελπίζω να μπορέσουν να σας κάνουν να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Μεγαλώνοντας το στήθος μου, απέκτησα πολλούς θαυμαστές, εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μια νέα δουλειά.

Είμαι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι πλέον και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς!

Junior Content Creator

Perfectionist who likes everything to be done without mistakes and respecting the deadline. I accept each task or issue as a challenge that moves my personal limits. I am a bit misterious, but very friendly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *