Bustelle - ulasan produk, pengalaman, pembelian di Malaysia

Nature Confirmed Giveaway

Today we will randomly choose one visitor that will get

Bustelle 3 PACKS FOR FREE -

Click on GET FREE button and "allow" us to send you notification if you are the winner.

Bustelle ulasan produk

Adakah ia kelihatan terlalu kecil? Kulit pada payudara anda tidak cukup tegang? Tidak mendapat perhatian secukupnya daripada kaum lelaki? Tidak berasa yakin untuk menunjukkan lurah dada anda?

Malangnya, payudara hanya kelihatan cantik apabila anda masih muda. Dengan peningkatan usia, ia akan menjadi lebih kendur; berkedut dan kesan regangan juga muncul. Malah, tiada senaman berat ataupun diet, bahkan penawar tradisional yang mampu memberikan apa-apa kesan yang ketara. Manakala pembedahan plastik pula terlalu bahaya…

Bustelle – pengalaman Male

Pakar kesihatan, Kuala Lumpur

“… sebagai seorang doktor, saya telah berjumpa dengan ramai wanita yang ingin membesarkan payudara mereka atau memperbaiki bentuk payudara mereka. Mereka semua telah mencuba pelbagai jenis “Penawar” nenek moyang atau senaman berat tanpa hasil yang tertentu… Mereka mula mempertimbangkan pembedahan. Saya rasa bahawa implan adalah perkara yang terakhir yang anda harus cuba. Dan mengapa ambil risiko? Terima kasih kepada ubat-ubatan moden serta perkembangan saintifik terkini, satu rawatan baharu telah dihasilkan, yang membolehkan untuk sama sekali mengubah payudara anda dan mencapai ketegangan serta bentuk yang hebat hanya selepas beberapa minggu penggunaan. Saya syorkan BUSTELLE, kerana saya telah menyaksikan keberkesanannya… “

Ahli kosmetologi peribadi atau BAGAIMANA SAYA MEMBESARKAN PAYUDARA SAYA DI RUMAH DENGAN TIGA SAIZ CAWAN

Hai semua!
Gadis-gadis semua, saya sudah berjanji dahulu untuk memberitahu anda bagaimana saya berjaya membesarkan payudara saya daripada saiz A sifar ke cawan C. Payudara saya menjadi tegang, kencang dan montok. Sudah setengah tahun berlalu, tetapi ia menjadi semakin menarik! Tetapi, mari kita bercakap tentang perkara pertama dulu.

 

Kenapa saya mahu membesarkan payudara saya?

Seingat saya, saya sentiasa terasa malu dengan penampilan saya. Rakan-rakan saya sering menunjuk-menunjuk dengan memakai baju yang berleher luas, sedangkan saya terpaksa menutup payudara’ bersaiz sifar’ saya dengan memakai baju-T yang besar dan blaus longgar.

Apabila gadis-gadis lain sering mempunyai temu janji dan melepak di sekolah serta berparti dengan budak-budak lelaki, saya terpaksa menyembunyikan diri dan mengelak daripada menjadi perhatian umum. Penderitaan zaman remaja saya tidak mempunyai had – semua rakan-rakan saya ketawakan saya kerana berdada leper seperti papan hitam! Jadi saya mengambil keputusan dan berjanji pada diri sendiri bahawa dengan apa cara sekalipun, saya akan membuatkan payudara saya besar dan cantik!

Apakah akibat yang mungkin daripada
pembesaran payudara?

Bustelle penipuan

Selepas tamat pengajian dari sekolah saya mula menyimpan untuk memenuhi impian hidup saya – pembedahan plastik. Walaupun saya tahu tentang semua kengerian yang boleh berlaku kepada seorang gadis jika pakar bedah membuat kesilapan, walaupun sedikit, saya masih tidak mahu mengubah fikiran saya. Hidup tanpa payudara adalah lebih dahsyat bagi saya – kehidupan peribadi saya cukup menyedihkan, dan ia menjadi semakin rumit.

Tidak sampai 5 tahun, saya berjaya menyimpan sejumlah wang yang diperlukan. Ia adalah tahun-tahun yang sukar bagi saya kerana saya terpaksa menahan diri daripada banyak perkara yang bagus dalam kehidupan, sebab tidak mampu membelinya. Namun akhirnya, saya berjaya! Tetapi bayangkan kesedihan dan kekecewaan saya apabila selepas mengadakan rundingan, doktor pemeriksaan pra-pembedahan enggan langsung melakukan pembedahan itu… Saya mengalami saat-saat yang teruk dan paling kecewa dalam hidup saya.

Bagaimana pakar psikologi saya membantu membesarkan payudara saya sebanyak 3 saiz

Wang yang saya kumpulkan untuk pembedahan itu, akhirnya dibelanjakan untuk sesi dengan pakar psikologi. ‘Jika saya tidak boleh membuatkan impian hidup saya menjadi kenyataan, sekurang-kurangnya apa yang saya boleh lakukan ialah cuba meyakinkan diri saya bahawa ia adalah tidak mustahil untuk menjalani kehidupan yang normal tanpanya’ dengan pemikiran ini, saya pergi berjumpa dengan seorang wanita yang bakal mengubah hidup saya dengan drastiknya.

Sudah pastinya saya mengharapkan doktor psikologi itu untuk menyerang saya dengan kenyataan bahawa tiada apa-apa mengenai diri saya yang perlu ditukar. Tetapi sebenarnya, dia amat memahami saya.

Wanita yang baik itu, walaupun dengan kerugian kewangan yang dihadapinya sendiri memberitahu saya pada sesi yang pertama bahawa dia juga pernah derita kerana diusik disebabkan oleh’ bentuk lepernya’ juga. Sehingga dia akhirnya menemui Bustelle, krim untuk pembesaran dan penegangan payudara.

Pada mulanya, saya ingatkan dia hanya bergurau dan bahawa ia hanyalah satu jenaka. Tetapi dia menghulurkan saya gambar beliau lima tahun lepas di mana saya dapat melihat wanita yang sama di dalam pakaian renang yang kelihatan lebih seperti seorang remaja lelaki daripada seorang wanita.

Bustelle pengalaman

Ini semua sangat menakjubkan, tetapi doktor itu tanpa sebarang permintaan daripada saya menuliskan saya alamat bagi suatu laman web di mana saya boleh membeli keajaiban ini dan dia tidak mengenakan sebarang bayaran untuk itu! Ia mengambil masa beberapa hari untuk saya menghadam segala apa yang telah berlaku, tetapi tidak lama kemudian, saya terus memesan krim itu untuk diri sendiri. Harganya sangat murah, terutamanya jika dibandingkan dengan kos pembedahan.

Bungkusan itu sampai dengan cepat dan bermula dari hari itu, saya mula menggunakan krim tersebut. Saya tidak akan percaya bahawa ia adalah mungkin, tetapi payudara saya mula membesar di depan mata saya! Ia seolah-olah seperti saya terpaksa mengalami setiap benda buruk di dunia ini dulu sebelum akhirnya saya dapat mengeahui bahawa kaedah menakjubkan itu sebenarnya wujud!

+ Kandungan erotik. Klik untuk lihat.

Dan kemudian saya menjadi takut. Bagaimana jika saya perlu menggunakan krim ini sepanjang hidup saya atau jika ia menyebabkan kesan buruk? Dr Zarita meyakinkan saya bahawa ia benar-benar selamat untuk kesihatan. Kemudian saya terjumpa satu artikel saintifik di mana segala-galanya telah diterangkan secara terperinci – kenapa dan kerana apakah proses payudara anda menjadi semakin besar.

Tetapi rasa takut menjadi ‘papan hitam’ masih lagi mencengkam saya. Dalam masa dua bulan, saya sudah membeli coli bersaiz C, jadi saya memutuskan untuk berhenti setakat itu saja, saya tidak memesan krim itu lagi. Sejujurnya, saya mengharapkan saiz payudara saya akan mengecil, dan bimbang saya perlu membeli produk ini sekali lagi dan untuk sepanjang hidup saya. Tetapi ia sudah 7 bulan dan saya masih memiliki saiz C cawan penuh. Jadi saya boleh mengesyorkan kaedah ini dengan yakinnya kepada semua orang yang mengalami masalah seperti saya.

Gadis-gadis semua! Jangan tergesa-gesa untuk melakukan pembedahan, ada cara lain, yang lebih murah dan berkesan. Saya berharap ini akan dapat membantu anda untuk sayang pada diri sendiri dan membuat permulaan yang baru dalam hidup anda.

Bustelle membeli Malaysia

Dengan membesarkan payudara saya, saya mendapat ramai peminat, keyakinan dalam diri saya dan pekerjaan baru.

Sekarang, saya menjadi gadis yang paling gembira, dan saya berharap yang sama untuk anda!

Saya bertuah! Saya mempunyai badan langsing yang sempurna, saya tidak pernah cuba mana-mana diet dan hanya tahu tentangnya daripada pengalaman kawan-kawan saya dan majalah wanita. Mungkin orang boleh mengatakan, hanya nikmatilah ia – tetapi tidak semuanya semudah itu. Kecantikan feminin bukannya apa-apa tanpa payudara cantik! Dan malangnya, saya tak pernah memiliki payudara seperti itu. Semasa saya masih muda, saya berharap bahawa apabila saya dewasa nanti saya akan memakai pakaian yang cantik dan baju dengan lehernya yang luas. Tetapi saya sudahpun berusia 27 tahun dan saya masih mengimpikan untuk memiliki saiz B penuh! Sudah tentunya saya tidak boleh memakai pakaian yang cantik – koleksi wanita anggun tidak sesuai dengan saya. Saya kelihatan seperti remaja. Tahun demi tahun berlalu dan saya menjadi lebih kecewa dan tertekan mengenainya.

Setahun yang lalu saya mula berfikir tentang pembedahan plastik. Saya telah memeriksa semua klinik di bandar, mengumpulkan maklumat mengenai semua yang perlu, harga untuk implan. Dan apabila saya akhirnya menyimpan wang untuk itu, saya menjadi takut. Doktor saya tidak ketawa di depan saya (saya amat terkejut) malah sebaliknya menasihatkan saya untuk bersabar dan cuba membesarkan payudara dengan kaedah bukan pembedahan. Tidak-tidak, jangan fikir bahawa saya mula makan kubis, menggosok lada merah pada dada saya atau mengambil ubat hormon. Saya telah dinasihatkan untuk mencuba krim yang unik, yang boleh membantu untuk menyelesaikan masalah saya.

Bustelle Malaysia

+ Kandungan erotik. Klik untuk lihat.

Anda mungkin akan berkata: “Oh, krim seperti itu dijual di mana-mana pasar raya, dan ia tak berkesan!”, dan mungkin betul kata anda. Tetapi ia bukan krim biasa daripada sebuah kedai atau farmasi, sebaliknya ia adalah satu krim yang unik yang anda boleh tempah hanya di beberapa buah klinik atau melalui Internet. Ia dipanggil Bustelle. Saya membuat keputusan untuk menyimpan wang, dan memesannya melalui laman web pengilang rasminya. Beberapa hari kemudian, saya menerima bungkusan dengan sebuah kotak yang comel yang mengandungi satu tiub krim berharga di dalamnya. Arahannya sangat mudah: urut perlahan-lahan pada payudara anda dua kali sehari selama 5 minit. Baunya benar-benar harum – lembut, halus dan sangat menyenangkan! Ia tidak meninggalkan kesan pada pakaian dan tidak menyebabkan rasa tidak selesa. Saya paling suka bahawa ia adalah kos efektif – satu titis kecil bersaiz syiling sudah mencukupi untuk satu penggunaan. Selepas menyapunya, kulit payudara akan rasa menyenangkan apabila disentuh – lembut, terhidrat dan seperti sutera. Bustelle Ia adalah cinta pandang pertama!

Dala singgu penggunaannya, saya sudahpun perasan kesan awalnya – bentuk payudara berubah, ia menjadi lebih tegang dan bulat. Mungkin ia juga menjadi sedikit besar! Saya meluangkan masa kira-kira satu jam di depan cermin, dan menikmati payudara yang belum lagi besar, tetapi sudah kelihatan sangat menarik!

Dan hari berganti hari. Ia sudah pun sebulan sejak saya mula menggunakan Bustelle. Dan tiub ajaib itu sudah habis. Tetapi saya tidak kecewa sama sekali, kerana saya telah mencapai hajat saya! Hanya sedikit masa lalu, payudara saya tidak sampai pun saiz A, dan kini saya mempunyai saiz C penuh! Hanya dalam masa sebulan, payudara saya menjadi sebesar dua saiz cawan. Kebanyakan gadis-gadis bernasib baik kerana mempunyai payudara seperti itu secara semula jadi. Tetapi bagi saya, ia benar-benar satu keajaiban, malah saya tidak dapat mengimpikan sesuatu yang lain daripada ini! Selain itu, apa yang sangat penting sesungguhnya ialah payudara saya kelihatan cukup menakjubkan sekarang – tinggi, montok dan tegang. Saya selesa jika tidak memakai coli dan berasa relaks serta seksi! Sekarang, dalam mana-mana pakaian: T-shirt bersenam atau pakaian dengan garis leher yang luas – saya kelihatan hebat! Terima kasih kepada Bustelle! Harga diri saya sangat tinggi sekarang – dan ehem ehem, lelaki sentiasa menjamu mata mereka melihat saya;)

Bustelle – pengalaman Perempuan

Bustelle forum

Dunia pembedahan plastik berada dalam huru-hara. Kaum wanita biasanya menjalani pembedahan plastik untuk membesarkan payudara mereka daripada saiz cawan 1 kepada saiz cawan 3, tetapi kini mereka meminta doktor untuk mengecilkan saiz mereka daripada cawan 5 kepada 2. Doktor mengaitkan fakta ini kepada kemunculan krim payudara yang dipanggil Bustelle, yang “amat berkesan”, menurut wanita-wanita yang telah mencubanya.

Pakar bedah plastik terkejut! Kebanyakan daripada mereka biasa melakukan pembedahan pembesaran payudara

Maggie adalah seorang pelajar universiti. Masalahnya bermula beberapa tahun lepas, apabila teman lelakinya berpisah dengannya. Sebab untuk ini ialah kerana… Maggie mempunyai payudara yang kecil (saiz sifar). Seperti semua wanita yang menghadapi masalah seperti itu dalam sesuatu hubungan, Maggie mula mencari cara untuk membesarkan payudaranya.

Pelajar ini tak mempunyai wang untuk pembedahan. Lagipun, dia juga takut untuk dibedah. Pelbagai pil dan krim tidak membantu. Payudaranya kekal kecil seperti biasa. Tetapi kemudian Maggie terjumpa laman web rasmi Bustelle – krim yang berdasarkan komen, benar-benar berkesan. Di samping itu, terdapat diskaun 50%.

Saiz sifar yang dia bencikan sangat itu bertukar menjadi saiz lima dalam masa seminggu.

Beberapa hari selepas membeli krim itu, Maggie duduk di depan cermin dan perlahan-lahan menyapu Bustelle ke dadanya. Krim itu cepat diserap, dan dia menggunakan lebih banyak lagi. Fikirnya seolah-olah dia terpaksa menggunakan lebih banyak krim untuk mencapai kesannya. Jadi, dalam beberapa minggu, gadis itu telah menggunakan keseluruhan tiub itu yang sebenarnya sepatutnya bertahan selama beberapa bulan. Dan payudaranya benar-benar mula menjadi lebih besar. Saiz cawan sifar yang dibenci itu bertukar menjadi saiz dua, dan kemudian, saiz lima dalam masa seminggu.

Tetapi kegembiraan itu meleset dengan begitu cepat.

Gadis itu terkejut dengan hasilnya. Dan payudara besarnya itu tiba-tiba menimbulkan masalah besar. Semuanya bermula dengan penyakit minor, pening dan loya. Beberapa bulan kemudian, ototnya mula berasa sakit, dan dia mula mengalami rasa tidak selesa… Gadis itu menyedari bahawa ia mesti disebabkan oleh Bustelle, sesuatu yang dia sudah TIDAK gunakan lagi. Maggie berhenti menggunakannya apabila dia mencapai saiz 3. Tetapi payudaranya menjadi semakin lama semakin besar dengan setiap hari berlalu.

Payudara besar menyebabkan dia mengalami banyak kesulitan. Maggie juga takut untuk membuka colinya, dia rasakan payudaranya begitu berat sehinggakan ia mungkin akan jatuh!

Apa yang doktor fikirkan?

Rupa-rupanya Maggie bukanlah satu-satunya orang yang berhadapan dengan masalah yang sama. Ramai orang sering berjumpa doktor dengan mengadu tentang pembesaran payudara yang pesat. Menurut statistik, semua pesakit-pesakit ini telah menggunakan Bustelle .

Kajian yang dijalankan ke atas Bustelle telah membuktikan bahawa produk ini adalah selamat dan tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya. Jadi, apakah masalahnya?

Mary Cheng, Pakar Bedah Plastik:

“Kami mendapati bahawa isu ini berkaitan dengan kecuaian pesakit sendiri dan bukannya kualiti produk. Menurut arahannya, Bustelle hendaklah digunakan pada selang hari. Dalam kes berlebihan dos, mungkin akan muncul gejala serupa dengan simptom yang diperhatikan pada pesakit kami. Bustelle memenuhi semua standard kualiti dan, malangnya gadis-gadis muda itu sendiri harus dipersalahkan kerana tidak memberi perhatian yang teliti pada arahannya. Bustelle adalah sejenis ubat, sama seperti pil atau ubat-ubatan yang dijual dengan preskripsi. Bustelle perlu digunakan dengan penuh tanggungjawab dan penjagaan”.

Bustelle di farmasi

Mariam Salleh, Pakar Mamologi:

Bustelle telah melalui satu siri ujian yang bertujuan untuk menentukan komposisi serta kecekapannya. Ujian telah menunjukkan hasil yang positif – produk itu tidak berbahaya dan semula jadi. Ramai gadis-gadis yang terlebih dos datang kepada kami dan mendakwa mereka mempunyai kanser payudara. Tetapi sudah tentunya mereka tidak mempunyai kanser. ”

Mohd Bakhtiar, Pakar Psikologi:

“Saya tidak akan mengulangi sekali lagi dan mengatakan bahawa gadis-gadis ini yang harus dipersalahkan dalam kes ini. Saya ingin menjelaskan bahawa perkara itu berlaku disebabkan oleh perubahan nilai-nilai moral dalam masyarakat kita. Lelaki muda mahu pasangannya mempunyai payudara yang besar. Dan Bustelle dapat memberikan gadis-gadis payudara yang besar, jika anda menggunakannya dengan betul. 

Menurut mereka yang menghasilkan Bustelle krim itu mengandungi hormon estrogen yang semula jadi, yang dipanggil fitoestrogen. Kepekatannya di dalam produk itu adalah lebih tinggi daripada tahap estrogen dalam di dalam badan. Itulah sebabnya krim ini amat berkesan dan bertindak cukup pantas, dan jika menggunakan Bustelle secara berlebihan, ia boleh membawa kepada hasil demikian. Mengikut arahan penggunaannya, krim tersebut harus disapu selang sehari sebelum tidur. Semasa tidur, apabila badan anda bertenang, Fitoestrogen akan diserap dengan lebih cepat.

Maggie kini terpaksa hidup dengan payudara bersaiz 4. Walaupun selepas dia berhenti menggunakan Bustelle, ia terus membesar. Bekas pelajar kolej ini telah bertemu dengan seorang lelaki yang sukakan “buah tembikai besar”. Peter Lee adalah seorang jutawan muda. Dia tinggal di Bukit Kiara dengan isteri tercintanya itu.

“Saya tak pasti lagi sama ada saya perlu menyalahkan diri sendiri kerana kecuaian saya atau tidak. Saya terkejut pada masa itu, dan tak tahu apa yang perlu dilakukan. Tetapi saya kekal positif dan meneruskan hidup. Saya gembira kerana Peter, suami saya telah menjadi sebahagiann daripada hidup saya, “Maggie ketawa. “Tetapi saya ingin memberi amaran kepada gadis-gadis lain, sentiasalah membaca arahan yang dibekalkan dengan ubat. Dan jika anda mahu membesarkan payudara anda, sapulah Bustelle dengan betul. Oh, dan anda boleh menilai keberkesanannya dengan hasil yang saya perolehi ini. ”

Junior Content Creator

Described in three words: hard-worker, vegan and writer. By trying my best to live a healthy and positive life I want to transmit that attitude and affect others to do the same.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *